مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ببین دوست من پیشنهاد من اینه
cpu: amd phenom 9650 120000
mainboard : biostar 790GX 100000
ram: 2*2GB ddr2 800 80000

آقای supra و دوستانش نمیشه که یه فروم راه انداختین که همه INTEL دوست هستید بابا صلاح طرف هم در نظر بگیرید e7400 دو هسته ایست phenom 9650 چهار هسته ای تازه این دوستمون هم که گفت amd دوست هست.
شما توجه داشته باش که هر کس اینجا طبق اونی که می دونه نظر می ده . ما هم اگه INTEL پیشنهاد می دیم دلیلمون برتری هستش . قبل از اینکه شما تشریف بیارید ما بحث رو انجام دادیم در مورد این دوتا پلتفورم .به هر صورت ما پیشنهاد می دیم و انتخاب نهایی با خود کاربر هستش .این یک تاپیک حرفه ای هستش که من واقعا مثلش رو هیچ جا ندیدم . شما دیدی خبرمون کن . چرا سطح علمی بچه ها رو وصل می کنی به سلیقه؟;)
در مورد سی پی یو هم یک فروند سرچ بزنی می بینی برتری در مدل ای ام دی وجود نداره

شما توجه داشته باش که هر کس اینجا طبق اونی که می دونه نظر می ده . ما هم اگه INTEL پیشنهاد می دیم دلیلمون برتری هستش . قبل از اینکه شما تشریف بیارید ما بحث رو انجام دادیم در مورد این دوتا پلتفورم .به هر صورت ما پیشنهاد می دیم و انتخاب نهایی با خود کاربر هستش .این یک تاپیک حرفه ای هستش که من واقعا مثلش رو هیچ جا ندیدم . شما دیدی خبرمون کن . چرا سطح علمی بچه ها رو وصل می کنی به سلیقه؟;)
در مورد سی پی یو هم یک فروند سرچ بزنی می بینی برتری در مدل ای ام دی وجود نداره

پس لطفاً ناراحت نشی و فک کنی دارم کل کل می کنم فقط می خوایم معلوماتمون بالا بره.
دوست عزیز تو محدوده ی قیمت 140 تومن که amd phenom 9950 هست شما یه اینتل بگو که بهتر باشه.
من خودمم قبول دارم که تو قیمت بالا اینتل بهتره. مثلاً هیچ amd حتی phenom II 965 به گرد پای I7 920 نمی رسه. در صورتی که 10 تومن اختلاف دارن.

پس لطفاً ناراحت نشی و فک کنی دارم کل کل می کنم فقط می خوایم معلوماتمون بالا بره.
دوست عزیز تو محدوده ی قیمت 140 تومن که amd phenom 9950 هست شما یه اینتل بگو که بهتر باشه.
من خودمم قبول دارم که تو قیمت بالا اینتل بهتره. مثلاً هیچ amd حتی phenom II 965 به گرد پای I7 920 نمی رسه. در صورتی که 10 تومن اختلاف دارن.
;) میگم مطالب رو بخون همینه دیگه . کجای داستان برتری مطلق اینتل ذکر شده؟
شما چرا از شوش می زنی به شوشتر ؟ در اون رنجی که دوستمون پرسید E7300برتر بود . حالا شما می گی 140تومن؟ من اینتلی با این قیمت سراغ ندارم .اما بحث سر سیستم پیشنهادی هستش . شما بگو چرا 9650 رو بالاتر از E7400 حساب کردی؟
+++بنده تاکید می کنم که در هر رنجی یک برند موجوده . اما در حد اون 140شما هم ای ام دی هنری نداره . بحث کاراییه . فقط قیمت رو می بینی دوست من؟ اگه قیمت مطرحه همه برن E5300بردارند یا اگه گیرشون میاد برند ای ام دی اتلون بگیرن .یکی از دلایلی که من برای عزیزانی که بودجه کمی دارند سیستم نمی گم همینه. فقط خرید نیست . موندگاری هم مطرحه.
در کل زیر 130من حرفم هنوز هم روی E7400هست و عزیزان رو هم به دیدن بنچمارک ها در نت دعوت می کنم .
من کسی بهم بگه 140تومن یا می گم E7400برداره یا بگذاره روش بره E8400برداره . 155/160هم می تونه E8200بگیره . در حد همون ای ام دی هست که شما گفتی .

