SaeedKING
کاربر سایت
سلامسلام. والله گفتنیهاشو که عرض کردم خدمتتون. تنها مشکلی که داره (جدای از تراکم پیکسلی پایین برای فاصلههای کم)، مشکل یونیفورمیتی رنگ سفید و مشکی هست که چون حاشیههای خیلی نازکی داره غیر قابله اجتنابه.
مانیتور من ازنظر IPS Glow و Backlight Bleed نه عالیه نه افتضاح. ولی این مساله کاملا شانسیه و ممکنه برای شما بهتر یا بدتر باشه.
البته اگه اتاقتون کمی نور داشته باشه و روبروی مانیتور باشید اصلا متوجه این مشکلات نمیشید.
اون مدل 1440p که دوستمون معرفی کرد رومن توی بازار دیدم. اگر توانش رودارید اون مدل رو بخرید.
مانیتور امروز رسید دستم و یکی دو ساعتی باهاش کار کردم. با توجه به اینکه تا حالا تجربه کار با مانیتور ۱۴۴۰ نداشتم و همیشه فاصله حداقل ۱.۵ متر ازش دارم تصویر این مانیتور کاملا برام قابل قبوله. فقط نمیدونم چرا سیستم مانیتور رو بعنوان gsync compatibe نمیشناسه. اینطور که من دستگیرم شد ظاهرا باید فقط از کابل DP استفاده کرد تا این قابلیت فعال بشه، درسته؟ توی کارتنش فقط یدونه کابل hdmi بود، بنظرتون تفاوت عملکرد freesync و gsync روی این مانیتور انقدر هست که ارزش داشته باشه براش یدونه کابل DP جداگونه خرید؟
اون مانیتوری که دوستمون معرفی کردن هم من هرچقدر گشتم پیدا نکردم. حداقل توی هیچ فروشگاه اینترنتی موجود نبود.
آخرین ویرایش: