مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

محدوده قیمت زیر 1500 برای ماوس و کیبورد اصولا نباید به کیفیت و مدل اطمینان داشته باشید.
از MSI مدل Clutch GM11 گزینه پیشنهادی هست.
Redragon K551 RGB Gaming Keyboard هم برای کیبورد.
Logitech G332 Gaming برای هدست زیر 2 تومن.
سلام مهندس جان ممنون
اما بخاطر بودجه محدودی که دارم مجبورم یه مدل های دیگه انتخاب کنم که هزینه کمتر دربیاد
موس 2 تا گزینه هست که بینشون واقعا موندم یکی موس گیمینگ رد دراگون perdtion m901-k-2 که 24 تا کلید با قابلیت شخصی سازی عالی داره که خیلی به کار من میاد چون هم گیمینگه هم کلی اپشن داره یه موس دیگه ای هم که نظرم رو جلب کرده موس ریزر مدل deathadder essential هست که 500 تومن گرون تره و یعنی قیمتش 1600 تومنه از طرفی ممکنه مدل ریزر برای گیمینگ بهتر باشه ولی با تعداد کلید خیلی کم محدوده دقت هر دو هم فکر کنم در یه حد باشن
در مورد کیبورد هم اگه گزینه ای رو که پیشنهاد کردین نتونم بخرم مدل رد دراگون shiva k512 w خوبه نیمه مکانیکال هست و واسه بازی میخوام

نبود
من مادربرد رو 10 م گرفتم
چون فر فاکتور microatx هست شاید تو تعداد های کم قیمتا از atx بیشتر بشه
خودم z690m prime مد نظرم بود که گیرم نیومد قبلا 3-4 جا دیده بودم گذاشته بود 12
الانو نمیدونم
وبسایتا که دارن غیر از لیون که اکثر مادر بردای سری 6 رو رد کرده تا سری 7 بگیره
و اتفاقا قیمتاشونم اگه اشتباه نکنم کمتر شده بود این چند روزه

کجا نبود؟
بازار رو میگی یا وبسایتا؟
وبسایتا که دارن غیر از لیون که اکثر مادر بردای سری 6 رو رد کرده تا سری 7 بگیره
و اتفاقا قیمتاشونم اگه اشتباه نکنم کمتر شده بود این چند روزه
سایتا
من خودم اول b760 mortar و z690m و asus b760 plus اگه اسمشو درست بگم بگیرم
کلا یکم بودجه رو کم‌کردم از مادربرد و هارد زدم به پاور و کولینگ از اون سمت b760 plus نداشتن زنگ زدن گفتن نداریم b760k هست که خیلی پایینه
قیمتا کم شده
مثلا ۱۳۶۰۰k من چند روز پیش دیدم ۱۷۸۰۰ از ۳ شب دیش تا الان زیر ۱۷ اومده
ولی بعضی قطعاتو سایتا بالا میدن
البته بهونه میارن قطعه نیست ، وارد کننده تو تامین قطعه مونده

• Like
  • Love
Reactions: beshush and cheofox
کیبورد گیمینگ razer cynosa v2 membrane wired rgb به قیمت 2.5 گزینه خوبیه ؟؟ چون مکانیکال نیست ارزش خرید داره >؟
----------
بین 3 تا دسته های زیر کسی توصیه ای داره کدوم رو انتخاب کنم ؟ ( سمت گزینه های گرون نمیتونم برم )
تی دی گر aries t-tgp500 - گیمسر t4w - اونیکاما ys27

چسب سیلیکون مرغوب و قوی که خودتون استفاده کرده باشید و موجود باشه لطفا بهم معرفی کنید. مدلی که داشتم دیگه موجود نیست و نمی دونم از موارد موجود کدومشون بهتره

اقایون داداشا یه چنتا سوال داشتم
یکی از دوستانم تازه کارت گرافیک خریده amd radeon rx 570 (میلیون 8) 4 گیگ حدودا سه چهار روز پیش قیمتش مناسب بوده؟ (اکبند)
یه مشکلی هستش این کارت گرافیک دوستم اذیت میکنه وسط بازی یهو صفحه رنگ عوض میکنه و کل صفحه گیر میکنه و چاره ای نداره جز اینکه ریستارت کنه پیسی رو ریستارت کنه و خودش میگه که خیلی رندوم این اتفاق میفته و ثابت نیست این مورد خیلی مخ تره که وسط ات سیو کرش کنه و کل سیو بازی بپره این موضوع رو هم به فروشنده هم گفته و فروشنده گفته کارت گرافیکت سینرژی با مادر بوردتت نداره برا همین باید مادر بوردت هم amd باشه تا این مشکلت حل بشه.
حالا این بنده خدا از من پرسید و من اطلاعی ندارم از گرافیکای amd وضعیتشون چجوریه اصن amd مادربورد میزنه یا نه؟ این حرف فروشنده درسته یا میخواد یه خرجه اضافی رو دست این بنده خدا بندازه؟
مورد بعدی ایکه اگه مادربورد گیمینگ ارزون قیمت از هر مارکی چیزی سراغ دارین معرفی کنین مرسی

