نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه ، خوب 260 حداقل یه 500w میخواد که شما با توجه به سیستمت باید یه پاوری تو همین مایه ها یا بالاتر در نظر بگیری.ممنون از توضیحاتتون. امروز میرم ببینم تو بازار اهواز گیرم میاد یا نه. فقط یه چیزی من Mainboardم 965P-DS3 تولید گیگابایت هست و PCI-E 16x داره. کارت های بر اساس 260 بش میخورن دیگه انشاالله؟ یه پاور هم انگار مجبورم بخرم! چی بگیرم که با این کارت مشکلی نداشته باشم؟
SLI که فقط واسه کارتای با تراشه ی Nvidia هست و واسه پردازنده های Intel فقط روی مادربردهای با چیپ ست Nvidia و X58 خودش کار میکنه.یعنی این مادر برد بیشتر به درد CF میخوره, تا SLi؟
برای SLi چه مین هایی هست؟
اگرم نبود میتونی سفارش بزاری که از تهران برات ارسال بشه.ممنون از توضیحاتتون. امروز میرم ببینم تو بازار اهواز گیرم میاد یا نه. فقط یه چیزی من Mainboardم 965P-DS3 تولید گیگابایت هست و PCI-E 16x داره. کارت های بر اساس 260 بش میخورن دیگه انشاالله؟ یه پاور هم انگار مجبورم بخرم! چی بگیرم که با این کارت مشکلی نداشته باشم؟
یه بار گفتم که باید بگی واسه چه سوکتی.BioStar
لطفا باز هم جواب بدین به
یه برد با سوکت amd زیر 110 تومن چی پیشنهاد میکنین؟
خوب درصورتیکه قطعاتت رو هم (در بهترین حالت) بتونی 100 تومن آب کنی با 300 کار خاصی نمیشه کرد ، 2gb باس 1600 هم در کمترین حالت 110 تومن مایشه در کل من با 300 این قطعات رو پیشنهاد میدم :سلام.
من الان یه سیستم با مشخصات زیر دارم :
MB: giga k8ne pciX16 chip nvidia 945
cpu sempron 3000+ amd
ram 2x1gb kingston ddr400
که میخوام ارتقاع بدم اگع بخوام یه مادربرد با pcix2 - ddr3 و سی پی یو از نوع amd با یه رم دو گیگ ddr3 با باس 1600 بگیرم چی پیشنهاد می کنید؟ قیمت رو هم اگه میشه بگید.
بودجه من هم اگه سیستم خودم رو 100000 تومن بفروشم یه 200000 هم میتونم بزارم روش.
خوب این الان مشاوره س ، راهنماییـه ، دقیقا به چه معنی هستش ؟! :confused:ddr3 به چه درد می خوره ddr2 بگیر
ببین دوست عزیز پستهایی که تو این تاپیک زده میشه اهمیتش نسبت به تاپیکای دیگه خیلی بالاتره ، کسی که درخواست مشاوره میکنه داره واسه خرید قطعات یه جمع بندی و نتیجه نهایی میگیره پس باید به بهترین شکل بررسی و توضیح داده بشه ، شما اومدی میگی ddr3 خوب نیس ddr2 بگیر!! به نظرت این چه معنی میده ؟! :confused:supra جان اشتباه که نگفتم برای چی اون همه پول بده به ddr3در حالی که مشکل مالی داره در ضمن زود قضاوت نکنید
در مورد cpuمن نظرمe5200 که قیمت مناسبی داره حدود 80000 تومان
خوب phenom II یه مجموعه س و e5200 فقط یه مدل شما چجوری مقایسه میکنی ؟! :confused:من کارم با amd هستش و فکر می کنم phenom 2 از e5200 بهتر باشه البته مدلشو نمی دونم برای این amd میگیرم که قیمتش با cpu هم رده خودش با intel ارزون تره و قدرتش هم خوبه. اگه میشه منو راهنمایی کنید.؟
من یه مدت از اخبار سخت افزار دور بودم گفتم نکنه یه اسلات جدید معرفی شده باشه و این کارت از اون استفاده کنه و من ضایع شم!نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه ، خوب 260 حداقل یه 500w میخواد که شما با توجه به سیستمت باید یه پاوری تو همین مایه ها یا بالاتر در نظر بگیری.![]()
سلام.
من الان یه سیستم با مشخصات زیر دارم :
MB: giga k8ne pciX16 chip nvidia 945
cpu sempron 3000+ amd
ram 2x1gb kingston ddr400
که میخوام ارتقاع بدم اگع بخوام یه مادربرد با pcix2 - ddr3 و سی پی یو از نوع amd با یه رم دو گیگ ddr3 با باس 1600 بگیرم چی پیشنهاد می کنید؟ قیمت رو هم اگه میشه بگید.
بودجه من هم اگه سیستم خودم رو 100000 تومن بفروشم یه 200000 هم میتونم بزارم روش.