;) میگم مطالب رو بخون همینه دیگه . کجای داستان برتری مطلق اینتل ذکر شده؟
شما چرا از شوش می زنی به شوشتر ؟ در اون رنجی که دوستمون پرسید E7300برتر بود . حالا شما می گی 140تومن؟ من اینتلی با این قیمت سراغ ندارم .اما بحث سر سیستم پیشنهادی هستش . شما بگو چرا 9650 رو بالاتر از E7400 حساب کردی؟
+++بنده تاکید می کنم که در هر رنجی یک برند موجوده . اما در حد اون 140شما هم ای ام دی هنری نداره . بحث کاراییه . فقط قیمت رو می بینی دوست من؟ اگه قیمت مطرحه همه برن E5300بردارند یا اگه گیرشون میاد برند ای ام دی اتلون بگیرن .یکی از دلایلی که من برای عزیزانی که بودجه کمی دارند سیستم نمی گم همینه. فقط خرید نیست . موندگاری هم مطرحه.
در کل زیر 130من حرفم هنوز هم روی E7400هست و عزیزان رو هم به دیدن بنچمارک ها در نت دعوت می کنم .
من کسی بهم بگه 140تومن یا می گم E7400برداره یا بگذاره روش بره E8400برداره . 155/160هم می تونه E8200بگیره . در حد همون ای ام دی هست که شما گفتی .

ببخشید دوست من تو یه نابغه ای که داری یه چهار هسته ای رو با یه دو هسته ای که تازه 20 تومن هم گرون تره مقایسه می کنی. تازه فرکانس هاشوم هم یکی هست.
ولی تو رنج 120 تومن فقط phenom 9650 .

phenom 9650 را با کدوم از سی پی یوهای اینتل میشه مقایسه کرد؟
شما چه مادربردی را پیشنهاد می کنید؟
فکر می کنم برند مین نیز مهمه asus یا giga
تشکر از راهنمایتون.:smile:

phenom 9650 را با کدوم از سی پی یوهای اینتل میشه مقایسه کرد؟
شما چه مادربردی را پیشنهاد می کنید؟
فکر می کنم برند مین نیز مهمه asus یا giga
تشکر از راهنمایتون.:smile:

توی قیمت خودش که حدود 120000 و کمی پایینتر هست باید با اینتل های دو هسته ای مقایسه کرد که حتی فرکانس مشابهی هم دارن.
آره مارک ASUS بهترین mainboard ها و VGA ها رو می سازه ولی خوب گرونه.
یه مین برد توی رنج قیمت 100000 تومن برای aMD اگه چیپست 790gx داشته باشه عالی حساب میشه که ارزونترین مدل با چیپست 790gx همین biostar هست که من خودمم 4-5 روز دیگه که می خوام ارتقا بدم از همین می گیرم. اسم دقیقش هم biostar TA790GX 128M هست .
بهترین چیپست برای amd فعلاً 790FX هست بعدش هم 790GX که مین برد با چیپست 790FX زیر 150 پیدا نمیشه پس می مونه 790Gx که در بالا توضیح داده شد.

