مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بله، این موارد هم در مورد خرید دستگاه استوک مهم هستن و باید به معایب خرید لپ تاپ کارکرده اضافه کرد.
نظرم روی خرید دستگاه کارکرده نبود، بیشتر خواستم اهمیت رم گرافیکی رو هم برجسته کنم که توجه کنن.
فقط برخی موارد رو در تکمیل فرمایشتون اضافه کردم وگرنه اطلاعات بیشمار مفیدی که بی منت در اختیار کاربران همیشه می ذارید بر کسی پوشیده نیست. برای منم برخی موارد فنی پیش اومده در مشورت به کاربران از قلم افتاده یا یک قسمت از پست رو موقع پاسخ به کاربر در نظر نگرفتم حالا یا بخاطر مشغله یا هر مورد دیگه ای گذر کردم، کاربران اومدن تکمیلش کردن و این مشارکت اتفاق خوبیه، چون همیشه ما نیستیم و فعالیت مفید اینگونه کاربران باعث زنده و بروز نگه داشتن تاپیک ها می شه. فروم به کاربرانی مثل شما مدیونه

دوستان لیپتاپ من از لیکویید متال استفاده میکنه. میخام با خمیر سیلیکون خوب عوضش کنم.
چون لیکویید متال سخت پیدا میشه و قیمتش هم خیلی بالاس.
به نظرتون مشکلی ایجاد نمی کنه؟
علت اصلی هم اینه که تازگیها بعد از 2 ساعت بازی خیلی داغ میشه و دسگاه خاموش میشه.
فن روهم تمیز کردم. ولی درست نشد

دوستان لیپتاپ من از لیکویید متال استفاده میکنه. میخام با خمیر سیلیکون خوب عوضش کنم.
علت اصلی هم اینه که تازگیها بعد از 2 ساعت بازی خیلی داغ میشه و دسگاه خاموش میشه.
کلا لیکویید متال بنظرم توجیه نداره. به دردسرش نمیارزه. با خمیر های معروف مثل نانو میکر میتونی عوض کنی.

• Like
Reactions: z2s sas

اول بهتره سیستم کولینگ لپ تاپ رو تمیز کنید و مطمئن بشید که گرد و غبار عامل عملکرد بد سیستم کولینگ نیست.
اگر لیکوئیدمتال روی تراشه کم بوده یا از بین رفته باشه اول باید کامل و با دقت از روی تراشه پاک بشه و بعدا خمیرسیلیکون جایگزینش بشه.
برای راندمان بهتر از مدلی مثل "ترمال گریزلی اکستریم" که در بازار داخلی هم موجود هست استفاده کنید.

اول بهتره سیستم کولینگ لپ تاپ رو تمیز کنید و مطمئن بشید که گرد و غبار عامل عملکرد بد سیستم کولینگ نیست.
اگر لیکوئیدمتال روی تراشه کم بوده یا از بین رفته باشه اول باید کامل و با دقت از روی تراشه پاک بشه و بعدا خمیرسیلیکون جایگزینش بشه.
برای راندمان بهتر از مدلی مثل "ترمال گریزلی اکستریم" که در بازار داخلی هم موجود هست استفاده کنید.
ممنون
تو نت خوندم بهتره با الکل ایزوپروپیل لیکویید رو برداریم. به نظر شما بهتر از تینره؟
این الکله چهارراه ولیعصر گیرم میاد یا باید برم امجد؟

ممنون
تو نت خوندم بهتره با الکل ایزوپروپیل لیکویید رو برداریم. به نظر شما بهتر از تینره؟
تینر خوب نیست واسه تمیز کردن قطعات. ممکن ه رنگ قطعات رو ببره مخصوصا قطعات پلاستیکی. بهترین گزینه همون الکل ایزوپروپیل خالص هست. من چند سال پیش دو لیتر خالص خریدم اینترنتی هنوز 1.5 لیترش باقی مونده. من از سایت سیگما شیمی خریدم و با تیپاکس برام ارسال کردند.

ممنون

الکل سفید 90 درصد استفاده کنید. داروخانه ها هم دارن.
برای پاک کردن خود لیکوئید باید دقت به خرج بدید و از دستمال یا ابر استفاده کنید.

فلز مایع نباید با خمیر جایگزین بشه، وقتی دیوایس شروع به داغ کردن می کنه ابتدا باید عیب یابی بشه نه اینکه جایگزین پایینتری براش انتخاب کرد، پس از برداشتن هیت سینک با یک نگاه به فلز مایع می شه مشکل رو به راحتی مرتفع کرد، مشکل داغی اگر از جانب پردازنده باشه معمولا اکسیده شدن باعثشه و به راحتی قابل تشخیصه، قسمت گوچکی که خشک شده رو، فقط همون قسمت رو با گوش پاک کن آغشته به الکل تمیزش میکنید؛ اگر اطراف پردازنده این مایع پراکنده بود می شه با سوزن جذبش کرد و به قسمت خشک شده انتقالش داد. در هر دو طرف هیت سینک و پردازنده باید این مایع به درستی پخش و هم سطح باشه. طراحی سیستم کولینگ بصورتیه که با دمای پردازنده راندمان کاری دیوایس بصورت استاندارد تعریف شده تنظیم می شه، در صورت تغییر در عملکرد، امکان بروز مشکلات در بلندمدت هست

فرشید جان سلام
قبلا با مشاوره خودت سیستم زیر رو بستم :
CPU:12600K
M/B: Z690 Prime D4
Ram: 2*8 Corsair Vengeance Pro
VGA: Asus Dual 3060ti
SSD: 970 Evo Plus
Cooler: Hyper 212 Cooler Master
PSU: Green 650A UK Plus

الان میخوام گرافیکو به 5070 ارتقا بدم.
پاورم باید حتما عوض بشه؟ اگر لازمه لطفا مدلش رو بگو.
و اینکه گرافیک قبلی خودم رو چقدر بفروشم خوبه؟
اگر تغییر دیگه ای هم صلاح میدونی انجام بشه لطفا راهنمایی کن.
ممنون.

