مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان mb رو ولش کن درباره ی vga اگه میشه راهنمایی کن شما درست می گفتی 2gb gddr2 به درد نمی خوره اگه میشه یه vga خوب تو رنج 100 تا 130 معرفی کن با مارک و قیمت.(gddr3)

سلام
قبلا فقط پینتیوم بود و سلرون و فول کش
حالا انواع و اقسام cpu اومده مثل این اسمها " کور زنون کواد " میشه منو راهنمایی کنید تا درباره cpu های جدید اطلاعات بیشتری بدست بیارم

ممنون

سلام
قبلا فقط پینتیوم بود و سلرون و فول کش
حالا انواع و اقسام cpu اومده مثل این اسمها " کور زنون کواد " میشه منو راهنمایی کنید تا درباره cpu های جدید اطلاعات بیشتری بدست بیارم

ممنون
سلام .
دوست من بعد از این مسائلی که شما گفتی اینتل اقدام به تولید دو هسته ای های خودش کرد که به سری E معروف هستند .
در همین مواقع بود که چهار هسته ای ها هم از راه رسیدن و به سری Q معروف هستند . در حال حاظر هم سری جدید چهار هسته ای ها به نام خانواده nehalem با نام COre i7وارد شدند . سری 32نانومتری ها هم در راهه .
خوب این پردازنده ها از لحاظ حافظه نهان و فرکانس عملیاتی کاملا متفاوت هستند و شما دیگه فول کش و .. رو نمیشنوی .همچنین هسته های بیشتر اونها باعث شده تا بتونند همزمان پروسس ها یا ترد های بیشتری رو پردازش کنند .
ای ام دی هم همینطور ، در حال حاظر سری های چند هسته ای تولید می کنه که میشه بهPH II X3,X4 اشاره کرد. شما اگر قصد خرید داری بودجه ات رو بگو تا راهنماییت کنیم . اگر هم قصد کسب اطلاعات بیشتر رو داری فقط باید Over view بخونی تا متوجه بشی تفاوت ها رو . اینی که ما می گیم دو هسته ای و چهارسته ای یه تغییر هست که تو معماری ایجاد شده و سایر تغییرات جزئی و البته اساسی رو باید دقیق بخونی . امیدوارم مفید بوده باشه

فرشید جان mb رو ولش کن درباره ی vga اگه میشه راهنمایی کن شما درست می گفتی 2gb gddr2 به درد نمی خوره اگه میشه یه vga خوب تو رنج 100 تا 130 معرفی کن با مارک و قیمت.(gddr3)
تا 130 تومن میتونی کارت 9600GT DDR3 512MB از برند Zotac/Leadtek رو با حدود 110 تومن و مدل 1گیگش رو هم با حدود 125 تومن بگیری
اگر تا 150 تومن هزینه کنی میتونی کارت ATI 4770 رو بگیری که از 9600 بسیار سریعتره.

سلام .
دوست من بعد از این مسائلی که شما گفتی اینتل اقدام به تولید دو هسته ای های خودش کرد که به سری E معروف هستند .
در همین مواقع بود که چهار هسته ای ها هم از راه رسیدن و به سری Q معروف هستند . در حال حاظر هم سری جدید چهار هسته ای ها به نام خانواده nehalem با نام COre i7وارد شدند . سری 32نانومتری ها هم در راهه .
خوب این پردازنده ها از لحاظ حافظه نهان و فرکانس عملیاتی کاملا متفاوت هستند و شما دیگه فول کش و .. رو نمیشنوی .همچنین هسته های بیشتر اونها باعث شده تا بتونند همزمان پروسس ها یا ترد های بیشتری رو پردازش کنند .
ای ام دی هم همینطور ، در حال حاظر سری های چند هسته ای تولید می کنه که میشه بهPH II X3,X4 اشاره کرد. شما اگر قصد خرید داری بودجه ات رو بگو تا راهنماییت کنیم . اگر هم قصد کسب اطلاعات بیشتر رو داری فقط باید Over view بخونی تا متوجه بشی تفاوت ها رو . اینی که ما می گیم دو هسته ای و چهارسته ای یه تغییر هست که تو معماری ایجاد شده و سایر تغییرات جزئی و البته اساسی رو باید دقیق بخونی . امیدوارم مفید بوده باشه

ممنون نه فعلا که قصد خرید ندارم ولی میخواستم بدونم
در ضمن مرسی تم

راستی تاریخ تولدت رو تو سایتت اشتب زدی اگر اینطوری که نوشتی باشه تو الان 1 سالته :cheesygri

آخرین ویرایش:
تا 130 تومن میتونی کارت 9600GT DDR3 512MB از برند Zotac/Leadtek رو با حدود 110 تومن و مدل 1گیگش رو هم با حدود 125 تومن بگیری
اگر تا 150 تومن هزینه کنی میتونی کارت ATI 4770 رو بگیری که از 9600 بسیار سریعتره.

