والا گفتم که بین علما اختلاف هستش . solid pc از جبهه طرفداران amd :biggrin1: معتقد هست که amd در بازی بهتر عمل می کنه من هم تا حدی موافقم . اما می گم که I7 بهتره .من معتقدم که i7 ها در آنده هم نسبت به amd برتری پیدا می کنند . این نگرش شخصیه .کمااینکه در حال حاظر هم در بیشتر جهات سرتره . اما قیمتش گرونتره .خوب منم برای همین گفتم همه نظر بدن که به یه جمع بندی برسم!
اگه واقعا اون قطعات 600-610 میشه یه جوری اون کمی بودجه رو درستش میکنم
بله برای بازی میخوام! من یه سوال دارم اونم اینه که نسل بعدی cpu های amd و intel از همین سوکتهای فعلی که برای این نسل معرفی شدن استفاده میکنن؟(البته در صورتی که اطلاعاتی درز کرده اینو میپرسم مگرنه قصد نداشتم که برام چشم بسته غیب بگید)
من فن هیچ کمپانی نیستمبرام این مهمه که کدام انتخاب بهتریه!
شما به نظر من اگه amd خواستی حتما PH II 955 بردار . گرونتره از 940اما خوب کار آمد تره و اون رو می شه با I7 مقایسه کرد اما 940رو نه .شما حرف تمام بچه ها رو گوش کن و تصمیم نهایی رو خودت بگیر.
نسل بعدی اینتل 32NM هستش و سوکتش هم فرق می کنه . amd رو نمی دونم .
والا من هم زیاد با 9400موافق نیستم اما شنیدم که یکی از دوستان با یه سیستمی در این حد شما GTA IV رو هم خیلی خوب اجرا کرده . بهترین راه برای تشخیص پاسخ اینه که تست کنی . اما کلی این سری از کارت ها دیگه ..........دوستان در نهایت این سیستمو جمع کردم :
main : asus p5kpl/1600
CPU : intel core2 Quad 2.33GHz
RAM : 2GB DDR2 Dual (4GB)l
VGA : XFX GeForce 9400GT 1GB DDR2
LCD : LG w1943s
می خواستم ببینم بازی هایی مثل devil may cry 4 و call of duty 5 رو اجرا میکنه ؟؟؟
و کلا نظرتون چیه ؟؟؟
cpu:intel Q9950دوست من میخواد یه سیستم بخره تا 1100 تومن نهایت 1200
فقط خواهشا سیستم کامل باشه (موس وکیبورد و اسپیکر و ...)
مانیتور هم w2261v انتخاب کرده....
پس 900 تومن میمونه
با این 900 تومن میتونه یه سیستم درست و حسابی بگیره یا نه
بدبخت فقط میخواد کرایسیس رو مدیوم بازی کنه![]()
MB
![10 :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/meep/10.gif)
ram:2*2gb/1066patriot
vga:gtx 275
psu:585b
hdd:500gb
odd
m & K: farassoo
----------
اگه موس و کیبورد رو تا حد 40تومن جمعا برداری اینها حدودا 895تومن در میاد .
با این هر چی رو که دوست داشت رو very highبازی کنه .
Last edited by a moderator: