مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون
پس اینترنال Ssd رو بیخیال میشم. چندمدل اکسترنال ssd معرفی میکنید بیزحمت. من هرچه میگردم اینترنال هست.
پ.ن: گشتم و چندمدل پیداکردم که خب مدل ها محدود هست
SanDisk Extreme و samsing t7-t5 که خب قیمتشون هم بالاست و سرعت نوشتن اطلاعاتشون هم از ssd های اینترنال پایینتره. اما فکرمیکنم امن تر باشه تا تبدیل اینترنال به اکسترنال.

همون SAMSUNG T5-T7 اتفاقا بهترین گزینه ها هستن. طبیعیه که سرعت انتقال اطلاعاتشون پایینتر از مدل اینترنال باشه! سرعت SSDهای اکسترنال محدود به سرعت درگاه ارتباطی مثل USB 3.0 Gen2 هست و حتی نزدیک به سرعت درگاه PCIe 3.0/4.0 برای مدل M.2 نخواهد شد. با تبدیل SSD داخلی به پورت USB هم سرعت به همین سقف محدود خواهد شد و فرق نداره به جز این که کیفیت تبدیل بهترین برندها هم به پای مدلهای Native نخواهد رسید.

یه خنک کننده بادی برای lga 1700 که تو بازار ایران هم موجود باشه معرفی کنید
پردازنده 12400

DeepCool Gammax GT
Coolermaster Hyper 212 EVO

همون SAMSUNG T5-T7 اتفاقا بهترین گزینه ها هستن. طبیعیه که سرعت انتقال اطلاعاتشون پایینتر از مدل اینترنال باشه! سرعت SSDهای اکسترنال محدود به سرعت درگاه ارتباطی مثل USB 3.0 Gen2 هست و حتی نزدیک به سرعت درگاه PCIe 3.0/4.0 برای مدل M.2 نخواهد شد. با تبدیل SSD داخلی به پورت USB هم سرعت به همین سقف محدود خواهد شد و فرق نداره به جز این که کیفیت تبدیل بهترین برندها هم به پای مدلهای Native نخواهد رسید.

DeepCool Gammax GT
Coolermaster Hyper 212 EVO
این مدل ها با کیت سازگار میشن
کیت همراهشون هست یا باید جدا خریداری بشه؟

این مدل ها با کیت سازگار میشن
کیت همراهشون هست یا باید جدا خریداری بشه؟

اینا مدلهایی هستن که داخلشون کیت سوکت 1700 هم هست. نیازی به کیت جدا ندارن.
فقط یه سری مدلهاشون ممکنه هنوز از قدیم در حال فروش باشه که پایه 1700 ندارن، یه سری که جدیدتر اومدن خودشون 1700 رو هم ساپورت میکنن، موقع خرید دقت کنید.

دوستان در مورد مانیتور asus tuf gaming vg27aq رو پیشنهاد میدین و یا جایگزین بهتری هست ؟
سیستم من هم :
3060ti
12700k
دیگه ماکسیموم همین 2k بازی کنم

سلام
من به تازگی گرافیک رو ارتقا دادم به 3080. مدل دقیقش Msi RTX 3080 Gaming Z Trio 12gbـه. سی پی یو فعلیم Ryzen 7 3800xـه با مادربرد Asus Prime B-550. رم هم 16 گیگ 3200Mhz. مانیتورم هم فول اچدیه و قاعدتا رو 1080p تست میگیرم. مشکل اینه با توجه به بنچمارکایی که توی نت میبینم احساس میکنم اون فریمی که باید رو تو بازی ها بهم نمیده.
تصمیم گرفته بودم یه i7-12700K بگیرم ولی یکم تحقیق کردم و دوباره بنچمارک نگاه کردم، بنچمارکایی که با همین سیستم پیدا کردم (یعنی همین سی پی یو و همین گرافیک رو همین رزولوشن) بازم فریم بالاتری نشون میداد تا چیزی که من میگیرم.
فرضا تو بنچمارک ها سایبرپانک رو الترا با ری تریسینگ میانگین 60 فریم میده ولی من تست میگیرم 47 تازه با DLSS روشن. یا رد دد 2 تو بنچمارکا میانگین 110 فریم میده ولی من تست گرفتم میانگین 60 بود، خیلی جاها تا 45 هم میومد.
سوالم اینه این سی پی یو فعلیم (Ryzen 7 3800x) باتل نک میشه برا این جی پی یو؟
سلام
ضمن تایید پاسخ فرشید عزیز، عرض کنم پردازنده R7 3800X برای رزولوشن ۱۰۸۰ قطعا گلوگاه هستش با گرافیک RTX 3080. اون پردازنده معماری Zen 2 داره. مقایسه اش با i7 12700K چندان منطقی یا fair نیست. بدیهی هستش i7 12700K با رم DDR5 پر سرعت مثلا ۶۰۰۰ مگاهرتز می تونه فریم بسیار بیشتری بده روی رزولوشن ۱۰۸۰ نسبت به سی پی یو فعلی شما.
این رو هم در نظر داشته باشید که اپگرید به پلتفرم Alder Lake با DDR5 می تونه براتون هزینه زیادی داشته باشه.

