مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون از راهنماییت دوست عزیز
از چند تا از دوستان هم گه پرسیدم همین سیستم رو گفتند...
حالا 100 هم بیشتر بشه بهتر از اینه که پس فردا یه بازی رو با فریم پایین بازی کنم هی اعصابم خورد بشه...
میگم میشه لطف کنی و قیمت هر قطعه رو بگی؟ (آقایی !!) اخه این که شما میگید طرفای 600 قیمت دادند.
بازم ممنون بایت پاسخ گویی

سلام دوستان
بنده میخوام یه سیستم توپ واسه گیم و مولتی مدیا بخرم اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن
ممنون

راستش بین این دو cpu از لحاظ قیمت و کارایی نسبت تو گیم و مولتی مدیا phenom II x4 955 رو انتخاب کردم

cpu: i7 , phenom II x4 955

و واسه کارت هم میخوام gforce gtx 295 باشه(البته مارکش رو هنوز نمی دونم!!دیگه شما باید بهترین مارک رو بهم بگید)

اما برا مادربرد موندم که چی بگیرم؟؟؟!!!اکه حداکثر کارایی رو داشته باشه؟!

البته رو این 3 گزینه موندم ولی میخوام قیمتش به راه باشه تا واسه کارت گرافیک پول کم نیارم.

مادر بورد:

asus m4a79t deluxe
asus pampage II extreme
gigabyt ex58 extreme

راستش این دیگه مونده به راهنمایی دوستان گلم فقط اگه ممکنه و اگه کسی قیمتش بروز واسه قطعاتی که گفتم داره بگه ممنون میشم این طوری هم من راحت تر میتونم تصمیم بگیرم.

با
تشکر از دوستان.
دوست من مادربردهایی که گفتی دوتای آخرش رو می دونم که مربوط به معماری X58سی پی یو هست که بر می گرده به Ci7. پس شما I7 رو انتخاب کردی؟
مادربرد خوب زیاده برای I7 اما من p6t deluce v2 رو پیشنهاد می کنم با 330تومن . تازه به نظرم rampage II gene هم با 290تومن خوبه . اون مدل گیگایی هم که گفتی اگه گیر بیاد بالای 430پولشه .gtx 295که من عاشقشم:love: هم زیر 650گیر نماید . بردهای زیادی داره . بگر فکر کنم msi و zotac پیدا کنی.
سیستم بنده این بید
CPU: Intel E2160 1.8GHz
VGA:Geforce 7100 GS 512MB
Main:S2 Gigabyte
RAM:2GB bus 800
Power:400w NEXT
میخواستم بپرسم سرعت کم من در خیلی از بازیها چیه؟شما برای ارتقا چی پیشنهاد میکنید(در حد 100000)؟
با تشکر
HIS NAME IS WARRRRRRRRRRRR
سرعت کمت به دلیل کم قدرتی سیستمت هست دیگه .
Radeon HD 4870 الان تو بازار قیمتش چنده؟ یه چیپ ست Nvidia و کارت گرافیک بر اساسش که مشابه همین Radeon HD 4870 باشه هم معرفی کنید.
ممنون.
والا خیلی قیمتش متغییر هست از 220تا 300هم هست . شما می تونی تا 190تومن Gts 250برداری و تا 40/230هم gtx 260رو . من پیشنهاد می کنم 260رو بگیری عقلانی و خیلی هم خوبه .

ممنون از راهنماییت دوست عزیز
از چند تا از دوستان هم گه پرسیدم همین سیستم رو گفتند...
حالا 100 هم بیشتر بشه بهتر از اینه که پس فردا یه بازی رو با فریم پایین بازی کنم هی اعصابم خورد بشه...
میگم میشه لطف کنی و قیمت هر قطعه رو بگی؟ (آقایی !!) اخه این که شما میگید طرفای 600 قیمت دادند.
بازم ممنون بایت پاسخ گویی
خواهش می کنم .
cpu : 120
mb:85
vga 190/195
ram 55
psu 56
چند تومنی بالا پایین دیگه /اگه می تونی بالاتر پول بدی باید سی پی یو رو عوض کنی . مثلا q9400برداری با 210تومن. مادربرد رو هم اون موقع باید به نظرم عوض کنی و حدالقل یه p5qبرداری که اون 130تومنه .البته این مادربرد هم جواب می ده اما تو بحث اورکلاک شوته شوته :biggrin1:.

