مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

fire emblem جان ، Lenovo LOQ 15IRX9-i7
با کارت 4060 RTX که 14 هسته داره و قدرت کارتش 115 وات که مناسبِ ، به پنل IPS با دقت رنگ 100% SRGB و 144 هرتز فقط 512 گیگ SSD داره بعدا اضافه کن
اینو دیدم مشخصاتش به اندازه ای که میخوام بود و خوبه به نظر
خودتون استفاده میکنید ؟
جدا از SSD ، رمش هم میشه ارتقا داد ؟
چرا از ایسوس با همین مشخصات ارزون تره ؟

سلام فرشیدجان خوبی؟
لپ تاپم Acer Aspire 5 A515-57G هست با این کانفیگ :
i5 1235u
ram 8
ssd 240gb
الان میخوام ارتقا بدم و یک SSD اضافه کنم که تا جایی که میدونم یک اسلات خالی داره برای SSD و میخوام 1 ترا بگیرم
با قیمت مناسب چه مدل یا مدلهایی پیشنهاد میشه؟ سامسونگ خیلی گرونه متاسفانه ، وسترن و msi چطوره؟
توضیح اینکه نمیخوام روی ssd جدید بازی نصب کنم یا رندر خاصی بگیرم بیشتر واسه آرشیو و کارهای معمولی استفاده میشه ، آیا خیلی باید همچنان روی مدل دقیق حساس باشم یا نه؟ هم از نظر گرما هم از نظر طول عمر
مرسی

قیمت مناسب از Lexar انتخاب کنید، مقرون به صرفه هم از برند WD.
پردازندهای که دارید برای کارهای سبک طراحی شده و برای رندر و بازی سنگین هم البته مناسب نیست.
نیاز نیست روی مدل خاصی تمرکز کنید، فقط از همین برندهای معتبر و با گارانتی خریداری کنید.

آقا فرشید سلام
میدونم اینجا برای سیستم های PC هست ولی چون تاپیک لپ تاپ خلوته سوالم رو اینجا میپرسم
لپتاپ Asus r545fb با مشخصات
Ram: 12Gb
CPU: i7 10510U
HDD: 1TB
GPU: MX110 Nvidia
دست دوم چه قیمتی بفروشم خوبه؟
ممنون

بستگی به قیمت استوک مشابه داره، شاید حدود 27 یا 28 تومن.

اینو دیدم مشخصاتش به اندازه ای که میخوام بود و خوبه به نظر
خودتون استفاده میکنید ؟
جدا از SSD ، رمش هم میشه ارتقا داد ؟
چرا از ایسوس با همین مشخصات ارزون تره ؟
خودم ایسوس TUF دارم
ایسوس کلا محصولاتش گرونتر ، سری TUF باز ارزونترِ و ROG خیلی گرونتر اینا بر میگرده به کیفیت ساخت بدنه ، توان مصرفی کارت گرافیک ، باطری و پنل.........
معمولا توان مصرفی کارت های ایسوس سری جدید بین 140 تا 170 وات هست(لپ تاپ) که قدرت بیشتریم داره ، ولی شما 4060 مثلا 115 وات بگیری کاملا اوکیه نسبت به منی که4050 با توان 140 وات دارم
رم و SSD قابل ارتقاء هست ؛ با 1 ترا SSD ش هم تو بازار هست ، فرکانس رمشم 4800 هست که خیلی خوبه سی پی یو هم 14 هسته ای ، پنلش G-sync داره با 300 نیت روشنایی ، از اونجایی که 1080 هست برای هیچ بازی ای به مشکل بر نمیخوری
فقط الان نگاه کردم بخاطر قیمت دلار شده 125 تا 130 میلیون :D به نظرم وقت تلف نکن سریع لپ تاپتو بخر اگه پولت آمادس

• Like
Reactions: Paimon
سلام همگی ، این قطعات رو من میخوام بفروشم ، چه قیمتی خوبه براشون ؟
پاور ۸۵۰ وات غیر ماژولار سیلور استون
رایزن ۷ ۲۷۰۰ با جعبه و فن خودش
مادربورد پرایم b350
دوتا رم ۱۶ گیگ xpg ddr4
کیس گرین z پلاس grand

