مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ارادت خدمت دوستان
سپاس از راهنمایی پس زور بزنم اقا فرشید برا 4k برم سراغ ۵۰۸۰
برای بازیای رقابتی هم یه مانیتور ۲۵ اینچ فول اچ دی ۲۴۰ هرتز دارم فک کنم همون جواب میده
برای بازیای ps5 و افلاین پی سی هم همین ۳۲ اینچه رو میگیرم
من خودم هم 5080 دارم الان، ولی واقعیت امر این هست که 5080 هم در واقع یک 4080 super pro max هست و شاید نهایت 10 درصد یا 15 درصد اونم با آپدیت های انویدیا در اکثر مواقع شاید 5-6 درصد سریع تر از یک 4080 super باشه.
گرافیک بدی نیست ولی خوب اون اسم سری 80 که یدک میکشه خیلی پوشالی هست و به اون خفنی که یک زمانی سریه 80 بود برای تو زمان خودش نیست.
به نظرم شاید خیلی لب مرز گرافیک خوبی باشه برای 4K اگر هدف رو حداکثر تنظیمات و فریم بالای 60 بازی کردن باشه. به همون صورت هم 5070Ti بیشتر حالت 4070Ti Super pro max هست تا واقعا یک کارتی که یک نسل جلوتر باشه.
اگر واقعا هدف 4K بازی کردن باشه و خیلی هم کمال گرا هستین برید سمت 4090 یا 5090.

من خودم هم 5080 دارم الان، ولی واقعیت امر این هست که 5080 هم در واقع یک 4080 super pro max هست و شاید نهایت 10 درصد یا 15 درصد اونم با آپدیت های انویدیا در اکثر مواقع شاید 5-6 درصد سریع تر از یک 4080 super باشه.
گرافیک بدی نیست ولی خوب اون اسم سری 80 که یدک میکشه خیلی پوشالی هست و به اون خفنی که یک زمانی سریه 80 بود برای تو زمان خودش نیست.
به نظرم شاید خیلی لب مرز گرافیک خوبی باشه برای 4K اگر هدف رو حداکثر تنظیمات و فریم بالای 60 بازی کردن باشه. به همون صورت هم 5070Ti بیشتر حالت 4070Ti Super pro max هست تا واقعا یک کارتی که یک نسل جلوتر باشه.
اگر واقعا هدف 4K بازی کردن باشه و خیلی هم کمال گرا هستین برید سمت 4090 یا 5090.
بله متاسفانه گپ بین ۵۰۸۰ و ۵۰۹۰ خیلی زیاده و به نظرم انویدیا باید ۴۰۹۰ رو به عنوان ۵۰۸۰ میداد
متاسفانه قیمت ۵۰۹۰ ایقد فضایی هست که ادم نمیتونه بهش فکر کنه
ولی خب مجبوریم با کلک های انویدیا مثل فریم جنریشن و dlss بازی کنیم.
از طرفی قیمت ۵۰۷۰ti و ۵۰۸۰ نزدیک به همه و به نظرم ۱۵ درصد قیمت رو میشه یکاریش کرد که ۱۵ درصد قدرت بیشتری گرفت و یه دلیل دیگه هم که من دارم اینه ک سیستم سفید دارم میبندم 5070ti سفید تو بازار موجود نیست!!!

بله متاسفانه گپ بین ۵۰۸۰ و ۵۰۹۰ خیلی زیاده و به نظرم انویدیا باید ۴۰۹۰ رو به عنوان ۵۰۸۰ میداد
از طرفی قیمت ۵۰۷۰ti و ۵۰۸۰ نزدیک به همه و به نظرم ۱۵ درصد قیمت رو میشه یکاریش کرد که ۱۵ درصد قدرت بیشتری گرفت و یه دلیل دیگه هم که من دارم اینه ک سیستم سفید دارم میبندم 5070ti سفید تو بازار موجود نیست!!!
5080 حدودا 15 درصد کارایی بیشتری نسبت به 5070Ti داره اما توی ایران حدودا 40 35 درصد گرون تره
به نظر من 5070Ti خریدش به صرفه تره، DLSS و FG هم مدام در حال پیشرفتن و واقعا روی رزولوشن نیتیو بازی کردن هیچ توجیهی نداره، یه مزیت نسبی PC همین انعطاف زیاد در تنظیمات هست که بشه به فریم/کیفیت مدنظر رسید

