مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شما نهایت میتونی CPUی Phenom X4 9950 رو روی این مادربرد نصب کنی که من 9850 رو با قیمت حدود 150 تومن پیشنهاد میدم.
برا گرافیک هم من کارت ATI 4770 رو پیشنهاد میدم که حدود 150 تومن هست.

دستت درد نکنه phenom X4 9950 رو می گیرم 15-20 تومان ارزش نداره چیزه بهترو نخری .
فقط در مورد کارت گرافیک خودم نظرم Geforce 9600 Gt 1gb بود کدوم بهتره بگیرم ؟!

و یه سوال دیگه برای تغییرVGA و CPU باید power رو هم عوض کنم ؟! (GP300 بود ماله خودم )

سلام

من میخوام 4 گیگ رم پاتریوت ddr2 بگیرم. 2 تا ماژول 2 گیگ. یه چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین،ممنون میشم.

1. من خودم از پاتریوت قرمز استفاده کردم و کاملا راضی بودم.ولی امروز که تو اینترنت سرچ کردم یه پاتریوت سیاه رنگ هم پیدا کردم،میخواستم ببینم که فرق این مدل سیاه با قرمزش چیه؟ کدوم رو بگیرم بهتره؟
2. الان رم من 800 mhz ddr2 هست،از کجا بفهمم که مادربردم تا چه فرکانسی رو ساپرت میکنه؟ و اینکه مثلا اگه بخوام 1066 بگیرم،تفاوتش با 800 محسوس هست یا خیر؟ از نظر قیمت چه قدر فرق دارن.

در ضمن از ویندوز Vista Ultimate استفاده میکنم.

سلام

من میخوام 4 گیگ رم پاتریوت ddr2 بگیرم. 2 تا ماژول 2 گیگ. یه چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین،ممنون میشم.

1. من خودم از پاتریوت قرمز استفاده کردم و کاملا راضی بودم.ولی امروز که تو اینترنت سرچ کردم یه پاتریوت سیاه رنگ هم پیدا کردم،میخواستم ببینم که فرق این مدل سیاه با قرمزش چیه؟ کدوم رو بگیرم بهتره؟
2. الان رم من 800 mhz ddr2 هست،از کجا بفهمم که مادربردم تا چه فرکانسی رو ساپرت میکنه؟ و اینکه مثلا اگه بخوام 1066 بگیرم،تفاوتش با 800 محسوس هست یا خیر؟ از نظر قیمت چه قدر فرق دارن.

سلام .
1-از این حرفها باید گذشت دوست من . شما به رنگ قاب رم که نباید نگاه کنی . شاید این رنگ نشونه خاصی باشه اما بهترین راه شناخت اون خوندن over view اون هست .
2-بهترین راه خوندن دفترچه راهنمای مادربوردت هست یا جستجو اون تو گوگل و باز هم خوندن over view.
3-به هر صورت این گذرگاه توان گذراندن حجم وسعتری از اطلاعات رو داره و در جایی که 800نهایت کارایی رو داره اون هنوز امکان ارسال اطلاعات بیشتر رو داره .در جمعبندی کلی عرض کنم که بله تاثیر داره .
4-از لحاظ قیمت در 4گیگابایت شما حدود 10تا15تومنی باید بیشتر خرج کنی .البته به برندش هم ربط داره که با در نظر گرفتن پاتریوت همینی میشه که گفتم /
یا حق

سلا
مصرف برق سیستم من خیلی زیاده اگه 24 روشن باشه
Processor
Intel Q6600
Motherboard
Intel DX38BT
Memory
1GB DDR3 Patriot
Graphic Card
9600 GT XFX
Hard Drive
160 SAMSUNG
Monitor
LG W2261V Full HD
Sound Card
ONBOARD
Speakers/Headphones
ندارم!
Keyboard
A4TECH GAMER SERIES
Mouse
A4TECH XL-750 BH
Mouse Surface
A4TECH X7 750BF
Gaming Device
نامعلوم
Power Supply
680 GREEN
Case
GREEN MAGNUM
Operating System
Windows 7

ممنون.
بعد چه پاوری نیاز داره؟؟
380 به بالا بسه دیگه؟
خواهش
9600gt معمولی حداقل یه 400w میخواد که با توجه به سیستمت باید تو همین حدود یا بالاتر در نظر بگیری.;)

