مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون
لیست QVL رو چک کردم کد مدلی رو که آورد گوگل کردم (MMX3A2K16GD432C16) همین مدلی که مد نظر بود (3200Mhz ـش) اومد اما 16 گیگیش، که خوندم گویا اینا فقط رمایی رو میزنن که تست کردن و قطعا قرار نیست تمام ظرفیتا از تمام رمای دنیا رو تست کنن و بزارن تو QVL.
همین کافیه یا باز منی که دوتا 32 میخوام بزارم ممکنه فرق کنه قضیه؟ تو سایت سازنده رم که مشخصات و کد SKU مدل 16 و 64 با هم یکی بود به غیر از همین شماره ظرفیتش. و اینکه مدل VENGEANCE® RGB PRO 64GB CL16 (8 x 8GB) داخل QVL ساپورت شده بود که چیپستش با این مدل OCPC یکیه (Samsung 5WB) یک ولتاژ دارن و جفتشونم 3200 CL16 ـه، غیر تعداد ماجول و ظرفیتش بقیش یکیه، میشه گفت عملکردشون نزدیک به همه؟

حالا این سازگار نبودن تا چه حد میتونه باشه؟ یعنی ممکنه کلا سیستم پست نکنه؟ یا در بدترین حالت با پایین آوردن سرعت جواب میده؟
مادربردم B350m Gaming Pro هست با رایزن 5600.

سازگار نبودن میتونه به چند حالت باشه:
-ماجول رم بدون مشکل بالا بیاد، ولی توی فرکانسی اسمی خودش پایدار نباشه و صفحه آبی تولید کنه. مجبور بشید بجای 3200 مثلا روی 2933 مگاهرتز تنظیم دستی انجام بدید.
-ماجول تکی بالا بیاد، ولی دوتایی بوت نشه یا صفحه آبی بده.
-کلا با ماجول 32 گیگی بالا نیاد و فقط با 16 گیگی سازگار باشه.

بنابراین چندین سناریو ممکنه رخ بده که به کیفیت کنترلر حافظه ی خود پردازنده هم بستگی داره. اما پردازنده های Ryzen 5 5600 معمولا با مدلهای 3200 سازگارن، بشرطی که فقط دو تا اسلات استفاده بشه، نه 4 تا اسلات.

• Like
Reactions: majidred2011
دوستان راهی سایتی چیزی نیست لپ‌تاپ با قیمت نزدیک به قیمت دلاریش بگیریم؟
لپ‌تاپ های دو هزار دلاری قیمت دو پونصد میدن
MSI stealth 16 هرچقدر گشتم تو ایران نیست

تا دوروبر ۱۱۰ اگه لپ‌تاپ پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
10 سال پیش یه سیستم بستم که با اینکه لازم نداشت ولی براش پاور 1030 گرین گذاشتم
از اون موقع هروقت قطعات رو ارتقا میدم پاور رو نگه میداشتم
الان دارم یه مادربرد b660 یه پردازنده i3 12100f و یه گرافیک 3070 رو جمع میکنم واسه سیستم
سوالم اینه که میدونم وات پاور کافیه ولی پاور من قدیمی نیست؟ میتونه ساپورت کنه؟ یا باید عوضش کنم با توجه به مدلای جدید
مدل پاور gp1030b هستش یه عکس ازش گرفتم
اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید ممنونم
16799466590703110263317561462004.jpg

بین MSI PRO Z690-P و asus prime b660 plus d4 کدوم رو انتخاب کنم؟؟

آخرین ویرایش:
مشکلی با بازه زمان تحویلش ندارم
این قضیه پیش فروش لپتاپ تاحالا ندیده بودم
والا ترسم اینه بری پول بدی بعد طرف مدل دیگه بیاره بگه همینی که هست میخوای بردار نمیخوای مرجوع کن طبیعیه یکماه دیگه ارزش پول پرداختی من کمتر از موقع سفارش میشه یا طرف بیاد عوضی بازی در بیاره بیوفتی دنبال شکایت و دو سال بعد پولت از طرف بگیری در صورتیکه ارزش پولت بیست درصد الان هم نمیشه اعصابت هم خورد شده

اونی که شما سفارش دادی از سایت های واسطه بود که چندین ساله جا افتادن و معتبر هم هستن
من از اون واسط‌های معروف آمازون نخریدم.
از یکی از همین واسط‌های کمتر شناخته شده بود.
قبلا از واسط‌ها مانیتور و لپ‌تاپ هم سفارش دادم. در مورد یکی از لپ‌تاپ‌ها مشکلی پیش اومد که مدلی که سفارش داده بودم رم DDR5 داشت و اون‌ها نسخه DDR4 رو آوردن. در نهایت خودشون پیشنهاد دادن مابه‌تفاوت رو به قیمت روز پرداخت کنن.

