مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شاید به گارانتی اصلی بودن محصول هر برند و قیمتی که به مبلغ کارت گرافیک اضافه میکنه توجه نکردید. کارت های بدون گارانتی و یا گارانتی کم اعتبارِ شرکتی خیلی سریعتر و با قیمت کمتر وارد بازار میشن، اما کارات های با گارانتی اصلی از مبادی رسمی وارد میشن، دیرتر به بازار میرسن، خیلی گرونتر هستن ولی گارانتی و خدمات بهتری دارن.
سری استریکس هم همیشه گرونتر هست.
لطفا به تفکیک نام هر مدل، گارانتی و قیمت دقیقش رو بنویسید، شاید بهتر بشه فهمید قیمت درسته یا خیر.
ASUS TUF GAMING RTX 3080 10G V2 ۳۵/۵۰۰
GIGABYTE RTX 3080 TI GAMING OC 12G
۳۵/۶۰۰
GIGABYTE AORUS RTX 3080 MASTER 10G
۳۷/۴۵۰
ASUS ROG STRIX RTX 3080 O12G
۴۰/۸۰۰
ASUS ROG STRIX RTX 3080 TI O12G
۴۴/۸۰۰
GIGABYTE AORUS RTX 3080 TI MASTER 12G
۴۶/۸۰۰
قیمت ها این طور هست البته من یه مدل ایسوس خواستم ازشون که نداشتن و جایگزین این مدل ها هست
گارانتی ایسوس هماهنگ المالس و سازگار و .. هست که ۴ الی ۵ تا شرکته رسمی و گارنتی گیگا آواژنگ هست برای قیمت های بالا که گفتم

ASUS TUF GAMING RTX 3080 10G V2 ۳۵/۵۰۰
GIGABYTE RTX 3080 TI GAMING OC 12G
۳۵/۶۰۰
GIGABYTE AORUS RTX 3080 MASTER 10G
۳۷/۴۵۰
ASUS ROG STRIX RTX 3080 O12G
۴۰/۸۰۰
ASUS ROG STRIX RTX 3080 TI O12G
۴۴/۸۰۰
GIGABYTE AORUS RTX 3080 TI MASTER 12G
۴۶/۸۰۰
قیمت ها این طور هست البته من یه مدل ایسوس خواستم ازشون که نداشتن و جایگزین این مدل ها هست
گارانتی ایسوس هماهنگ المالس و سازگار و .. هست که ۴ الی ۵ تا شرکته رسمی و گارنتی گیگا آواژنگ هست برای قیمت های بالا که گفتم

قیمتا همگی درسته و مشکلی نمیبینم. کارتهای ایسوس همیشه کمی گرونتر هست، بعدش سری Aorus Master و آخر هم ارزونتر از همه کارتهای سری Gaming گیگابایت.
مشخصا RTX 3080Ti سریعتر هست، حالا این که مدل Gaming گیگابایت رو بخواید بگیرید که کولینگ و برد معمولی داره یا سری گرونتر استریکس ایسوس یا Master که کولینگ و برد قویتر و امکانات جنبی بیشتر دارن، بستگی به خودتون داره.

توی این لیست فقط یه مدل گیگابایت هست که از بقیه خیلی ارزونتره و اونم Gaming گیگابایت هست و دلیلش رو هم توضیح دادم. مورد غیر معمولی در این لیست و قیمتها نیست.

قیمتا همگی درسته و مشکلی نمیبینم. کارتهای ایسوس همیشه کمی گرونتر هست، بعدش سری Aorus Master و آخر هم ارزونتر از همه کارتهای سری Gaming گیگابایت.
مشخصا RTX 3080Ti سریعتر هست، حالا این که مدل Gaming گیگابایت رو بخواید بگیرید که کولینگ و برد معمولی داره یا سری گرونتر استریکس ایسوس یا Master که کولینگ و برد قویتر و امکانات جنبی بیشتر دارن، بستگی به خودتون داره.

