سلام .سلام
قبلا فقط پینتیوم بود و سلرون و فول کش
حالا انواع و اقسام cpu اومده مثل این اسمها " کور زنون کواد " میشه منو راهنمایی کنید تا درباره cpu های جدید اطلاعات بیشتری بدست بیارم
ممنون
تا 130 تومن میتونی کارت 9600GT DDR3 512MB از برند Zotac/Leadtek رو با حدود 110 تومن و مدل 1گیگش رو هم با حدود 125 تومن بگیریفرشید جان mb رو ولش کن درباره ی vga اگه میشه راهنمایی کن شما درست می گفتی 2gb gddr2 به درد نمی خوره اگه میشه یه vga خوب تو رنج 100 تا 130 معرفی کن با مارک و قیمت.(gddr3)
سلام .
دوست من بعد از این مسائلی که شما گفتی اینتل اقدام به تولید دو هسته ای های خودش کرد که به سری E معروف هستند .
در همین مواقع بود که چهار هسته ای ها هم از راه رسیدن و به سری Q معروف هستند . در حال حاظر هم سری جدید چهار هسته ای ها به نام خانواده nehalem با نام COre i7وارد شدند . سری 32نانومتری ها هم در راهه .
خوب این پردازنده ها از لحاظ حافظه نهان و فرکانس عملیاتی کاملا متفاوت هستند و شما دیگه فول کش و .. رو نمیشنوی .همچنین هسته های بیشتر اونها باعث شده تا بتونند همزمان پروسس ها یا ترد های بیشتری رو پردازش کنند .
ای ام دی هم همینطور ، در حال حاظر سری های چند هسته ای تولید می کنه که میشه بهPH II X3,X4 اشاره کرد. شما اگر قصد خرید داری بودجه ات رو بگو تا راهنماییت کنیم . اگر هم قصد کسب اطلاعات بیشتر رو داری فقط باید Over view بخونی تا متوجه بشی تفاوت ها رو . اینی که ما می گیم دو هسته ای و چهارسته ای یه تغییر هست که تو معماری ایجاد شده و سایر تغییرات جزئی و البته اساسی رو باید دقیق بخونی . امیدوارم مفید بوده باشه
تا 130 تومن میتونی کارت 9600GT DDR3 512MB از برند Zotac/Leadtek رو با حدود 110 تومن و مدل 1گیگش رو هم با حدود 125 تومن بگیری
اگر تا 150 تومن هزینه کنی میتونی کارت ATI 4770 رو بگیری که از 9600 بسیار سریعتره.
خواهش می کنم . دستت درد نکنه :biggrin1: . نه بابا 21سالمون داره می شه . آخرشم پیر میشیم 2000000000000تا سیستم پیشنهاد می دیم خودمون حسرت به دل یه سیستم درست درمون می میریم:smile: . در باره کارایی و راندمان سی پی یو ها هم اگه مدل ها رو بخوای چند تا در زیر نام می برم که فرکانس و حافظه نهان رو با ه سرچ کوچیک متنوجه می شی:ممنون نه فعلا که قصد خرید ندارم ولی میخواستم بدونم
در ضمن مرسی تم
راستی تاریخ تولدت رو تو سایتت اشتب زدی اگر اینطوری که نوشتی باشه تو الان 1 سالته :cheesygri
خب این تنها دلیل شما هم متاسفانه خیلی وقته که از گزینه های پشتیبانی Nvidia برداشته شده و Nvidia توی درایورای جدیدش بخاطر بعضی مشکلات دیگه از Hybrid (بجز با چن تا کارت قدیمیتر)پشتیبانی نمی کنه!مرسی از راهنمایی هات . نه نمی تونم از 130 بالا بزنم همون 9600gt ddr3 1gb می گیرم.
راستی دلیل این که می خواستم مین asus با چیپست 8300 nvidia بگیرم این بود که این مین ها یه گرافیک آنبرد روش داره که با تکنولوژی hybrid توسط nvidia به صورت sli با گرافیکی که روش میزارم جمع بسته میشه.:biggrin1:
خب این تنها دلیل شما هم متاسفانه خیلی وقته که از گزینه های پشتیبانی Nvidia برداشته شده و Nvidia توی درایورای جدیدش بخاطر بعضی مشکلات دیگه از Hybrid (بجز با چن تا کارت قدیمیتر)پشتیبانی نمی کنه!
پس کلا بیخیال مادربرد چیپ ست Nvidia شو.
سلام .سلام به همه
من می خوام 2 تا قطعه بگیرم.
club hd 4770=140
2gig patriot=35
برا اینا چقدر بدم خوبه؟
بعد چه پاوری نیاز داره؟؟؟(کارت گرافیک)
من می خوام بعداز یه ماه مادربوردم رو هم عوض کنم.العان یه 945pl-s3 دارم.
چی بگیرم بعد از یه ماه؟؟؟
ماشاالله همه چیز هم می خوای که :biggrin1:.معمولا کیس ها در بی پولی آدم رو بدجوری وا میگذارند و مشخص نیست این چه داستانیه:سلام به همه
کیس بده دیروز لطف کرد و ترکید..!
تصمیم دارم یه سیستم جدید بگیرم
این قطعات رو میخوام
مادربورد
سی پی یو
گرافیک
و رم
و یه کیس پاور
با 500 ت میشه یه چیزی گرفت که تا چند مدت برا بازی ها کم نیارم.. و راحت با خیال آسوده بازی کنم ؟!؟!
سوال 2 : من در مورد کارت گرافیک موندم چی بگیرم ... اگه میشه مدل های پیشنهادی رو با قیمت بگید ..
هزینه کل نمیخوام بیشتر از 500 بشه
ممنون و موفق باشید