دوستان در مورد مانیتور asus tuf gaming vg27aq رو پیشنهاد میدین و یا جایگزین بهتری هست ؟
سیستم من هم :
3060ti
12700k

asus tuf gaming vg27aq و XG279Q انتخابهای خوبی هستن، اما Samsung Odyssey G7 هم انتخاب همترازی هست با HDR بهتر، اما صفحه منحنی.

سلام عزیزان.
با بودجه 25-30 میلیونی چه سیستمی مناسب گیمینگ میشه گرفت ؟

قیمتمدلنام قطعه
سه میلیون و ۵۵۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
(پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
Intel Core i3 12100F ‌BOX
(Intel Core i5 10400F)
(Intel Core i5 11400)
CPU
سه میلیون و ۹۷۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME B660M-K D4
(ASUS PRIME H510M-A)
MotherBoard
دو میلیون و ۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHzRAM
هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
-
ASUS TUF 1660S O6G 6GB GDDR6
(ASUS DUAL RTX 3050 8GB GDDR6)
(ASUS TUF Radeon RX 6600 XT OC 8GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۷۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانWD Green SN350 240GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۱۳۰ هزار تومانGREEN GP500A-UK PlusPower
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
بیست و چهار میلیون و ۱۱۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سیستم من هم :
3060ti
12700k
داداش vg27aq رو بگیر کوچکترین شکی بهش نکن
کیفیت عالی فوق العاده روان
هرتز عالی
جدیداً مدل جدیدترش اومده vg270aql1 پنلش 170 هرتز شده پیشنهاد میشه اونو بگیرید

• Like
Reactions: RoCoCo
یه کارت 3080 Ti گرفتم اسلات کارت گرافیک مشخصه چند باری به درگاه PCI متصل شده رو یکیش هم یه خراش نسبتا عمیقی افتاده. گارانتی آواژنگ هم هست این نرماله؟
این قسمت بنفش رنگش هم خط و خش داشت فکر کنم پشت ویترینی فرستادن

06_22_2021009.jpg

آخرین ویرایش:
یه کارت 3080 Ti گرفتم از بانی نو اسلات کارت گرافیک مشخصه چند باری به درگاه PCI متصل شده رو یکیش هم یه خراش نسبتا عمیقی افتاده. گارانتی آواژنگ هم هست این نرماله؟
این قسمت بنفش رنگش هم خط و خش داشت فکر کنم پشت ویترینی فرستادن

تمام سطح شاسی و بدنه در کارخانه پرچسب محافظ پلاستیکی میخوره تا قبل از قرار گرفتن برای اولین بار در سیستم هیچ خط و خشی به بدنه وارد نشه. اگر این لیبل ها روی کارتتون نبوده یعنی کارت قبلا باز و شاید استفاده شده.
اگر به شرط آکبند خریدید به فروشنده اعتراض کنید.

سلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1- pc خودم چند وقتیه یهو down میشه اول یه صفحه آبی آسمونی میاد مثله کلیک " ارسال نوشته" فروم بعد درصد میاد از 0% شروع میشه تا 100% و بعد ریستارت میشه مشکلش چیه؟
2- چند وقتیه یکی از دوستان اصرار داره که جای کنسول نسل بعد pc ببندیم و خواستم ببینم سیتسم در حد و اندازه ی ps5/xsx چقدر در میاد و چه مشخصاتی باید داشته باشه
(در حد بشتر باشه که کمتر نباشه)
هم با کارت گرافیکای فعلی حالا اگه میشه معرفی کنید و هم فرضا سیستمی با 4060 مثلا چطور میشه (حدودی)
3- من ویدیوهای pc رو میبینم اکثر بازیا فرضا رو 3080 هم فریم بالای ندارن برخلاف کنسول دلیلش چیه؟ مثلا سایبرپانک یه نمونشه , مگه مشخصات و معماری کنسول چطوریه که پرفورمنس بهتری داره
اینارو من از جهتی میپرسم که عملا کاربر کنسولم و از سال 1385 به اینور گیم رو بیشتر روی کنسول تجربه کردم
4- تو سایت لیون کامپیوتر میبینم سیستم میبندن بعد هم هارد hdd میذارن و هم ssd
حالا اگه یکی فقط ssd با ظرفیت بالاتر بذاره مشکلی هست که جفتشو انتخاب میکنند؟
5- وقتی برای pc هم هارد ssdو hdd میذاریم مثلا برای بازیای امروز حتما باید بازی روی ssd نصب باشه یا روی hdd هم میشه اجرا کرد (چون کنسولا از ssd استفاده میکنند پرسیدم)
6- این کیس های فکر کنم اسمشون mini tower هستن مناسب کیس گیم هستند یا نه؟
نمونش
https://www.galaxus.de/de/s1/produc...CZ8ohBDGuUhcNbefjPIaAj_rEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

ببخشید که زیاد شد چون خیلی وقته از pc فاصله دارم

سلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1- pc خودم چند وقتیه یهو down میشه اول یه صفحه آبی آسمونی میاد مثله کلیک " ارسال نوشته" فروم بعد درصد میاد از 0% شروع میشه تا 100% و بعد ریستارت میشه مشکلش چیه؟
2- چند وقتیه یکی از دوستان اصرار داره که جای کنسول نسل بعد pc ببندیم و خواستم ببینم سیتسم در حد و اندازه ی ps5/xsx چقدر در میاد و چه مشخصاتی باید داشته باشه
(در حد بشتر باشه که کمتر نباشه)
هم با کارت گرافیکای فعلی حالا اگه میشه معرفی کنید و هم فرضا سیستمی با 4060 مثلا چطور میشه (حدودی)
3- من ویدیوهای pc رو میبینم اکثر بازیا فرضا رو 3080 هم فریم بالای ندارن برخلاف کنسول دلیلش چیه؟ مثلا سایبرپانک یه نمونشه , مگه مشخصات و معماری کنسول چطوریه که پرفورمنس بهتری داره
اینارو من از جهتی میپرسم که عملا کاربر کنسولم و از سال 1385 به اینور گیم رو بیشتر روی کنسول تجربه کردم
4- تو سایت لیون کامپیوتر میبینم سیستم میبندن بعد هم هارد hdd میذارن و هم ssd
حالا اگه یکی فقط ssd با ظرفیت بالاتر بذاره مشکلی هست که جفتشو انتخاب میکنند؟
5- وقتی برای pc هم هارد ssdو hdd میذاریم مثلا برای بازیای امروز حتما باید بازی روی ssd نصب باشه یا روی hdd هم میشه اجرا کرد (چون کنسولا از ssd استفاده میکنند پرسیدم)
6- این کیس های فکر کنم اسمشون mini tower هستن مناسب کیس گیم هستند یا نه؟
نمونش
https://www.galaxus.de/de/s1/produc...CZ8ohBDGuUhcNbefjPIaAj_rEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

ببخشید که زیاد شد چون خیلی وقته از pc فاصله دارم

1- شما مشکل صفحه آبی ویندوز دارید که یا مربوط به درایورهای نرم افزاری و سیستم عامل هست یا از سخت افزاره، باید مجزا بررسی بشه توسط کارشناس.
2-
قیمتمدلنام قطعه
پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومانIntel Core i5 12400FCPU
۹۵۰ هزار تومان(DeepCool GAMMAXX 400 XT)COOLING
پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H670-Plus D4
(MSI PRO Z690-A)
MotherBoard
دو میلیون و ۵۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومانASUS DUAL GeForce RTX 3060 O12G GDDR6VGA
یک میلیون و ۷۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومانWD Blue SN570 500GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN GP600B-HP EVOPower
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
سی و شش میلیون و ۹۶۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

