مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ولتاژ رو که به ۱.۱ اندرولت کردم دمای ایدل و لود پایین اومد.
جسارتا شما چه کولری دارید و وضعیت دمایی رو میفرمایید و اگه مادربرد گیگا دارید میشه لطف کنید بفرمایید چه پارامترهایی باید چک کنم و تغییر بدم چون من با amd کار نکردم .
زیاد هم فعلا با این سیستم کار نکردم چون اومدم سر کار
من Deepcool Mystique 360 دارم و دمای آیدل 47 48 هست و لود 100 هم با OCCT حدود 70 و خورده ایه، منتهی توی برنامه های سینگل ترد و سبک که مثلا چند تا هسته کار میکنه و سرعت اون هسته ها تا 5.6 5.7 بوست میشه به صورت لحظه ای دما اون هسته ها تا نزدیک 90 هم ممکنه بره که مشکلی نداره و طبیعیه در واقع تا 95 اکیه و پردازنده از تمام ظرفیت حراراتی/ولتاژی موجود برای بوست اون هسته ها استفاده میکنه، بیشتر معیار همون لود تمام هسته ها هست که باید زیر 90 و حتی 80 باشه
حالا اگه خواستی دقیق تر مطمئن بشی که مشکل از کجاست یکبار تنظیمات بایوس ـت رو ریست کن و با تنظیمات پیشفرض مادربوردت با برنامه OCCT تست بگیر (روی حالت 24 ترد) و HWiNFO رو هم نصب کن و یک عکسم ازش بگیر ببینیم وضعیت سرعت هسته ها و دماهای هسته ها موقع تست چطوریه، سه پارامتر مهمم هست PPT و TDC و EDC، ببین مقادیر اینا موقع تست چقده

اگرم خواستی آندرولت بکنی دنبال گزینه AMD PBO داخل مین بورد بگرد و فکر کنم روی حالت Manual بذاریش (پیشفرض احتمالا Auto هست) اونجا Curve Optimizer رو پیدا میکنی، باید مقدار Negative بذاریش و مثلا با عدد 15 شروع کنی 5 تا 5 تا بری بالا تا جایی که سیستم ناپایدار نشه، به خود ولتاژ هسته و اینا اصلا دست نزن

من امروز یک پک فن کیس 120 رسید دستم ولی موقع نصب دیدم که کانکتور برقش 4 پین هست و به کانکتور های کیس من نمی خوره .
اینم مدل فن کیس
https://www.lioncomputer.com/product/q614k/Logikey-F328-Triple-Case-Fan
الان من برای اتصال همه کابل های RGB و کابل برقشون باید چی بگیرم ؟
چون روی مادربردم اینقدر جای اتصال نداره.
این فن هاب (تبدیل ) مدل خوبی رو میشناسید معرفی کنید زیاد هم گرون نباشه.

در ضمن یک سوال دیگه من میخوام واترکولر نصب کنم یک 240 دیپ کول خریدم ولی همراهش خمیر سیلیکون نداشت.
خمیر خوب چی پیشنهاد میدید ؟ زیاد هم گرون نباشه :D

من امروز یک پک فن کیس 120 رسید دستم ولی موقع نصب دیدم که کانکتور برقش 4 پین هست و به کانکتور های کیس من نمی خوره .
اینم مدل فن کیس
https://www.lioncomputer.com/product/q614k/Logikey-F328-Triple-Case-Fan
الان من برای اتصال همه کابل های RGB و کابل برقشون باید چی بگیرم ؟
چون روی مادربردم اینقدر جای اتصال نداره.
این فن هاب (تبدیل ) مدل خوبی رو میشناسید معرفی کنید زیاد هم گرون نباشه.

در ضمن یک سوال دیگه من میخوام واترکولر نصب کنم یک 240 دیپ کول خریدم ولی همراهش خمیر سیلیکون نداشت.
خمیر خوب چی پیشنهاد میدید ؟ زیاد هم گرون نباشه :D

برای اتصال RGB میتونید از یه اسپلیتر ARGB هم استفاده کنید و به کانکتورهای RGB فعلی وصل کنید، به شرط این که کنترلر کیس شما هم ARGB باشه و نه RGB قدیمی.
برای اتصال کانکتور PWM هم میتونید از مبدل استفاده کنید که اونم توی بازار هست.
اگر خواستید کنترلر RGB بخرید از deepcool و Cooler master یه سری مدلها در بازار هست.

