مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان بنده می‌خوام SSD 8200pro رو سفارش بدم ولی بعد مشخصات ssd adata legend 840 رو دیدم که نسل ۴ هستش و ۷۰۰ الی ۸۰۰ تومن گرونتره ،منم چون فقط استفادم برا گیمه بنظرتون ارزش داره بیشتر هزینه کنم نسل ۴ رو بگیرم؟

بله اگر مادربردتون PCIe 4.0 یا بالاتر هست ارزشش رو داره.
البته سرعت بالاتر فقط به پهنای باند بالاتر گذرگاه PCIe مرتبط نیست و فاکتورهای بسیار بیشتری در این مورد دخیل هستن.

بله ارزش داره کارت منم نسل چهار هست به مادر برد م که نسل 3 هست فشار میاره .

چجور فشاری منظورتون هست؟

با سلام، با بودجه ۵۰میلیون تومن بهترین مانیتور گیمینگ موجود در بازار رو معرفی کنید.
بین ۲۷ الی ۳۰ اینچ ، حداقل 2k و صفحه تخت.

فکر نکنم بهتر از Odyssey Neo G9 برای بازی بشه پیدا کرد، ولی VA هست و منحنی، بنابراین گزینه مناسبی برای شما نیست.
Asus ROG Swift PG279QM یه مدل IPS فلت 2K و 240 هرتز با تراشه GSync هست و زیر 30 تومنه. کیفیتش هم عالی هست.

ROG Swift PG32UQ که 4K هست رو هم هنوز در بازار داخلی ندیدم.

درود دوستان،
یکی از دوستان من قصد خرید لپتاپ داره و هدفش هم گیم نیست، بیشتر نرم افزارهایی مثل متلب و اینجور چیزا کار میکنه... بودجه مدنظرش هم حدود 1000 تا 1100 یورو هست، ممنون میشم ی چند مورد مناسب پیشنهاد بدید.

درود دوستان،
یکی از دوستان من قصد خرید لپتاپ داره و هدفش هم گیم نیست، بیشتر نرم افزارهایی مثل متلب و اینجور چیزا کار میکنه... بودجه مدنظرش هم حدود 1000 تا 1100 یورو هست، ممنون میشم ی چند مورد مناسب پیشنهاد بدید.

قدرت پردازنده در کار ایشون باید تمرکز اصلی باشه و برای دستگاهی با این مشخصات پردازنده ای قوی مثل Core i7 12700H توصیه میشه.
مدلی مثل HP Omen 16 - K0013DX - A این مشخصات رو داره که از تراشه ی گرافیکش هم میشه برای شتابدهی در پلاگین های مربوطه استفاده کرد.

دوستان سلام
من میخوام یه سیستمی جمع کنم تو رنج ۴۰-۴۵ میلیون
ولی چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که لپتاپ ارزونتر در میاد
میدونم لپتاپ رو نمیشه ارتقاع داد ولی به جز این چه فرق دیگه ای دارن ؟
مثلا لپتاپ مورد نظرم‌ این هستش

TUF Dash F15 FX517ZR-AA​

قیمت لپ تاپ Asus TUF Dash F15 2022 | خرید لپ تاپ ایسوس FX517ZR | آداک

• Like
Reactions: Arcases
کارت pcie 4هست مادربرد pcie 3

آیا همون کارایی را داره یا افت داره ؟

.

بستگی به مدل کارت و قطعات دیگه داره، اما در بیشتر موارد خیر، هنوز تفاوتی ایجاد نمیکنه و تفاوت راندمان در بدترین حالت زیر 5 درصد هست.
کارتهای سری 40 هنوز با PCIe 3.0 تست نشدن که در این مورد مطمئن باشیم، اما اونها احتمال افت راندمان بیشتری در این زمینه خواهند داشت.

دوستان سلام

TUF Dash F15 FX517ZR-AA​

لپ تاپ ارزونتر درمیاد چون راندمان قطعاتش هم پایننتره و تهویش هم محدودتر.
مثلا مدلهای مشابه از پردازنده و تراشه های گرافیک دسکتاپ و لپ تاپ گاهی اوقات تفاوت راندمان محسوسی دارند.

مدلی که نوشتید از قضا یکی از سری مدلهای خیلی خوب هست که قیمت، کیفیت ساخت و راندمان مناسبی داره در این رده بودجه ای.

