مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
دیوایسی هست که بشه از طریقش صفحه لپ تاپ رو به روی دوتا تلویزیون بصورت بی سیم انداخت؟
خود ویندوز از طریق wifi این قابلیت داره خیلیم خوب کار می کنه اما 2 تا شدنش شاید نیاز به یک دانگل پر سرعت دیگه باشه شایدم نیاز به نرم افزاری جداگانه بشه برای 2 تا یا اینکه دومی با hdmi wireless بزنی

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
همچین چیزی داخل ایران موجود هست آقا فرشید؟

بله هست، ولی بیشترشون متفرقه هستن که خیلی اطمینانی به قطع نشدنشون نیست. اگر مدل معتبر بتونید پیدا کنید خوبه.
مستقیما به HDMI میخورن.
1758533539935.png

در رده پنلهای IPS مدل خوبیه، فقط رزولوشن 4K برای کارت گرافیک 5070Ti زیادی سنگینه، مگر اینکه اولویتتون همون کانتر و بازیهای آنلاین باشه.
با 700 دلار در رده جهانی الان میشه برخی مدلهای 4K OLED رو خرید، اینجا یکم گرونتره.

برای رزولوشن 2K سایز پنل مانیتور 27 اینچ مناسبه، برای رزولوشن 4K هم سایز پنل 32 اینچ و بالاتر.
چه آنلاین بازی کنید چه آفلاین دیگه 60 هرتز و 120 هرتز بودن و بالاتر هم مهمه، چرا که باعث کمتر شدن اثر Ghosting توی حرکتهای سریع میشه و کیفیت بصری تصویر رو افزایش میده.
و خیر، با 30 تومن هم بعیده بتونید مانیتور 4K نسل جدید بخرید. بهتره روی قطعات دیگه هزینه کنید.
عزیز بودجه رو تا ۷۰ تومن افزایش بدم میتونم oled 32 اینچ 4k بگیرم یا باید asus xg32ucg بگیرم یا samsung odyssey g7 4k؟

• Poker Face
Reactions: Pzt_Kami
عزیز بودجه رو تا ۷۰ تومن افزایش بدم میتونم oled 32 اینچ 4k بگیرم یا باید asus xg32ucg بگیرم یا samsung odyssey g7 4k؟

من باشم XG32UCG رو میگیرم،
70 تومن به خرید مانیتور OLED 4K نمیرسه، فقط میتونید OLED 2K 27" بخرید.

@Farshidstar2012
فرشیدجان (و دیگر دوستان متخصص) میشه راهنمایی کنی از دید شما برای گیمینگ کدوم یک از پردازنده های X3D ساخت AMD قوی تر عمل میکنه؟ منظورم بین 9800X3D vs 9900X3D vs 9950X3D؟ چون من دو-سه تا بنچ مارک مقایسه ای دیدم ظاهرا در کل 9800X3D کارکرد بهتر داشت (یا دستکم ضعیفتر نبود) با وجودیکه روی کاغذ اون دوتا قدرت بیشتری دارن و گرونتر هم هستند !؟!

@GPSY
دوست عزیز خیلی خیلی شرمنده از اینکه مجدد تکرار میکنم ، اما اگه گرافیکتون 5070ti هست و برنامه ای هم برای ارتقا به این زودی ها ندارید (؟) یکم بیشتر در مورد خرید مانیتور 4K تامل کنید ! چون من فکر میکنم یه اولد 2K خوب با رفرش ریت بالا تفاوت ناچیزی با یه مانیتور 4K که پنل IPS هست میتونه داشته باشه ضمن اینکه PCتون هم به راحتی از پس هندل کردنش بر میاد. البته میتونید به یک گزینه بینابینی هم فکر کنید ، یعنی مانیتور 34اینچ با رزولوشن UWQHD (یا همون 3440x1440). مدل LS34BG850SMXUE از سامسونگ که قیمتش هم نزدیک به بودجه شما هست یه چک بفرمایید

• Like
Reactions: GPSY and TeTration
@Farshidstar2012
فرشیدجان (و دیگر دوستان متخصص) میشه راهنمایی کنی از دید شما برای گیمینگ کدوم یک از پردازنده های X3D ساخت AMD قوی تر عمل میکنه؟ منظورم بین 9800X3D vs 9900X3D vs 9950X3D؟ چون من دو-سه تا بنچ مارک مقایسه ای دیدم ظاهرا در کل 9800X3D کارکرد بهتر داشت (یا دستکم ضعیفتر نبود) با وجودیکه روی کاغذ اون دوتا قدرت بیشتری دارن و گرونتر هم هستند !؟!

