مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

برای این پردازنده یه واترکولر 240 یا 360 توصیه میشه اگر قصد اورکلاک دارید.
اگر قصد اورکلاک ندارید و استفاده فقط برای بازی هست همون AS500 هم تا حد زیادی قابل استفاده خواهد بود، اما در دمایی که متوسطش بالاست.
ag620 هم تو همین رنجه این بهتر نیست ؟ میخوام کم نیاره :دی ولی بودجمم نمیرسه به واتر کولر /:)

تغییراتی رو توی سیستمی که میخواستم ببندم دادم
و قطعات مد نظرم ایناس:
Mb asus tuf gaming b660 plus
Cpu i3 12100f
Rtx 3070
برای رم بهتره دوتا 8 بگیرم و بعد دوتا اضاف کنم؟ یا یدونه 16 بگیرم و بعد یکی دیگه اضاف کنم؟
و برای این سیستم حتما باید ایرکولر ببندم یا فن هم کافیه؟ فن تاور های ارزون قیمت
و اینکه یه کیس که این قطعات توش جا بشه ولی rgb نباشه با حداقل قیمت بهم معرفی میکنید از rgb اصلا خوشم نمیاد
پاور ssd و هارد رو دارم هرچند دوستان میگن که پاور رو باید تغییر بدم
ممنونم

ag620 هم تو همین رنجه این بهتر نیست ؟ میخوام کم نیاره :D ولی بودجمم نمیرسه به واتر کولر

شما بهترین ایرکولر موجود مثل Noctua NH-D15 رو هم بخرید باز یه رده از واتر 240 پایینتره. ایر کولرهای تاور مثل این کم و بیش برای این پردازنده مناسبن. اما اگر راندمان واقعا بهتری بخواید که فرکانس پردازنده رو در بدترین سناریوهای پردازشی هم کم نکنه، قطعا واترکولر 240 توصیه شده رو خریداری کنید.

تغییراتی رو توی سیستمی که میخواستم ببندم دادم
و قطعات مد نظرم ایناس:
Mb asus tuf gaming b660 plus
Cpu i3 12100f
Rtx 3070
برای رم بهتره دوتا 8 بگیرم و بعد دوتا اضاف کنم؟ یا یدونه 16 بگیرم و بعد یکی دیگه اضاف کنم؟
و برای این سیستم حتما باید ایرکولر ببندم یا فن هم کافیه؟ فن تاور های ارزون قیمت
و اینکه یه کیس که این قطعات توش جا بشه ولی rgb نباشه با حداقل قیمت بهم معرفی میکنید از rgb اصلا خوشم نمیاد
پاور ssd و هارد رو دارم هرچند دوستان میگن که پاور رو باید تغییر بدم
ممنونم

بهتره دد تا 8 گیگی بگیرید که راندمانشون برای قطعات گلوگاه نشه.
برای این پردازنده فن تاور معمولی هم کافیه.
برای کیس از GREEN Z1 ARIO به بالا میتونید انتخاب کنید.

درود، دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه و اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمک کنید برای گیم نت زدن دنبال یه لیست قطعات و قیمتم ببینم حدودا چقدر درمیاد سیستم بستن و نظرتون چیه من زیاد گیم نت نمیرم ولی تو فکر زدنش هستم یکی دوتا از گیم نتای شهر ما سیستمای وی ای پی دارن در حد ده تا بقیه سیستماشون داغونه ولی قطعات وی ای پی هاشون نمیدونم چیه که من میخوام کلا تمام سیستما تو همون سطح باشن برای کنسول و تی وی قیمتارو دارم ولی برای سیستم بستن قیمتارو اطلاعی ندارم لیستی که خودم دراوردم اینه
.
I3 12100F (5T)

asus prime h610m k-d4 (4T)

Ram 16gb (x2 8gb) (2T) or (stock 1.5T)

Vga RTX 2060 super 8gb (stock 8T)

HDD 1TB WD blue (1.5T) or (stock 1T)

SSD 240GB (1T)

Power green gp600a (2.5T) or (stock 1.5T)

Case (~2T)

Monitor gplus GDM-225JM 22inch (5T) or (stock 2.5T)

Mnk (~2.5T)
(Razer deathadder essensial & mechanical keyboard)

Mouse pad rgb 80x30 (0.5T)

