ممنون
پس اینترنال Ssd رو بیخیال میشم. چندمدل اکسترنال ssd معرفی میکنید بیزحمت. من هرچه میگردم اینترنال هست.
پ.ن: گشتم و چندمدل پیداکردم که خب مدل ها محدود هست
SanDisk Extreme و samsing t7-t5 که خب قیمتشون هم بالاست و سرعت نوشتن اطلاعاتشون هم از ssd های اینترنال پایینتره. اما فکرمیکنم امن تر باشه تا تبدیل اینترنال به اکسترنال.
یه خنک کننده بادی برای lga 1700 که تو بازار ایران هم موجود باشه معرفی کنید
پردازنده 12400
این مدل ها با کیت سازگار میشنهمون SAMSUNG T5-T7 اتفاقا بهترین گزینه ها هستن. طبیعیه که سرعت انتقال اطلاعاتشون پایینتر از مدل اینترنال باشه! سرعت SSDهای اکسترنال محدود به سرعت درگاه ارتباطی مثل USB 3.0 Gen2 هست و حتی نزدیک به سرعت درگاه PCIe 3.0/4.0 برای مدل M.2 نخواهد شد. با تبدیل SSD داخلی به پورت USB هم سرعت به همین سقف محدود خواهد شد و فرق نداره به جز این که کیفیت تبدیل بهترین برندها هم به پای مدلهای Native نخواهد رسید.
DeepCool Gammax GT
Coolermaster Hyper 212 EVO
این مدل ها با کیت سازگار میشن
کیت همراهشون هست یا باید جدا خریداری بشه؟
سلامسلام
من به تازگی گرافیک رو ارتقا دادم به 3080. مدل دقیقش Msi RTX 3080 Gaming Z Trio 12gbـه. سی پی یو فعلیم Ryzen 7 3800xـه با مادربرد Asus Prime B-550. رم هم 16 گیگ 3200Mhz. مانیتورم هم فول اچدیه و قاعدتا رو 1080p تست میگیرم. مشکل اینه با توجه به بنچمارکایی که توی نت میبینم احساس میکنم اون فریمی که باید رو تو بازی ها بهم نمیده.
تصمیم گرفته بودم یه i7-12700K بگیرم ولی یکم تحقیق کردم و دوباره بنچمارک نگاه کردم، بنچمارکایی که با همین سیستم پیدا کردم (یعنی همین سی پی یو و همین گرافیک رو همین رزولوشن) بازم فریم بالاتری نشون میداد تا چیزی که من میگیرم.
فرضا تو بنچمارک ها سایبرپانک رو الترا با ری تریسینگ میانگین 60 فریم میده ولی من تست میگیرم 47 تازه با DLSS روشن. یا رد دد 2 تو بنچمارکا میانگین 110 فریم میده ولی من تست گرفتم میانگین 60 بود، خیلی جاها تا 45 هم میومد.
سوالم اینه این سی پی یو فعلیم (Ryzen 7 3800x) باتل نک میشه برا این جی پی یو؟
دوستان در مورد مانیتور asus tuf gaming vg27aq رو پیشنهاد میدین و یا جایگزین بهتری هست ؟
سیستم من هم :
3060ti
12700k
دیگه ماکسیموم همین 2k بازی کنم
سلام عزیزان.
با بودجه 25-30 میلیونی چه سیستمی مناسب گیمینگ میشه گرفت ؟
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
سه میلیون و ۵۵۰ هزار تومان (سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) (پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان) | Intel Core i3 12100F BOX (Intel Core i5 10400F) (Intel Core i5 11400) | CPU |
سه میلیون و ۹۷۰ هزار تومان (سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME B660M-K D4 (ASUS PRIME H510M-A) | MotherBoard |
دو میلیون و ۵۰ هزار تومان | GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz | RAM |
هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان (یازده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان) - | ASUS TUF 1660S O6G 6GB GDDR6 (ASUS DUAL RTX 3050 8GB GDDR6) (ASUS TUF Radeon RX 6600 XT OC 8GB GDDR6) | VGA |
یک میلیون و ۷۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | WD Green SN350 240GB | SSD |
۴۴۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
دو میلیون و ۱۳۰ هزار تومان | GREEN GP500A-UK Plus | Power |
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GREEN Z1 ARIO | Case |
بیست و چهار میلیون و ۱۱۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
داداش vg27aq رو بگیر کوچکترین شکی بهش نکندوستان در مورد مانیتور asus tuf gaming vg27aq رو پیشنهاد میدین و یا جایگزین بهتری هست ؟
سیستم من هم :
3060ti
12700k
دیگه ماکسیموم همین 2k بازی کنم
یه کارت 3080 Ti گرفتم از بانی نو اسلات کارت گرافیک مشخصه چند باری به درگاه PCI متصل شده رو یکیش هم یه خراش نسبتا عمیقی افتاده. گارانتی آواژنگ هم هست این نرماله؟
این قسمت بنفش رنگش هم خط و خش داشت فکر کنم پشت ویترینی فرستادن
سلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1- pc خودم چند وقتیه یهو down میشه اول یه صفحه آبی آسمونی میاد مثله کلیک " ارسال نوشته" فروم بعد درصد میاد از 0% شروع میشه تا 100% و بعد ریستارت میشه مشکلش چیه؟