سلام
ایا ارتقای سی پو ازi5 3470 بهi7 3770 ارزش داره؟ باتوجه به قیمت1.500.000تومان
تاثیری واسه اجرا و هنگ نکردن تو بازی(فارکرای۵،گوست ریکون) داره؟
.................................................
ram:32gb
vga:1080ti11gb oc
mb:z77v
green850

سلام
ایا ارتقای سی پو ازi5 3470 بهi7 3770 ارزش داره؟ باتوجه به قیمت1.500.000تومان
تاثیری واسه اجرا و هنگ نکردن تو بازی(فارکرای۵،گوست ریکون) داره؟
.................................................
ram:32gb
vga:1080ti11gb oc
mb:z77v
green850

خیر، اون نسل حتی اگه Core i7 هم باشه دیگه برای بازیهای امروزی شدیدا گلوگاهه. بهترین کار اینه که حداقل به نسل 9 یا 10 پردازنده های اینتل ارتقا بدید. یعنی پردازنده مادربرد و رم رو همزمان عوض کنید.

سلام دوستان
یه پیشنهاد می خواستم برای یک سیستم کامپیوتر با بودجه حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون
بیشتر کارم مهندسی (برق) هست و آخر هفته های بازی می کنم، الان دارم با لپتاپ FX504 با گرافیک 1050ti کار می کنم و CPU i7 8750
دنبال آخرین تکنولوژی و پول زیادی دادم نیستم و مقرون به صرفه بودن و ارزش قیمتی مهمه (چندین سال بازی نمی‌کردم و آخرین کنسول PS3 بود)

مانیتور 34 ultrawide شیائومی دارم و بسیار راضیم (خیلی از مانیتور خود لپتاپ بهتره) با رزولوشن 3440x1440 است که خروجی HDMI لپتاپ نمی تونه بیشتر 50Hz اون رو درایور کنه
بازی GOW 2018 رو همین سیستم با تنظیمات متوسط با پایین حدود 30 35 فریم جواب میگرفتم که تا 25 هم افت می کرد که بد نبود و راضی بودم .

ممنون می‌شوم یک سیستم با این بودجه پیشنهاد بدید

آخرین ویرایش:
دوستان سلام

TUF Dash F15 FX517ZR-AA​

بنظرم اگه نمیخوای حملش کنی نگیر، دمای لپتاپای گیمینگ خیلی بالاست اسیرت میکنه، تا جایی که از دوست و آشنا ها دیدم خرابیش هم بیشتر از سیستم معمولیه

خیر، اون نسل حتی اگه Core i7 هم باشه دیگه برای بازیهای امروزی شدیدا گلوگاهه. بهترین کار اینه که حداقل به نسل 9 یا 10 پردازنده های اینتل ارتقا بدید. یعنی پردازنده مادربرد و رم رو همزمان عوض کنید.
پس یه سی پی یوi7 و مادربورد وای فا دار و رم ddr5تا 25میلیون معرفی کنید.
4عدد رم جی اسکیل تردینت ایکس2400چند فی میخورن؟

دوستان یه سوالی درمورد ماوس داشتم من ماوس فعلیم یچیزی مثل این مدله, دقیقا همین نیست ولی ارگونومیش تقریبا مثل همینه درکل بد نیس ولی انگشت چهار و پنجم که سمت راستشه روهم میوفته و یکم تو استفاده طولانی اذیت میکنه کلا رو مخه
الان دنبال یه مدلم که قیمتش مناسب باشه و برای بازی شوتر خوب باشه فقط واسه شوتر میخوام استفادش کنم من چهار پنج ساله از همین ماوس استفاده کردم اصلا نمیدونم کدوم مدل تو دست راحتتره و واسه شوتر چه مدلی بهتره
این مدلو دیدم حس میکنم واسه شوتر مناسبتر باشه و تو دست راحتتر باشه بنظرتون خوبه یا دنبال مدل دیگه ای بگردم؟
یه سوال دیگه هم داشتم ماوس پد استفاده میکنید شما یا نه؟ من کلا استفاده نمیکردم راحت نبودم بیشتر بخاطر اینکه کوچیک بودن سال هاست بدون ماوس پد بازی میکنم الان یه مدل rgb دار بزرگ دیدم قشنگ بود دو دلم که خوبه یا نه

سلام دوستان
یه پیشنهاد می خواستم برای یک سیستم کامپیوتر با بودجه حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون
بیشتر کارم مهندسی (برق) هست و آخر هفته های بازی می کنم، الان دارم با لپتاپ FX504 با گرافیک 1050ti کار می کنم و CPU i7 8750
دنبال آخرین تکنولوژی و پول زیادی دادم نیستم و مقرون به صرفه بودن و ارزش قیمتی مهمه (چندین سال بازی نمی‌کردم و آخرین کنسول PS3 بود)