واترکولرتون هم اگر خمیر جدا نداشته حتما روی پلیت واترپمپ از خود کارخونه خمیر حرارتی قرار داده شده.

سلام دوستان
مبدل با کیفیتی هست که بشه SSd m2 رو به مادربرد اضافه کرد؟ خدایی حوصله ندارم کل قطعات و مادبرد رو بخاطر اضافه کردن SSD عوض کنم نه پولشو دارم:| SSD های ساتا هم قابل تحمل نیستن xD

• Poker Face
Reactions: IMANOKA
سلام دوستان
مبدل با کیفیتی هست که بشه SSd m2 رو به مادربرد اضافه کرد؟ خدایی حوصله ندارم کل قطعات و مادبرد رو بخاطر اضافه کردن SSD عوض کنم نه پولشو دارم:| SSD های ساتا هم قابل تحمل نیستن xD
ساتا بخر 😁

• Like
Reactions: Paradise Lost
سلام دوستان
ساتا قابل تحمل نیست؟ بعد تبدیل بگیریم M2 تبدیل بشه به ساتا که پهنای باندش گلوگاه بشه؟ خوب اینم که آخرش همون ساتا شد.
میشه از کارت های گسترش دهنده که روی PCI-e میشینه و جایگاه SSD داره استفاده کنید. مثلا Ugreen PCIe 4.0 x16 to M.2 NVMe M-Key Adapter. اینجوری هم از حداکثر سرعت SSD بهره میبرید (البته بازم بستگی به خود مادربورد داره که چندتا لاین PCI-e با چه سرعتی براتون خالی گذاشته.) این مدل فقط اجازه اضافه کردن یک SSD داره، ولی مثلا از برند های معتبر تر مثل ایسوس هم هست که اجازه میده تا 4 تا NVMe اضافه کنید که اونا البته خودشون قیمت نسبتا بالاتری دارند.

ساتا قابل تحمل نیست؟ بعد تبدیل بگیریم M2 تبدیل بشه به ساتا که پهنای باندش گلوگاه بشه؟ خوب اینم که آخرش همون ساتا شد.
میشه از کارت های گسترش دهنده که روی PCI-e میشینه و جایگاه SSD داره استفاده کنید. مثلا Ugreen PCIe 4.0 x16 to M.2 NVMe M-Key Adapter. اینجوری هم از حداکثر سرعت SSD بهره میبرید (البته بازم بستگی به خود مادربورد داره که چندتا لاین PCI-e با چه سرعتی براتون خالی گذاشته.) این مدل فقط اجازه اضافه کردن یک SSD داره، ولی مثلا از برند های معتبر تر مثل ایسوس هم هست که اجازه میده تا 4 تا NVMe اضافه کنید که اونا البته خودشون قیمت نسبتا بالاتری دارند.
ولی فکر کنم اون کارتهای pci-e هم توان کارت گرافیک رو پایین میارن منم یدونه ssd m2 اضافی دارم مجبورم هر هفته یبار یکیشو درارم اون یکیو جا کنم به فکر این کارت pci-e بودم اما چون چند جا دیدم توان کارت گرافیکو پایین میاره بیخیالش شدم

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام دوستان

بهره‌گیری از SSDهای پرسرعت NVMe با سرعت ایده‌ال نیازمند پشتیبانی ذاتی پردازنده و چیپ ست مادربرد از استاندارد PCIe سرعت بالا هست، چیزی نیست که بشه با یک مبدل ساده به سیستم اضافه کرد.
با توجه به مدل مادربردتون و اسلاتهایی که داره میتونید از کارت M.2 Riser هم برای این کار استفاده کنید، اما ممکنه آخرین سرعت M.2 با تعداد مسیرهای مناسب رو در اختیار شما قرار نده یا اینکه سرعت گذرگاه کارت گرافیکتون رو از 16X به 8X کاهش بده.