یکی از دوستانم تازه کارت گرافیک خریده amd radeon rx 570 (میلیون 8) 4 گیگ حدودا سه چهار روز پیش قیمتش مناسب بوده؟ (اکبند)
یه مشکلی هستش این کارت گرافیک دوستم اذیت میکنه وسط بازی یهو صفحه رنگ عوض میکنه و کل صفحه گیر میکنه و چاره ای نداره جز اینکه ریستارت کنه پیسی رو ریستارت کنه و خودش میگه که خیلی رندوم این اتفاق میفته و ثابت نیست این مورد خیلی مخ تره که وسط ات سیو کرش کنه و کل سیو بازی بپره این موضوع رو هم به فروشنده هم گفته و فروشنده گفته کارت گرافیکت سینرژی با مادر بوردتت نداره برا همین باید مادر بوردت هم amd باشه تا این مشکلت حل بشه.
حالا این بنده خدا از من پرسید و من اطلاعی ندارم از گرافیکای amd وضعیتشون چجوریه اصن amd مادربورد میزنه یا نه؟ این حرف فروشنده درسته یا میخواد یه خرجه اضافی رو دست این بنده خدا بندازه؟
مورد بعدی ایکه اگه مادربورد گیمینگ ارزون قیمت از هر مارکی چیزی سراغ دارین معرفی کنین مرسی
Rx 570, 580 و... دیگه نو و آکبند ندارند. همشون کارکرده و اکثرا ماین شده هستند.

RX580 8GB همین الان در فروم پرشین تولز 2500 (دو میلیون و پانصدهزار تومان) قیمت خورده، هیچکس نمی خره.

متاسفانه فروشنده از ناآگاهی دوست شما سو استفاده کرده و همچنان میکنه و اطلاعات نادرست میده. علاوه بر گران فروشی، قطعه مشکل دار فروخته.

کیبورد گیمینگ razer cynosa v2 membrane wired rgb به قیمت 2.5 گزینه خوبیه ؟؟ چون مکانیکال نیست ارزش خرید داره >؟
----------
بین 3 تا دسته های زیر کسی توصیه ای داره کدوم رو انتخاب کنم ؟ ( سمت گزینه های گرون نمیتونم برم )
تی دی گر aries t-tgp500 - گیمسر t4w - اونیکاما ys27

میتونه گزینه خوبی باشه، چون با قیمتهای فعلی نمیشه کیبورد با کیفیت با سوئیچ های مکانیکال واقعی رو زیر 3500 خریداری کرد.
در مورد کنترلرها نظری ندارم، تجربه ای با این مدلهای هم نداشتم.

چسب سیلیکون مرغوب و قوی که خودتون استفاده کرده باشید و موجود باشه لطفا بهم معرفی کنید. مدلی که داشتم دیگه موجود نیست و نمی دونم از موارد موجود کدومشون بهتره

چسب سیلیکون یا خمیر سیلیکون؟ برای چه قطعه ای؟
اگر برای پردازنده میخواید مدلهای حرفه ای و با کیفیت مثل Coolermaster Master و MX-5 و بهتره هم در بازار داخلی موجوده.

کارت مذکور احتمالا ماین شده بوده و نباید خریداری میشده، تراشه های حافظش آسیب دیده و مشکل سخت افزاریش هم قابل رفع نیست.
حرفای فروشنده هم یا میم بوده یا جوک گفته.

مادربرد ارزون گیمینگ منظور چیه؟ هیچ مشخصاتی نداریم هیچی معرفی نمیکنیم.

کارت گرافیک 1070 Ti و 3060 Ti تقریبا با هم برابری میکنن اما پردازنده ای که یه ۳۰۶۰ نیاز داره برای گلوگاه نشدن با پردازنده ای که ۱۰۷۰ نیاز داره یکیه؟

از چه نظر برابری میکنن؟ بنظرم از هیچ نظر.
پردازنده ای هم که نیاز دارن قطعا یکی نیست.

