مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بودجم ۸۵ تومنه و فقط کیس و محتویاتش رو می‌خوام کمکم کنی چی ببندم مانیتور و کیبورد و این چیزا رو دارم

فقط هم برا گیم می‌خوام کار دیگه ای باهاش نمیکنم

اگه بتونی بودجه رو یه مقدار بالاتر ببری شاید بتونی یه سیستم با 4090 ببندی (الآن تک و توک تو سایتا دیدم موجود کردن یه مقدار ریز حباب داره قیمتش ولی اوکی میشه) چون فقط برای گیم میخوای قشنگ آپگرید بعدیت میشه یه قرن دیگه! :D (اگرم مانیتورت high end نیست در آینده اونم آپگرید میکنی و هیچ مشکل سخت افزاری برات پیش نمیاد)

اگه بتونی بودجه رو یه مقدار بالاتر ببری شاید بتونی یه سیستم با 4090 ببندی (الآن تک و توک تو سایتا دیدم موجود کردن یه مقدار ریز حباب داره قیمتش ولی اوکی میشه) چون فقط برای گیم میخوای قشنگ آپگرید بعدیت میشه یه قرن دیگه! :D (اگرم مانیتورت high end نیست در آینده اونم آپگرید میکنی و هیچ مشکل سخت افزاری برات پیش نمیاد)
برا ۴۰۹۰ یکم بیشتر از یه مقدار باید بودجه بره بالاتر :D

سلام آقا فرشاد عزیز
1-آیا SSD های Adata خوب هستند؟ بین Adata و وسترن کدوم بهت هستند؟ چون حجم 512 میخوام سامسونگ با قیمت مناسب چیزی پیدا نکردم.
2-بعد از مارک سامسونگ بهترین مارک برای SSD چی هست؟
3-با توجه به این مورد که می گویند عمر نوشتن بر روی هاردهای SSD محدود است، آیا شما در کنار نصب ویندوز برای نصب بازی (بخصوص نسخه های Dodi و FitGirl که مدت زیادی هارد را تحت فشار قرار میدهند) هم SSD را توصیه میکنید یا هارد های معمولی را؟
4-بیزحمت یک مدل مودم خوب که قابلیت VPN روی خودش داشته باشه و برد زیادی هم داشته باشه و در بازار ایران هم راحت پیدا بشود به من معرفی کنید.
با سپاس فراوان

آخرین ویرایش:
30 تومن بیشتر باید هزینه کنی :D (گفتم شاید تا 85 رفتی بخوای دیگه تا ته ماجرا رو بری :D)

سلام آقا فرشاد عزیز
1-آیا SSD های Adata خوب هستند؟ بین Adata و وسترن کدوم بهت هستند؟ چون حجم 512 میخوام سامسونگ با قیمت مناسب چیزی پیدا نکردم.
3-با توجه به این مورد که می گویند عمر نوشتن بر روی هاردهای SSD محدود است، آیا شما در کنار نصب ویندوز برای نصب بازی (بخصوص نسخه های Dodi و FitGirl که مدت زیادی هارد را تحت فشار قرار میدهند) هم SSD را توصیه میکنید یا هارد های معمولی را؟
4-بیزحمت یک مدل مودم خوب که قابلیت VPN روی خودش داشته باشه و برد زیادی هم داشته باشه و در بازار ایران هم راحت پیدا بشود به من معرفی کنید.
با سپاس فراوان
البته فکر کنم منظورتون فرشید جان بود ولی خب منم تجربه خودمو میگم شاید به دردت بخوره (حتما فرشید جان میتونه علمی تر کمکت کنه)

1. خودم یه s11 pro 1 ترابایتی دارم تا حالا که خوب بوده در استفاده 24/7 و مشکلی نداشته. (البته این SSD رده گیمینگ هست)

2.بعد از کدوم مدل مارک سامسونگ ؟ کلا به نظر شخصی خودم تو بازار ایران SSD های سامسونگ رو زیادی باد کردن نسبت به قطعه های دیگه! (هرچند که خودم تجربه ای ازشون نداشتم) من سیگیت و XPG S11 داشتم جفتشون خوب بودن, مخصوصا XPG سرعت و پایداری عالی.