توی این لیست فقط یه مدل گیگابایت هست که از بقیه خیلی ارزونتره و اونم Gaming گیگابایت هست و دلیلش رو هم توضیح دادم. مورد غیر معمولی در این لیست و قیمتها نیست.
ممنون از راهنمایی امروز گرفتم کارت رو مدل روگ ۳۰۸۰ ti عجب هیولای هست از نزدیک و اون خط کش کنار کارت هم جذاب بود حالا هنوز نصب نکردم ببینم فریم چطور میده

سلام به آقا فرشید و بقیه دوستان. یه مدم Adsl برای استفاده خونگی میخوام که چندتا دستگاه رو با وایرلس بهش وصل کنم و این خصوصیات رو هم داشته باشه:

-در بازار ایران موجود باشه و قیمتش مناسب باشه،
-از یک برند معتبر باشه،
-جدید باشه و حداقل تا یکی دو سال آینده آپدیت براش بیاد.

اگه به جای یک مدل، چند مدل به من معرفی کنید خیلی بهتره، اینجوری دستم بازتره برای انتخاب و خرید.

ممنون از راهنماییتون.

آخرین ویرایش:
درود
بهترین پاور برای نسل جدید در حال حاضر چیه 1000 وات کافیه؟ (برای 4090)
نظر خودم رو این 3 مورد

Corsair HX120i​

ASUS ROG Thor 1000W Platinum II
1200 ASUS Rog Thor Platinum

• Love
Reactions: Arcases
سلام به آقا فرشید و بقیه دوستان. یه مدم Adsl برای استفاده خونگی میخوام که چندتا دستگاه رو با وایرلس بهش وصل کنم و این خصوصیات رو هم داشته باشه:

-در بازار ایران موجود باشه و قیمتش مناسب باشه،
-از یک برند معتبر باشه،
-جدید باشه و حداقل تا یکی دو سال آینده آپدیت براش بیاد.

اگه به جای یک مدل، چند مدل به من معرفی کنید خیلی بهتره، اینجوری دستم بازتره برای انتخاب و خرید.

ممنون از راهنماییتون.

اگه برند معتبر بخواید باید از Dlink مدلهای غیر روسی و TPlink خریداری کنید. البته اینا هیچ کدوم آپدیت نمیشن دیگه، مگر این که مدل چند میلیون تومنی جدید باوایرلس AC/AX باشه. TP-Link Archer VR600 مثلا یه نمونست.
اگر محصولات جدید ایسوس رو بخرید هم معمولا آپدیت دارن هنوز.

بعد از ممنوعیت واردات مودم و تولید داخلی وضعیت موجودی بازار خیلی بد شده و انتخابهای ارزون قیمت زیاد نیست.

دوستان سلام!

بهترین هارد اکسترنال ۴ ترا تا سقف ۴ تومن چیه الان؟

بهترین از نظر سرعت یا دوام؟ اگر سرعت مهمه که هاردای 3.5 اینچی آداپتوری از WD یا سی گیت رو بخرید. اگر دوام مهمه که هاردهای 2.5 اینچی از ADATA خوبن.

درود
بهترین پاور برای نسل جدید در حال حاضر چیه 1000 وات کافیه؟ (برای 4090)
نظر خودم رو این 3 مورد

Corsair HX120i​

ASUS ROG Thor 1000W Platinum II
1200 ASUS Rog Thor Platinum

من نظرم روی ROG THOR 1200W هست.
برای مدلهای 600 وات یا همون اورکلاک RTX 4090 پاور 1000 وات توصیه میشه، وگرنه برای مدلهای معمولیش همون 850 وات گلد هم کافیه.

اگه برند معتبر بخواید باید از Dlink مدلهای غیر روسی و TPlink خریداری کنید. البته اینا هیچ کدوم آپدیت نمیشن دیگه، مگر این که مدل چند میلیون تومنی جدید باوایرلس AC/AX باشه. TP-Link Archer VR600 مثلا یه نمونست.

بعد از ممنوعیت واردات مودم و تولید داخلی وضعیت موجودی بازار خیلی بد شده و انتخابهای ارزون قیمت زیاد نیست.

