مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام آقا فرشید خسته نباشی
بی زحمت یک سیستم می‌خوام با گرافیک 3090
ترجیحا بقیه اجزا قیمت پایین تری داشته باشن
تشکر فراوان

بقیه اجزای سیستم با کمترین قیمت برای کارت گرافیک 3090:

قیمتمدلنام قطعه
سیزده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
Intel Core i7 12700K
(AMD Ryzen 7 5800X)
CPU
چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERLIQUID ML240 IllusionCOOLING
هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
MSI PRO Z690-A WIFI DDR4
(ASUS TUF GAMING B550 Plus)
MotherBoard
چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GBRAM
-
-VGA
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان WD Blue 3.5" 2TBHDD
سه میلیون و ۳۵۰ هزار تومانSAMSUNG 980 PRO 500GBSSD
--ODD
هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومانASUS ROG STRIX 1000G 80Plus GoldPower
چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERBOX TD500Case

سلام آقا فرشید

من رزولوشن ام 3840در 1080 هست .
یکی از دوستان میگه دما ی کارت بالای 100 تو مادرن وارفر غیر عادی هست .
کارتم 5700xt هست
الان چیکار کنم ؟

من نزدیک سه سال 5700XT داشتم ، توجه کن که برای کارت های AMD دوتا دما ثبت میشه ، یکی داغ ترین نقطه گرافیک (Junction temperature) یکی هم دما خوده گرافیک ، دما داغ ترین نقطه برای من توی کل مدت استفادم در بازی ها بین 100 - 115 درجه بود ولی دمای خوده گرافیک بین 70-85 درجه بود حدودا ، به ساپورت AMD هم تیکت دادم توی ردیت گفت مشکلی پیش نمیاد و همه چیز درسته و خوب توی اون سه سال هم مشکلی پیش نیامد !
برای Nvidia هم Junction temperature هست ولی قضیه اینکه باید فعالش کنی ، توی گرافیک های AMD به صورت پیش فرص فعاله و تا اونجا که من تست کردم اکثر برنامه های دما ، دمای داغ ترین نقطه گرافیک رو نشون میدن روی گرافیک های AMD نه دما خود گرافیک در صورتی که روی Nvidia برعکسه و همیشه دمای خوده گرافیک رو نشون میدون و برای دیدن دمای داغ ترین نقطه باید قابلیتشو فعال کنین.

سلام آقا فرشید
یه کابل dp خوب برای مانیتور
gybayite Aorus معرفی میکنید
ممنون

کابل خوب رو باید بر اساس موجودی بازار و طولش در نظر گرفت.
یه برند مطمئن فرانت داخلی هست اگر پیدا کنید.

سلام کابل HDMI که 4K رو ساپورت کنه چیا هست تو بازار ؟ ممنون میشم اگه میشنانسین بگین
یه 15 متری لازم دارم

همونطور که در پاسخ قبلی گفتم بستگی به برندهای موجود در بازار هم داره، هر چقدر طول کابل مورد نیاز بیشتر باشه، کیفیت آلیاژ استفاده شده و ساختش باید بهتر باشه، وگرنه تصویر در رزولوشن بالا نخواهید گرفت.
بهترین کار اینه که به شرط تست بخرید و اگر تصویر نگرفتید پس بدید.

یه گرافیک 3070 Ti برای یه سروری نیاز دارم بگیرم که پاورش گرین GP600A-HP و 600 وات هستش این کافیه براش؟

بستگی داره قطعات فعلی این سرور چیا باشن، اگر قطعات متعارف PC باشه که بله، برای گرافیک هم کفایت میکنه، اما اگه قطعات پرمصرفی باشن شاید نیاز به ارتقای پاور هم باشه.
اگر یه پی سی معمولی بود نیازی به ارتقای پاور برای نصب این کارت گرافیک نداشت.