به هر صورت این مدل خرید ریسک داره و هرچیزی ممکنه پیش بیاد.

چیپست z690 از b660 در رده بالاتری قرار میگیره
یک سری امکانات داره که شاید به درد شما نخوره اما به هر حال مادبرد های کلاس تری از B660 ـه
و نظر من PRO Z690 هست

کلا ترتیب سری 600 اینطوریه :

Z690
H670
B660
H610

دوستان راهی سایتی چیزی نیست لپ‌تاپ با قیمت نزدیک به قیمت دلاریش بگیریم؟
لپ‌تاپ های دو هزار دلاری قیمت دو پونصد میدن
MSI stealth 16 هرچقدر گشتم تو ایران نیست

تا دوروبر ۱۱۰ اگه لپ‌تاپ پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

هزینه‌های جنبی واردات مثل حمل و نقل و گمرک و سود وارد کننده حساب نیست در قیمت؟
Lenovo Legion 7 - DA حدود 115 تومن هست با پردازنده Ryzen 9 5900HX و گرافیک RTX 3080.

الان دارم یه مادربرد b660 یه پردازنده i3 12100f و یه گرافیک 3070 رو جمع میکنم واسه سیستم
سوالم اینه که میدونم وات پاور کافیه ولی پاور من قدیمی نیست؟ میتونه ساپورت کنه؟ یا باید عوضش کنم با توجه به مدلای جدید
View attachment 288278
قدیمی که هست، ولی اگر کاملا سالمه هنوز هم برای قطعاتی که گفتید کفایت خواهد کرد و ساپورت میکنه.

مشخصا Z690 مادربرد بهتری هست در قابلیت و امکانات.

سلام
کیبردهای redragon ارزش خرید دارن؟
مثلا این مدل ها:
لینک یک
لینک دو
مدل logi g413 چطوره؟ فقط 500 تومن گرونتره!

بعضی مدلهای Redragon ارزش خرید دارن، بله. اون دو مدل هم به نسبت قیمت ارزش خرید دارند.

View attachment 288278
توپولوژی و قطعات استفاده شده در این پاور شدیداً قدیمیه و برای هیچ پلتفرم جدیدی منطقی نخواهد بود. حتی پاور اقتصادی از هر برندی تهیه کنید هزاربرابر بهتر از این مدل خواهد بود.
قطعات طی استفاده کیفیت اولیه رو حفظ نمی‌کنن!

• Like
Reactions: beshush
سلام
کیبردهای redragon ارزش خرید دارن؟
مثلا این مدل ها:
لینک یک
لینک دو
مدل logi g413 چطوره؟ فقط 500 تومن گرونتره!
من مدل K580 ـشو دارم نمیدونم از نظر کیفیت با این یکی باشه یا نه اما تقریبا دو ساله دارم راضیم، هم کیفیت ساخت بدنش خیلی خوبه هم سویچاش هنوز مثل روز اوله و مشکلی پیدا نکرده، نرم افزار تنظیم رنگشم خوبه، داخل باکسشم سویچ اضافه داشت با رنگای مختلف که اگه مشکلی پیدا کرد جایگزین کنی.
----

یکی از دوستان میخواد کیسشو عوض کنه کولرش Cooler Master MasterAir MA610P هست میخواد Green G3 یا G4 بزاره آیا کولره از نظر جا شدن مشکلی پیدا نمیکنه؟؟ و اگه میکنه چه کیسی از گرین پیشنهاد میدید؟

آخرین ویرایش:
من مدل K580 ـشو دارم نمیدونم از نظر کیفیت با این یکی باشه یا نه اما تقریبا دو ساله دارم راضیم، هم کیفیت ساخت بدنش خیلی خوبه هم سویچاش هنوز مثل روز اوله و مشکلی پیدا نکرده، نرم افزار تنظیم رنگشم خوبه، داخل باکسشم سویچ اضافه داشت با رنگای مختلف که اگه مشکلی پیدا کرد جایگزین کنی.
----

یکی از دوستان میخواد کیسشو عوض کنه کولرش Cooler Master MasterAir MA610P هست میخواد Green G3 یا G4 بزاره آیا کولره از نظر جا شدن مشکلی پیدا نمیکنه؟؟ و اگه میکنه چه کیسی از گرین پیشنهاد میدید؟
من دومیو گرفتم مدل k618
تا حالا استفاده خاصی ازش نداشتم و کیبورد مکانیکال نداشتم
اما 2 تا سوال دارم
در اصل 2 تا مشکل
وقتی تایپ میکنم بعضی وقتی بعضی حروف نمیگیره مثلا ممکنه بزنم سلام نوشته لام
(یه جا خوندم کیبورد مکانیکال مناسب تایپ نیست)
مشکل دوم هم اینه که بعضی وقتی کلید مورد نظر میزنم بعد انگار گیر میکنه مثلا بازم مثال سلامو بزنم این شکل میشه سلامممممممممممممممممممممم ( تا یه بار دیگه حرف مورد نظرو فشار ندم ادامه میده)
یه مشکل دیگه دارم شیفت سمت راست که کار نمیکنه سویچشو با زاپاسا عوض کردم بعضی وقتی بگیر نگیر داره
حالا خواستم ببینم طبیعیه یا نه