سلام .
1-از این حرفها باید گذشت دوست من . شما به رنگ قاب رم که نباید نگاه کنی . شاید این رنگ نشونه خاصی باشه اما بهترین راه شناخت اون خوندن over view اون هست .
2-بهترین راه خوندن دفترچه راهنمای مادربوردت هست یا جستجو اون تو گوگل و باز هم خوندن over view.
3-به هر صورت این گذرگاه توان گذراندن حجم وسعتری از اطلاعات رو داره و در جایی که 800نهایت کارایی رو داره اون هنوز امکان ارسال اطلاعات بیشتر رو داره .در جمعبندی کلی عرض کنم که بله تاثیر داره .
4-از لحاظ قیمت در 4گیگابایت شما حدود 10تا15تومنی باید بیشتر خرج کنی .البته به برندش هم ربط داره که با در نظر گرفتن پاتریوت همینی میشه که گفتم /
یا حق

بله درسته،باید over view رو خواند،ولی خوب من اصلا نه حوصله دارم و نه وقتشو!! :biggrin1::biggrin1: فقط میخواستم ببنیم که مثلا این اگه قرمز بگیرم توی بازی کارایی بهتری داره یا سیاه و از نظر overclock کدوم قوی تره؟
یعنی منظورم از تفاوت این بود که اون قدر این تفاوت محسوس هست که آدم براش 10 15 تومن بیشتر بده؟ یا نه؟

بازم ممنون:biggrin1:

دوستان ببخشيد...يه سوال فني...من ٢٠٠ تومن پول دارم ميخوام يه مادربورد وسي پي يو و رم بگيرم...كارت گرافيكش هم on board باشه...اگه ممكنه به سوال من جواب بديد...ممنون...

سلام و عرض خسته نباشید به عزیزان این بخش.

من یه هارد160گیگ سامسونگ دارم که ظرفیتش برام خیلی خیلی کمه.
میخوام عوضش کنم بودجه که در نظر گرفتم هم طرفای 60-70هست.میخواستم بدونم بالاترین حجم و سرعتی که من میتونم با این قیمت هارد بگیرم چیه و ظرفیتش چقدره؟
این هارد160رو بفروشم بنظرتون یا نگهش دارم؟دوتا هارد همزمان نصب میشه؟:دی
ممنون از وقتتون

بله قربان دو تا هارد ساتا رو میتونین مثه آب خوردن همزمان استفاده کنین
الان هارد 500 گیگ 50 تومنه، تو بازار هم ماکسیومم ظرفیت هارد یک ترابایته که متاسفانه قیمتی ازش ندارم

سلا
Processor
Intel Q6600
Motherboard
Intel DX38BT
Memory
1GB DDR3 Patriot
Graphic Card
9600 GT XFX
Hard Drive
160 SAMSUNG
Monitor
LG W2261V Full HD
Sound Card
ONBOARD
Speakers/Headphones
ندارم!
Keyboard
A4TECH GAMER SERIES
Mouse
A4TECH XL-750 BH
Mouse Surface
A4TECH X7 750BF
Gaming Device
نامعلوم
Power Supply
680 GREEN
Case
GREEN MAGNUM
Operating System
Windows 7
یه مقداری پستت گیج کننده بود . اما اگه درست فهمیده باشم بحث مصرف برق بود . خوب به نظرم اگه پاورت 680واقعی هست خیلی زیاده واسه این سیستم /535هم فکر کنم جواب می ده /
بله درسته،باید over view رو خواند،ولی خوب من اصلا نه حوصله دارم و نه وقتشو!! :biggrin1::biggrin1: فقط میخواستم ببنیم که مثلا این اگه قرمز بگیرم توی بازی کارایی بهتری داره یا سیاه و از نظر overclock کدوم قوی تره؟
یعنی منظورم از تفاوت این بود که اون قدر این تفاوت محسوس هست که آدم براش 10 15 تومن بیشتر بده؟ یا نه؟

بازم ممنون:biggrin1:
برادر من بازم رفتی سر جای اول که :biggrin1:. خوب اسمشو بگذار حدالقل . منظورم مدلش بود . ضمنا شما زیاد وارد جزئیات نشو . تا 75اگه پول داری 2تا ماژول 2گیگی بردار با باس 1066از برند پاتریوت یا کینگ مکس بردار و خلاصصصصصصصصصص . در مورد فرق گذرگاه هم توضیح دادم .
سلام و عرض خسته نباشید به عزیزان این بخش.