این سایت Home page | PC Builds قابل اعتماده؟ سی پی یو AMD Ryzen Threadripper 1920X با گرافیک NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti رو در رزولوشن 1680 × 1050 میگه این سی پی یو بسیار ضعیفه واسه این کارت گرافیک اما روی رزولوشن 3840 × 2160 میگه مناسبه ... استفاده منم روی 4K هست فقط.

سایت رو نمیشناسم اما درست گفته.
معماری قدیمی نسل اولی رایزن اصلا مناسب اجرای بازیها نیست. رزولوشن های پایین برای گرفتن نرخ فریم بالا در بازیها بیشتر از رزولوشن های بالا متکی به پردازنده هستند و این طبیعیه.
در هر حال پردازنده ی شما گلوگاهه، اما در رزولوشن 4K بیشتر بار پردازشی روی کارت گرافیکی هست و بنابراین تاثیر افت ناشی از ضعف پردازنده خیلی کمتر از رزولوشن های پایین خواهد بود.

سلام
من به تازگی گرافیک رو ارتقا دادم به 3080. مدل دقیقش Msi RTX 3080 Gaming Z Trio 12gbـه. سی پی یو فعلیم Ryzen 7 3800xـه با مادربرد Asus Prime B-550. رم هم 16 گیگ 3200Mhz. مانیتورم هم فول اچدیه و قاعدتا رو 1080p تست میگیرم. مشکل اینه با توجه به بنچمارکایی که توی نت میبینم احساس میکنم اون فریمی که باید رو تو بازی ها بهم نمیده.
تصمیم گرفته بودم یه i7-12700K بگیرم ولی یکم تحقیق کردم و دوباره بنچمارک نگاه کردم، بنچمارکایی که با همین سیستم پیدا کردم (یعنی همین سی پی یو و همین گرافیک رو همین رزولوشن) بازم فریم بالاتری نشون میداد تا چیزی که من میگیرم.
فرضا تو بنچمارک ها سایبرپانک رو الترا با ری تریسینگ میانگین 60 فریم میده ولی من تست میگیرم 47 تازه با DLSS روشن. یا رد دد 2 تو بنچمارکا میانگین 110 فریم میده ولی من تست گرفتم میانگین 60 بود، خیلی جاها تا 45 هم میومد.
سوالم اینه این سی پی یو فعلیم (Ryzen 7 3800x) باتل نک میشه برا این جی پی یو؟

سلام. میخوام واسه مک بوک یک هارد اکسترنال SSD بگیرم. ( اینترنال هم باشه تبدیلش بکنم به اکسترنال) سرعت خواندن بالا و اینکه به دستگاه آسیبی نرسونه واسم مهمه. حجم هم 500 گیگ. چندتا مدل دیدم اما خب خیلی زیاد هستند مدل ها. مثلا GIGABYTE AORUS GEN4 500GB. نمیدونم گیگابایت اصلا هاردهای SSD خوبی داره یا نه.
و اینکه اصلا فکرخوبی هست تبدیل SSD اینترنال به اکسترنال؟. باکس تبدیل هم مهم هست چی باشه؟ ممنون

سلام. میخوام واسه مک بوک یک هارد اکسترنال SSD بگیرم. ( اینترنال هم باشه تبدیلش بکنم به اکسترنال) سرعت خواندن بالا و اینکه به دستگاه آسیبی نرسونه واسم مهمه. حجم هم 500 گیگ. چندتا مدل دیدم اما خب خیلی زیاد هستند مدل ها. مثلا GIGABYTE AORUS GEN4 500GB. نمیدونم گیگابایت اصلا هاردهای SSD خوبی داره یا نه.
و اینکه اصلا فکرخوبی هست تبدیل SSD اینترنال به اکسترنال؟. باکس تبدیل هم مهم هست چی باشه؟ ممنون

اگر هارد اکسترنال با سرعت واقعی SSD مدنظر باشه که بهتر از هاردهای سامسونگ نمیتونید پیدا کنید و توصیه میشه.
اما اگر از باکس تبدیل بخواید استفاده کنید ریسک بالایی در عدم سازگاری با مک بوک خواهد داشت و در ضمن هر مدلی بالاترین سرعت استاندارد مذکور در انتقال دیتا رو ارائه نخواهد کرد.