آخرین ویرایش:
کلا به صرفه ترین اینا همون 4070ti super هست که بین 90 تا 100 تومنه 5080 هم فقط زوتک یکم قیمتش خوبه که برند مالیم نیست الباقی بالای 150 60 هستن اما 5070 تی ای به قیمت هم هست اونم گزینه ی خوبیه
البته دلارم افزایشی شده و فردا بعید نیست بره بالای 104 105 سریع تر خرید بزنید

5080 حدودا 15 درصد کارایی بیشتری نسبت به 5070Ti داره اما توی ایران حدودا 40 35 درصد گرون تره
به نظر من 5070Ti خریدش به صرفه تره، DLSS و FG هم مدام در حال پیشرفتن و واقعا روی رزولوشن نیتیو بازی کردن هیچ توجیهی نداره، یه مزیت نسبی PC همین انعطاف زیاد در تنظیمات هست که بشه به فریم/کیفیت مدنظر رسید
سلام‌
بازی کردن روی کیفیت اصلی با کیفیت ارتقاء یافته توسط برنامه تفاوت های معنا داری داره و این تفاوت جایی بیشتر میشه که نمایشگر یا تلویزیون مناسبی داشته باشید.
درسته که با پیشرفت برنامه های dlss و fg این تفاوت از قبل کم تر شده ولی جوری نیست که بگیم اصلا قابل تشخیص نیست و برای همین هم توجیهی نداره.
من خودم شخصا حاظر نیستم ۶۰ فریم با کیفیت بالا رو توی بازی های داستانی و آنلاین فدای مثلا فریم ۱۰۰ ولی با کیفیت کمتر بکنم.
البته که توی بازی های رقابتی این حرف فرق میکنه و سعی میکنم که کیفیت و فریم بالا رو با هم داشته باشم و اگه نشد کیفیت رو مقداری کاهش میدم.

• Like
Reactions: mkh-n71
سلام‌
بازی کردن روی کیفیت اصلی با کیفیت ارتقاء یافته توسط برنامه تفاوت های معنا داری داره و این تفاوت جایی بیشتر میشه که نمایشگر یا تلویزیون مناسبی داشته باشید.
درسته که با پیشرفت برنامه های dlss و fg این تفاوت از قبل کم تر شده ولی جوری نیست که بگیم اصلا قابل تشخیص نیست و برای همین هم توجیهی نداره.
من خودم شخصا حاظر نیستم ۶۰ فریم با کیفیت بالا رو توی بازی های داستانی و آنلاین فدای مثلا فریم ۱۰۰ ولی با کیفیت کمتر بکنم.
البته که توی بازی های رقابتی این حرف فرق میکنه و سعی میکنم که کیفیت و فریم بالا رو با هم داشته باشم و اگه نشد کیفیت رو مقداری کاهش میدم.
من خودم روی نمایشگر 48 اینچی 4K با فاصله 1متر و خورده ای استفاده میکنم و هر مشکلی باشه خیلی بیشتر توی دیدم میزنه، قدیم تر واقعا این تکنیک ها بد بودن و کیفیت تصویر توی ذوق میزد، ولی الان تقریبا توی اکثر بازی ها که نیاز بشه از DLSSQ و FG استفاده میکنم و راضیم، حتی این Smooth Motion که انویدیا از طریق درایور برای تمام بازی اضافه کرده توی چند مورد تست کردم خیلی خوب بود
FG فقط زمانایی که فریم اصلی خیلی پایینه (زیر 30 40) خروجیش بده و الا بازی هایی که 60 70 فریم میدن با مشکلات خیلی کمی تبدیل به 110 120 فریم میشن
بازی های آنلاین و رقابتی بحثش فرق داره و اونجاها تا حالا از FG استفاده نکردم ولی خب توی اون موارد تا جای ممکن با تنظیمات پایین تر بازی میکنن که حداکثر فریم و حداقل اینپوت لگو بگیرن و میشه کیفیت تصویرو فدای فریم کرد

حالا به هر صورت این مسائل تا حدی سابجکتیوه، من که در حال حاضر راضیم، کسی که راضی نیست خب باید خداتومن بده بره 4090 و 5090 بخره