@GPSY
دوست عزیز خیلی خیلی شرمنده از اینکه مجدد تکرار میکنم ، اما اگه گرافیکتون 5070ti هست و برنامه ای هم برای ارتقا به این زودی ها ندارید (؟) یکم بیشتر در مورد خرید مانیتور 4K تامل کنید ! چون من فکر میکنم یه اولد 2K خوب با رفرش ریت بالا تفاوت ناچیزی با یه مانیتور 4K که پنل IPS هست میتونه داشته باشه ضمن اینکه PCتون هم به راحتی از پس هندل کردنش بر میاد. البته میتونید به یک گزینه بینابینی هم فکر کنید ، یعنی مانیتور 34اینچ با رزولوشن UWQHD (یا همون 3440x1440). مدل LS34BG850SMXUE از سامسونگ که قیمتش هم نزدیک به بودجه شما هست یه چک بفرمایید
خیر عزیز کارتم 4070ti super هست و با dlss کارو در میارم
2k رو زیاد نیستم چون هم tv و هم مانیتورم 4k هست نمیخوام دانگرید کنم و عقب‌گرد داشته باشم واسه همین حتما باید 4k باشه
بازم ممنون بابت حسن نیتتون🙏🌷

سلام و درود دوستان ؛
یکی از اشناهام میخواد یه External SSD بگیره با ظرفیت 500 گیگابایت ، چه برند و مدلی رو پیشنهاد می دید ؟ (خودش SE880 و SE760 رو از برند ADATA انتخاب کرده ، شما نظرتون چیه ؟)
سپاس پیشاپیش

@Farshidstar2012
قطعا 9800X3D برای بازی بهترین گزینه فعلی در پردازنده های موجود هست.

9950X3D توان مولتی تسک بیشتری داره، اما در برخی بازیها برای نداشتن افت حداقلی فریم ریت متکی به درایور و Scheduler نرم افزاری برای اجرا تردها روی یک CCD هست که راندمان افت نکنه.
9900X3D هم که اصلا حساب نیست، چون برای هر CCD فقط شش تا هسته داره و راندمان نسبت به دو مدل بالا کمتر خواهد بود.

سلام و درود دوستان ؛
یکی از اشناهام میخواد یه External SSD بگیره با ظرفیت 500 گیگابایت ، چه برند و مدلی رو پیشنهاد می دید ؟ (خودش SE880 و SE760 رو از برند ADATA انتخاب کرده ، شما نظرتون چیه ؟)
سپاس پیشاپیش

از ADATA مدلهای مقرون به صرفه موجودن. اگر راندمان و سرعت انتقال مهم بود مدلهای سامسونگ.

از ADATA مدلهای مقرون به صرفه موجودن. اگر راندمان و سرعت انتقال مهم بود مدلهای سامسونگ.
ممنون از راهنماییت ؛ میتونی بهترین مدل مقرون به صرفه ADATA و بهترین مدل که راندمان عالی داشته باشه از سامسونگ رو به صورت مشخص معرفی کنی ، سپاس

ممنون از راهنماییت ؛ میتونی بهترین مدل مقرون به صرفه ADATA و بهترین مدل که راندمان عالی داشته باشه از سامسونگ رو به صورت مشخص معرفی کنی ، سپاس

اگه بهترینی داشت که ذکر میکردم، ولی مدلهای اکسترنال همگی محدودیت سرعت دارن و با وجود SSD بودن سرعتشون به رابط ارتباطی مثل USB 3.0 Gen 2 محدود هست.
همون SE760 مقرون به صرفه هست.
از سامسونگ هم T7 توصیه میشه.

سلام فرشیدجان خوبی؟
لپ تاپم Acer Aspire 5 A515-57G هست با این کانفیگ :
i5 1235u
ram 8
ssd 240gb
الان میخوام ارتقا بدم و یک SSD اضافه کنم که تا جایی که میدونم یک اسلات خالی داره برای SSD و میخوام 1 ترا بگیرم
با قیمت مناسب چه مدل یا مدلهایی پیشنهاد میشه؟ سامسونگ خیلی گرونه متاسفانه ، وسترن و msi چطوره؟
توضیح اینکه نمیخوام روی ssd جدید بازی نصب کنم یا رندر خاصی بگیرم بیشتر واسه آرشیو و کارهای معمولی استفاده میشه ، آیا خیلی باید همچنان روی مدل دقیق حساس باشم یا نه؟ هم از نظر گرما هم از نظر طول عمر
مرسی

آقا فرشید سلام
میدونم اینجا برای سیستم های PC هست ولی چون تاپیک لپ تاپ خلوته سوالم رو اینجا میپرسم
لپتاپ Asus r545fb با مشخصات
Ram: 12Gb
CPU: i7 10510U
HDD: 1TB
GPU: MX110 Nvidia
دست دوم چه قیمتی بفروشم خوبه؟
ممنون

سلام
من میخواستم لپ تاپ گیمینگ بگیرم تا سقف 120 میلیون تومن
برند لنوو و ایسوس کدومش بهتره ؟

بعد جدا از ظاهر فرق TUF و ROG دقیقا چیه که با مشخصات برابر TUF ارزون تره ؟
fire emblem جان ، Lenovo LOQ 15IRX9-i7
با کارت 4060 RTX که 14 هسته داره و قدرت کارتش 115 وات که مناسبِ ، به پنل IPS با دقت رنگ 100% SRGB و 144 هرتز فقط 512 گیگ SSD داره بعدا اضافه کن

• Like
Reactions: Paimon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or