@.:AC MilaN:.
صحبت آقا فرشید بسیار دقیق بود ، اگه کاربری اصلی گیمینگ هست گرافیک باید در اولویت بودجه بندی باشه و پس از اون پردازنده و دیگر قطعات
@ShadowFex
نظر آقا فرشید باز هم بسیار صحیح هست البته منهای اینکه اولدهای گیمینگ 4K موجود الآن واقعا قیمت بالایی دارن که خب در اون صورت شاید در محدوده بودجه ای شما نباشه ! از اینرو میخواستم یه توصیه کلی بر پایه تجربه خودم بکنم (که پیشتر هم شاید همینجا گفته بودم) ، و اینکه 4K بویژه تو بحث گیمینگ برخلاف تبلیغات و تمرکزی که روش هست بنظرم هنوز رزولوشن مناسب برای بخش عمده کاربران نیست ، مگر اینکه شخص بخواد با هر نسل تازه ای که میاد گرافیکش رو ارتقا بده یا آماده باشه که بصورت گسترده از Upscalerها یا فریم مصنوعی یا هر ابزار کمکی دیگه که عمدتا بر پایه هوش مصنوعی هستن بهره بگیره ! چون همین الآن هم بیشتر بازیهای روز حتی با قویترین گرافیکها بعضا بدون یه upscale کوچیک نمیشه بالای 60 فریم اجرا کرد ! حالا حساب کنید یکی-دو سال دیگه چه وضعی خواهد بود.
بنابراین خیلی از کسانیکه در این زمینه مطلع هستن همچنان 2K رو رزولوشن مناسب یا بقولی Sweet Spot میدونن ، علی الخصوص اگه اسکرین چندان بزرگ نباشه (بزرگتر از 32-34 اینچ). الآن شما با همون حدود بوجه که برای سامسونگ
Odyssey Neo G8 میخواید بدید میتونید در عوض یه مانیتور 27 اینچ اولد از همین برند مدل
Odyssey G6 G60SD LS27DG602SEXXS که فرکانس بالاتری هم داره تهیه کنید یا از برند ایسوس مدل
ROG Strix OLED XG27AQDMG رو بگیرید.
در کل اگه کامپیوتری با گرافیکهای RTX 5080 ,5090 ,4090 (یا با اغماض RX 7900XTX) دارید مانیتور 4K انتخاب خوبیه در غیر اینصورت فکر میکنم رزولوشن 1440p کاملا کفایت میکنه