3.بهترین کار خرید SSD با ظرفیت 1 ترابایت برای نصب ویندوز و نصب بازیها و HDD با حجم بالا برای DATA ها و فایل های آرشیوی هست. (سرعت نصب بازی به علاوه هارد به پردازنده و میزان رم هم بستگی داره)

4. من خودم دوتا تی پی لینک سیم کارتی دارم که کارمو راه میندازن دقیقا نمیدونم مدل های جدید چی اومدن ولی پیشنهادی که دارم از برند دی لینک چیزی نخری :D (حالا شایدم شانس من بوده)

موفق باشی

بله یکم یعنی 84 میلیون برای تافش 90 تا برای استریکسش البته استریکس همش فروش رفته
حبابش هم نزدیک 20 میلیون تومانه
البته پلیت و گینواردش هم با قیمت 65 هستن بدون گارانتی که خوب برند تایوانی خیلی معروفی هستن جفتشون(یکی هستن این دو تا شرکت) گینوارد از ASUS MSI GIGA هم قدمتش بیشتره که سال 2005 با پلیت ادغام شد
سری گیم راک و فانتوم این دو برند پیشنهاد می شه(جفت این مدل ها دقیفا یکی هستن فقط ظاهرشون فرق داره)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arash-S212
سلام آقا فرشاد عزیز
با سپاس فراوان

1- همه مدلاش که نه، اما بعضی مدلاش خوبن. سری گیمینگ هم خوب و بد داره و بهتره گارانتی اصلیشو بخرید.
2- اول سامسونگ، بعد هم سامسونگ. بعد از اون WD یا همون وسترن دیجیتال.
3- بهترین کار اینه که مخصوص سیستم عامل کنار گذاشته بشه و نصب و اکسترکت کردن بازیها رو روی اون انجام ندیدريال برای بازیها SSD های معمولی تر SATA یا سری آبی WDیا سری ارزون 870QVO رو در نظر بگیرید. SSD بازی رو از SSD ویندوز جدا کنید خیلی بهتره.
4- قابلیت VPN ست کردن بیشتر روی اکسس پوینت ها هست، مودمی که VPN Passthrough داشته باشه و موجود باشه هم زیاده، اما من اطلاعی ندارم، مگر دوستانی که قبلا خریدن و استفاده کرده باشن یا فروشنده ها بدونن. ما برای کار خودمون در این مورد از روترهای سیسکو یا میکروتیک استفاده میکنیم که نیاز به کانفیگ دارن.

سلام این سیستم من هست و میخواستم بدونم برای ارتقاع کارت گرافیک به(یا 3080ti 6900 xt - 3090 ) ایا این مشخصاتی که دارم کفایت میکنه و یا اینکه کدوم رو باید عوض کنم ؟ سعی دارم قطعات مقرون به صرفه باشه و دونه دونه تعویض کنم
و 100% گرافیک دست دو میخوام بخرم ک ارزون تر دربیاد
gpu 970 msi
power green 750
ram 16 gb ddr4
cpu core i5 6600k
motherboard asus z170
case viper x3
و مهمترین چیزی که میخوام بدونم اینکه اگه گرافیک ذکر شده این مادربورد و سی پی یو رو ساپورت میکنه . مشکلی به وجود نمیاد اول گرافیکو بگیرم بعدا سی پی یو و اینارو ارتقاع بدم ؟