سلام همگی ، این قطعات رو من میخوام بفروشم ، چه قیمتی خوبه براشون ؟
پاور ۸۵۰ وات غیر ماژولار سیلور استون
رایزن ۷ ۲۷۰۰ با جعبه و فن خودش
مادربورد پرایم b350
دوتا رم ۱۶ گیگ xpg ddr4
کیس گرین z پلاس grand

5850
6500
4500
3800
2500

سلام فرشید جان ، واسه ssd یدونه 1 ترا WD SN580 گرفتم هنوز نرسیده دستم ، واسه رم هم لطفا راهنمایی کن
i5 1235u
ram 8 ddr4
vga nvidia MX550
میخوام رم رو ارتقا بدم
مشخصات رم فعلی در تصاویر پیوست ، چه مدل رمی باید بگیرم که سازگار باشه و بهترین راندمان رو داشته باشم
خودم نظرم اضافه کردن یک رم 16 گیگ هست
رم خودم کلاک 22 و باس 3200 هست ، یک رم با همین مشخصات بگیرم اوکیه؟ دیگه به چه چیزی باید دقت کنم؟ مثلا تو دیجیکالا رم کورسیر 16 گیگ با باس 3200 هم 5 میلیونی داره هم 4 میلیونی فرقشون چی هست؟!
پیشاپیش ممنون

Attachments

• photo_2025-10-01_10-38-29.jpg
    photo_2025-10-01_10-38-29.jpg
    44.2 KB · مشاهده: 3
  • 3e23323.png
    3e23323.png
    18.5 KB · مشاهده: 3
  • xczzx.png
    xczzx.png
    93.2 KB · مشاهده: 3
سلام فرشید جان ، واسه ssd یدونه 1 ترا WD SN580 گرفتم هنوز نرسیده دستم ، واسه رم هم لطفا راهنمایی کن
i5 1235u
ram 8 ddr4
vga nvidia MX550
میخوام رم رو ارتقا بدم
مشخصات رم فعلی در تصاویر پیوست ، چه مدل رمی باید بگیرم که سازگار باشه و بهترین راندمان رو داشته باشم
خودم نظرم اضافه کردن یک رم 16 گیگ هست
رم خودم کلاک 22 و باس 3200 هست ، یک رم با همین مشخصات بگیرم اوکیه؟ دیگه به چه چیزی باید دقت کنم؟ مثلا تو دیجیکالا رم کورسیر 16 گیگ با باس 3200 هم 5 میلیونی داره هم 4 میلیونی فرقشون چی هست؟!
پیشاپیش ممنون

برای رم بهترین کار اینه که ماجول فعلی رو بردارید و دو تا ماجول 8 یا 16 گیگی یکسان و یک مدل روی دستگاه نصب کنید. بالاترین راندمان و کمترین تاخیر همین حالت هست.
اما اگر بخواید ماجول 16 گیگی بخرید و کنار ماجول فعلی نصب کنید هیچ راه تئوریکی برای بررسی صحت کارکرد و سازگاریش با مدل فعلی نیست، فقط باید تست بشه و 100درصد پایداری سیستم با ترکیب 8 و 16 بررسی بشه که کار تکنسین هست.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
بنظرتون یه لپ تاپ دست دوم با گرافیک 3080ti با حافظه 16 گیگ بهتره یا لپ تاپ نو با 4070 و 8 گیگ؟
از لحاظ پشتیبانی در آینده و این چیزا

سلام
من یدونه rx580 strix دارم. RGB های کارت با رنگ قرمز خاموش و روشن میشه. خودم احساس میکنم شاید مشکلی داشته باشه و داره اینطوری علامت میده. شاید از برقش باشه.
این الان مشکل داره یا نرمال هست؟

