ortegoli
کاربر سایت
سلاممن تا 10 میلیون قصد خرید مانیتور دارم
1- خرید مانیتور خمیده رو پیشنهاد میدید؟
2- 27 اینچ برای 1080 تو فاصله 1.5 متر زیاد بد نیست؟
3- ارزش داره بخاطر 160 هرتز 1/ میلیون بیشتر نسبت به 144 هرتز بدم؟
4- این مانیتور های جدید ام اس ای و گیگابایت پنلش برای چه شرکتی هستش؟
5-ارزش داره بودجه رو ببرم بالاتر حتی تا 12 و 15 مانیتور 4K بخرم با توجه به کنسول های نسل بعدی که هم ساپورت میکنن؟!
6-پنل IPS خودم در حال حاضر دارم، ولی واقعا بشدت ضایع رنگ ها رو مخصوصا رنگ مشکی نشون میده! طوری که شخصا تلویزیون با پنل VA داشتم وقتی فیلم توش میدیدم حسابی کف خون قاطی میکردیم
7- شدت روشنایی 250 تا خدایی کم نیست واسه یک مانیتور 10 میلیونی؟!
8- از مدل های 24 اینچ Acer Predator XB3 XB253Q GP 24.5 Inch 144Hz HDR 400 FHD IPS G-SYNC Gaming Monitor و سامسونگ G3 رو پیدا کردم که واقعا یک تنه غول های بی شاخ و دمی هستن ولی احساس میکنم 24 اینچ خیلی کوچیه، مخصوصا این که تلویزیونم رو فروختم و دیگه با پولش باید یک چیز درست و حسابی بخرم که جای اون رو پر کنه! حالا نظرتون در مورد 24 اینچ چیه در حال حاضر خودم 22 اینچ بنکیو رو دارم.
9- از برند Acer چیزی پیشنهاد میدید؟ مخصوصا این مدل Acer Predator XB3 XB253Q GP 24.5 Inch 144Hz HDR 400 FHD IPS G-SYNC Gaming Monitor که رو کاغذ میزنه یک هیولایی تمام عیار باشه!!
خمیده من خریدم خیلی بدرد نخوره مخصوصا بازی دو بعدی رسما سر گیجه اس
نه تفاوت زیاد نیست تا 160
شرکتاشون رو نمیدونم ولی ips هستن گیگابایت مشکی رو افتضاح نشون میده
اگر کنسول مد نظرت هست 4k پیشنهاد خوبیه اما اگر صرفا بازی برای pc میخوای بنظرم هرتز بالاتر ارجحیت داره
بنظرم برای بازی با pc سایز 24 و 27 خوبه اما بلزرگ تر اذیت میکنه و باید با فاصله بگذاری
اگر بتونی vg27aq رو بگیری بنظرم هیچ چیزی کم نداری خودم گرفتم 14800 اما نمیدونم الان هم بشه پیدا کرد یا نه
بهترین مانیتور گیم توی اون رنج قیمتی هست