سلام آقا فرشاد عزیز
با سپاس فراوان
خوب نیستن عالی هستن مدل s11 pro یا sx8200 pro توی خیلی از سایت ها بهترین برای گیمینگ معرفی شدن
حتی سرعت لود بازی ها بیشتر از 970 evo plus هست به لطف phison e12 با چیپ توشیبا ژاپن هم دوام بیشتری از سامسونگ دارن
سامسونگ اکثرا بی سوادها و بازاری ها پیشنهاد می دن زمانی که توی ایران ای دیتا تایوانی با هیت سینک با گارانتی 5 سال تعویض خیلی خیلی ارزون تر می دن(در حالی که در خارج از ایران اختلاف 10 20 دلاره) فقط این دو قشر می تونن پیشنهادش کنن(دلال ها از اونجایی که سامسونگ براشون حاشیه سود خیلی بیشتری داره پیشنهادش می کنن هر چند اکثرا هم سواد پایینی علارغم سال ها فعالیت دارن)
ضمنا بین مدل های تاپ ssd توی گیم تفاوت ابدا قابل تشخیص نیست و حساسیت بی جا هست
مدل های تاپ تولید کننده ssd از جمله کینگ استون سیگیت وسترن اسکای هانیکس که همیشه یکشون توی یک نسل از سامسونگ بهتر عمل کردن در نسل جدید تقریبا همشون جز وسترن از این ها که گفتم بهتر از سامسونگ عمل کردن
هستن خیلی برندهای دیگه که مشابه adata خودشون دستی بر تولید ssd ندارن مشابه corsair همگی این برندهای شناخته شده محصولاتشون عالی هستن کلا برندهای تایوانی اکثرا کارشون خوبه teamgroup هم بعد از این ها خوبه
خلاصه اینکه هر کدوم که دیدید توی نقدهاش مشکل دمایی نداره و قیمت و شرایط گارانتی بهتری داره بخرید
سلام این سیستم من هست و میخواستم بدونم برای ارتقاع کارت گرافیک به(یا 3080ti 6900 xt - 3090 ) ایا این مشخصاتی که دارم کفایت میکنه و یا اینکه کدوم رو باید عوض کنم ؟ سعی دارم قطعات مقرون به صرفه باشه و دونه دونه تعویض کنم
gpu 970 msi
power green 750
ram 16 gb ddr4
cpu core i5 6600k
motherboard asus z170
case viper x3
و مهمترین چیزی که میخوام بدونم اینکه اگه گرافیک ذکر شده این مادربورد و سی پی یو رو ساپورت میکنه . مشکلی به وجود نمیاد اول گرافیکو بگیرم بعدا سی پی یو و اینارو ارتقاع بدم ؟
شما زیادی پردازندتون برای این گرافیک ها ضعیفه بازی هایی هستن که حتی 11900k هم برای این کارت ها گلوگاه شده مخصوصا اگر 4k بازی نمی کنید
کیستون هم اگر درش می بنید تهویه ی مناسبی برای این کارت های پر حرارت نداره یا باید درش باز بذارید یا کیس عوض کنید برای این کارت ها اگر در کیس بخواد بسته بشه فول تاور پیشنهاد می شه
پیشنهاد من برای پردازنده به شما در حداقل ممکن 12400f هست در حالت پیشنهادی 13600k هست
اگر رم هم به 32 گیگ ارتقا بدید بهتره 4 تا رم 8 هم کارایی بهتری نسبت به 2 تا 16 داره حتی برای دوال ساپورت ها

پس با این حساب باید یه level سیستم رو پایین بیارم که بتونم بعدا از عهدی بقیه قطعات بر بیام
یه گرافیکی مثله 3080 - 6800xt امیدوارم کافی باشه . پایینتر از اون دیگه خیلی زود به نسله کنسولی میرسه

آخرین ویرایش:
gpu 970 msi
power green 750
ram 16 gb ddr4
cpu core i5 6600k
motherboard asus z170
case viper x3

بله میتونید گرافیک های مدنظر رو روی سیستم فعلی نصب کنید و پاورتون هم تا RTX 3080 Ti کامل کفایت میکنه، اما برای RTX 3090 بهتره که 850 وات یا بالاتر باشه.
اما برای راندمان متناسب حتما باید پردازنده، مادربرد و رم رو هم بعدا ارتقا بدید و 12700K یا بالاتر رو با پلتفرم مربوطه بخرید. سه قطعه اصلی شما برای بازیها و استفاده از تمام راندمان سری RTX گلوگاه هستند.

پس با این حساب باید یه level سیستم رو پایین بیارم که بتونم بعدا از عهدی بقیه قطعات بر بیام
یه گرافیکی مثله 3080 - 6800xt امیدوارم کافی باشه . پایینتر از اون دیگه خیلی زود به نسله کنسولی میرسه

با این گرافیکها هم باز قطعات اصلی شما بعدا باید ارتقا پیدا کنه، بازم فرقی نمیکنه در هر حال باید پردازنده، مادربرد و احتمالا رم رو ارتقا بدید:

قیمتمدلنام قطعه
سیزده میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
(ده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
Intel Core i7 12700K
(AMD Ryzen 7 5800X)
CPU
شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومانCOOLER MASTER MASTERLIQUID PL240 FluxCOOLING
هفت میلیون تومان
(چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z690-P D4
(ASUS TUF GAMING B550-PLUS AM4)
MotherBoard
چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GBRAM