سلام دوستان خوبین
من دنبال گرافیک ZOTAC RTX 5060 8gb هستم
گیر میاد؟ قیمت چنده؟ از کجا میشه خرید؟
مدلای مختلف داره مثله معمولی و OC و AMP، کدومش گیر میاد؟
شهرستانم، اینترنتی کجا داره که معتبر باشه؟ یا فروشگاهی که معتبر باشه از تهران بفرستن واسم ؟

برای رم بهترین کار اینه که ماجول فعلی رو بردارید و دو تا ماجول 8 یا 16 گیگی یکسان و یک مدل روی دستگاه نصب کنید. بالاترین راندمان و کمترین تاخیر همین حالت هست.
اما اگر بخواید ماجول 16 گیگی بخرید و کنار ماجول فعلی نصب کنید هیچ راه تئوریکی برای بررسی صحت کارکرد و سازگاریش با مدل فعلی نیست، فقط باید تست بشه و 100درصد پایداری سیستم با ترکیب 8 و 16 بررسی بشه که کار تکنسین هست.

ممنون از توضیحاتتون
اگه بخوام ماژول فعلی رو بردارم آیا باز هم مشخصات و کلاک رم مهم هست و باید مثل همین مدلی که الان نصب هست باشه کلاکش یا نه؟

سلام دوستان
بنظرتون یه لپ تاپ دست دوم با گرافیک 3080ti با حافظه 16 گیگ بهتره یا لپ تاپ نو با 4070 و 8 گیگ؟

هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره.
تراشه 3080Ti با رم گرافیکی 16 گیگی در بسیاری بازیهای جدید با تنظیمات بالا مزیته و بافرش گلوگاه نمیشه.
تراشه 4070 هم جدیدتره و مدت زمان ساپورت درایورش بیشتره، اما 8 گیگ رم در بسیاری از بازیهای جدید گلوگاه میشه که افت فریم و لگ رو به دنبال داره.

سلام
من یدونه rx580 strix دارم. RGB های کارت با رنگ قرمز خاموش و روشن میشه. خودم احساس میکنم شاید مشکلی داشته باشه و داره اینطوری علامت میده. شاید از برقش باشه.
این الان مشکل داره یا نرمال هست؟

نورپردازی کارت گرافیک به سنسور داخلی کارت متصل نیست و مستقل عمل میکنه، بنابراین فکر نکنم آلارم خاصی باشه و احتمالا کنترلر RGB کارت خراب شده باشه.
برای بررسی صحت کارکرد کارتتون از ابزاری مثل GPU-Z و HWINFO64 استفاده کنید تا نگرانیتون برطرف بشه.

سلام دوستان
لپ تاپ دست دوم مثل کیس گیمینگ نیست، استهلاک باتری، نور صفحه نمایش، خود کارت گرافیک وبرخی قطعات ماژول چون قابل تعویض یا حتی تعمیر نیستن ریسک خریدشو بالا می بره

آخرین ویرایش:
لپ تاپ دست دوم مثل کیس گیمینگ نیست، استهلاک باتری، نور صفحه نمایش، خود کارت گرافیک وبرخی قطعات ماژول چون قابل تعویض یا حتی تعمیر نیستن ریسک خریدشو بالا می بره. شما کاری که می تونی انجام بدی و منطقیه اینه لپ تاپی که قویتره و نو هست 4070 رو خریداری کنی، هر موقع نیاز شد رم رو با توجه به ساپورت لپ تاپ و نیازت به راحتی تغییر یا ارتقا بدی، لپ تاپ های گیمینگ که 4070 هستن تا 32 معمولا ساپورت رم دارن. لپ تاپی که جدیدتره، به لحاظ عمرو نگهداری شارژ باتری، کیفیت صفحه نمایش، ارگونومی، سیستم کولینگ و قطعات داخلی نسبت به قدیمی ترها مشخصا امکانات بهتری ارائه می ده

بله، این موارد هم در مورد خرید دستگاه استوک مهم هستن و باید به معایب خرید لپ تاپ کارکرده اضافه کرد.
نظرم روی خرید دستگاه کارکرده نبود، بیشتر خواستم اهمیت رم گرافیکی رو هم برجسته کنم که توجه کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or