3- علت اینه که رزولوشن و کیفیت بازیهای پی سی در حالت پیش فرض خیلی بالاتر از کنسول‌ها هست، بار پردازشی بیشتری میطلبه و نباید مستقیما با کنسول مقایسه بشه.
4- خیر مشکلی نیست، برای صرفه جویی و بهینه صرف کردن هزینه هست. برای کارهایی مثل آرشیو تصویری و چندرسانه ای نیازی به ذخیره ساز پرسرعت نیست و همون هارد پرظرفیت هم کفایت میکنه.
5- هنوز میشه از هارد هم بازیهای جدید رو اجرا کرد، اما اکثرا خیلی دیرتر لود میشن و اگر در حین بازی تکسچر استریمینگ داشته باشید با هارد لگ و وقفه زیادی در بازی رخ خواهد داد. توصیه برای نصب و اجرای بازیهای جدید SSD هست، حتی اگر مدل SATA و 2.5 اینچی هم باشه از هارد خیلی بهتره.
6-مدل کیس بر اساس قطعات دیگه مشخص میشه، به تنهایی نمیشه تایید کرد.

@Farshidstar2012
سلام خسته نباشید آقا فرشید

خیلی ساله این تاپیک رو هر از چند گاهی سر میزنم میبینم تو کل این سال ها به همه کمک کردی اونم کمکی که معلومه از رو دانش درست و حسابیه واقعا دستت درد نکنه و خسته نباشی

بالاخره نوبت ما هم شد :D

می‌خوام یه سیستم ببندم و چیزایی که تو سرمه اینه که کیس حتما می‌خوام LianLi O11 Dynamic سفید باشه که درسته خیلی خرج رو دستم میزاره چون خود کیس فن نداره و این چیزا ولی خب خوشگلیش خیلی برام مهمه

بودجم ۸۵ تومنه و فقط کیس و محتویاتش رو می‌خوام کمکم کنی چی ببندم مانیتور و کیبورد و این چیزا رو دارم (خود کیس هم حساب بشه با این ۸۵ جدا منظورم نیست)

فقط هم برا گیم می‌خوام کار دیگه ای باهاش نمیکنم

ترجیحا قطعات سفید باشن مگر اینکه از نظر هزینه و پرفورمنس دیگه منطقی نباشه

@Farshidstar2012
سلام خسته نباشید آقا فرشید

خیلی ساله این تاپیک رو هر از چند گاهی سر میزنم میبینم تو کل این سال ها به همه کمک کردی اونم کمکی که معلومه از رو دانش درست و حسابیه واقعا دستت درد نکنه و خسته نباشی

بالاخره نوبت ما هم شد :D

می‌خوام یه سیستم ببندم و چیزایی که تو سرمه اینه که کیس حتما می‌خوام LianLi O11 Dynamic سفید باشه که درسته خیلی خرج رو دستم میزاره چون خود کیس فن نداره و این چیزا ولی خب خوشگلیش خیلی برام مهمه

بودجم ۸۵ تومنه و فقط کیس و محتویاتش رو می‌خوام کمکم کنی چی ببندم مانیتور و کیبورد و این چیزا رو دارم (خود کیس هم حساب بشه با این ۸۵ جدا منظورم نیست)

فقط هم برا گیم می‌خوام کار دیگه ای باهاش نمیکنم

ترجیحا قطعات سفید باشن مگر اینکه از نظر هزینه و پرفورمنس دیگه منطقی نباشه

کیس مدنظرتون که خیلی معروفه و نیاز به توضیح نداره، اما قطعات دیگه:

قیمتمدلنام قطعه
سیزده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
Intel Core i7 12700K
(AMD Ryzen 7 5800X)
CPU
چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERLIQUID ML240 IllusionCOOLING
هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
MSI PRO Z690-A WIFI DDR4
(ASUS TUF GAMING B550 Plus)
MotherBoard
چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GBRAM
سی و پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
(بیست و هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF RTX 3080 O12G GAMING 12GB GDDR6X
( ASUS TUF RX 6800 XT O16G GAMING 16GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان WD Blue 3.5" 2TBHDD
سه میلیون و ۳۵۰ هزار تومانSAMSUNG 980 PRO 500GBSSD
--ODD
پنج میلیون و ۱۵۰ هزار تومانASUS ROG STRIX 850G W 80Plus GoldPower
--Case
--جمع کل‌ (تومان)---

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or