مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کیبورد گیمینگ razer cynosa v2 membrane wired rgb به قیمت 2.5 گزینه خوبیه ؟؟ چون مکانیکال نیست ارزش خرید داره >؟
----------
بین 3 تا دسته های زیر کسی توصیه ای داره کدوم رو انتخاب کنم ؟ ( سمت گزینه های گرون نمیتونم برم )
تی دی گر aries t-tgp500 - گیمسر t4w - اونیکاما ys27

چسب سیلیکون مرغوب و قوی که خودتون استفاده کرده باشید و موجود باشه لطفا بهم معرفی کنید. مدلی که داشتم دیگه موجود نیست و نمی دونم از موارد موجود کدومشون بهتره

اقایون داداشا یه چنتا سوال داشتم
یکی از دوستانم تازه کارت گرافیک خریده amd radeon rx 570 (میلیون 8) 4 گیگ حدودا سه چهار روز پیش قیمتش مناسب بوده؟ (اکبند)
یه مشکلی هستش این کارت گرافیک دوستم اذیت میکنه وسط بازی یهو صفحه رنگ عوض میکنه و کل صفحه گیر میکنه و چاره ای نداره جز اینکه ریستارت کنه پیسی رو ریستارت کنه و خودش میگه که خیلی رندوم این اتفاق میفته و ثابت نیست این مورد خیلی مخ تره که وسط ات سیو کرش کنه و کل سیو بازی بپره این موضوع رو هم به فروشنده هم گفته و فروشنده گفته کارت گرافیکت سینرژی با مادر بوردتت نداره برا همین باید مادر بوردت هم amd باشه تا این مشکلت حل بشه.
حالا این بنده خدا از من پرسید و من اطلاعی ندارم از گرافیکای amd وضعیتشون چجوریه اصن amd مادربورد میزنه یا نه؟ این حرف فروشنده درسته یا میخواد یه خرجه اضافی رو دست این بنده خدا بندازه؟
مورد بعدی ایکه اگه مادربورد گیمینگ ارزون قیمت از هر مارکی چیزی سراغ دارین معرفی کنین مرسی

یکی از دوستانم تازه کارت گرافیک خریده amd radeon rx 570 (میلیون 8) 4 گیگ حدودا سه چهار روز پیش قیمتش مناسب بوده؟ (اکبند)
یه مشکلی هستش این کارت گرافیک دوستم اذیت میکنه وسط بازی یهو صفحه رنگ عوض میکنه و کل صفحه گیر میکنه و چاره ای نداره جز اینکه ریستارت کنه پیسی رو ریستارت کنه و خودش میگه که خیلی رندوم این اتفاق میفته و ثابت نیست این مورد خیلی مخ تره که وسط ات سیو کرش کنه و کل سیو بازی بپره این موضوع رو هم به فروشنده هم گفته و فروشنده گفته کارت گرافیکت سینرژی با مادر بوردتت نداره برا همین باید مادر بوردت هم amd باشه تا این مشکلت حل بشه.
حالا این بنده خدا از من پرسید و من اطلاعی ندارم از گرافیکای amd وضعیتشون چجوریه اصن amd مادربورد میزنه یا نه؟ این حرف فروشنده درسته یا میخواد یه خرجه اضافی رو دست این بنده خدا بندازه؟
مورد بعدی ایکه اگه مادربورد گیمینگ ارزون قیمت از هر مارکی چیزی سراغ دارین معرفی کنین مرسی
Rx 570, 580 و... دیگه نو و آکبند ندارند. همشون کارکرده و اکثرا ماین شده هستند.

RX580 8GB همین الان در فروم پرشین تولز 2500 (دو میلیون و پانصدهزار تومان) قیمت خورده، هیچکس نمی خره.

متاسفانه فروشنده از ناآگاهی دوست شما سو استفاده کرده و همچنان میکنه و اطلاعات نادرست میده. علاوه بر گران فروشی، قطعه مشکل دار فروخته.

کیبورد گیمینگ razer cynosa v2 membrane wired rgb به قیمت 2.5 گزینه خوبیه ؟؟ چون مکانیکال نیست ارزش خرید داره >؟
----------
بین 3 تا دسته های زیر کسی توصیه ای داره کدوم رو انتخاب کنم ؟ ( سمت گزینه های گرون نمیتونم برم )
تی دی گر aries t-tgp500 - گیمسر t4w - اونیکاما ys27

میتونه گزینه خوبی باشه، چون با قیمتهای فعلی نمیشه کیبورد با کیفیت با سوئیچ های مکانیکال واقعی رو زیر 3500 خریداری کرد.
در مورد کنترلرها نظری ندارم، تجربه ای با این مدلهای هم نداشتم.