مرسی از راهنمایی هات . نه نمی تونم از 130 بالا بزنم همون 9600gt ddr3 1gb می گیرم.:love:
راستی دلیل این که می خواستم مین asus با چیپست 8300 nvidia بگیرم این بود که این مین ها یه گرافیک آنبرد روش داره که با تکنولوژی hybrid توسط nvidia به صورت sli با گرافیکی که روش میزارم جمع بسته میشه.:biggrin1:

ممنون نه فعلا که قصد خرید ندارم ولی میخواستم بدونم
در ضمن مرسی تم

راستی تاریخ تولدت رو تو سایتت اشتب زدی اگر اینطوری که نوشتی باشه تو الان 1 سالته :cheesygri
خواهش می کنم . دستت درد نکنه :biggrin1: . نه بابا 21سالمون داره می شه . آخرشم پیر میشیم 2000000000000تا سیستم پیشنهاد می دیم خودمون حسرت به دل یه سیستم درست درمون می میریم:smile: . در باره کارایی و راندمان سی پی یو ها هم اگه مدل ها رو بخوای چند تا در زیر نام می برم که فرکانس و حافظه نهان رو با ه سرچ کوچیک متنوجه می شی:
e8400
e8500
e7300
e5200
q9550
q6700
q6600
core i7 920 تا 965
amd هم دوست ندارم پس نام نمی برم:biggrin1:. یه سری به lioncomputer.ir بزن هم فروشگاه و هم سی پی یو ها رو داره دیگه

مرسی از راهنمایی هات . نه نمی تونم از 130 بالا بزنم همون 9600gt ddr3 1gb می گیرم.:love:
راستی دلیل این که می خواستم مین asus با چیپست 8300 nvidia بگیرم این بود که این مین ها یه گرافیک آنبرد روش داره که با تکنولوژی hybrid توسط nvidia به صورت sli با گرافیکی که روش میزارم جمع بسته میشه.:biggrin1:
خب این تنها دلیل شما هم متاسفانه خیلی وقته که از گزینه های پشتیبانی Nvidia برداشته شده و Nvidia توی درایورای جدیدش بخاطر بعضی مشکلات دیگه از Hybrid (بجز با چن تا کارت قدیمیتر)پشتیبانی نمی کنه!
پس کلا بیخیال مادربرد چیپ ست Nvidia شو.

خب این تنها دلیل شما هم متاسفانه خیلی وقته که از گزینه های پشتیبانی Nvidia برداشته شده و Nvidia توی درایورای جدیدش بخاطر بعضی مشکلات دیگه از Hybrid (بجز با چن تا کارت قدیمیتر)پشتیبانی نمی کنه!
پس کلا بیخیال مادربرد چیپ ست Nvidia شو.

پس شما هم یه مین خوب از برند asus دورو بر 85 تا 95 معرفی کن.:blushing:

سلام به همه

من می خوام 2 تا قطعه بگیرم.
club hd 4770=140
2gig patriot=35
برا اینا چقدر بدم خوبه؟
بعد چه پاوری نیاز داره؟؟؟(کارت گرافیک)
من می خوام بعداز یه ماه مادربوردم رو هم عوض کنم.العان یه 945pl-s3 دارم.
چی بگیرم بعد از یه ماه؟؟؟

سلام به همه
کیس بده دیروز لطف کرد و ترکید..!
تصمیم دارم یه سیستم جدید بگیرم
این قطعات رو میخوام
مادربورد
سی پی یو
گرافیک
و رم
و یه کیس پاور
با 500 ت میشه یه چیزی گرفت که تا چند مدت برا بازی ها کم نیارم.. و راحت با خیال آسوده بازی کنم ؟!؟!
سوال 2 : من در مورد کارت گرافیک موندم چی بگیرم ... اگه میشه مدل های پیشنهادی رو با قیمت بگید ..
هزینه کل نمیخوام بیشتر از 500 بشه
ممنون و موفق باشید