هدست قیمت ندارم حدود 1T حساب کردم

Sandali razer s600 (6T) or (aria 3.5T)

41T or 34T (stock)

بازیای هم که قاعدتا دوتا۲، کانتر، وارزون ۲، فورتنایت و بازیای مشابه هستن که دوتای اخر بیشتر از بقیه نیاز به سیستم قوی دارن
حالا با این تفاسیر لیستی که دراوردم چیزیش لازمه تغییر کنه؟
ادیت: البته قیمتارو چند هفته پیش لیست کردم شاید الان باز گرونتر شده باشن

شما بهترین ایرکولر موجود مثل Noctua NH-D15 رو هم بخرید باز یه رده از واتر 240 پایینتره. ایر کولرهای تاور مثل این کم و بیش برای این پردازنده مناسبن. اما اگر راندمان واقعا بهتری بخواید که فرکانس پردازنده رو در بدترین سناریوهای پردازشی هم کم نکنه، قطعا واترکولر 240 توصیه شده رو خریداری کنید.

بهتره دد تا 8 گیگی بگیرید که راندمانشون برای قطعات گلوگاه نشه.
برای این پردازنده فن تاور معمولی هم کافیه.
برای کیس از GREEN Z1 ARIO به بالا میتونید انتخاب کنید.
آقا فرشید، deepcool CASTLE 240EX ARGB چطوره برای واتر؟

• Like
Reactions: VICE
سوال منم هست
برای 13600k
بین این 3 گزینه کدوم خوبه؟ (ااونی که معرفی کردید خیلی گرون تر بود)
1-deepcool gammax lL240
2- DEEPCOOL CASTLE 240EX
فرق 2 تای بالای دقیقا در چیه
3- CORSAIR H150 360
برای کیس AP201

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Assassin's Creed
سلام موس در رنج قیمتی ۵۰۰ تومن میخوام بخرم که تعداد کلید با قابلیت شخصی سازی داشته باشه یه گزینه هست به اسمه ونزو v9 قیمتش تو دیجی ۸۰۰ و اف خورده شده ۵۰۰ سفارش بدم بنظرتون ؟؟
دقتش هم نوشته ۳۲۰۰ واسه بازی های انلاین شوتر در حد غیر حرفه ای خوبه ؟؟

سوال منم هست
برای 13600k
بین این 3 گزینه کدوم خوبه؟ (ااونی که معرفی کردید خیلی گرون تر بود)
1-deepcool gammax lL240
2- DEEPCOOL CASTLE 240EX
فرق 2 تای بالای دقیقا در چیه
3- CORSAIR H150 360
برای کیس AP201

واترکولرهای دیپ کول گزینه های خوبی هستن، فقط 240EX فن بدون LED داره. رادیاتورشون هم یکی هست.
CORSAIR H150 360 گزینه بهتری هستچون 360 هست و توان بالاتری داره، داخل AP201 هم زیر سقفش نصب میشه.

سلام موس در رنج قیمتی ۵۰۰ تومن میخوام بخرم که تعداد کلید با قابلیت شخصی سازی داشته باشه یه گزینه هست به اسمه ونزو v9 قیمتش تو دیجی ۸۰۰ و اف خورده شده ۵۰۰ سفارش بدم بنظرتون ؟؟

ردراگون مدل M719 با قابلیت شخصی سازی کلیدها.
مدلهای متفرقه و ناشناخته نخرید، معمولا فیک هستن. هر چند که 500 تومن برای ماوس خودش رقمی نیست که بشه روی کیفیت خرید حساب کرد.

بنظرم همونو بگیر من خیلی بخش موس هاشو این چند وقته چک میکنم اولین باره تو این چند ماه دیدم تخفیف خورده اگه دیجی پلاس داری که تا یه ماه میتونی کامل تستش کنی خوشت نیومد پس بفرستی ولی خب حتما کامل چکش کن این تخفیف خورده های دیجی گاهی اجناس معیوبه (بدون دیجی پلاسم یه هفته مهلت تست داره) من یبار موس کیبورد دو یا سه تومنی اگه اشتباه نکنم نصف قیمت میداد گرفتم کیبوردش کلا خراب بود مرجوع زدم برای دیجی پلاس هم هیچوقت سوال نمیپرسن درجا مرجوع میکنن حتی اگه پلمپ باشه و پلمپش باز شده باشه
غیر اون ردراگون خوبه اونیکوما هم خوبه من دارم راضیم ازش نسبت به قیمتش کلا اونیکوما کیفیت و امکانات خوبی داره rapoo هم نمیدونم چند شده محصولات به شدت سگ جونی داره ولی قیمتاشو نمیدونم الان
غیر اینا تو رنج ارزون قیمتا دیگه تسکو هست که میگن جدیدا کیفیتش بهتر شده ولی به شخصه پیشنهاد نمبکنم قبلا چند بار تستش کردم فوق العاده اشغال بود و عمر کوتاهشو کنار بذاریم کیفیت متریال به شدت داغونی داشتن محصولاتش
بنظرم همونی که دیدی رو بگیر تا تخفیفش تموم نشده بعد از اون اونیکوما بگیر