قبل از هر چیز لطفا این کل کل کردن رو تمومش کنید(تو این تاپیک جاش نیست)
اما راجب فنومی که دوستان معرفی کردند:
اصولا فنوم 1 اصلا ارزش خرید نداره به جندین دلیل مختلف
اما برای این دوستمون که قصد خرید داره و بودجه اش هم محدوده اگه قصد گیم داره به جای یه پردازنده بسیار ضعیف 4 هسته ای(9650 ) بهتره یه دو هسته ای نسبتا قوی بگیره
اگر هم علاقه به چهار هسته ای داره با کمی افزایش بودجه میتونه یه quad 8200 یا فنوم II 720 (البته این 3 هسته ای هستش)بگیره .و کمتر از این پردازندها به هیچ عنوان توصیه نمیشه

خب این طور که شما می گن amd باید در کارخونشو تخته کنه بره سر مایشو بریزه تو کار املاک.
آخه برادر من چرا انقدر از AMD متنفرین من خودم اصلاً از AMD خوشم نمی یاد چون عقب مونده هست اونموقعی که intel 45nm می ساخت AMD 60nm می ساخت . همیشه 6 ماه از اینتل عقب تره . ولی نگاه کنید تو قیمت های پایین P/P بهتری داره.

ببخشید دوست من تو یه نابغه ای که داری یه چهار هسته ای رو با یه دو هسته ای که تازه 20 تومن هم گرون تره مقایسه می کنی. تازه فرکانس هاشوم هم یکی هست.
ولی تو رنج 120 تومن فقط phenom 9650 .
بازم شما بحث چهار هسته ای رو کشیدی وسط؟ به تفاوت بخواهی نگاه کنی که هیچ کدوم با هیچ کدوم قابل قیاس نیست چون این دوتا اصلا معماری های مختلفی دارند .فرکانس رو هم چهار هزار دفعه ای گفتیم که تنها فاکتور نیستش .
بعد شما مادام میگی فرکانس یکسان دارند . به نظرت فرکانس 2.8اینتل با 2.3ای ام دی برابره؟ ;)(حالا دیدی کی نابغه است؟)
درسته که 9650کش سطح سه داره و فاکتور های خوبی هم داره ، من منکرش نیستم اما به شخصه اینتل رو پیشنهاد می کنم . این هم سلیقه ای نیست . چندتایی بنچمارک ببینی متوجه می شی . البته در حافظه نهان سطح دو مدل اینتل 1mb بیشتره.تکنولوژی ساخت هم که اینتل 45نانومتری هست و ای ام دی 65(از لحاظ دما و اورکلاک)
در بحث مادربورد هم براش P5Q رو معرفی می کنم که اگه بحث اورکلاک نباشه یه p5kpl-1600هم با 85تومن خیلی خوب کار می کنه براش.
حرفای منو خوب بخون عزیزه دل برادر . من از چیزی متنفر نیستم . این نظر شخصیمه و بر اساس اون چیزی که دیدم عرض می کنم . هرچند که دیگه برا بازی زیر e8400رو از اینتل و PH II 940از ای ام دی رو قبول ندارم . در حال حاظر خوب هستن اینهایی که پیشنهاد می دیم اما با یه نگاه به سیستم های مورد نیاز بازی ها و نرم افزار ها ، ....(با BLUESTAR موافقم)

آخرین ویرایش:
بازم شما بحث چهار هسته ای رو کشیدی وسط؟ به تفاوت بخواهی نگاه کنی که هیچ کدوم با هیچ کدوم قابل قیاس نیست چون این دوتا اصلا معماری های مختلفی دارند .فرکانس رو هم چهار هزار دفعه ای گفتیم که تنها فاکتور نیستش .
بعد شما مادام میگی فرکانس یکسان دارند . به نظرت فرکانس 2.8اینتل با 2.3ای ام دی برابره؟ ;)(حالا دیدی کی نابغه است؟)
درسته که 9650کش سطح سه داره و فاکتور های خوبی هم داره ، من منکرش نیستم اما به شخصه اینتل رو پیشنهاد می کنم . این هم سلیقه ای نیست . چندتایی بنچمارک ببینی متوجه می شی . البته در حافظه نهان سطح دو مدل اینتل 1mb بیشتره.تکنولوژی ساخت هم که اینتل 45نانومتری هست و ای ام دی 65(از لحاظ دما و اورکلاک)
در بحث مادربورد هم براش P5Q رو معرفی می کنم که اگه بحث اورکلاک نباشه یه p5kpl-1600هم با 85تومن خیلی خوب کار می کنه براش