سلام
من به تازگی گرافیک رو ارتقا دادم به 3080. مدل دقیقش Msi RTX 3080 Gaming Z Trio 12gbـه. سی پی یو فعلیم Ryzen 7 3800xـه با مادربرد Asus Prime B-550. رم هم 16 گیگ 3200Mhz. مانیتورم هم فول اچدیه و قاعدتا رو 1080p تست میگیرم. مشکل اینه با توجه به بنچمارکایی که توی نت میبینم احساس میکنم اون فریمی که باید رو تو بازی ها بهم نمیده.
تصمیم گرفته بودم یه i7-12700K بگیرم ولی یکم تحقیق کردم و دوباره بنچمارک نگاه کردم، بنچمارکایی که با همین سیستم پیدا کردم (یعنی همین سی پی یو و همین گرافیک رو همین رزولوشن) بازم فریم بالاتری نشون میداد تا چیزی که من میگیرم.
فرضا تو بنچمارک ها سایبرپانک رو الترا با ری تریسینگ میانگین 60 فریم میده ولی من تست میگیرم 47 تازه با DLSS روشن. یا رد دد 2 تو بنچمارکا میانگین 110 فریم میده ولی من تست گرفتم میانگین 60 بود، خیلی جاها تا 45 هم میومد.
سوالم اینه این سی پی یو فعلیم (Ryzen 7 3800x) باتل نک میشه برا این جی پی یو؟

به همه ی بنچمارکها که با سیستم های متفاوت گرفته شده باشن نباید اکتفا کنید. بهترین راه برای راستی آزمایی سرعت گرافیک استفاده از نرم افزارهایی مثل 3DMARK هست که راندمان هم بخش سیستم رو مجزا تست و نمایش میده.
این مقیاسی که شما در نظر گرفتید نه فنی هست و نه میشه بر اساس اون برآورد کرد که سیستم مشکلی داره یا نه.
اما در هر حال 3800X الان برای کارتهای گرافیک قوی گلوگاه هست.

اگر هارد اکسترنال با سرعت واقعی SSD مدنظر باشه که بهتر از هاردهای سامسونگ نمیتونید پیدا کنید و توصیه میشه.
اما اگر از باکس تبدیل بخواید استفاده کنید ریسک بالایی در عدم سازگاری با مک بوک خواهد داشت و در ضمن هر مدلی بالاترین سرعت استاندارد مذکور در انتقال دیتا رو ارائه نخواهد کرد.

به همه ی بنچمارکها که با سیستم های متفاوت گرفته شده باشن نباید اکتفا کنید. بهترین راه برای راستی آزمایی سرعت گرافیک استفاده از نرم افزارهایی مثل 3DMARK هست که راندمان هم بخش سیستم رو مجزا تست و نمایش میده.
این مقیاسی که شما در نظر گرفتید نه فنی هست و نه میشه بر اساس اون برآورد کرد که سیستم مشکلی داره یا نه.
اما در هر حال 3800X الان برای کارتهای گرافیک قوی گلوگاه هست.
ممنون
پس اینترنال Ssd رو بیخیال میشم. چندمدل اکسترنال ssd معرفی میکنید بیزحمت. من هرچه میگردم اینترنال هست.
پ.ن: گشتم و چندمدل پیداکردم که خب مدل ها محدود هست
SanDisk Extreme و samsing t7-t5 که خب قیمتشون هم بالاست و سرعت نوشتن اطلاعاتشون هم از ssd های اینترنال پایینتره. اما فکرمیکنم امن تر باشه تا تبدیل اینترنال به اکسترنال.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or