@Farshidstar2012 اقا فرشید درمورد پست بالاییم میشه راهنمایی کنید؟ اون قطعات که گذاشتم مناسب هستن و همخونی دارن یا لازمه چیزیو تغیبر بدم توی لیست؟

• Like
Reactions: milad.ps4
کلا بازار قطعه تو یکی دو ماه گذشته ترکیده. الآن شدیدا دنبال مانیتور 4K با نرخ بروز رسانی بالا (>120) و سایز 27-28 اینچ میگردم. متاسفانه جدا از قیمتهای بالا مشکل اینه که اصلا موجود نیست. فقط دو مدل ایسوس کمابیش در دسترس هست. از بچه های اینجا کسی تو این زمینه اطلاع یا دسترسی بهتری داره ؟؟

• Like
Reactions: cheofox
واترکولرهای دیپ کول گزینه های خوبی هستن، فقط 240EX فن بدون LED داره. رادیاتورشون هم یکی هست.
CORSAIR H150 360 گزینه بهتری هستچون 360 هست و توان بالاتری داره، داخل AP201 هم زیر سقفش نصب میشه.

ردراگون مدل M719 با قابلیت شخصی سازی کلیدها.
مدلهای متفرقه و ناشناخته نخرید، معمولا فیک هستن. هر چند که 500 تومن برای ماوس خودش رقمی نیست که بشه روی کیفیت خرید حساب کرد.
آقا فرشید من امروز سیستم گرفتم، البته مادربرد -Asus rog z690-a گرفتم یدونه داشت قیمت خیلی خوب داد12.5 داد،مادربرد Prime هرجا رفتم با گارانتی حامی 11 کمتر نمیدادن. الان ولی اینو صول کردم چراغ Dram روشن میشه زرد رنگه و هیچی تصویر لود نمیکنه، یعنی رم ها باهاش سازگار نیست یا مادربرده مشکل داره :| ؟
اعصابمو خورد کرده

@Farshidstar2012 اقا فرشید درمورد پست بالاییم میشه راهنمایی کنید؟ اون قطعات که گذاشتم مناسب هستن و همخونی دارن یا لازمه چیزیو تغیبر بدم توی لیست؟

قطعات انتخابی خودتون خوبن، اما من حد بودجه ی شما رو نمیدونم که بگم به نسبت بودجه بهترین گزینه هستن یا خیر، اما قطعات سازگاری دارن. فقط مدل دقیقتر قطعات رو هم بعدا مشخص کنید.

کلا بازار قطعه تو یکی دو ماه گذشته ترکیده. الآن شدیدا دنبال مانیتور 4K با نرخ بروز رسانی بالا (>120) و سایز 27-28 اینچ میگردم. متاسفانه جدا از قیمتهای بالا مشکل اینه که اصلا موجود نیست. فقط دو مدل ایسوس کمابیش در دسترس هست. از بچه های اینجا کسی تو این زمینه اطلاع یا دسترسی بهتری داره ؟؟

فعلا موجودی مانیتورهای بازار داخل ایران خیلی محدوده و چون وارداتش هم با سختی انجام میشه، ممکنه خیلی کم و به ندرت بشه مدل خوب پیدا کرد.
اگر برای کنسول میخواید که TV مدل عالی مثل LG G2/G3 بخرید، اگر برای پی سی نیاز دارید که صبر کنید مدلهای جدید ایسوس و سامسونگ وارد بازار ما هم بشن.

