والا گفتم که بین علما اختلاف هستش . solid pc از جبهه طرفداران amd :biggrin1: معتقد هست که amd در بازی بهتر عمل می کنه من هم تا حدی موافقم . اما می گم که I7 بهتره .من معتقدم که i7 ها در آنده هم نسبت به amd برتری پیدا می کنند . این نگرش شخصیه .کمااینکه در حال حاظر هم در بیشتر جهات سرتره . اما قیمتش گرونتره .خوب منم برای همین گفتم همه نظر بدن که به یه جمع بندی برسم!
اگه واقعا اون قطعات 600-610 میشه یه جوری اون کمی بودجه رو درستش میکنم
بله برای بازی میخوام! من یه سوال دارم اونم اینه که نسل بعدی cpu های amd و intel از همین سوکتهای فعلی که برای این نسل معرفی شدن استفاده میکنن؟(البته در صورتی که اطلاعاتی درز کرده اینو میپرسم مگرنه قصد نداشتم که برام چشم بسته غیب بگید )
من فن هیچ کمپانی نیستم برام این مهمه که کدام انتخاب بهتریه!
شما به نظر من اگه amd خواستی حتما PH II 955 بردار . گرونتره از 940اما خوب کار آمد تره و اون رو می شه با I7 مقایسه کرد اما 940رو نه .شما حرف تمام بچه ها رو گوش کن و تصمیم نهایی رو خودت بگیر.
نسل بعدی اینتل 32NM هستش و سوکتش هم فرق می کنه . amd رو نمی دونم .
والا من هم زیاد با 9400موافق نیستم اما شنیدم که یکی از دوستان با یه سیستمی در این حد شما GTA IV رو هم خیلی خوب اجرا کرده . بهترین راه برای تشخیص پاسخ اینه که تست کنی . اما کلی این سری از کارت ها دیگه ..........دوستان در نهایت این سیستمو جمع کردم :
main : asus p5kpl/1600
CPU : intel core2 Quad 2.33GHz
RAM : 2GB DDR2 Dual (4GB)l
VGA : XFX GeForce 9400GT 1GB DDR2
LCD : LG w1943s
می خواستم ببینم بازی هایی مثل devil may cry 4 و call of duty 5 رو اجرا میکنه ؟؟؟
و کلا نظرتون چیه ؟؟؟
cpu:intel Q9950دوست من میخواد یه سیستم بخره تا 1100 تومن نهایت 1200
فقط خواهشا سیستم کامل باشه (موس وکیبورد و اسپیکر و ...)
مانیتور هم w2261v انتخاب کرده....
پس 900 تومن میمونه
با این 900 تومن میتونه یه سیستم درست و حسابی بگیره یا نه
بدبخت فقط میخواد کرایسیس رو مدیوم بازی کنه
MB5q or p5q pro
ram:2*2gb/1066patriot
vga:gtx 275
psu:585b
hdd:500gb
oddvd -rw 24x liteon
m & K: farassoo
----------
اگه موس و کیبورد رو تا حد 40تومن جمعا برداری اینها حدودا 895تومن در میاد .
با این هر چی رو که دوست داشت رو very highبازی کنه .
Last edited by a moderator: