مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ای بابا دوست عزیز
تو این دوره زمونه با این نرخ تورم و گرونی و این مملکت مگه چند درصد gamer ها hd tv دارن ؟
مصاحبه ای که با سازنده های geow 2 راجع به عدد 70 درصدی gamer هایی که بازی رو روی sd تمام کردن باعث شده بگه woow

ما هم مثل شما در به در دنبال یک چیزی که با کمترین قیمت بالاترین کارایی رو بده
و از وضع بد قراره multi هم استفاده بشه
باز شما exclusive زدی واسه console
نه من هم برای گیم pc خریدم هم ps3!
به هرحال حادترین مشکلش تو دکستاپ هست و این که خرج میزاره رو دست یه pc گیمر! چون باید یه سیستمی داشته باشه که کمه کم بازیهارو روی 1280x720 اجرا کنه!زیر این رز مساویست با فاجعه!

البته در اون رنج قیمتی صرفه نظر از کنتراست داینامیک که مدل سامسونگ 50000رو ارائه داده و ال جی 20000 رو و با توجه به کنتراست استاتیک هر دو، من خودم ال جی رو پیشنهاد می کنم .البته نظرم شخصی هستش و تا سامسونگ نیاد و خودشو خوب نشون نده نمیشه تصمیم نهایی گرفت

سلام دارم یه سیستم amd می بندم راهنمایی می خواستم.
cpu amd phenom 2.6 over 3.0
ram ddr2 4gig 1066
vga elite group gf 9600gt 2gb
mainboard asus nvidia8300 chip
می خواستم ببینم ( می دونم vga الیت ddr2 هست) vga چطوره چون به نسبت قیمتش حجم 2 برابر داره و gt هم هست.( xfx یه مدل 1.5 داره gso هست.) یعنی فرق ddr2 va ddr3 توی کارت گرافیک ها چیه ؟ چون با این پول باید 1 گیگ ddr3 بگیرم.
برای مادر برد هم دیدم با چیپست 8300 انویدیا asus چهار مدل داره (از برند asus خوشم میاد چون بهترینه هم برا گرافیک هم برا mb .) می خواستم ببینم کدوم مدل بهتره اگه میشه قیمت 4 مدلش رو هم بگید. چون تو سایتش compare که زدم فرقی ندیدم.
mb:
m3n78 pro
m3n78-eh
m3n-h
m4n78 pro

اگه قطعه هم پیشنهاد دارید mb : 80 ta 100 toman
vga : 100 ta 130
بگید. فقط اسم کامل و علت برتری نسبت به چیزایی که نوشتم بگید.(قیمت هم یادتون نره.)

سلام دارم یه سیستم amd می بندم راهنمایی می خواستم.
cpu amd phenom 2.6 over 3.0
ram ddr2 4gig 1066
vga elite group gf 9600gt 2gb
mainboard asus nvidia8300 chip
می خواستم ببینم ( می دونم vga الیت ddr2 هست) vga چطوره چون به نسبت قیمتش حجم 2 برابر داره و gt هم هست.( xfx یه مدل 1.5 داره gso هست.) یعنی فرق ddr2 va ddr3 توی کارت گرافیک ها چیه ؟ چون با این پول باید 1 گیگ ddr3 بگیرم.
برای مادر برد هم دیدم با چیپست 8300 انویدیا asus چهار مدل داره (از برند asus خوشم میاد چون بهترینه هم برا گرافیک هم برا mb .) می خواستم ببینم کدوم مدل بهتره اگه میشه قیمت 4 مدلش رو هم بگید. چون تو سایتش compare که زدم فرقی ندیدم.
mb:
m3n78 pro
m3n78-eh
m3n-h
m4n78 pro

اگه قطعه هم پیشنهاد دارید mb : 80 ta 100 toman
vga : 100 ta 130
بگید. فقط اسم کامل و علت برتری نسبت به چیزایی که نوشتم بگید.(قیمت هم یادتون نره.)
آقا گیجمون کردی انقدر مدل گفتی:biggrin1: . شما لطف کن بودجه ات رو در کل بگو تا ما در کل سیستم بگیم .

در کل با مانیتور 10000000
بدون مانیتور 680000
cpu va mb va vga va ram : 440000
بعد هم اگه لطف کنین بگین گرافیک elit gf9600gt 2gig به درد می خوره یا نه؟ با اعداد بگین نه به صورت کیفی

2. بین مین برد های asus با چیپست n8300 کدوم یکی بهتره چهار مدل داره.

دوستان کسی میدونه CPU های قدیمی کجا میفروشه..؟

مثلا 2.8 یا 3.0 فول

27902922.JPG

در کل با مانیتور 10000000
بدون مانیتور 680000
cpu va mb va vga va ram : 440000
بعد هم اگه لطف کنین بگین گرافیک elit gf9600gt 2gig به درد می خوره یا نه؟ با اعداد بگین نه به صورت کیفی
2. بین مین برد های asus با چیپست n8300 کدوم یکی بهتره چهار مدل داره.

M/B:
MSI 770-C45
CPU:
AMD Phenom II X3 720 Black Edition
Memory:
Patriot 4GB DDR3 Kit

Video Card:
NVIDIA GTS 250

HDD:
Seagate 500GB 7200.12

Optical Drive:
LITEON 24X

Power Supply Unit:
OCZ 500W

Case:
Green Black

در ضمن مادربرد گرافیک Onboard مثل مدلای 8300 بدرد سیستمای HTPC یا ارزونقیمت میخوره فقط
کارت گرافیک ضعیفی مثل 9600GT فقط با رم DDR3 و حافظه ی 512 مگابایت بدرد میخوره،نه رم 2 گیگ،ما هم کیفی نگفتیم،بر اساس آمار نظر دادیم.

ببخشید آقا فرشید تو دهات ما معمولاً یه چیپست amd رو با گرافیک ati می بستن ولی چیپست nvidia رو با گرافیک nvidia

دوستان اگه میشه یه راهنمایی بهتر بکنن.
cpu: amd phenom x4 9950
mb: ?
ram : ddr2 1066 4 gb
vga : elite 9600gt 2gb
اگه میشه یه mb خوب با چیپست nvidia از برند asus تو رنج قیمت تا 100 تومن بگن.:blushing:

Last edited by a moderator:
ببخشید آقا فرشید تو دهات ما معمولاً یه چیپست amd رو با گرافیک ati می بستن ولی چیپست nvidia رو با گرافیک nvidia
خب اونجا خیلی اشتباه میکردن تا حالا!
مادربرد و کارت گرافیک هیچ دلیلی نداره که از یه برند باشن،اون حرفا هم هیچ دلیل فنی ندارن.
حالا اگه مادربرد چیپ ست Intel باشه پس باید با چه کارتی بست؟!

دوستان اگه میشه یه راهنمایی بهتر بکنن.
cpu: amd phenom x4 9950
mb: ?
vga : elite 9600gt 2gb
اگه میشه یه mb خوب با چیپست nvidia از برند asus تو رنج قیمت تا 100 تومن بگن.:blushing:
cpu: amd phenomII X3 720
mb: GIGABYTE MA770-UD3
vga : EVGA 9600GT 512MB
این یکی از سیستم بالایی سریعتره و در ضمن DDR2 کردم که راححتر بشه خرید،بدون افت سرعت.
لطفا پشت هم پست نده،خلاف قوانینه

دمتون گرم بابا . تو دهات ما هنوز کامپوتر نرفته ;) . برادر من آقا فرشید و سایرین دارن بدون ذره ای چشمداشت اینجا پست می دن .
ضمنا هیچ ربطی نداره . فکر کنم فقط 100بار تو همین تاپیک گفته شده .

****از دوستان کسی قیمت پل sli رو داره؟و اینکه بهد از sli کردن سخت افزاری نیاز به کار نرم افزاری هم هست یا خیر؟ علاقه دارم که سخت افزاری هم آشنا بشم .

آخرین ویرایش:
خب اونجا خیلی اشتباه میکردن تا حالا!
مادربرد و کارت گرافیک هیچ دلیلی نداره که از یه برند باشن،اون حرفا هم هیچ دلیل فنی ندارن.
حالا اگه مادربرد چیپ ست Intel باشه پس باید با چه کارتی بست؟!

cpu: amd phenomII X3 720
mb: GIGABYTE MA770-UD3
vga : EVGA 9600GT 512MB
این یکی از سیستم بالایی سریعتره و در ضمن DDR2 کردم که راححتر بشه خرید،بدون افت سرعت.
لطفا پشت هم پست نده،خلاف قوانینه

ببخشید آقا فرشید ها! شما هر مارکی که دوست داری انتخاب کن بعد برو تو سایتش مین برد های amd ساپرت رو ببین دو مدل یکی با چیپست amd و دیگری با چیپست nvidia انتخاب کن بعد طراحی هاشون رو بخون می بینی توی amd چیپست اصلاً اسمی از nvidia va geforce نیاورده ولی از ati va cross fire تا دلت بخواد برای nvidia چیپست هم موضوع کاملاً برعکسه.
با عقل هم جور در میاد صاحب ati شرکت amd هست و nvidia هم که گرافیک و چیپست از خودشه .

یه سوال دیگه هم داشتم نمی گم اون چهار تا مادر بردی که گفتم خوبن . قبول که بدن فقط اگه میشه منو از گیجی در بیارید که چه فرقی می کنه. قیمت دو مدلش را هم بلد نیستم اگه میشه بگین اون دو مدل هم قیمتش چندن.
m3n78 em : 90000
m3n-h : 130000
m3n78 pro : ?
m4n78 pro : ?
:biggrin1:

ببخشید آقا فرشید ها! شما هر مارکی که دوست داری انتخاب کن بعد برو تو سایتش مین برد های amd ساپرت رو ببین دو مدل یکی با چیپست amd و دیگری با چیپست nvidia انتخاب کن بعد طراحی هاشون رو بخون می بینی توی amd چیپست اصلاً اسمی از nvidia va geforce نیاورده ولی از ati va cross fire تا دلت بخواد برای nvidia چیپست هم موضوع کاملاً برعکسه.
با عقل هم جور در میاد صاحب ati شرکت amd هست و nvidia هم که گرافیک و چیپست از خودشه .

یه سوال دیگه هم داشتم نمی گم اون چهار تا مادر بردی که گفتم خوبن . قبول که بدن فقط اگه میشه منو از گیجی در بیارید که چه فرقی می کنه. قیمت دو مدلش را هم بلد نیستم اگه میشه بگین اون دو مدل هم قیمتش چندن.
خب با توجه به بودجه ای که شما معرفی کردی. خیلی انتخاب های بهتری میتونی انجام بدی
9950 که واقعا مزخرفه .همون cpu که فرشید معرفی کرد خیلی بهتره
کارت گرافیک هم 250 GTS کمترش هم 9800GT
در رابطه با مین هم شما میتونی کارت انودیا رو روی مین با چیپست AMD بذاری.فقط sli نمیتونی بکنی

آخرین ویرایش:
آقا اصلاً من اشتباه می کنم. لطفاً یه لحظه اون بحث nvidia و amd رو بیخیال شید. فقط یکی این سوال منو جواب بده اگه امروز کسی جوابمو نده دیگه می گم تو ایران هیچ کس از کامپیوتر چیزی حالیش نیست.
نمی گم اون چهار تا مادر بردی که گفتم خوبن . قبول که بدن فقط اگه میشه منو از گیجی در بیارید که چه فرقی می کنه.و به ترتیب بگین کدوم بهتره.
1.........
2.........
3........
4.........
قیمت دو مدلش را هم بلد نیستم اگه میشه بگین اون دو مدل هم قیمتش چندن.
:evil:

دوستان بالاخره خودم فهمیدم.
1. m3n-h/hdmi
2. m4n78 pro
3. m3n78 pro
4. m3n78-em

آخرین ویرایش:

شما ظاهرا اینجا اومدی بجای مشاوره گرفتن روی اطلاعات اشتباه خودت پافشاری کنی،بهمین خاطر منم دیگه نظری نمیدم
تا سری جدید چیپ ست Nvidia برای AMD نیاد،بعضی مادربردای سری قدیمی با اون چیپ ست ها ساپورت PhenomII ندارن یا راندمانشون پایینتر از چیپ ست AMD هست و من هم پیشنهاد نمیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or