من یه هارد160گیگ سامسونگ دارم که ظرفیتش برام خیلی خیلی کمه.
میخوام عوضش کنم بودجه که در نظر گرفتم هم طرفای 60-70هست.میخواستم بدونم بالاترین حجم و سرعتی که من میتونم با این قیمت هارد بگیرم چیه و ظرفیتش چقدره؟
این هارد160رو بفروشم بنظرتون یا نگهش دارم؟دوتا هارد همزمان نصب میشه؟:دی
ممنون از وقتتون
شما اول بگو که انشاالله هاردت sata هست دیگه؟
خوب شما می تونی با 85تومن از سامسون هارد 750gb برداری . . به نظرم این 250گیگ اختلاف با 500به اندازه 15تومن می ارزه . samsung 750gb F1بردار . می تونی 2تا هارد رو روی ورودی های ساتا روی مادربورت وصل کنی و هر دو رو با هم پیکربندی کنی در قالب چند درایو که خوب دیگه بحثش مربوط به اینجا نیست .

اره هاردم ساتا هست
این سامسونگه از نظر صدا و سرعت چطوره؟چون من سرعت برام خیلی مهمه !
بنظر من این160Gbرو بدم پولشو بزارم رو پول خودم یه یک ترابایتی بخرم؟
کلا یه هارد1TBخوب با سرعت بالا چند در میاد ؟ و در اخر چه برندی رو بگیرم که مشکل ساز نباشه برام؟
ممنون

دستت درد نکنه phenom X4 9950 رو می گیرم 15-20 تومان ارزش نداره چیزه بهترو نخری .
فقط در مورد کارت گرافیک خودم نظرم Geforce 9600 Gt 1gb بود کدوم بهتره بگیرم ؟!

و یه سوال دیگه برای تغییرVGA و CPU باید power رو هم عوض کنم ؟! (GP300 بود ماله خودم )
آخه خود 9950 هم بهترین نیست،بالاترین پردازنده ای هست که مادربردت جواب میده و تفاوت زیادی هم با 9850 نداره
راجع به کارت گرافیک هم اگر اون کارت مدل DDR3 هست بگیر،اما DDR2 رو اصلا نگیر
پاور رو هم باید عوض کنی ،یه 480 یا 535 وات بگیر.

سلام

شما مدل مادربردت رو میگفتی معلوم میشد تا چه باسی ساپورت میکنه
رم های پاتریوت هم هر رنگی باشن ارزون قیمتاشون سرعت بالایی ندارن که بخوایم روشون تمرکز کنیم
باس 1066 هم بگیری باز روی سیستم همون 800 کار میکنه ،مگر اینکه CPU رو بخوای اورکلاک کنی.

سلا
Processor
Intel Q6600
Motherboard
Intel DX38BT
Memory
1GB DDR3 Patriot
Graphic Card
9600 GT XFX
Hard Drive
160 SAMSUNG
Monitor
LG W2261V Full HD
Sound Card
ONBOARD
Speakers/Headphones
ندارم!
Keyboard
A4TECH GAMER SERIES
Mouse
A4TECH XL-750 BH
Mouse Surface
A4TECH X7 750BF
Gaming Device
نامعلوم
Power Supply
680 GREEN
Case
GREEN MAGNUM
Operating System
Windows 7
مصرف برق سیستمت در حال بیکار حدود 180 وات و در ماکزیمم کار(مثل بازی یا رندر)نهایت350 وات میشه که بازم رقم بالایی نیست

دوستان ببخشيد...يه سوال فني...من ٢٠٠ تومن پول دارم ميخوام يه مادربورد وسي پي يو و رم بگيرم...كارت گرافيكش هم on board باشه...اگه ممكنه به سوال من جواب بديد...ممنون...
CPU:INTEL E5200
RAM:2*1GB Patriot
M/B:ASUS P5KPLAM-SE

اره هاردم ساتا هست
این سامسونگه از نظر صدا و سرعت چطوره؟چون من سرعت برام خیلی مهمه !
بنظر من این160Gbرو بدم پولشو بزارم رو پول خودم یه یک ترابایتی بخرم؟
کلا یه هارد1TBخوب با سرعت بالا چند در میاد ؟ و در اخر چه برندی رو بگیرم که مشکل ساز نباشه برام؟
ممنون
بله . گفتم که 7200rpm هست و 32mb .
می خوای 1TB برداری باز همین سامسونگ با 95 تومن فکر کنم بتونی برداری /
صدا کجا بود؟ مگه موتور دیزل می خوای روشن کنی؟ سوالاتی می کنی ها:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or