نگاه کن ببین من زیر کدوم پستت نوشتم فرکانس برابر دارن. اون موقع بحث 9950 و e8200 بود که من اینو گفتم.
باشه تعداد هسته ها مهم نیست و فرکانس هم مهم نیست من امروز از شما درس بزرگی یاد گرفتم. من میرم جای 9950 یه دونه celeron می گیرم چون نه فرکانس مهمه نه تعداد هسته.:eek:

در اون رنجی که دوستمون پرسید E7300برتر بود .
نه داداشه من AMD PH II X2 550 اون E7400 را میخوره!
اما در حد اون 140شما هم ای ام دی هنری نداره .
شما AMD PH II X3 710 را به یاد ندارید.
بحث کاراییه . فقط قیمت رو می بینی دوست من؟
درسته.کارایی!!!
من AMD PH II X3 710 را یا AMD PH II X4 810 را پیشنهاد میدم.
من هم شما را دعوت میکنم این بنچ ها را ببینید.
http://www.techspot.com/review/171-amd-phenomx2-athlonx2/
موفق باشید

نگاه کن ببین من زیر کدوم پستت نوشتم فرکانس برابر دارن. اون موقع بحث 9950 و e8200 بود که من اینو گفتم.
باشه تعداد هسته ها مهم نیست و فرکانس هم مهم نیست من امروز از شما درس بزرگی یاد گرفتم. من میرم جای 9950 یه دونه celeron می گیرم چون نه فرکانس مهمه نه تعداد هسته.:eek:
;)هیچ وقت حرف گوش نمی دی من می گم تنها فاکتور نیست شما فکر می کنی من می گم مهم نیست. ضمنا شما نه سلرون بخر نه چیزی، بسته به بودجه باید تصمیم گرفت . من نظرم تا 120 همون E7400هستش .این جا بحث کل کل نیست که . بحث اینکه هممون از هم چیزی یاد بگیریم . ضمنا فرکانس 9950هم با 8200برابر نیست .
نه داداشه من AMD PH II X2 550 اون E7400 را میخوره!

شما AMD PH II X3 710 را به یاد ندارید.
.

من هم شما را دعوت میکنم این بنچ ها را ببینید.
http://www.techspot.com/review/171-amd-phenomx2-athlonx2/

موفق باشید
همین بنچمارک هایی که گذاشتی رو خودت هم ببین صفحاتش رو کامل ببین .کجا 550تونسته 7400رو بخوره؟برتری هم داره یه جاهایی کم هم اورده .

خیر . به یاد دارم اما من بحثم روی 9950بود که گفتم زیر 140تومن مالی هم نیست و هنری هم نداره .
بنچ ها رو دیدم . خوب کجای اینها شما دیدی که 9950بیاد و 7400رو بخوره؟ اشتباه نگیر ، بحث ما 9950و 7400هست . کمااینکه من معتقدم 7400در برابر 550هم خیلی کم نداره!! در همین بنچ ها مشهوده .
تا 130تومن اگر قرار بر ای ام دی باشه من بی شک می گمAMD Phenom II X3 710 که از هر دوی 9950و7400بهتره . اما مادربرد خوب نمی شناسم براش چون زیاد دنبال ای ام دی نیستم و در کل خانواده اینتل رو برتر می دونم
ما داریم مادام بحث می کنیم و نتیجه های خوبی هم می گیریم . من از این امر خیلی خوشحالم .

بابت بورد ممنون
یه گرافیک هم زیر 150 به من بدین ممنون می شم.
4770اگه گیرت بیاد خیلی خوبه در این رنج.البته قیمت 4850رو ندارم اما اون هم بد نیست که فکر کنم بالای 170باشه و تا اون جا دیگه اگه بخوای بری بهتره بری رو 190و Gts 250برداری که این ها رو می گذاره تو جیبش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or