بعد الان توی فایل های ویدئویی که توی کامپیوتر نگاه میکنیم هم همینه و فقط یک سری فریم های خاص به طور کامل ذخیره میشه (بهشون میگن I-Frame) و مابقی فریم های فیلم از قبل و بعد اون فریم تخمین و حدس زده میشه
اگه مثلا قرار بود یک فیلم 2 ساعتی تمام فریم هاش تمام و کمال ذخیره بشه حجم یک فیلم از 10 20 گیگ میشد مثلا 10 20 ترابایت
آینده رندر هم همینه و استفاده از تکنیک های قدیمی که کلیه فریم ها تمام و کمال رندر میشدن دیگه داره منسوخ میشه

من خودم روی نمایشگر 48 اینچی 4K با فاصله 1متر و خورده ای استفاده میکنم و هر مشکلی باشه خیلی بیشتر توی دیدم میزنه، قدیم تر واقعا این تکنیک ها بد بودن و کیفیت تصویر توی ذوق میزد، ولی الان تقریبا توی اکثر بازی ها که نیاز بشه از DLSSQ و FG استفاده میکنم و راضیم، حتی این Smooth Motion که انویدیا از طریق درایور برای تمام بازی اضافه کرده توی چند مورد تست کردم خیلی خوب بود
FG فقط زمانایی که فریم اصلی خیلی پایینه (زیر 30 40) خروجیش بده و الا بازی هایی که 60 70 فریم میدن با مشکلات خیلی کمی تبدیل به 110 120 فریم میشن
بازی های آنلاین و رقابتی بحثش فرق داره و اونجاها تا حالا از FG استفاده نکردم ولی خب توی اون موارد تا جای ممکن با تنظیمات پایین تر بازی میکنن که حداکثر فریم و حداقل اینپوت لگو بگیرن و میشه کیفیت تصویرو فدای فریم کرد

حالا به هر صورت این مسائل تا حدی سابجکتیوه، من که در حال حاضر راضیم، کسی که راضی نیست خب باید خداتومن بده بره 4090 و 5090 بخره

بعد الان توی فایل های ویدئویی که توی کامپیوتر نگاه میکنیم هم همینه و فقط یک سری فریم های خاص به طور کامل ذخیره میشه (بهشون میگن I-Frame) و مابقی فریم های فیلم از قبل و بعد اون فریم تخمین و حدس زده میشه
اگه مثلا قرار بود یک فیلم 2 ساعتی تمام فریم هاش تمام و کمال ذخیره بشه حجم یک فیلم از 10 20 گیگ میشد مثلا 10 20 ترابایت
آینده رندر هم همینه و استفاده از تکنیک های قدیمی که کلیه فریم ها تمام و کمال رندر میشدن دیگه داره منسوخ میشه
الآن طبق حرف شما نباید کیفیت فیلم بلوری با کیفیت بلوری x265 هیچ فرقی بکنه و در واقع اون بلوری هم کیفیت اصلی نیست. چون اگه کیفیت واقعی و فریم به فریم بود باید حجم فیلم از ۱۵۰ گیگ به ۱۰۰۰ گیگ میرسید.
برای مثال فیلمی که با دوربین آیمکس گرفته میشه کاملا آنالوگ هست و روی نوار ذخیره میشه و سپس فریم به فریم تبدیل میشه به فیلم با کیفیت دیجیتال و برای همین کیفیت و حجم بدون هیچ فشرده سازی و دستکاری حفظ میشه.
منم گفتم که من با برنامه های ارتقاء تصویر حال نمیکنم چون کیفیت طبیعی و دست کاری نشده برام مهم تر هستش.
ولی شما گفتی که تفاوتی وجود نداره و این اصلا درست نیست.
تفاوت وجود داره ولی اون هزینه ای که برای ایجاد تفاوت وجود داره خیلی زیاده و همه نمیتونن کارت بالا رده و پرچمدار داشته باشند.