من دومیو گرفتم مدل k618
تا حالا استفاده خاصی ازش نداشتم و کیبورد مکانیکال نداشتم
اما 2 تا سوال دارم
در اصل 2 تا مشکل
وقتی تایپ میکنم بعضی وقتی بعضی حروف نمیگیره مثلا ممکنه بزنم سلام نوشته لام
(یه جا خوندم کیبورد مکانیکال مناسب تایپ نیست)
مشکل دوم هم اینه که بعضی وقتی کلید مورد نظر میزنم بعد انگار گیر میکنه مثلا بازم مثال سلامو بزنم این شکل میشه سلامممممممممممممممممممممم ( تا یه بار دیگه حرف مورد نظرو فشار ندم ادامه میده)
یه مشکل دیگه دارم شیفت سمت راست که کار نمیکنه سویچشو با زاپاسا عوض کردم بعضی وقتی بگیر نگیر داره
حالا خواستم ببینم طبیعیه یا نه
نمیدونم والا جنس چینی بگیر نگیر داره :دی این مدلش برا من تاحالا مشکلی نداشته یادم نمیاد تاحالا حرفی رو نگرفته باشه تو این دوسال، با اینکه کل روز ازش استفاده میکنم.
کش اومدن متن هم دو سه بار واسم اتفاق افتاد که نفهمیدم از چی بود چون کیبوردو هم که میکشیدم هنوز ادامه میداد تا وقتی ری استارت کنم.

در مورد مناسب نبودن برا تایپ ولی مخالفم، حداقل برا من این سوییچ آبیا که سر و صداش زیاده و فشارو کامل حس میکنی خیلی لذت بخش تره از ممبرین.

• Like
Reactions: VICE
نمیدونم والا جنس چینی بگیر نگیر داره :D این مدلش برا من تاحالا مشکلی نداشته یادم نمیاد تاحالا حرفی رو نگرفته باشه تو این دوسال، با اینکه کل روز ازش استفاده میکنم.
کش اومدن متن هم دو سه بار واسم اتفاق افتاد که نفهمیدم از چی بود چون کیبوردو هم که میکشیدم هنوز ادامه میداد تا وقتی ری استارت کنم.

در مورد مناسب نبودن برا تایپ ولی مخالفم، حداقل برا من این سوییچ آبیا که سر و صداش زیاده و فشارو کامل حس میکنی خیلی لذت بخش تره از ممبرین.
من مشکلیبا تایپش جز موارد بالاش ندارم
سویچ من قرمزه
نمیدونم در کل چطوره ، فعلا که گیم نمیزنم تو گیم نشون میده مشکل داره یا نه
موسشو گرفتم راضیم
کلا به نظرم برای من با توجه به قیمتش و بی سیم بودنش بد نیست راضی کنندست

• Like
Reactions: majidred2011
سلام بچه ها، من یه کارت گرفتی 3080 چند وقت پیش گرفتم، حالا به مشکل بزرگی خوردم اونم گلوگاه شدن CPU هست که واقعا داره اذیتم میکنه! یعنی رسما بازیا شده لگ برام.

من مادربردم پیارسال گرفتم B460 plus هست. الان یه i5 10400 روش هست، چی بگیرم خوبه؟ تو دیجی و مقداد نگاه کردم اینتل سری Comet Lake مدل Core i7-10700k به نظر جالب میومد قیمتش هم حدود 17 بود، اوکیه این؟ بعد تفاوت K با KF چیه فقط KF ها گرافیک آنبرد ندارن؟

سلام بچه ها، من یه کارت گرفتی 3080 چند وقت پیش گرفتم، حالا به مشکل بزرگی خوردم اونم گلوگاه شدن CPU هست که واقعا داره اذیتم میکنه! یعنی رسما بازیا شده لگ برام.

من مادربردم پیارسال گرفتم B460 plus هست. الان یه i5 10400 روش هست، چی بگیرم خوبه؟ تو دیجی و مقداد نگاه کردم اینتل سری Comet Lake مدل Core i7-10700k به نظر جالب میومد قیمتش هم حدود 17 بود، اوکیه این؟ بعد تفاوت K با KF چیه فقط KF ها گرافیک آنبرد ندارن؟
قیمت پایینتر از 17 هم میتونی گیر بیاری
Link

• Like
Reactions: VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or