مانیتور 34 ultrawide شیائومی دارم و بسیار راضیم (خیلی از مانیتور خود لپتاپ بهتره) با رزولوشن 3440x1440 است که خروجی HDMI لپتاپ نمی تونه بیشتر 50Hz اون رو درایور کنه
بازی GOW 2018 رو همین سیستم با تنظیمات متوسط با پایین حدود 30 35 فریم جواب میگرفتم که تا 25 هم افت می کرد که بد نبود و راضی بودم .

ممنون می‌شوم یک سیستم با این بودجه پیشنهاد بدید

این سیستم توصیه میشه:

قیمتمدلنام قطعه
پنج میلیون و ۲۵۰ هزار تومانIntel Core i5 12400FCPU
۹۵۰ هزار تومان(DeepCool GAMMAXX 400 XT)COOLING
پنج میلیون و ۴۹۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H670-Plus D4
(MSI PRO Z690-A DDR4)
MotherBoard
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
چهارده میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS DUAL GeForce RTX 3060 O12G GDDR6VGA
یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۶۸۰ هزار تومانWD Blue SN570 500GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN GP600B-HP EVOPower
یک میلیون و ۳۳۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
سی و شش میلیون و ۴۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

گرافیک این سیستم برای رزولوشن مانیتور شما هنوز هم ضعیف هست، اما چند برابر از اونی که دارید قویتر عمل میکنه.
اگر تونستید گرافیک RTX 3070 به بالا انتخاب کنید.

پس یه سی پی یوi7 و مادربورد وای فا دار و رم ddr5تا 25میلیون معرفی کنید.
4عدد رم جی اسکیل تردینت ایکس2400چند فی میخورن؟

قیمتمدلنام قطعه
هشت میلیون و ۲۵۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
Intel Core i5 12600K
(AMD Ryzen 5 5600X)
CPU
دو میلیون و ۵۰ هزار تومانGREEN GLACIER GLC120-ARGBCOOLING
هفت میلیون تومان
(سه میلیون و ۸۸۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z690-P D4
(ASUS PRIME B550-PLUS AM4)

MotherBoard
دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3600MHz -16GBRAM

در این رده و با این قیمتها خرید DDR5 مقرون به صرفه نیست و افزایش راندمانش هم مشهود نیست
رمهای فعلی رو هر ماجول 400 قیمت اعلام کنید.

دوستان یه سوالی درمورد ماوس داشتم من ماوس فعلیم یچیزی مثل این مدله, دقیقا همین نیست ولی ارگونومیش تقریبا مثل همینه درکل بد نیس ولی انگشت چهار و پنجم که سمت راستشه روهم میوفته و یکم تو استفاده طولانی اذیت میکنه کلا رو مخه
الان دنبال یه مدلم که قیمتش مناسب باشه و برای بازی شوتر خوب باشه فقط واسه شوتر میخوام استفادش کنم من چهار پنج ساله از همین ماوس استفاده کردم اصلا نمیدونم کدوم مدل تو دست راحتتره و واسه شوتر چه مدلی بهتره
این مدلو دیدم حس میکنم واسه شوتر مناسبتر باشه و تو دست راحتتر باشه بنظرتون خوبه یا دنبال مدل دیگه ای بگردم؟
یه سوال دیگه هم داشتم ماوس پد استفاده میکنید شما یا نه؟ من کلا استفاده نمیکردم راحت نبودم بیشتر بخاطر اینکه کوچیک بودن سال هاست بدون ماوس پد بازی میکنم الان یه مدل rgb دار بزرگ دیدم قشنگ بود دو دلم که خوبه یا نه

هیچ اطلاعی از مدلهای متفرقه در دسترس نیست و توصیه هم نمیشه دنبال این مدلهای تقلبی باشید.
راحت بودن توی دست فقط یه معیار انتخاب هست، کیفیت ساخت، سرعت و دقت سنسور، تاخیر و سوییچ های کلیک، وزن و نرم افزار و امکانات جنبی همگی مهم هستن.
بودجه برای یه مدل معتبر و با کیفیت حدود یک میلیون و بالاتر هست.
استفاده از ماوس پد هم برای کار اداری و بازی مرسوم هست و توصیه هم میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or