2- چند وقتیه یکی از دوستان اصرار داره که جای کنسول نسل بعد pc ببندیم و خواستم ببینم سیتسم در حد و اندازه ی ps5/xsx چقدر در میاد و چه مشخصاتی باید داشته باشه
(در حد بشتر باشه که کمتر نباشه)
هم با کارت گرافیکای فعلی حالا اگه میشه معرفی کنید و هم فرضا سیستمی با 4060 مثلا چطور میشه (حدودی)
3- من ویدیوهای pc رو میبینم اکثر بازیا فرضا رو 3080 هم فریم بالای ندارن برخلاف کنسول دلیلش چیه؟ مثلا سایبرپانک یه نمونشه , مگه مشخصات و معماری کنسول چطوریه که پرفورمنس بهتری داره
اینارو من از جهتی میپرسم که عملا کاربر کنسولم و از سال 1385 به اینور گیم رو بیشتر روی کنسول تجربه کردم
4- تو سایت لیون کامپیوتر میبینم سیستم میبندن بعد هم هارد hdd میذارن و هم ssd
حالا اگه یکی فقط ssd با ظرفیت بالاتر بذاره مشکلی هست که جفتشو انتخاب میکنند؟
5- وقتی برای pc هم هارد ssdو hdd میذاریم مثلا برای بازیای امروز حتما باید بازی روی ssd نصب باشه یا روی hdd هم میشه اجرا کرد (چون کنسولا از ssd استفاده میکنند پرسیدم)
6- این کیس های فکر کنم اسمشون mini tower هستن مناسب کیس گیم هستند یا نه؟
نمونش
https://www.galaxus.de/de/s1/produc...CZ8ohBDGuUhcNbefjPIaAj_rEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
ببخشید که زیاد شد چون خیلی وقته از pc فاصله دارم
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | Intel Core i5 12400F | CPU |
۹۵۰ هزار تومان | (DeepCool GAMMAXX 400 XT) | COOLING |
پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومان (هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME H670-Plus D4 (MSI PRO Z690-A) | MotherBoard |
دو میلیون و ۵۰ هزار تومان | GSkill Ripjaws V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB | RAM |
پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | ASUS DUAL GeForce RTX 3060 O12G GDDR6 | VGA |
یک میلیون و ۷۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان | WD Blue SN570 500GB | SSD |
۴۴۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | GREEN GP600B-HP EVO | Power |
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GREEN Z1 ARIO | Case |
سی و شش میلیون و ۹۶۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
@Farshidstar2012
سلام خسته نباشید آقا فرشید
خیلی ساله این تاپیک رو هر از چند گاهی سر میزنم میبینم تو کل این سال ها به همه کمک کردی اونم کمکی که معلومه از رو دانش درست و حسابیه واقعا دستت درد نکنه و خسته نباشی
بالاخره نوبت ما هم شد
میخوام یه سیستم ببندم و چیزایی که تو سرمه اینه که کیس حتما میخوام LianLi O11 Dynamic سفید باشه که درسته خیلی خرج رو دستم میزاره چون خود کیس فن نداره و این چیزا ولی خب خوشگلیش خیلی برام مهمه
بودجم ۸۵ تومنه و فقط کیس و محتویاتش رو میخوام کمکم کنی چی ببندم مانیتور و کیبورد و این چیزا رو دارم (خود کیس هم حساب بشه با این ۸۵ جدا منظورم نیست)
فقط هم برا گیم میخوام کار دیگه ای باهاش نمیکنم
ترجیحا قطعات سفید باشن مگر اینکه از نظر هزینه و پرفورمنس دیگه منطقی نباشه
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
سیزده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان (یازده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان) | Intel Core i7 12700K (AMD Ryzen 7 5800X) | CPU |
چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | Cooler Master MASTERLIQUID ML240 Illusion | COOLING |
هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان) | MSI PRO Z690-A WIFI DDR4 (ASUS TUF GAMING B550 Plus) | MotherBoard |
چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GB | RAM |
سی و پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تومان (بیست و هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان) | ASUS TUF RTX 3080 O12G GAMING 12GB GDDR6X ( ASUS TUF RX 6800 XT O16G GAMING 16GB GDDR6) | VGA |
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان | WD Blue 3.5" 2TB | HDD |
سه میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | SAMSUNG 980 PRO 500GB | SSD |
- | - | ODD |
پنج میلیون و ۱۵۰ هزار تومان | ASUS ROG STRIX 850G W 80Plus Gold | Power |
- | - | Case |
-- | جمع کل (تومان) | --- |