چسب سیلیکون مرغوب و قوی که خودتون استفاده کرده باشید و موجود باشه لطفا بهم معرفی کنید. مدلی که داشتم دیگه موجود نیست و نمی دونم از موارد موجود کدومشون بهتره

چسب سیلیکون یا خمیر سیلیکون؟ برای چه قطعه ای؟
اگر برای پردازنده میخواید مدلهای حرفه ای و با کیفیت مثل Coolermaster Master و MX-5 و بهتره هم در بازار داخلی موجوده.

کارت مذکور احتمالا ماین شده بوده و نباید خریداری میشده، تراشه های حافظش آسیب دیده و مشکل سخت افزاریش هم قابل رفع نیست.
حرفای فروشنده هم یا میم بوده یا جوک گفته.

مادربرد ارزون گیمینگ منظور چیه؟ هیچ مشخصاتی نداریم هیچی معرفی نمیکنیم.

کارت گرافیک 1070 Ti و 3060 Ti تقریبا با هم برابری میکنن اما پردازنده ای که یه ۳۰۶۰ نیاز داره برای گلوگاه نشدن با پردازنده ای که ۱۰۷۰ نیاز داره یکیه؟

از چه نظر برابری میکنن؟ بنظرم از هیچ نظر.
پردازنده ای هم که نیاز دارن قطعا یکی نیست.

آخرین ویرایش:
Cooler Master MasterGel Maker

الان داخل بازار موجوده و روی کامپیوتر خودم با ۱۳۷۰۰k (موسوم به بخاری برقی) به خوبی داره کار می‌کنه.

Thermal Grizzly Kryonaut
این هم توی بازار ظاهرا موجوده و احتمالا بهترین خمیر سیلیکون موجوده. فقط چون می‌گفتن دوامش کمه ازش استفاده نکردم.

• Like
Reactions: NHM and just_p30
Cooler Master MasterGel Maker

الان داخل بازار موجوده و روی کامپیوتر خودم با ۱۳۷۰۰k (موسوم به بخاری برقی) به خوبی داره کار می‌کنه.

Thermal Grizzly Kryonaut
این هم توی بازار ظاهرا موجوده و احتمالا بهترین خمیر سیلیکون موجوده. فقط چون می‌گفتن دوامش کمه ازش استفاده نکردم.
چسب سیلیکون :D کاراییش کمی متفاوته با خمیر سیلیکون و مورد استفاده ای که برای من داره زیر هیت سینکه. بسته به برد بعضی اوقات از پد استفاده می کنم بعضی اوقات هم چسب

چسب سیلیکون :D کاراییش کمی متفاوته با خمیر سیلیکون و مورد استفاده ای که برای من داره زیر هیت سینکه. بسته به برد بعضی اوقات از پد استفاده می کنم بعضی اوقات هم چسب
ها:دی
دنبال Thermal Putty هستی؟
آخه چسب سیلیکون به این‌هایی میگیم که آکواریوم سازها استفاده می‌کنن:دی

• Smile
Reactions: NHM
کارت گرافیک 1070 Ti و 3060 Ti تقریبا با هم برابری میکنن اما پردازنده ای که یه ۳۰۶۰ نیاز داره برای گلوگاه نشدن با پردازنده ای که ۱۰۷۰ نیاز داره یکیه؟
داداش ترو خدا بگو داری ترول میکنی.. :D
فرق بین این دو تا کارت رسما فرق بین قابل پلی بودن و غیرقابل پلی بودنه واسه 90% گیمای جدید :D
Screenshot_4.jpg Screenshot_5.jpg Screenshot_3.jpg

• Like
Reactions: hitman68 and Vault
میتونه گزینه خوبی باشه، چون با قیمتهای فعلی نمیشه کیبورد با کیفیت با سوئیچ های مکانیکال واقعی رو زیر 3500 خریداری کرد.

چسب سیلیکون یا خمیر سیلیکون؟ برای چه قطعه ای؟
اگر برای پردازنده میخواید مدلهای حرفه ای و با کیفیت مثل Coolermaster Master و MX-5 و بهتره هم در بازار داخلی موجوده.

کارت مذکور احتمالا ماین شده بوده و نباید خریداری میشده، تراشه های حافظش آسیب دیده و مشکل سخت افزاریش هم قابل رفع نیست.
حرفای فروشنده هم یا میم بوده یا جوک گفته.

