منظورت رو یه مقداری دقیق تر می گی؟ چیشو می خوای بدونی؟ فن اصلی که می گذاره روی این سری دیگه.دوستان فن اصلي Cpu i7 كه به طور پيش فرض با خود Cpu عرضه ميشه چنده؟ :confused:
در اکثر مواقع برتری با PH II X2 550 هست.هیچ وقت حرف گوش نمی دی من می گم تنها فاکتور نیست شما فکر می کنی من می گم مهم نیست. ضمنا شما نه سلرون بخر نه چیزی، بسته به بودجه باید تصمیم گرفت . من نظرم تا 120 همون E7400هستش .این جا بحث کل کل نیست که . بحث اینکه هممون از هم چیزی یاد بگیریم . ضمنا فرکانس 9950هم با 8200برابر نیست .
همین بنچمارک هایی که گذاشتی رو خودت هم ببین صفحاتش رو کامل ببین .کجا 550تونسته 7400رو بخوره؟برتری هم داره یه جاهایی کم هم اورده .
خیر . به یاد دارم اما من بحثم روی 9950بود که گفتم زیر 140تومن مالی هم نیست و هنری هم نداره .
بنچ ها رو دیدم . خوب کجای اینها شما دیدی که 9950بیاد و 7400رو بخوره؟ اشتباه نگیر ، بحث ما 9950و 7400هست . کمااینکه من معتقدم 7400در برابر 550هم خیلی کم نداره!! در همین بنچ ها مشهوده .
تا 130تومن اگر قرار بر ای ام دی باشه من بی شک می گمAMD Phenom II X3 710 که از هر دوی 9950و7400بهتره . اما مادربرد خوب نمی شناسم براش چون زیاد دنبال ای ام دی نیستم و در کل خانواده اینتل رو برتر می دونم
ما داریم مادام بحث می کنیم و نتیجه های خوبی هم می گیریم . من از این امر خیلی خوشحالم .
اگه بر اساس قیمت مقایسه کنیم توی اون محدود و با همون سرعت هم میشه Intel E7400 رو گرفت و هم میشه PhenomII X3 720 رو گرفت که 720 انتخاب بهتریهپس لطفاً ناراحت نشی و فک کنی دارم کل کل می کنم فقط می خوایم معلوماتمون بالا بره.
دوست عزیز تو محدوده ی قیمت 140 تومن که amd phenom 9950 هست شما یه اینتل بگو که بهتر باشه.
من خودمم قبول دارم که تو قیمت بالا اینتل بهتره. مثلاً هیچ amd حتی phenom II 965 به گرد پای I7 920 نمی رسه. در صورتی که 10 تومن اختلاف دارن.
نابغه باشه یا نباشه،خیلی از پردازنده های چهار هسته ای AMD از سری Phenom هستن که از دو هسته ای های Intel ضعیفترن،پس به تعداد هسته ها نیست،اینجا معماری و طراحی هست که حرف اول رو میزنه،مقایسه ی فرکانس ها و هسته ها بتنهایی کار عوامانه ایی هست.ببخشید دوست من تو یه نابغه ای که داری یه چهار هسته ای رو با یه دو هسته ای که تازه 20 تومن هم گرون تره مقایسه می کنی. تازه فرکانس هاشوم هم یکی هست.
ولی تو رنج 120 تومن فقط phenom 9650 .
کارت 4770 انتخاب بسیار خوبیه،کارت 9800GT هم که یکم ارزونتره میتونه جایگزین باشهبابت بورد ممنون
یه گرافیک هم زیر 150 به من بدین ممنون می شم.
فن BOX واسه Core i7 920/940 با فن 965 عرضه میشه فرق میکنه،اما اگر پیدا شه بین 15 تا 20 تومن فروش میره.دوستان فن اصلي Cpu i7 كه به طور پيش فرض با خود Cpu عرضه ميشه چنده؟ :confused:
cpu:intel q8400با سلام
اگه میشه یه سیستم معرفی کنید با مانیتور واسپیکر
تا سقف 850 ت
زیاد بر ای بازی استفاده نمیشه
با تشکر بای
CPU:AMD PH II X4 810با سلام
اگه میشه یه سیستم معرفی کنید با مانیتور واسپیکر
تا سقف 850 ت
زیاد بر ای بازی استفاده نمیشه
با تشکر بای
برو اما یه حرف برادرانه بگم بهت و اون هم اینکه بچه ها اینجا بدون در نظر گرفتن منافع شخصی بهت پیشنهاد می دهند ولی اونجا هرکی از جنس خودش تعریف می کنه . اینجا فروم تخصصی هست و همه بجز بنده با سواد هستند اما اونجا آدم بی سواد زیاد پیدا میشه .پس سعی کن قبل از رفتن برای خرید به یک اجماع برسی و بعد اقدام کنی .دوستان
بابت راهنمایی خیلی ممنون
حالا من میرم بازار ببینم چی گیر میاد و با توجه به پیشنهادات شما یه چیزی میگیرم
بازم ممنون
بای
نوت بوک تاپیک جداگانه داره . لطفا اونجا مطرح کنیدبا سلام خدمت دوستان خسته نباشید قیمت یه نوتبوک دل را می خواستم مشخصاتش را میزارم اگه کسی قیمت داره بگه ممنون
DELL VOSTRO 1510/CPU:CORE 2 DUO 2.6 GIGHZ/CACHE:6MB/RAM:4GIG/HDD:320GB/VGA:G-FORCE 8400/LCD:15.4''/OSOS/WEB,BT,external MODEM,DVDRW/bag/2.8KG