Farshad1992
کاربر سایت
30 تومن بیشتر باید هزینه کنیبرا ۴۰۹۰ یکم بیشتر از یه مقدار باید بودجه بره بالاتر![]()
البته فکر کنم منظورتون فرشید جان بود ولی خب منم تجربه خودمو میگم شاید به دردت بخوره (حتما فرشید جان میتونه علمی تر کمکت کنه)سلام آقا فرشاد عزیز
1-آیا SSD های Adata خوب هستند؟ بین Adata و وسترن کدوم بهت هستند؟ چون حجم 512 میخوام سامسونگ با قیمت مناسب چیزی پیدا نکردم.
2-بعد از مارک سامسونگ بهترین مارک برای SSD چی هست؟
3-با توجه به این مورد که می گویند عمر نوشتن بر روی هاردهای SSD محدود است، آیا شما در کنار نصب ویندوز برای نصب بازی (بخصوص نسخه های Dodi و FitGirl که مدت زیادی هارد را تحت فشار قرار میدهند) هم SSD را توصیه میکنید یا هارد های معمولی را؟
4-بیزحمت یک مدل مودم خوب که قابلیت VPN روی خودش داشته باشه و برد زیادی هم داشته باشه و در بازار ایران هم راحت پیدا بشود به من معرفی کنید.
با سپاس فراوان
1. خودم یه s11 pro 1 ترابایتی دارم تا حالا که خوب بوده در استفاده 24/7 و مشکلی نداشته. (البته این SSD رده گیمینگ هست)
2.بعد از کدوم مدل مارک سامسونگ ؟ کلا به نظر شخصی خودم تو بازار ایران SSD های سامسونگ رو زیادی باد کردن نسبت به قطعه های دیگه! (هرچند که خودم تجربه ای ازشون نداشتم) من سیگیت و XPG S11 داشتم جفتشون خوب بودن, مخصوصا XPG سرعت و پایداری عالی.
3.بهترین کار خرید SSD با ظرفیت 1 ترابایت برای نصب ویندوز و نصب بازیها و HDD با حجم بالا برای DATA ها و فایل های آرشیوی هست. (سرعت نصب بازی به علاوه هارد به پردازنده و میزان رم هم بستگی داره)
4. من خودم دوتا تی پی لینک سیم کارتی دارم که کارمو راه میندازن دقیقا نمیدونم مدل های جدید چی اومدن ولی پیشنهادی که دارم از برند دی لینک چیزی نخری
موفق باشی