خوب نیستن عالی هستن مدل s11 pro یا sx8200 pro توی خیلی از سایت ها بهترین برای گیمینگ معرفی شدن
حتی سرعت لود بازی ها بیشتر از 970 evo plus هست به لطف phison e12 با چیپ توشیبا ژاپن هم دوام بیشتری از سامسونگ دارن
سامسونگ اکثرا بی سوادها و بازاری ها پیشنهاد می دن زمانی که توی ایران ای دیتا تایوانی با هیت سینک با گارانتی 5 سال تعویض خیلی خیلی ارزون تر می دن(در حالی که در خارج از ایران اختلاف 10 20 دلاره) فقط این دو قشر می تونن پیشنهادش کنن(دلال ها از اونجایی که سامسونگ براشون حاشیه سود خیلی بیشتری داره پیشنهادش می کنن هر چند اکثرا هم سواد پایینی علارغم سال ها فعالیت دارن)
ضمنا بین مدل های تاپ ssd توی گیم تفاوت ابدا قابل تشخیص نیست و حساسیت بی جا هست
مدل های تاپ تولید کننده ssd از جمله کینگ استون سیگیت وسترن اسکای هانیکس که همیشه یکشون توی یک نسل از سامسونگ بهتر عمل کردن در نسل جدید تقریبا همشون جز وسترن از این ها که گفتم بهتر از سامسونگ عمل کردن
هستن خیلی برندهای دیگه که مشابه adata خودشون دستی بر تولید ssd ندارن مشابه corsair همگی این برندهای شناخته شده محصولاتشون عالی هستن کلا برندهای تایوانی اکثرا کارشون خوبه teamgroup هم بعد از این ها خوبه
خلاصه اینکه هر کدوم که دیدید توی نقدهاش مشکل دمایی نداره و قیمت و شرایط گارانتی بهتری داره بخرید

شما زیادی پردازندتون برای این گرافیک ها ضعیفه بازی هایی هستن که حتی 11900k هم برای این کارت ها گلوگاه شده مخصوصا اگر 4k بازی نمی کنید
کیستون هم اگر درش می بنید تهویه ی مناسبی برای این کارت های پر حرارت نداره یا باید درش باز بذارید یا کیس عوض کنید برای این کارت ها اگر در کیس بخواد بسته بشه فول تاور پیشنهاد می شه
پیشنهاد من برای پردازنده به شما در حداقل ممکن 12400f هست در حالت پیشنهادی 13600k هست
اگر رم هم به 32 گیگ ارتقا بدید بهتره 4 تا رم 8 هم کارایی بهتری نسبت به 2 تا 16 داره حتی برای دوال ساپورت ها
سلام یه بار قبلا راجب SSD های xpg پست داده بودی هر چی گشتم پیدا نکردم تا امروز اینو دیدم:D بنده قصد خرید sx8200 یک ترابایتی رو دارم ،سوالم اینه این SSD به این مین (b660 m bazooka)همخوانی داره یا نه؟ ممنون

• Like
Reactions: Persia Tech
مصرف برق 3080ti با 3090 دقیقا یکی هست با 3080 هم چندان فرقی نمی کنه پس خیلی فرقی نمی کنه کدوم بخرید بستگی به جیب خودتون داره کلا 3080ti بهترین انتخاب حال حاضر هست هم میزان رمش هم قدرتش هم پهنای رمش همگی عالی هستن و مشکل داغ کردن رم 3090 هم به خاطر یکطرفه بودن رم ندارن

اون پاور بازاری پسند گرین هم باید عوض کنید یک پاور حرفه ای گلد یا پلت از برندهای معتبر روز مشابه کورسیر evga asus یا خیلی برندهای مطرح دیگه بخرید
که با کیفیت برق افتضاح ایران و قطعی زیادی و نوسان زیادش بتونه حداکثر محافظت از سیستم بکنه هر چقدر سیستم های محافظتی سریع تر و دقیق تر وارد عمل بشن شانس زنده موندن قطعات به مراتب بیشتر می شه که در نقدها می تونید متوجه بشید کدوم مدل بهتره سری rmx کورسیر معمولا بهترین در این زمینه هست قیمتشم مناسبه
فاکتور بعدی پاور ها هم ripple noise هست که مستقیما با عمر قطعات در ارتباط هست و هر چقدر کمتر باشه بهتره دقت کنید برق ایران خیلی در این زمینه اوضاعش بده و باید پاوری رو انتخاب کنید که بهترین عملکرد در این زمینه داره بازم سری rmx توی این زمینه بهترین هست

