مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با 6600xt برای ری تریسینگ به مشکل نمیخورم؟

ری تریسینگ 3050 بهتر از 6600xt نیست؟

کلا RT تو کارتهای AMD تعطیله! همین الآن برو ویدیوهای کارتهای بالا رده شو تو یوتیوب ببین بعد compareهای هر دو برند رو ببین خودت میفهمی :D
ولی در کل براساس قیمتهایی که خودت گذاشتی به نظر من اول با اختلاف 3060 ti بعد 6600 xt بعد 3050. (رو 3050 بیشتر از 1080p نباید حساب کنی ولی 6600 xt بیشتر بازیها رو تا 1440p جواب میده)

کلا RT تو کارتهای AMD تعطیله! همین الآن برو ویدیوهای کارتهای بالا رده شو تو یوتیوب ببین بعد compareهای هر دو برند رو ببین خودت میفهمی :D
ولی در کل براساس قیمتهایی که خودت گذاشتی به نظر من اول با اختلاف 3060 ti بعد 6600 xt بعد 3050. (رو 3050 بیشتر از 1080p نباید حساب کنی ولی 6600 xt بیشتر بازیها رو تا 1440p جواب میده)
ممنون
یکی از بچه ها بهم گفت RT کلا از 3070 به بالا درست و حسابی ظاهر میشه.
حالا نمیدونم چقد درست میگفت با این اطلاعات صفرم.
همین xfx SWFT 210 RX 6600 8GB GDDR6 یکی میگیرم پس. رزولوشنم مانیتورم 1080 ه زیاد مهم نیست واسم

ممنون
یکی از بچه ها بهم گفت RT کلا از 3070 به بالا درست و حسابی ظاهر میشه.
حالا نمیدونم چقد درست میگفت با این اطلاعات صفرم.
همین xfx SWFT 210 RX 6600 8GB GDDR6 یکی میگیرم پس. رزولوشنم مانیتورم 1080 ه زیاد مهم نیست واسم

خوده 3070 هم بعضی از بازیها رو با RT روشن 60 فریم ثابت نمیده!
6600 خالی حدودا 15~20 درصد از XT 6600 ضعیفتره, این نکته رو هم در نظر بگیر. (ولی باز از 3050 بهتره)

سلام
ممنون میشم یه مودم خوب که بشه راحت توش سرعت دانلود و اپلود رو برای هر گوشی یا اصلا برای وایرلس رو محدود کرد. چون الا یه مشکلی که هست سرعت سرویس من 1 مگ بعد تو خونه از اینستاگرام و.. که استفاده میکنن رسما تو گیم اینا پینگم میره بالا می خوام مثلا شده یه 200-300 کیلوبایت محدود کنم. مودم منم قدیمه نتونستم تو نت یه اموزش درست حسابی براش پیدا کنم!خلاصه یه مودم باشه که کار کردن باهاش راحت باشه
بعد اگه بشه قابلیت اشتراک ...ش.کن هم داشته باشه بین همه دستگاه ها

خوده 3070 هم بعضی از بازیها رو با RT روشن 60 فریم ثابت نمیده!
6600 خالی حدودا 15~20 درصد از XT 6600 ضعیفتره, این نکته رو هم در نظر بگیر. (ولی باز از 3050 بهتره)
آقا الان اومدم خریدو بزنم! متوجه یه نکته مهم شدم!
اینا هیچ کدوم گارانتی ندارن! 😐 استوک رو نمیگما! همین کارتای آکبند‌! ماینینگ که تموم شد چرا اینطوریه هنوز؟؟ بدون گارانتی بخرم چیزی نمیشه؟! این مدل کارتی که گفتم (6600 ایکس اف ایکس) کلا تو ایمالز و ترب گارانتی دار ندیدم فوقش هفت روز و مهلت تست!!!

آقا الان اومدم خریدو بزنم! متوجه یه نکته مهم شدم!
اینا هیچ کدوم گارانتی ندارن! 😐 استوک رو نمیگما! همین کارتای آکبند‌! ماینینگ که تموم شد چرا اینطوریه هنوز؟؟ بدون گارانتی بخرم چیزی نمیشه؟! این مدل کارتی که گفتم (6600 ایکس اف ایکس) کلا تو ایمالز و ترب گارانتی دار ندیدم فوقش هفت روز و مهلت تست!!!

راسیتش من از گارانتی های ایران خبر ندارم ولی چن وقت پیش یه سیستم تو ایران جمع کردم با گارانتی فعلا به مشکلی نخورده که بتونم نظر بدم. ولی پیشنهاد شخصیم اینه که حتما حتما قطعات سخت افزاری رو با گارانتی بخرید. حیفه به خاطر 2~3 تومن یه کالای 10~15 تومنی به فنا بره.

در مورد اون برندی هم که گذاشتی قبلا یه خبری اومده بود که تو چین کارکرده هاشو دوباره بسته بندی میکردن و جای کالای نو میفروختن

با 6600xt برای ری تریسینگ به مشکل نمیخورم؟

ری تریسینگ 3050 بهتر از 6600xt نیست؟
داداش rt روی 3070 هم بزور فریم میده روی ۳۰۵۰‌ 😁
من گرافیک با فریم برام مهم تره تا چند تا نورپردازی الکی

سلام
بین این مانیتورها کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
Cooler Master GM27 FQS ARGB
Asus TUF VG27AQ1A

دومی از ASUS پیشنهاد میشه.
کولرمستر هنوز در تنظیم بهینه کردن Over drive و کاهش گوستینگ خیلی تجربه ای نداره، ولی کیفیت پنلش خوبه.

سلام. من پاور 500 گرین و cpu i5-8400 دارم. میخوام برای کارم یا 2060 بگیرم یا 3050. به نظرتون مشکل نداره و نیاز به ارتقاء پیدا نمیکنم؟ بعد آیا برند زوتک خوب هست یا هون asus رو بگیرم؟

سلام. من پاور 500 گرین و cpu i5-8400 دارم. میخوام برای کارم یا 2060 بگیرم یا 3050. به نظرتون مشکل نداره و نیاز به ارتقاء پیدا نمیکنم؟ بعد آیا برند زوتک خوب هست یا هون asus رو بگیرم؟

پاور فعلی شما برای هر دو مدل کارت گرافیک کفایت میکنه و مشکلی نیست.
برای کارتی در این رده بله، زوتک هم میتونه خرید مناسبی باشه، هر چند که در برخی مدلها کیفیت ساخت یکسان نیست.

عرض ادب
یه سیستم نسل هفت (i7-7700k) دارم که کارت گرافیک رو به 3080 Ti ارتقا دادم. احتمال داره در ۱-۲ سال آتی اگر ما بودیم و پول هم بود، CPU‌رو هم ارتقا بدم. برای این سیستم چه پاوری توصیه میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or