سلام آقا فرشید
یه کابل dp خوب برای مانیتور
gybayite Aorus معرفی میکنید
ممنون
سلام کابل HDMI که 4K رو ساپورت کنه چیا هست تو بازار ؟ ممنون میشم اگه میشنانسین بگین
یه 15 متری لازم دارم
یه گرافیک 3070 Ti برای یه سروری نیاز دارم بگیرم که پاورش گرین GP600A-HP و 600 وات هستش این کافیه براش؟
این سایت Home page | PC Builds قابل اعتماده؟ سی پی یو AMD Ryzen Threadripper 1920X با گرافیک NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti رو در رزولوشن 1680 × 1050 میگه این سی پی یو بسیار ضعیفه واسه این کارت گرافیک اما روی رزولوشن 3840 × 2160 میگه مناسبه ... استفاده منم روی 4K هست فقط.
سلام. میخوام واسه مک بوک یک هارد اکسترنال SSD بگیرم. ( اینترنال هم باشه تبدیلش بکنم به اکسترنال) سرعت خواندن بالا و اینکه به دستگاه آسیبی نرسونه واسم مهمه. حجم هم 500 گیگ. چندتا مدل دیدم اما خب خیلی زیاد هستند مدل ها. مثلا GIGABYTE AORUS GEN4 500GB. نمیدونم گیگابایت اصلا هاردهای SSD خوبی داره یا نه.
و اینکه اصلا فکرخوبی هست تبدیل SSD اینترنال به اکسترنال؟. باکس تبدیل هم مهم هست چی باشه؟ ممنون
سلام
من به تازگی گرافیک رو ارتقا دادم به 3080. مدل دقیقش Msi RTX 3080 Gaming Z Trio 12gbـه. سی پی یو فعلیم Ryzen 7 3800xـه با مادربرد Asus Prime B-550. رم هم 16 گیگ 3200Mhz. مانیتورم هم فول اچدیه و قاعدتا رو 1080p تست میگیرم. مشکل اینه با توجه به بنچمارکایی که توی نت میبینم احساس میکنم اون فریمی که باید رو تو بازی ها بهم نمیده.
تصمیم گرفته بودم یه i7-12700K بگیرم ولی یکم تحقیق کردم و دوباره بنچمارک نگاه کردم، بنچمارکایی که با همین سیستم پیدا کردم (یعنی همین سی پی یو و همین گرافیک رو همین رزولوشن) بازم فریم بالاتری نشون میداد تا چیزی که من میگیرم.
فرضا تو بنچمارک ها سایبرپانک رو الترا با ری تریسینگ میانگین 60 فریم میده ولی من تست میگیرم 47 تازه با DLSS روشن. یا رد دد 2 تو بنچمارکا میانگین 110 فریم میده ولی من تست گرفتم میانگین 60 بود، خیلی جاها تا 45 هم میومد.
سوالم اینه این سی پی یو فعلیم (Ryzen 7 3800x) باتل نک میشه برا این جی پی یو؟
ممنوناگر هارد اکسترنال با سرعت واقعی SSD مدنظر باشه که بهتر از هاردهای سامسونگ نمیتونید پیدا کنید و توصیه میشه.
اما اگر از باکس تبدیل بخواید استفاده کنید ریسک بالایی در عدم سازگاری با مک بوک خواهد داشت و در ضمن هر مدلی بالاترین سرعت استاندارد مذکور در انتقال دیتا رو ارائه نخواهد کرد.
به همه ی بنچمارکها که با سیستم های متفاوت گرفته شده باشن نباید اکتفا کنید. بهترین راه برای راستی آزمایی سرعت گرافیک استفاده از نرم افزارهایی مثل 3DMARK هست که راندمان هم بخش سیستم رو مجزا تست و نمایش میده.
این مقیاسی که شما در نظر گرفتید نه فنی هست و نه میشه بر اساس اون برآورد کرد که سیستم مشکلی داره یا نه.
اما در هر حال 3800X الان برای کارتهای گرافیک قوی گلوگاه هست.
ممنون
پس اینترنال Ssd رو بیخیال میشم. چندمدل اکسترنال ssd معرفی میکنید بیزحمت. من هرچه میگردم اینترنال هست.
پ.ن: گشتم و چندمدل پیداکردم که خب مدل ها محدود هست
SanDisk Extreme و samsing t7-t5 که خب قیمتشون هم بالاست و سرعت نوشتن اطلاعاتشون هم از ssd های اینترنال پایینتره. اما فکرمیکنم امن تر باشه تا تبدیل اینترنال به اکسترنال.
یه خنک کننده بادی برای lga 1700 که تو بازار ایران هم موجود باشه معرفی کنید
پردازنده 12400
این مدل ها با کیت سازگار میشنهمون SAMSUNG T5-T7 اتفاقا بهترین گزینه ها هستن. طبیعیه که سرعت انتقال اطلاعاتشون پایینتر از مدل اینترنال باشه! سرعت SSDهای اکسترنال محدود به سرعت درگاه ارتباطی مثل USB 3.0 Gen2 هست و حتی نزدیک به سرعت درگاه PCIe 3.0/4.0 برای مدل M.2 نخواهد شد. با تبدیل SSD داخلی به پورت USB هم سرعت به همین سقف محدود خواهد شد و فرق نداره به جز این که کیفیت تبدیل بهترین برندها هم به پای مدلهای Native نخواهد رسید.
DeepCool Gammax GT
Coolermaster Hyper 212 EVO