Sir Daniel
کاربر سایت
من Deepcool Mystique 360 دارم و دمای آیدل 47 48 هست و لود 100 هم با OCCT حدود 70 و خورده ایه، منتهی توی برنامه های سینگل ترد و سبک که مثلا چند تا هسته کار میکنه و سرعت اون هسته ها تا 5.6 5.7 بوست میشه به صورت لحظه ای دما اون هسته ها تا نزدیک 90 هم ممکنه بره که مشکلی نداره و طبیعیه در واقع تا 95 اکیه و پردازنده از تمام ظرفیت حراراتی/ولتاژی موجود برای بوست اون هسته ها استفاده میکنه، بیشتر معیار همون لود تمام هسته ها هست که باید زیر 90 و حتی 80 باشهولتاژ رو که به ۱.۱ اندرولت کردم دمای ایدل و لود پایین اومد.
جسارتا شما چه کولری دارید و وضعیت دمایی رو میفرمایید و اگه مادربرد گیگا دارید میشه لطف کنید بفرمایید چه پارامترهایی باید چک کنم و تغییر بدم چون من با amd کار نکردم .
زیاد هم فعلا با این سیستم کار نکردم چون اومدم سر کار
حالا اگه خواستی دقیق تر مطمئن بشی که مشکل از کجاست یکبار تنظیمات بایوس ـت رو ریست کن و با تنظیمات پیشفرض مادربوردت با برنامه OCCT تست بگیر (روی حالت 24 ترد) و HWiNFO رو هم نصب کن و یک عکسم ازش بگیر ببینیم وضعیت سرعت هسته ها و دماهای هسته ها موقع تست چطوریه، سه پارامتر مهمم هست PPT و TDC و EDC، ببین مقادیر اینا موقع تست چقده
اگرم خواستی آندرولت بکنی دنبال گزینه AMD PBO داخل مین بورد بگرد و فکر کنم روی حالت Manual بذاریش (پیشفرض احتمالا Auto هست) اونجا Curve Optimizer رو پیدا میکنی، باید مقدار Negative بذاریش و مثلا با عدد 15 شروع کنی 5 تا 5 تا بری بالا تا جایی که سیستم ناپایدار نشه، به خود ولتاژ هسته و اینا اصلا دست نزن

SSD های ساتا هم قابل تحمل نیستن xD