بهترین از نظر سرعت یا دوام؟ اگر سرعت مهمه که هاردای 3.5 اینچی آداپتوری از WD یا سی گیت رو بخرید. اگر دوام مهمه که هاردهای 2.5 اینچی از ADATA خوبن.

من نظرم روی ROG THOR 1200W هست.
برای مدلهای 600 وات یا همون اورکلاک RTX 4090 پاور 1000 وات توصیه میشه، وگرنه برای مدلهای معمولیش همون 850 وات گلد هم کافیه.

سلام آقا فرشید

من رزولوشن ام 3840در 1080 هست .
یکی از دوستان میگه دما ی کارت بالای 100 تو مادرن وارفر غیر عادی هست .
کارتم 5700xt هست
الان چیکار کنم ؟

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
سلام آقا فرشید

من رزولوشن ام 3840در 1080 هست .
یکی از دوستان میگه دما ی کارت بالای 100 تو مادرن وارفر غیر عادی هست .
کارتم 5700xt هست
الان چیکار کنم ؟

دمای بالای 100؟ این دما هیچ کجا و برای هیچ کارتی عادی نیست!
اگر از این دما مطمئن هستید کارت رو از نظر کار کردن فن ها بررسی کنید و اگر با سرویس خنک کننده مشکل حل نشد باید ابتدا کارت رو خودتون یا تکنسین باز و خمیرسیلیکون GPU رو عوض کنه.

توی فروشگاه یه مدل از D-link دیدم روی جعبه اش نوشته بود Made in Iran ! نخریدم، احتمالاً داخل اینا Backdoor سخت افزاری نصب شده. فروشنده گفت برند tp-link هم دارم خارجیه توی ایران مونتاژ نشده و قاچاقی وارد میشه. نشونم داد دیدم گارانتی داره! اگه کالایی واقعاً قاچاق و غیر قانونی باشه چه جوری شرکتها جرأت میکنند اون رو گارانتی کنند؟ آقا فرشید آیا واقعاً بعضی از مودم های بازار ایران قاچاق هست یا اینکه اینا هم در داخل تولید شده و الکی میگن قاچاقه که مردم خیالشون از بابت Backdoor راحت بشه و بخرند؟ اگه قاچاق هست چرا گارانتی دارند؟ یعنی شرکت گارانتی کننده از دولت نترسیده؟

آخرین ویرایش:
توی فروشگاه یه مدل از D-link دیدم روی جعبه اش نوشته بود Made in Iran ! نخریدم، احتمالاً داخل اینا Backdoor سخت افزاری نصب شده. فروشنده گفت برند tp-link هم دارم خارجیه توی ایران مونتاژ نشده و قاچاقی وارد میشه. نشونم داد دیدم گارانتی داره! اگه کالایی واقعاً قاچاق و غیر قانونی باشه چه جوری شرکتها جرأت میکنند اون رو گارانتی کنند؟ آقا فرشید آیا واقعاً بعضی از مودم های بازار ایران قاچاق هست یا اینکه اینا هم در داخل تولید شده و الکی میگن قاچاقه که مردم خیالشون از بابت Backdoor راحت بشه و بخرند؟ اگه قاچاق هست چرا گارانتی دارند؟ یعنی شرکت گارانتی کننده از دولت نترسیده؟

بله، مدلهای ارزون قیمت D_Link تولید داخل هست و فرم ور روسی روش نصبه. هیچ کجای نت هم هیچ اطلاعاتی که رسمی باشه ازشون ثبت نشده و آپدیتی نخواهند داشت. حتی اگر Backdoor هم نداشته باشه اونقدر باگ و حفره امنیتی داره که نیازی به اقدامات دیگه نباشه. ضمن این که 90 درصدشون مشکل نصب و خرابی دارن و برای همین هم گفتم اصلا وقتتون رو با خریدشون هدر ندید.
در مورد TPLink هم بله، همه قاچاقی هستن و گارانتی هاشون هم مشکلی با این قضیه ندارن، چون رسمی نیستن و تعهد خاصی ندارن روی محصول.