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: Arash-S212
سلام یه بار قبلا راجب SSD های xpg پست داده بودی هر چی گشتم پیدا نکردم تا امروز اینو دیدم:D بنده قصد خرید sx8200 یک ترابایتی رو دارم ،سوالم اینه این SSD به این مین (b660 m bazooka)همخوانی داره یا نه؟ ممنون
بله چرا نخوره کلا فقط در مادربرد ها باید nvme 2280 ذکر شده باشه که قطعا مدل جدید شما داره
توی تاپیک عکس ها عکس کل ssd هام گذاشتم تقریبا از همه مدل معروف ها یکی دارم هیچ کسی به اندازه من هارد یا ssd نداره :D (تقریبا سر جمع 50 ترابایت ارشیو گیم دارم)
با اطمینان sx8200 pro یا s11 pro که دقیقا یکی هستن این دو مدل بهترین انتخاب بازار ایران با توجه به قیمتش هست s40 هم هست اما کمی ضعیف تره در کل اما rgb محبوب گیمرها رو داره:D
QN8a2QXQqsc7XhvE8gzpnW-1200-80.png

HYDuLBKM7SaCE4uNwRBTmC-1200-80.png.webp

تگ نقدشم سامسونگ کیلر هست

من البته 970 پرو برای ویندوز خیلی پیشنهاد می کنم اما قیمتش خیلی مسخره هست و الا به خاطر mlc بودنش خیلی گزینه سیفی هست مخصوصا اگر اطلاعات مهم دارید
بازم می گم بین هارد یا ssd خیلی اختلاف هست اما بین ssd های مطرح بازار فرق قابل لمس نیست
شاید برای ویندوز باز عاقلانه باشه mlc یا pcie 4.0 گرفت با طول عمر حداکثری یا سرعت حداکثری به دلیل پیج فایلی که می تونه خیلی در سرعت کلی تاثیر بذاره اما برای خود گیم فقط پول هدر کردن
البته اینم اضافه کنم برای رندر یا کلا مواردی غیر از گیم داستان فرق می کنه و چون اینجا همه گیمر هستن پیشنهادم با توجه به اونه
RmAirVhCckuzTsvZpBE2FH-1200-80.png

آخرین ویرایش:
بله چرا نخوره کلا فقط در مادربرد ها باید nvme 2280 ذکر شده باشه که قطعا مدل جدید شما داره
توی تاپیک عکس ها عکس کل ssd هام گذاشتم تقریبا از همه مدل معروف ها یکی دارم هیچ کسی به اندازه من هارد یا ssd نداره :D (تقریبا سر جمع 50 ترابایت ارشیو گیم دارم)
با اطمینان sx8200 pro یا s11 pro که دقیقا یکی هستن این دو مدل بهترین انتخاب بازار ایران با توجه به قیمتش هست s40 هم هست اما کمی ضعیف تره در کل اما rgb محبوب گیمرها رو داره:D
QN8a2QXQqsc7XhvE8gzpnW-1200-80.png

HYDuLBKM7SaCE4uNwRBTmC-1200-80.png.webp

تگ نقدشم سامسونگ کیلر هست

من البته 970 پرو برای ویندوز خیلی پیشنهاد می کنم اما قیمتش خیلی مسخره هست و الا به خاطر mlc بودنش خیلی گزینه سیفی هست مخصوصا اگر اطلاعات مهم دارید
بازم می گم بین هارد یا ssd خیلی اختلاف هست اما بین ssd های مطرح بازار فرق قابل لمس نیست
شاید برای ویندوز باز عاقلانه باشه mlc یا pcie 4.0 گرفت با طول عمر حداکثری یا سرعت حداکثری به دلیل پیج فایلی که می تونه خیلی در سرعت کلی تاثیر بذاره اما برای خود گیم فقط پول هدر کردن
البته اینم اضافه کنم برای رندر یا کلا مواردی غیر از گیم داستان فرق می کنه و چون اینجا همه گیمر هستن پیشنهادم با توجه به اونه
RmAirVhCckuzTsvZpBE2FH-1200-80.png
عزیز یه لطفی میکنی برای رندرینگ و کارهای گرافیکی و طراحی هم یه ssd پیشنهاد بدین ؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or