... من که در حال حاضر راضیم، کسی که راضی نیست خب باید خداتومن بده بره 4090 و 5090 بخره ...
البته فکر کنم جاش هست این نکته رو بگم که گرچه 4090 نو/آکبند همچنان قیمت بالایی داره (حتی خارج از کشور هم کمابیش همینه چون انصافا هم بعد از 5090 گرافیک 4090 از نظر قدرت پردازش دوم هست) اما دست دو رو میشه زیر 200 تومن و در حدود قیمت 5080 پیدا کرد

• Like
Reactions: Farshidstar2012
البته فکر کنم جاش هست این نکته رو بگم که گرچه 4090 نو/آکبند همچنان قیمت بالایی داره (حتی خارج از کشور هم کمابیش همینه چون انصافا هم بعد از 5090 گرافیک 4090 از نظر قدرت پردازش دوم هست) اما دست دو رو میشه زیر 200 تومن و در حدود قیمت 5080 پیدا کرد
من 4090 داشتم 2 تا هم داشتم البته نه همزمان لامصب اینقدر کارت داغی هست که دست دومش پیشنهاد نمی کنم
چه استریکس باشه چه تاف هات اسپاتش 100 درجه س دمای هسته نزدیک 80
5090 با اینکه 600 واتی شده اما اوضاعش خیلی بهتره ظاهرا ازش درس گرفتن
البته که واترها خیلی خنک هستن اما همشون مشکل پمپ نویز در حالت بیکاری دارن که روی مخه
اگه راستش بخوام بگم هیچ کارتی توی بازار نمی صرفه همین الان 3 تا بازی هستن که روی 4K بالای 20 گیگ وی رم می خورن حالا طبیعتا اینده بدترم می شه
در کل یا باید خیلی پول سنگین بدید به جاش از جوانی لذت ببرید یا اینکه قانع کنید خودتون به کمترش

سلام.
سایز ۳۲ اینچ برای بازی های رقابتی اصلا مناسب نیست و باعث میشه نتونید در لحظه کل صفحه و واکنش های رخ داده رو مدیریت کنید.
اگه به صورت نیمه حرفه ای به بالا بازی های رقابتی رو انجام میدید یا اکثر بازی ها از این نوع هستند، بهتر هست که سراغ سایز بیشتر از ۲۷ نرید. ولی اگه بازی های داستانی زیادی انجام میدید میشه به سایز ۳۲ هم فکر کرد.
ولی بازم من توصیه نمیکنم.
اتفاقا به نظرم سایز 32 خیلی مناسب آنلالین و سبک رقابتیه
نه بزرگ بزرگه نه کوچیکه کوچیک
بارها به خاطر سایز 32 ای که داشتم تو R6 نقاط میلیمتریو دیدم
به نظرم حداکثر سایز با ارفاق 42 اینچ هست
ولی بهترین سایز 32 بعد 27

اتفاقا به نظرم سایز 32 خیلی مناسب آنلالین و سبک رقابتیه
نه بزرگ بزرگه نه کوچیکه کوچیک
بارها به خاطر سایز 32 ای که داشتم تو R6 نقاط میلیمتریو دیدم
به نظرم حداکثر سایز با ارفاق 42 اینچ هست
ولی بهترین سایز 32 بعد 27
سلام‌.
عموما توی مسابقات حرفه ای و لن سراغ نمایشگر هایی بالاتر از ۲۷ اینچ نمیرن و اکثر ابعاد ۲۴ و ۲۵ اینچ هست.
البته این یک قانون ۱۰۰ درصدی نیست و ممکنه یکی مثل شما با سایز بیشتر کارایی بیشتری رو از خودش نشون بده.

سلام
دیوایسی هست که بشه از طریقش صفحه لپ تاپ رو به روی دوتا تلویزیون بصورت بی سیم انداخت؟

تا جایی که اطلاع دارم از ابزار Chromecast گوگل یا لوازم سازگار با اون میشه برای استریم ویدیو از پی سی به تلویزیون استفاده کرد. اما برای دو تا TV احتمالا باید از اسپلیتر تصویری استفاده کنید.

تا جایی که اطلاع دارم از ابزار Chromecast گوگل یا لوازم سازگار با اون میشه برای استریم ویدیو از پی سی به تلویزیون استفاده کرد. اما برای دو تا TV احتمالا باید از اسپلیتر تصویری استفاده کنید.
همچین چیزی داخل ایران موجود هست آقا فرشید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or