ممنون بابت جوابتون
نه دوست من من سی پی یو cpu: i7 , phenom II x4 955 میخوام بگیرم میخواستم بدون کدوم مادر بورد بهترین کارایی رو با این میده ؟!!!
ممنون

سلام به همه

من می خوام 2 تا قطعه بگیرم.
club hd 4770=140
2gig patriot=35
برا اینا چقدر بدم خوبه؟
بعد چه پاوری نیاز داره؟؟؟(کارت گرافیک)
من می خوام بعداز یه ماه مادربوردم رو هم عوض کنم.العان یه 945pl-s3 دارم.
چی بگیرم بعد از یه ماه؟؟؟
این دوتا قطعه میشن:150+30=180 تومن
کارت شما به پاور 450 وات واقعی نیاز داره
این که مادربرد چی بگیری به CPU بستگی داره

سلام به همه
کیس بده دیروز لطف کرد و ترکید..!
تصمیم دارم یه سیستم جدید بگیرم
این قطعات رو میخوام
مادربورد
سی پی یو
گرافیک
و رم
و یه کیس پاور
با 500 ت میشه یه چیزی گرفت که تا چند مدت برا بازی ها کم نیارم.. و راحت با خیال آسوده بازی کنم ؟!؟!
سوال 2 : من در مورد کارت گرافیک موندم چی بگیرم ... اگه میشه مدل های پیشنهادی رو با قیمت بگید ..
هزینه کل نمیخوام بیشتر از 500 بشه
ممنون و موفق باشید
CPU:INTEL E5300
M/B:ASUS P5KPL-AM SE
RAM:2*2GB PATRIOT DDR2
VGA:LEADTEK GTS 250
CASE/POWER:GREEN+POWER 520W SILVERSTONE

Radeon HD 4870 الان تو بازار قیمتش چنده؟ یه چیپ ست Nvidia و کارت گرافیک بر اساسش که مشابه همین Radeon HD 4870 باشه هم معرفی کنید.
ممنون.
کارت 4870 بسته به برند حدود 220 تومن هست،مشابشم هم کارت GTX 260 هست که یه 20 30 تومن گرونتره.

سیستم بنده این بید
CPU: Intel E2160 1.8GHz
VGA:Geforce 7100 GS 512MB
Main:S2 Gigabyte
RAM:2GB bus 800
Power:400w NEXT
میخواستم بپرسم سرعت کم من در خیلی از بازیها چیه؟شما برای ارتقا چی پیشنهاد میکنید(در حد 100000)؟
با تشکر
HIS NAME IS WARRRRRRRRRRRR
سرعت کم بخاطر قطعات خیلی ضعیف سیستم شماست،مخصوصا کارت گرافیکت که افتضاحه
در حد 100 تومن فقط گرافیک بخر:کارت9600GT DDR3 با قیمت حدود 110 تومن
نمی دونم پاورت جوابگو هست یا نه،احتمالا اونم باید عوض شه.
ممنون بابت جوابتون
نه دوست من من سی پی یو cpu: i7 , phenom II x4 955 میخوام بگیرم میخواستم بدون کدوم مادر بورد بهترین کارایی رو با این میده ؟!!!
ممنون
شما بودجه بگو تا مدل بگیم.

ممنون بابت جوابتون
ممنون
اگه بگم بازم نفهیمدم باور می کنی ؟ چرا بینش <<و>>می گذرای ؟ مگه جفتش رو می خوای؟ :biggrin1: . من می گم I7 خوبه اما بعضی از دوستان هم روی AMD نظر دارند دیگه . گفتم یه بار بستگی به پول داره . قیمت دو تا مادربرد هم دادم بهت .
اگه منظورت خرید دوتا سیستم هست هم باز بودجه بگو . مادربرد داریم 600تومن . خوب شما بودجه رو بگو

سلام .
قیمت رو خودت نوشتی دیگه . منظورت چیه؟ دسته دو؟ برای رم اگه سالمه و باسش 1066هست 20تومن بده واسه گرافیک هم 110. قیمت ها آخر بز خری می باشد:biggrin1:. مادربورد هم که نگفتی چه سوکتی و چه قیمتی؟

سلام
آره قیمتا خوبه نه؟؟
چون خود لیون داره 153 میده.دست 2 نمی گیرم.رمم یه دوئل چنل g-skil هستش که با پول پست 35 میده خوبه؟؟؟
سوکتش همین 775 و 4 و 2 هسته باشه تا آخر عمر بسه.قیمتش از 100 بیشتر نشه.
حالا مادربورد چی شده؟؟