سلام به همه

من می خوام 2 تا قطعه بگیرم.
club hd 4770=140
2gig patriot=35
برا اینا چقدر بدم خوبه؟
بعد چه پاوری نیاز داره؟؟؟(کارت گرافیک)
من می خوام بعداز یه ماه مادربوردم رو هم عوض کنم.العان یه 945pl-s3 دارم.
چی بگیرم بعد از یه ماه؟؟؟
سلام .
قیمت رو خودت نوشتی دیگه . منظورت چیه؟ دسته دو؟ برای رم اگه سالمه و باسش 1066هست 20تومن بده واسه گرافیک هم 110. قیمت ها آخر بز خری می باشد:biggrin1:. مادربورد هم که نگفتی چه سوکتی و چه قیمتی؟
سلام به همه
کیس بده دیروز لطف کرد و ترکید..!
تصمیم دارم یه سیستم جدید بگیرم
این قطعات رو میخوام
مادربورد
سی پی یو
گرافیک
و رم
و یه کیس پاور
با 500 ت میشه یه چیزی گرفت که تا چند مدت برا بازی ها کم نیارم.. و راحت با خیال آسوده بازی کنم ؟!؟!
سوال 2 : من در مورد کارت گرافیک موندم چی بگیرم ... اگه میشه مدل های پیشنهادی رو با قیمت بگید ..
هزینه کل نمیخوام بیشتر از 500 بشه
ممنون و موفق باشید
ماشاالله همه چیز هم می خوای که :biggrin1:.معمولا کیس ها در بی پولی آدم رو بدجوری وا میگذارند و مشخص نیست این چه داستانیه:
cpu e7400
mb asus p5kpl-1600
vga gts 250 1Gb
ram 2*2gb/800
psu 535
------
505تا 515می شه / شما دیگه از این پایینتر بگیری پول دور ریختنه . می تونی گرافیک رو 4770بگیری اگه پیدا کنی که همونطوری که دوست عزیزمون در پست قبل گفت 140تومنه و 50الی 60تومنی از پول سیستم کم می شه و می تونی بگذاری روی پول کیس . اما به نظرم این کار رو نکن و برای کیس 30/40تومنی جور کن و یه معمولی با 2تا فن 12cm بگیر .
کارایی این هم مطلوبه . اما در حد 500تومن سیستم خوبی هستش.

سیستم بنده این بید
CPU: Intel E2160 1.8GHz
VGA:Geforce 7100 GS 512MB
Main:S2 Gigabyte
RAM:2GB bus 800
Power:400w NEXT
میخواستم بپرسم سرعت کم من در خیلی از بازیها چیه؟شما برای ارتقا چی پیشنهاد میکنید(در حد 100000)؟
با تشکر
HIS NAME IS WARRRRRRRRRRRR

سلام دوستان
بنده میخوام یه سیستم توپ واسه گیم و مولتی مدیا بخرم اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن
ممنون

راستش بین این دو cpu از لحاظ قیمت و کارایی نسبت تو گیم و مولتی مدیا phenom II x4 955 رو انتخاب کردم

cpu: i7 , phenom II x4 955

و واسه کارت هم میخوام gforce gtx 295 باشه(البته مارکش رو هنوز نمی دونم!!دیگه شما باید بهترین مارک رو بهم بگید)

اما برا مادربرد موندم که چی بگیرم؟؟؟!!!اکه حداکثر کارایی رو داشته باشه؟!

البته رو این 3 گزینه موندم ولی میخوام قیمتش به راه باشه تا واسه کارت گرافیک پول کم نیارم.

مادر بورد:

asus m4a79t deluxe
asus pampage II extreme
gigabyt ex58 extreme

راستش این دیگه مونده به راهنمایی دوستان گلم فقط اگه ممکنه و اگه کسی قیمتش بروز واسه قطعاتی که گفتم داره بگه ممنون میشم این طوری هم من راحت تر میتونم تصمیم بگیرم.

با
تشکر از دوستان.
raminr63 هم اکنون آنلاین است. اضافه کردن به امتیاز raminr63 گزارش پست خلاف ویرایش/حذف پیام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or