مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه مودم vdsl مناسب که کیفیت بالایی داشته باشه در حد 3 4 تومن چی میشه خرید ؟؟؟ همچنین یه اسپلیتر و کابل لن با کیفیت 5 متری چی میتونم بخریم در حد 1 تومن ؟(خیالم دیگه از خروجی صد در صدی مودم و کیفیت و سرعت کابل راحت باشه )
----------
2 ماه دیگه میخوام یه پرینتر رنگی چند کاره بگیرم برای استفاده شخصی در حد 10 تا 12 تومن میخوام کیفیت چاپ بالایی داشته باشه و با هزینه مناسبی بشه دوباره کارتریجش رو شارژ کرد از کدوم برند و چه مدلی بگیرم بهتره ؟؟ تو a4 میخوام عکس هم چاپ کنم که کیفیت چاپ و رنگ مناسبی داشته باشه
-----
کسی از سایت تکاف تجربه خرید داشه ؟

میخواستم بدونم مودمی هست که مثلا اثر نویز رو کمتر کنه یا باوجود نویز لینکش کمتر بپره؟یا مثلا رو پینگ،هرچند کم تاثیر داشته باشه؟

کلا ممنون میشم مودم adsl خوب حدود 1 تا 2 تومن معرفی کنید.

آخرین ویرایش:
یه مودم vdsl مناسب که کیفیت بالایی داشته باشه در حد 3 4 تومن چی میشه خرید ؟؟؟ همچنین یه اسپلیتر و کابل لن با کیفیت 5 متری چی میتونم بخریم در حد 1 تومن ؟(خیالم دیگه از خروجی صد در صدی مودم و کیفیت و سرعت کابل راحت باشه )
----------
2 ماه دیگه میخوام یه پرینتر رنگی چند کاره بگیرم برای استفاده شخصی در حد 10 تا 12 تومن میخوام کیفیت چاپ بالایی داشته باشه و با هزینه مناسبی بشه دوباره کارتریجش رو شارژ کرد از کدوم برند و چه مدلی بگیرم بهتره ؟؟ تو a4 میخوام عکس هم چاپ کنم که کیفیت چاپ و رنگ مناسبی داشته باشه
-----

کابل LAN کارخونه‌ای CAT 6 بگیرید که از کیفیتش مطمئن باشید.
در مورد مودم هم مودم تولید داخل نخرید. مودمهای TPLink مدل Archer VR600 از معدود گزینه های خوب موجود در بازار داخلی هست.

میخواستم بدونم مودمی هست که مثلا اثر نویز رو کمتر کنه یا باوجود نویز لینکش کمتر بپره؟یا مثلا رو پینگ،هرچند کم تاثیر داشته باشه؟

کلا ممنون میشم مودم adsl خوب حدود 1 تا 2 تومن معرفی کنید.

خیر، مودم نمیتونه اثر نویز رو کم کنه یا رفعش کنه. پینگ هم به سرعت رانژه و کیفیت خط وابسته هست که هر چقدر پایداری خط بهتره باشه، نوسان در پینگ هم کمتر خواهد شد.
تا دو تومن TPLink Archer VR300 توصیه میشه.

----------
-----
تکاف فروشگاه خوبیه واقعا. من هربار چیزی میگیرم دو ساعته دستمه

----------
-----
هرچی میگیری مودم Huawei نگیر :D پدر مارو در اورده، در حد یه اتاق ازش فاصله میگیری که دیوار جلوش باشه سرعت از 300Mbps میشه 3Mbps واسه من :)) مجبورم از دم در که کابل فیبر نوری و مودمه لن بکشم تا کامپیوتر که تو اتاقه اونجا تازه با کارت شبکه Hotspot کنم برا اتاق اینقدر که شخمیه رنج خود مودم :))