این دوتا قطعه میشن:150+30=180 تومن
کارت شما به پاور 450 وات واقعی نیاز داره
این که مادربرد چی بگیری به CPU بستگی داره

نه.شما خودت این قدر میدی آقا فرشید یا قیمت حدودی بازار رو گفتی؟؟
قیمت اینا برا من این طوری میده.
گرافیک:143
رم:30
پاور 485b خوبه؟
من فعلا یه pentium d 925 دارم.
بعدا یه 7400 می اندازم روش.
فکر کنم یه p5q-se کافی باشه. نه؟؟

سلام :دی
عزیزان من بین این دوتا موندم کدامو انتخاب کنم
Main: p5q pro
CPU : Intel Q9450 or Q9550
RAM: 2x2GB 1066

or

CPU:AMD PH II X4 940
MoBo:DFI DK 790FXB-M2RS
Ram: 2x2GB 1066
بودجه هم 450 هست و حداکثر تا 500 هم میتونم بدم! مورد استفادش هم گیم :دی هست ! اگرم چیز بهتری با این بودجه میشه خرید پیشنهاد بدین
ممنون!

or

بودجه هم 450 هست و حداکثر تا 500 هم میتونم بدم! مورد استفادش هم گیم :دی هست ! اگرم چیز بهتری با این بودجه میشه خرید پیشنهاد بدین
ممنون!
من سیستم اول رو پیشنهاد میدم ! به دلیل قابلیت اورکلاک در ولتاژ پایین...و عملکرد بهتر در بازی...البته من توصیه میکنم CPU رو حتما Q9550 برداری چون به میزان قابل توجهی بهتر از 9450 عمل میکنه...اختلاف قیمت زیادی هم ندارن.

or

ممنون!
مشخصا سیستم اولی انتخاب بهتریه،برای این 3 تا قطعه با این بودجه دیگه انتخاب بهتری نیست.

نظری در مورد فرکانس بالاتره pheomi II ندارید؟ باعث برتری نمیشه؟
یه هارد یک ترا بایت هم میخوام بخرم چی پیشنهاد میدید؟ قیمتش هم لطف کنید!

نه عزیز باید نگاه کنی اور کلاک شده کدوم بهتره.
اگه اورکلاک نکنی آره همه ی phenom II ها بهتر از اینتل ها حتی i7 920 هستند ولی اگه اور کلاک کنی intel خیلی بهتره.البته فقط 965 از i7 920 بهتره بازم می گم اورکلاک نشده ها!
اگر اورکلاک نمی کنی به نظر من phenom II 965 بگیر که 3.4 ghz هست.

در مورد هارد هم برند western digital از همه بهتره ولی قیمت ندارم.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ،بحث فرکانس دیگه نخ نما شده و بارها گفته شده که فرکانس بتنهایی ملاک نیست
وقتی یه پردازنده ی PhenomII X4 965 هم که فرکانسش 3.4 گیگاهرتز هست نتونه از پس Core i7 920 که فرکانسش فقط 2.66 هست بر بیاد دیگه معلومه که مقایسه ی فرکانس مربوط به قدیم الایام هست.

آقا بین (GTX260(192و (GTX260 (216چقدر تفاوت هست ؟ شما بین( 192)GTX260 و GTS250کدوم رو پیشنهاد می‌کنین؟ از نظر تفاوت قیمت
حدود 5 تا 10 درصد تفاوت سرعت دارن
اما GTX 260/192 حدود 40 تا 60 درصد از GTS 250 سریعتر هست. مشخصا 260 پیشنهاد میشه.

یه برد با چیپست amd زیر 110 تومن چی پیشنهاد میکنین؟
لطفا سریع جواب بدین ، حیاتیه.
باید بگی واسه چه سوکتی میخوای،همینطوری که نمیشه. اما اگه واسه سوکت AM2 میخوای ASUS M3A78 پیشنهاد میشه.

دوستان اگه میشه چند نوع watercooling با قیمت اش معرفی کنین که تو کیس mid tower هم جا بگیره ممنون ^^
اونی که من میدونم اینجا موجود هست مدل Big Water از ThermalTake هست که حدود 130 تومن هست.
در ضمن بیشتر این خنک کننده ها باید لوله های رابط مایع رو به بیرون کیس یا حداقل به پشت فن 12 سانتی عقب کیس منتقل کنن که کیسای معمولی از پس اینکار برنمیان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or