لپ‌تاپ تا ۵۰ میلیون تومان برای کارای حسابداری چی پیشنهاد میکنید؟ سبک باشه. باتری خوب داشته باشه. کیبوردشم مناسب باشه.

مشخصات و مدلLenovo LOQ 15IAX9E
مشخصات و مدلLenovo LOQ 15IAX9E
پردازنده Intel Core i5 12450HX
ظرفیت حافظه اصلی (رم) 16GB
ظرفیت ذخیره‌ساز (هارددیسک - SSD) 512GB SSD
مدل گرافیک Nvidia GeForce RTX 2050
ظرفیت حافظه گرافیکی 4GB
اندازه صفحه نمایش 15.6inch
نوع و دقت صفحه نمایش FULL HD|1920×1080 IPS 144Hz
وزن 1.7Kg
باتری 2Cell 57WHr

هیچ دستگاه رده پایینی هم باتری خوب و هم پردازنده قوی نداره، مگر این که اولترابوک باشه با پردازنده سری U.
اگر مدلهای جدیدتر با پردازنده سری Ultra اینتل و بدون گرافیک مجزا هم موجود باشه قابل انتخاب هست.

سلام
ارادتمند دوستان
یک سوال از فرشیدجان و سایر اساتیدی که در این زمینه اطلاعاتی دارن
از ssd های teamgroup cx2 بازخوردی داشتید؟
کیفیت، سرعت، سازگاری
در کل چقدر توصیه میشن؟
و اینکه تو ssd sata با حجم ۱ترابایت خوش‌قیمت و مقرون به صرفه، این مدل چقدر توصیه میشه؟
نسبت به msi s270 و pny cs900 یا حتی Patriot p220

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Pzt_Kami
سلام
ارادتمند دوستان
یک سوال از فرشیدجان و سایر اساتیدی که در این زمینه اطلاعاتی دارن
از ssd های teamgroup cx2 بازخوردی داشتید؟
کیفیت، سرعت، سازگاری
در کل چقدر توصیه میشن؟
و اینکه تو ssd sata با حجم ۱ترابایت خوش‌قیمت و مقرون به صرفه، این مدل چقدر توصیه میشه؟
نسبت به msi s270 و pny cs900 یا حتی Patriot p220

محصولات SSD شرکت تیم گروپ هم مثل MSI بر پایه‌ی کنترلرها و NAND Flash های شرکت ثالث هست و متغیره، بنابراین کیفیتشون هم بستگی به قطعات استفاده شده و کیفیت فرم ور همون مدل داره.
در کل محصولات SSD شرکتهای سفارش دهنده‌ رو رده معمولی و اقتصادی در نظر میگیریم، تفاوت زیادی با محصولات چینی معتبر در این زمینه ندارن.

فرشید جان سلام
قبلا با مشاوره خودت سیستم زیر رو بستم :
CPU:12600K
M/B: Z690 Prime D4
Ram: 2*8 Corsair Vengeance Pro
VGA: Asus Dual 3060ti
SSD: 970 Evo Plus
Cooler: Hyper 212 Cooler Master
PSU: Green 650A UK Plus

الان میخوام گرافیکو به 5070 ارتقا بدم.
پاورم باید حتما عوض بشه؟ اگر لازمه لطفا مدلش رو بگو.
و اینکه گرافیک قبلی خودم رو چقدر بفروشم خوبه؟
اگر تغییر دیگه ای هم صلاح میدونی انجام بشه لطفا راهنمایی کن.
ممنون.
برای کارت RTX 5070 هنوز هم میتونید از پاور فعلی استفاده کنید، اما برای استفاده بلند مدت و تحت لود سنگین بهتر اینه که پاور 750 به بالا داشته باشید کهبا احتساب افت بهره‌وری هم مشکلی در طولانی مدت نداشته باشه.
کارت فعلی رو هم بین 25 تا 30 تومن میتونید قیمت بدید.
تغییر مورد نیاز با اولویت دوم میتونه ارتقای پردازنده باشه، به مدلی مثل Core i7 13700/14700 یا کلا تغییر پلتفرم به AM5 و خرید 9700X.
آقا فرشید سلام
لطفا برای پلتفرم AM5 یه مادربورد و کولر معرفی کنید.
ضمنا برای پاور 750 همچنان نظرتون روی گرین هست؟ یا برند دیگه ای مد نظر دارید؟
الان پاور خودم برای 5070 نیاز به تبدیل داره؟
در نهایت برای گیم 9070 رو پیشنهاد می کنید یا همون 5070؟
ممنونم