سلام بی‌زحمت این لیست رو ببینین مشکل اگه داره بگین چی رو عوض کنم ممنون میشم
البته قبلاً پاور و کولر سی پی یو رو خریده بودم

https://fr.pcpartpicker.com/list/VKZHC8
AMD Ryzen 5 9600X 3.9 GHz 6-Core Processor

Thermalright Peerless Assassin 120 SE 66.17 CFM CPU Cooler

MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI ATX AM5 Motherboard

G.Skill Flare X5 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-6000 CL36 Memory

Asus TUF GAMING OC GeForce RTX 5070 Ti 16 GB Video Card

Phanteks XT PRO ATX Mid Tower Case

MSI MAG A850GL PCIE5 850 W 80+ Gold Certified Fully Modular ATX Power Supply

فرشید جان سلام
قبلا با مشاوره خودت سیستم زیر رو بستم :
CPU:12600K
M/B: Z690 Prime D4
Ram: 2*8 Corsair Vengeance Pro
VGA: Asus Dual 3060ti
SSD: 970 Evo Plus
Cooler: Hyper 212 Cooler Master
PSU: Green 650A UK Plus

الان میخوام گرافیکو به 5070 ارتقا بدم.
پاورم باید حتما عوض بشه؟ اگر لازمه لطفا مدلش رو بگو.
و اینکه گرافیک قبلی خودم رو چقدر بفروشم خوبه؟
اگر تغییر دیگه ای هم صلاح میدونی انجام بشه لطفا راهنمایی کن.
ممنون.

برای کارت RTX 5070 هنوز هم میتونید از پاور فعلی استفاده کنید، اما برای استفاده بلند مدت و تحت لود سنگین بهتر اینه که پاور 750 به بالا داشته باشید کهبا احتساب افت بهره‌وری هم مشکلی در طولانی مدت نداشته باشه.
کارت فعلی رو هم بین 25 تا 30 تومن میتونید قیمت بدید.
تغییر مورد نیاز با اولویت دوم میتونه ارتقای پردازنده باشه، به مدلی مثل Core i7 13700/14700 یا کلا تغییر پلتفرم به AM5 و خرید 9700X.

سلام بی‌زحمت این لیست رو ببینین مشکل اگه داره بگین چی رو عوض کنم ممنون میشم
البته قبلاً پاور و کولر سی پی یو رو خریده بودم

https://fr.pcpartpicker.com/list/VKZHC8
AMD Ryzen 5 9600X 3.9 GHz 6-Core Processor

Thermalright Peerless Assassin 120 SE 66.17 CFM CPU Cooler

MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI ATX AM5 Motherboard

G.Skill Flare X5 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-6000 CL36 Memory

Asus TUF GAMING OC GeForce RTX 5070 Ti 16 GB Video Card

Phanteks XT PRO ATX Mid Tower Case

MSI MAG A850GL PCIE5 850 W 80+ Gold Certified Fully Modular ATX Power Supply

قطعات همه خوبن، اما برای همچین گرافیکی بهتره 9700X بردارید.

لپ تاپ گیمینگ تا ۱۰۰ میلیون چند مدل با کانفیگ نسبتا خوب معرفی میکنید ؟ حداقل بشه با کیفیت ۱۰۸۰ بازیها را تا چند سال آینده اجرا کرد .

این یه مدله که جدیدا بازار داخلی زیاد شده، اما اگر برند دیگه با گرافیک RTX 4060 و همین قیمت پیدا بشه ارجحیت داره.

مشخصات و مدلAsus TUF Gaming F15 FX507VU
پردازنده Intel Core i7 13620H
ظرفیت حافظه اصلی (رم) 16GB
ظرفیت ذخیره‌ساز (هارددیسک - SSD) 512GB SSD
مدل گرافیک Nvidia GeForce RTX 4050
ظرفیت حافظه گرافیکی 6GB
اندازه صفحه نمایش 16inch
نوع و دقت صفحه نمایش FULL HD|1920×1080-165Hz IPS
وزن 2.2Kg
باتری 4Cell 90WHr
قیمت صد و سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

چند وقت لپ تاپ رو خریدی؟ لیکوئید متال نباید حتی تا 4 سال یا بیشتر مشکلی براش پیش بیاد !
من دو سال خمیر سیلکون عوض نکردم دما لپ تاپ توی بازیم همیشه پایینِ ، در آینده هم عوض نخواهم کرد

لپ تاپ گیمینگ تا ۱۰۰ میلیون چند مدل با کانفیگ نسبتا خوب معرفی میکنید ؟ حداقل بشه با کیفیت ۱۰۸۰ بازیها را تا چند سال آینده اجرا کرد .
هیچی ، سراغ استوکم نرو بعدا میفهمی مشکلاتش چیه

• Like
Reactions: HACKBOTER
شما چه مدلی و در چه محدوده قیمتی میتونی پیشنهاد بدی ؟
Gigabyte G6 KF H3EE854KD i7
117 میلیون با کارت 4060 RTX
صفحه نمایشش خوب نیست و TFT
صفحه نمایش خوب می خوای TUF Gaming FX507VV i7 13620H
قیمتش 137 میلیون با صفحه IPS

• Like
Reactions: HACKBOTER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or