سلام اقا فرشید یه سیستم گیمینگ که تو کارای گرافیکی و رندرینگ هم خوب باشه میخواستم جمع کنم,لطف میکنی راهنمایی کنی.
بودجم هم 50 تومنه

قیمتمدلنام قطعه
نه میلیون و ۲۰۰ هزار تومانIntel Core i5 12400FCPU
دو میلیون و ۵۰ هزار تومان(DeepCool GAMMAXX 400 XT)COOLING
هشت میلیون و ۹۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H670-Plus D4
(MSI PRO Z690-P DDR4)
MotherBoard
دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
بیست و چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS DUAL GeForce RTX 3060 O12G GDDR6VGA
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومانWD Blue SN570 500GBSSD
۴۵۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
چهار میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGREEN GP700B-HP EVOPower
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
پنجاه و شش میلیون و ۹۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

آقا فرشید من امروز سیستم گرفتم، البته مادربرد -Asus rog z690-a گرفتم یدونه داشت قیمت خیلی خوب داد12.5 داد،مادربرد Prime هرجا رفتم با گارانتی حامی 11 کمتر نمیدادن. الان ولی اینو صول کردم چراغ Dram روشن میشه زرد رنگه و هیچی تصویر لود نمیکنه، یعنی رم ها باهاش سازگار نیست یا مادربرده مشکل داره :| ؟
اعصابمو خورد کرده

من الان نه میدونم مدل پردازندتون چیه و نه مدل RAM چیه
اما وقتی چراغش روشنه یعنی با یا رم درست جا نخورده، یا اسلات اشتباه نصب کردید یا کلا با تایمینگ رم سازگار نیست. نمیشه دقیق مشخص کرد بدون تست.
بایوس خود مادربرد رو هم آپدیت کنید و دوباره تست کنید.
یه سری مدلهای ROG برای بوت شدن از رم کلید Mem OK دارند. حداقل تست سازگاری مواردی از این دست رو یا خودتون مسلط باشید، یا به یه فرد مجرب بدید تست کنه.
بعیده مادربرد مشکل داشته باشه.

قطعات انتخابی خودتون خوبن، اما من حد بودجه ی شما رو نمیدونم که بگم به نسبت بودجه بهترین گزینه هستن یا خیر، اما قطعات سازگاری دارن. فقط مدل دقیقتر قطعات رو هم بعدا مشخص کنید.

فعلا موجودی مانیتورهای بازار داخل ایران خیلی محدوده و چون وارداتش هم با سختی انجام میشه، ممکنه خیلی کم و به ندرت بشه مدل خوب پیدا کرد.
اگر برای کنسول میخواید که TV مدل عالی مثل LG G2/G3 بخرید، اگر برای پی سی نیاز دارید که صبر کنید مدلهای جدید ایسوس و سامسونگ وارد بازار ما هم بشن.

قیمتمدلنام قطعه
نه میلیون و ۲۰۰ هزار تومانIntel Core i5 12400FCPU
دو میلیون و ۵۰ هزار تومان(DeepCool GAMMAXX 400 XT)COOLING
هشت میلیون و ۹۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H670-Plus D4
(MSI PRO Z690-P DDR4)
MotherBoard
دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
بیست و چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS DUAL GeForce RTX 3060 O12G GDDR6VGA
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومانWD Blue SN570 500GBSSD
۴۵۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
چهار میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGREEN GP700B-HP EVOPower
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
پنجاه و شش میلیون و ۹۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

من الان نه میدونم مدل پردازندتون چیه و نه مدل RAM چیه
اما وقتی چراغش روشنه یعنی با یا رم درست جا نخورده، یا اسلات اشتباه نصب کردید یا کلا با تایمینگ رم سازگار نیست. نمیشه دقیق مشخص کرد بدون تست.
بایوس خود مادربرد رو هم آپدیت کنید و دوباره تست کنید.
یه سری مدلهای ROG برای بوت شدن از رم کلید Mem OK دارند. حداقل تست سازگاری مواردی از این دست رو یا خودتون مسلط باشید، یا به یه فرد مجرب بدید تست کنه.
بعیده مادربرد مشکل داشته باشه.
همون CPU 13600K و Rog strix z690-a بود، مشکل از بایوس بود، بایوس که آپدیت کردم خداروشکر مشکل حل شد. مادربرد سری 13 رو نمیشناخت.
اقا فرشید واقعا ممنون خیلی بهتون زحمت دادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or