علت این وضعیت آشفته هم ممنوعیت واردات به بهانه تولید داخل هست که در واقعیت فقط دلیلش رانت برخی افراد در این وسط هست. "مودم روتر ارزون قیمت و تولید داخلی رو اصلا و ابدا نخرید". درست مثل لوازم خانگی داخلی بی ارزش هستن، اما چون فناوریشون باید بروز باشه وضعیتشون بغرنج تر هست.

اگر از این دما مطمئن هستید کارت رو از نظر کار کردن فن ها بررسی کنید و اگر با سرویس خنک کننده مشکل حل نشد باید ابتدا کارت رو خودتون یا تکنسین باز و خمیرسیلیکون GPU رو عوض کنه.

123456.jpg

این دما م تو کال 2019 مادرن وارفر 1 هست
تازه این تو لابی هست و تو خود گیم نیست

قبلا کمتر از این ها بود
فن ها عیبی نداره
فول سرعت تو بتای وارفر 2 میچرخید
تا 105 درجه هم میره

به نظر شما کجا بدم واتر کولر روش بذارن ؟
لیون کامپیوتر هنوز داره ؟
یا جای بهتر هم هست ؟

با تشکر
پیشاپیش

Attachments

• Untitled 2.jpg
    Untitled 2.jpg
    152.1 KB · مشاهده: 41
آقا فرشید شما که واردی
روتر میکروتیک میشه روش پورت فورواردینگ زد
NAT اپن OPEN بشه تو کال اف دیوتی
یا راهی نداره این روتر کلا نت نیمه باز میده ؟؟

View attachment 274140

این دما م تو کال 2019 مادرن وارفر 1 هست
تازه این تو لابی هست و تو خود گیم نیست

قبلا کمتر از این ها بود
فن ها عیبی نداره
فول سرعت تو بتای وارفر 2 میچرخید
تا 105 درجه هم میره

به نظر شما کجا بدم واتر کولر روش بذارن ؟
لیون کامپیوتر هنوز داره ؟
یا جای بهتر هم هست ؟

با تشکر
پیشاپیش

اگر دمای ثبت شده از سنسور اشتباه نباشه باید کارت سرویس بشه. اصولا تا این دما اصلا نباید برسه و اگر برسه هم قطعا راندمانش نرمال نیست.
قبل از خرابی و از دست رفتن احتمالی کارت بدید براتون تست و سرویسش کنن.

کجا گفته شده که واترکولر رو میتونید روی کارت گرافیک نصب کنید؟ واترکولرها فقط ابزار نصب روی سوکت پردازنده ها رو دارند و برای نصب روی GPU نیاز به ابزار سفارشی و تولید قطعات خاص برای نگهدارنده هست.
مشکل شما اصلا بد بودن خنک کننده نیست که فکر واترکولر هستید. همونطور که گفتم بدید برای سرویس، با همین فن و هیت سینک معممولی خودش باید طبیعی کار کنه.

آقا فرشید شما که واردی
روتر میکروتیک میشه روش پورت فورواردینگ زد
NAT اپن OPEN بشه تو کال اف دیوتی
یا راهی نداره این روتر کلا نت نیمه باز میده ؟؟

اصولا محصولات میکروتیک مدیریتی و برای انجام کارهایی از همین دست هستند، طبیعیه که این کار یکی از ابتدایی ترین قابلیتهای روتر میکروتیک و سیستم عاملش باشه.
این که توی تنظیمات بازی گزینه ی شبکتون کاملا باز (سبزرنگ نیست) ممکنه به خاطر تنظیمات سروریس دهنده اینترنتتون باشه و نه لزوما تنظیمات مودم. اگر از تنظیمات مودم باشه که به راحتی با تنظیم گزینه DMZ در مودم روترهای معموملی هم میشه این مشکل رو برطرف کرد.

• Like
Reactions: pedram_sad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or