سلام
یک سیستم گیم میخوام ببندم که با کمترین هزینه رو کنم و فریم بازی بالاترین باشه
گرافیکش 5070ti
باقیش رو دوستان عزیزم تجربه دهید..

درود
میخوام یک سیستم واسه گیم ببندم که با کمترین هزینه بالاترین فریم رو بگیرم
گرافیک 5070ti
باقی قطعات چی ببندم؟
دوستان تجربه

آقا فرشید سلام
لطفا برای پلتفرم AM5 یه مادربورد و کولر معرفی کنید.
ضمنا برای پاور 750 همچنان نظرتون روی گرین هست؟ یا برند دیگه ای مد نظر دارید؟
الان پاور خودم برای 5070 نیاز به تبدیل داره؟
در نهایت برای گیم 9070 رو پیشنهاد می کنید یا همون 5070؟
ممنونم

انتخاب مادربرد و کولر مناسبه وابسته به مدل پردازنده و سطح استفاده و امکانات مورد نیاز شما هست، به تنهایی قابل توصیه نیست.
پاور 750 واتی در حال حاضر از کولرمستر، ایسوس و MSI هم انتخابهای مناسبی موجوده، بنا به نیاز شما سری گلد یا پلاتینیوم رو میشه انتخاب کرد. انتخاب از اول هم بر اساس برند نبود، بر اساس موجودی بازار، کیفیت محصولات و قیمت بود که در حال حاضر انتخابها بیشتر شده.
برای گیمینگ هم بین RTX 5070 و RX 9070 میشه دوباره تاکید کرد که برای بازی در حالت Rasterize و سرعت خام سری 9070 توصیه میشه و اگر گرایش شما به سمت استفاده بیشتر از ری تریسینگ و RT در بازیهایی مثل سایبرپانک 2077 باشه که مشخصا توانایی معماری انویدیا در 5070 بیشتر هست و انتخاب اوله.

سلام
یک سیستم گیم میخوام ببندم که با کمترین هزینه رو کنم و فریم بازی بالاترین باشه
گرافیکش 5070ti
باقیش رو دوستان عزیزم تجربه دهید..

درود
میخوام یک سیستم واسه گیم ببندم که با کمترین هزینه بالاترین فریم رو بگیرم
گرافیک 5070ti
باقی قطعات چی ببندم؟
دوستان تجربه

قیمتمدلنام قطعه
بیست و پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومان AMD Ryzen 7 9700X CPU
یازده میلیون و ۷۵۰ هزار تومان DeepCool LD360 ARGBCOOLING
بیست و دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS PRIME X870E-P WI-FI AM5Motherboard
نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB RAM
نود و پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(صد و سی و پنج میلیون تومان )
ASUS PRIME RX 9070 XT OC 16GB GDDR6
(ASUS TUF RTX 5070 Ti OC 16GB GDDR7)
VGA
نه میلیون و ۴۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 EVO M.2 1TBSSD-2
ده میلیون و ۸۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 PRO M.2 1TBSSD
شانزده میلیون و ۵۵۰ هزار تومانASUS TUF Gaming 850W GoldPower
شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase

دوستان نظرتون در مورد این مدل لپ تاپ چیه :

لپتاپ Msi مدل Sword 17 2024 i7-14700HX 4060 16G 1T 17" 2.5K 240Hz​

آیا برای اجرای بازیها در چند سال آینده با کیفیت حداقل ۱۰۸۰ ارزش خرید داره ؟

• Like
Reactions: S0NY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or