سلام به همه مخصوصا آقا فرشید
این سیستم منه:
rtx 3070 tuf
i5 10400f
b460 plus tuf gaming
ram:2*8 3000
مانیتور فعلیم سامسونگ d332 24 اینج
قصد خرید یه مانیتور با فریم بهتر دارم این 75hz
خرید این مدل نسبت به مانیتور قبلیم معقوله gigabyte M27F
رزولشن fhd مناسب این کارته دیگه به خاطر 8 گیگ بودنش میگم
اصلا تفاوت اون قدری هست براش هزینه کنم 75 تا 144 هرتز؟
کیفیت مانیتور گیگا بهتره؟
بهترین چیزی که میشه تو رنج 8 یا شاید 9 تومن خرید چیه
فاصله صندلی تا میز هم فکر کنم 50-60 سانت باشه با این 24 که مشکلی نداشتم
ممنون
تفاوت 60 هرتز با 144 هرتز از زمین تا آسمان هست! بنابرایم ارزش هزینه کردن داره، مخصوصا که شما کارت گرافیک مناسبش رو هم داری.
بالاتر از 24 اینچی هم اگر بخوای بخری باید رزولوشن 1440p باشه، نه 1080p که توان پردازش سنگین تری نیاز داره و با کارت شما کمتر به محدوده ی نزدیک به 144 فریم خواهد رسید.
تا 9 تومن ACER KG241QS یه گزینه مناسبه.
فاصله تا نمایشگر هم استانداردش همینه.
سلام دوستان. من یه گرافیک Rog Strix 1650 دارم 2 سال از گارانتیش مونده بدون ایراده کاملا. چه قیمتی بفروشمش؟ بعضی جاها دیدم 15,16 میلیون میفروشن نو رو :\
قیمت کارت گرافیک خیلی نوسان داره، بر اساس قیمت کارت آکبند و با کسر 20 درصد قیمتگذاری کنید.
سلام وقت بخیر
یک سیستمم قدیمی دارم، سال 2016 خریدم
تا وقتی بازی RDR2 نصب نکرده بودم می گفتم کافیه چون همه گیم ها رو در رزولوشن 720p با تنظیمات خیلی خوب بین 30 تا 40 فریم می گرفتم و نیاز به ارتقا نداشتم
ولی این بازی و که نصب کردم (حتی روی low هم کنده!) متوجه شدم دیگه عمرش تموم شده
پردازنده 2500k
گرافیک Giga 660 ti
16 گیگ رم
مادربرد H61C ایسوس
پاور گرین GP-585B با بازده 85 درصد برنز
سوال اول: من می تونم با این پاور کارت 1080 gtx بخرم؟...من مانیتورم بزرگ نیست 20 اینچه و همه بازی ها روی 720p اجرا می کنم
قدرتش چقدر هست؟ و چقدر با سیستم فعلی بازدهی میده؟ یعنی برای نسل بعد بازی ها در حداقل هم مناسبه؟
نویزش چطوره ، خیلی زیاده؟
با پاورم سازگار هست؟ (دو تا خروجی 2+6 پین داره)
دوم : قطعات سیستمم و چقدر قیمت بدم خوبه؟
سوم : چه پردازنده ای برای نسل بخرم بعد مناسبه؟
9600k یا 9700k یا 8700k
10400 یا 10600 یا 11600
اینها برای نسل بعد مناسبه
چهارم: من یک فن کولرمستر hyper 212 led قدیمی دارم(روش نوشته AM3+ و 1151) ...به این پردازنده های جدید می خوره؟...همینطور مثلا خوندم 10700، 11700 یا 9900 خیلی داغ هستن و کولر بادی مناسب نیست! درسته؟
پنجم :
مادربرد خوب (حتی دست دوم برای دو سه نسل قبل هم باشه مشکلی نیست ) با صدای حرفه ای چی پیشنهاد می کنین؟...صدای مادربرد فعلیم خیلی بد هست از ته چاه میاد بیرون!! حتی هدفون نو هم خریدم اما بهتر نشد!
اونقدر طولانی نوشتید که برای پاسخ دادن باید براتون مقاله نوشت! این رویه کار انجمنها نیست.
1- پاور شما جوابگو هست و مشکلی نیست، اما پردازنده ی فعلی کنده و نمیتونه از تمام توان گرافیک جدید استفاده کنه.
3- پردازنده نسل بعدی بستگی به بودجه کلی و سایر قطعات مورد نیاز داره. چون باید پردازنده، مادربرد و رم رو یکجا ارتقا بدید.
4- کولر بادی هم مناسبه و جوابگو هست، مدلی که دارید هم به پردازندههای لیست شده میخوره.
5-تنها مادربردهای رده بالا و حرفه ای کارت صدای با کیفیت خیلی بالا دارند که مهمولا رده Gaming و سری Z رو در هر نسل شامل میشه.
مادربردهای نسل جدید کلا کیفیت صداشون نسبت به نسلی که الان دارید چند سطح بالاتر رفته.