مادربرد ارزون گیمینگ منظور چیه؟ هیچ مشخصاتی نداریم هیچی معرفی نمیکنیم.

از چه نظر برابری میکنن؟ بنظرم از هیچ نظر.
پردازنده ای هم که نیاز دارن قطعا یکی نیست.
نرم افزاری چیزی هستش که نشون بده قطعه ماین شده بشه به فروشنده ثابت کرد؟
برا مادر بورد هم متاسفانه اطلاعات کامل سیستم طرف رو ندارم فقط یه رنج قیمت میخواستم بودجه طرف 10 میلیون گیر میاد با این حدودا؟

نمیدونم برای چه کاری نیاز داری ولی مارک Kafuter رو من استفاده کردم خوب هست

داداش ترو خدا بگو داری ترول میکنی.. :D
فرق بین این دو تا کارت رسما فرق بین قابل پلی بودن و غیرقابل پلی بودنه واسه 90% گیمای جدید :D
View attachment 289974View attachment 289975View attachment 289973

بله درسته منظورم ۱۰۸۰ Ti بود به اشتباه 1070 Ti نوشتم این کارت رو من کنار یه ۳۰۶۰ تست کردم تو لوکیشن مشابه و زاویه دوربین یکسان تقریبا یکی بود البته سی پی یو و رم سیستمی که ۱۰۸۰ Ti روش بود ضعیف تر بود

کیبورد ردراگون نخرید
من یه دونه با اعتباری دیجی کالا خریدم
الان اول تیر باید پول ش را بدم
مثل خرس پشیمان هستم .
سرعت تایپ زیاد و مسخره
یه حرف را سه بار تایپ میکنه .
آقا فرشید راهی برای حل این مشکل تو ویندوز وجود داره ؟

من کیبورد قدیمی ی کولر مستر هست . دگمه Enter اش میپره باید هی جا بزنم . نمیدونم عیب از سوویچ ه چیه ؟
masterkeys pro l مال 6 سال پیش
چنگک داره باید چجوری استفاده کنم ؟

ردراگن مال فیلیپین هست .
rgb بخواید روشن کنید باید هر دفعه دگمه scroll lock رابزنید .
آقاق فرشید لطفا راهنمایی کنید . من یا enter این کیبور د را درست کنم یا سرعت تایپ ردراگن را حل کنم
ممنون .

• Smile
Reactions: DoomedToKill
بله درسته منظورم ۱۰۸۰ Ti بود به اشتباه 1070 Ti نوشتم این کارت رو من کنار یه ۳۰۶۰ تست کردم تو لوکیشن مشابه و زاویه دوربین یکسان تقریبا یکی بود البته سی پی یو و رم سیستمی که ۱۰۸۰ Ti روش بود ضعیف تر بود
بازم داری اشتباه میکنی شدیدا، کار واقعا احمقانه ایه خریدن 1080Ti حتی در برابر 3060Ti با اینکه حتی 1080Ti سه گیگ بیشتر VRAM داره ولی به شدت قدیمیه در حال حاضر + همچنان تو اکثر گیمای جدید بدتر از 3060ti پرفورم میکنه...ربطی هم به *قدرت* نداره به اون صورت چون بالا بری پایین بیای کارت برای 6-7 سال پیشه، تکنولوژی و آرکیتکچر و طراحی برای 6 سال پیشه و تو گیمای جدید خودشو خیلی بیشتر نشون میده.
همین الان منسوخ نشده باشه یه سال دیگه دو سال دیگه منسوخ میشه :D الکی گول اسم و غش و ضعف ملت ندید بدید و برای کارتی که 6 سال پیش خوب بوده نباید خورد.
کارت میگیری حداقل یه نسل عقب تر بگیر.
تو اون رنج قیمت بهترین کارت 6700XT/RTX3070 ایناس که البته 6700XT بهتره چون در حد 3070 فریم میده (بدون در نظر گرفتن ری تریسینگ) و از 3060ti چهار گیگ مموری بیشتر داره که خیلی بدرد میخوره تو گیمای جدید اکثر کارتای 8 گیگ کم آوردن تو سه چهار عنوان اخیر.
Screenshot_8.jpg Screenshot_7.jpg

ممنون فرشید جان بی زحمت یه سیستم فقط کیس با نهایت هزینه 25 میلیون معرفی می کنی
کارت مورد نظر 1650 هست اگه با 25 بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or