آخرین ویرایش:
Cooler Master MasterGel Maker

الان داخل بازار موجوده و روی کامپیوتر خودم با ۱۳۷۰۰k (موسوم به بخاری برقی) به خوبی داره کار می‌کنه.

Thermal Grizzly Kryonaut
این هم توی بازار ظاهرا موجوده و احتمالا بهترین خمیر سیلیکون موجوده. فقط چون می‌گفتن دوامش کمه ازش استفاده نکردم.

• Like
Reactions: NHM and just_p30
Cooler Master MasterGel Maker

الان داخل بازار موجوده و روی کامپیوتر خودم با ۱۳۷۰۰k (موسوم به بخاری برقی) به خوبی داره کار می‌کنه.

Thermal Grizzly Kryonaut
این هم توی بازار ظاهرا موجوده و احتمالا بهترین خمیر سیلیکون موجوده. فقط چون می‌گفتن دوامش کمه ازش استفاده نکردم.
چسب سیلیکون :D کاراییش کمی متفاوته با خمیر سیلیکون و مورد استفاده ای که برای من داره زیر هیت سینکه. بسته به برد بعضی اوقات از پد استفاده می کنم بعضی اوقات هم چسب

چسب سیلیکون :D کاراییش کمی متفاوته با خمیر سیلیکون و مورد استفاده ای که برای من داره زیر هیت سینکه. بسته به برد بعضی اوقات از پد استفاده می کنم بعضی اوقات هم چسب
ها:دی
دنبال Thermal Putty هستی؟
آخه چسب سیلیکون به این‌هایی میگیم که آکواریوم سازها استفاده می‌کنن:دی

• Smile
Reactions: NHM
کارت گرافیک 1070 Ti و 3060 Ti تقریبا با هم برابری میکنن اما پردازنده ای که یه ۳۰۶۰ نیاز داره برای گلوگاه نشدن با پردازنده ای که ۱۰۷۰ نیاز داره یکیه؟
داداش ترو خدا بگو داری ترول میکنی.. :D
فرق بین این دو تا کارت رسما فرق بین قابل پلی بودن و غیرقابل پلی بودنه واسه 90% گیمای جدید :D
Screenshot_4.jpg Screenshot_5.jpg Screenshot_3.jpg

• Like
Reactions: hitman68 and Vault
میتونه گزینه خوبی باشه، چون با قیمتهای فعلی نمیشه کیبورد با کیفیت با سوئیچ های مکانیکال واقعی رو زیر 3500 خریداری کرد.
در مورد کنترلرها نظری ندارم، تجربه ای با این مدلهای هم نداشتم.

چسب سیلیکون یا خمیر سیلیکون؟ برای چه قطعه ای؟
اگر برای پردازنده میخواید مدلهای حرفه ای و با کیفیت مثل Coolermaster Master و MX-5 و بهتره هم در بازار داخلی موجوده.

کارت مذکور احتمالا ماین شده بوده و نباید خریداری میشده، تراشه های حافظش آسیب دیده و مشکل سخت افزاریش هم قابل رفع نیست.
حرفای فروشنده هم یا میم بوده یا جوک گفته.

مادربرد ارزون گیمینگ منظور چیه؟ هیچ مشخصاتی نداریم هیچی معرفی نمیکنیم.

از چه نظر برابری میکنن؟ بنظرم از هیچ نظر.
پردازنده ای هم که نیاز دارن قطعا یکی نیست.
نرم افزاری چیزی هستش که نشون بده قطعه ماین شده بشه به فروشنده ثابت کرد؟
برا مادر بورد هم متاسفانه اطلاعات کامل سیستم طرف رو ندارم فقط یه رنج قیمت میخواستم بودجه طرف 10 میلیون گیر میاد با این حدودا؟

نمیدونم برای چه کاری نیاز داری ولی مارک Kafuter رو من استفاده کردم خوب هست

داداش ترو خدا بگو داری ترول میکنی.. :D
فرق بین این دو تا کارت رسما فرق بین قابل پلی بودن و غیرقابل پلی بودنه واسه 90% گیمای جدید :D
View attachment 289974View attachment 289975View attachment 289973

بله درسته منظورم ۱۰۸۰ Ti بود به اشتباه 1070 Ti نوشتم این کارت رو من کنار یه ۳۰۶۰ تست کردم تو لوکیشن مشابه و زاویه دوربین یکسان تقریبا یکی بود البته سی پی یو و رم سیستمی که ۱۰۸۰ Ti روش بود ضعیف تر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or