تکاف فروشگاه خوبیه واقعا. من هربار چیزی میگیرم دو ساعته دستمه
بعد کلی تحقیق دو تا دسته ازشون سفارش دادم
یکی redrago n saturn g 807
یکی هم t dagger aroes tgp 500
یدونه هم دسته Logitech f310 میخرم بعدا
هرچی میگیری مودم Huawei نگیر :D پدر مارو در اورده، در حد یه اتاق ازش فاصله میگیری که دیوار جلوش باشه سرعت از 300Mbps میشه 3Mbps واسه من :)) مجبورم از دم در که کابل فیبر نوری و مودمه لن بکشم تا کامپیوتر که تو اتاقه اونجا تازه با کارت شبکه Hotspot کنم برا اتاق اینقدر که شخمیه رنج خود مودم :))
ممنون که گفتی من از یه برند بهتر میخرم همونی که مهندس فرشید گفتن
اما استفاده من برای wifi نیست و همیشه خاموش می کنم اون گزینه رو و با کابل لن فقط به سیستم وصل می کنم

برای Ryzen 7 5800X کولر هایپر 212 توربو کافی هست یا کم میاره؟ اگر مناسب نیست چی پیشنهاد میکنید؟ اگر بخوام نوع 3D رو بگیرم چطور؟

آخرین ویرایش:
برای Ryzen 7 5800X کولر هایپر 212 توربو کافی هست یا کم میاره؟ اگر مناسب نیست چی پیشنهاد میکنید؟ اگر بخوام نوع 3D رو بگیرم چطور؟

هم برای 5800X و هم برای 5800X3D به کولر قویتر نیاز هست. یه واترکولر 240 یا بهتر توصیه میشه.

سلام فرشید جان ssd 1tb چه برندی پیشنهاد میکنید و چه مدلی برای گیمینگ سپاس

بهترین گزینه SSD M.2 NVMe از سری PCIe 3.0 یا بالاتر هست که الان خیلی ارزون شده. مثلا WD SN770 یا SAMSUNG 970Evo Plus ارزش خرید بالایی دارن برای نصب بازیها.
یه سری مدلهای کورسیر با سرعت بالا هم الان در بازار داخلی با قیمت مناسب و ظرفیت بالا به فروش میرسند که برای خرید مناسبه.

برای SSD اصلی سیستم همون مدل PCIe 4.0 با ظرفیت 500 گیگ یا بالاتر مثل SN 850X هم مناسبه.

سلام
یه سوال من فن پردازنده دیپ کول castle 360 دارم
هرکاری مینم رنگ بندیش عوض نمیشه
ت سایتش هم رفتم نرم افزاری چیزی ندیدم
فقط میتونم رنگ مادربرد و رمو عوض کنم

سلام
یه سوال من فن پردازنده دیپ کول castle 360 دارم
هرکاری مینم رنگ بندیش عوض نمیشه
ت سایتش هم رفتم نرم افزاری چیزی ندیدم
فقط میتونم رنگ مادربرد و رمو عوض کنم

کولر شما اگه قابلیت ARGB داشته باشه یا باید به پورت USB داخلی مادربرد وصل بشه که با نرم افزار مخصوص قابل کنترل و سفارشی سازی باشه و یا باید با کابل ARGB 4pin به هدر مخصوص ARGB روی مادربرد وصل بشه که از طریق نرم افزار نورپردازی خود مادربرد قابل تنظیم باشه.
واتر کولر شما دوتا باکس کنترلی یکی برای نورپردازی و یکی برای تنظیم دور فن داره که باکس نورپردازی از طریق یه کابل مجزا باید به مادربرد وصل بشه تا قابل تنظیم باشه و همگام با مادربرد تغییر کنه.
1682339585116.png

من یه مقدار تحقیق کردم و دیدم خیلی جاها میگن مودم با چیپ برادکام برای جایی که نویز هست بهتر عمل میکنن و یک مقدار کمی عملکرد بهتر و قطعی کمتری دارن نسبت به چیپ مدیاتک.
آیا این حرف درسته؟و اگه درسته ممنون میشم چند مدل مودم adsl با چیپ برادکام معرفی کنید.

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or