درود اقا فرشید سپاس بابت راهنمایی شما و دوستان در تهیه سیستم
فقط جسارتا دو تا سوال داشتم خدمتتون
یکی اینکه پردازنده ۹۹۰۰x دارم دمای ایدل و لود بالاس مجبور شدم اندرولت کنم تا ۱.۱ تا دمای ایدل دور ۵۰ و لود دور ۷۲ باشه
کولر tt th360ultra v2
اگه اندرولت نکنم دمای ایدل ۵۸ و تو لود تا ۹۸ اینا میره پمپ اوکی هست فن ها هم ۶ تا روشه اوکیه خود پمپ هم کار میکنه و تو برنامه گذاشتم حداکثر
در مورد این میشه راهنمایی کنید. و خمیر خوب هم معرفی کنید
و دومی اینکه کارت ۵۰۸۰ گرفتم برای خم نشدن کابل برق چنین قطعه ای پیشنهاد میفرمایید؟ یا راهکاری برای اینکه مشکل سوختن سوکت نباشه کارت هم عمودی نصبه
ممنونم و ببخشید اگه جای سوال اینجا نیست
اگر سوال اولتون در مورد بهینه کردن دمای CPU هست خب یه سری کارها رو به شکل آزمایشی میشه انجام داد.
اولین این که مطمئن بشید مادربردتون پردازنده رو اورکلاک نکرده و PBO فعال نیست. بسته به مدل مادربرد گزینه های مربوطه رو پیدا و بررسی کنید.
دوم هم این که مطمئن بشید واتربلاک درست و مناسب روی سوکت نصب شده باشه. خمیر حرارتی خوب هم خواستید عوض کنید از ترمال گریزلی اکستریم استفاده کنید.
این که فقط تعداد فن ها رو عنوان کردید دلیل نمیشه گردش هواشون بهینه باشه، بلکه چیدمان و جهت فن های واتر هم مهمه. بهترین راندمان همون ترکیب پیشنهادی سه فن واترکولر هست، فن های اضافی رو در مسیر جریان فنهای اصلی نصب نکنید.
در مورد سوال دوم هم بستگی داره قطعه کیفیت ساخت داشته باشه یا نه، اما برای کارت 5080 با مصرفی که داره جای نگرانی نیست و نیازی به تبدیل سوکت 12 ولت نداره.

SSD های ساتا هم قابل تحمل نیستن xD