مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام، دوستان ببخشید من تاپیک درستی رو پیدا نکردم که سوالمو بپرسم، ی لپ تاپ قدیمی دارم میخام بفرووشم اما قیمتشو دقیق نمیدونم asus x540Lj
core I3 5005U
4gb ram
hdd 500gb
لطف میکنید ی قیمت بدید که بزارم برا فروش؟

فرشید جان سلام
آقا 2 تا سوال داشتم از محضرتون
1- من اوپن لوپ دوست ندارم ینی فوبی نشتی دارم واسه همین نمیخوام ببندم. نظر خودم رو NZXT Kraken Z73 هست. شما نظر خواصی دارین در مورد کلوز لوپ ها ؟
2- کیس فول تاور درجه یک برای سیستم چی پیشنهاد میدین ؟ من نظرم رو Obsidian 1000d هست منتها چون اوپن لوپ نمیبندم دیدم نصف فضای کیس خالی میمونه
ممنونم از لطفت فرشید جان

جریان اینه که هدستی که 7.1 ساپورت کنه باید USB باشه و علاوه بر این فرم‌ور کنسول رو هم ساپورت کنه. مدلی که من معرفی کردم جک 3.5 میلی‌متری هست و USB نیست. مدلهای USB هم باید پشتیبانی رسمی از کنسول داشته باشن تا صدای 7.1 رو شبیه سازی کنن.

هدست‌های ایسوس مثلTUF Gaming H7 از این دسته هستند که ساپورت کنسولی هم دارند.

3500
4500
300

برای 6900 xt باید یه 850 واتی بگیرید. مدل 750 واتی به سختی جواب بده و روی لبه هست، تضمینی برای عدم مشکل باهاش نمیشه داد.
برای این گرافیک چرا 5600X؟ بهتره یه 5800X یا بالاتر داشته باشید.
آقا فرشید جسارتا شما مطمئنید tuf h7 روی کنسول های نسل نهمی خصوصا مایکروسافت 7.1 ساپورت میکنه؟

آقا فرشید جسارتا شما مطمئنید tuf h7 روی کنسول های نسل نهمی خصوصا مایکروسافت 7.1 ساپورت میکنه؟

من فقط مطمئن هستم با کنسول‌ها سازگاره، مطمئن نیستم که ساپورت 7.1 داشته باشه.

من یه رم 8 کیک 2666 لکسار گرفتم تو مادربورد میزنه unidentified 8192mb 2667mhz . درصورتیکه رم قبلی geil بود اسم برندشو مینوشت. مشکلی هست ایا؟
خیر، مشکلی نیست، اطلاعات بخش SPD سازنده‌ی رم توسط بایوس شناسایی نشده فقط. اگر مشکل پایداری و خطا در memtest 86 نداشته باشید و مشکلات ناپایداری هم دیده نشه رم با مادربردتون سازگاره.
برای رم بهتره اگر انتخاب دارید از برند معتبر خرید کنید.

سلام به همه مخصوصا آقا فرشید
این سیستم منه:
rtx 3070 tuf
i5 10400f
b460 plus tuf gaming
ram:2*8 3000
مانیتور فعلیم سامسونگ d332 24 اینج
قصد خرید یه مانیتور با فریم بهتر دارم این 75hz
خرید این مدل نسبت به مانیتور قبلیم معقوله gigabyte M27F
رزولشن fhd مناسب این کارته دیگه به خاطر 8 گیگ بودنش میگم
اصلا تفاوت اون قدری هست براش هزینه کنم 75 تا 144 هرتز؟
کیفیت مانیتور گیگا بهتره؟
بهترین چیزی که میشه تو رنج 8 یا شاید 9 تومن خرید چیه
فاصله صندلی تا میز هم فکر کنم 50-60 سانت باشه با این 24 که مشکلی نداشتم
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. من یه گرافیک Rog Strix 1650 دارم 2 سال از گارانتیش مونده بدون ایراده کاملا. چه قیمتی بفروشمش؟ بعضی جاها دیدم 15,16 میلیون میفروشن نو رو :\

سلام وقت بخیر

یک سیستمم قدیمی دارم، سال 2016 خریدم

تا وقتی بازی RDR2 نصب نکرده بودم می گفتم کافیه چون همه گیم ها رو در رزولوشن 720p با تنظیمات خیلی خوب بین 30 تا 40 فریم می گرفتم و نیاز به ارتقا نداشتم

ولی این بازی و که نصب کردم (حتی روی low هم کنده!) متوجه شدم دیگه عمرش تموم شده

پردازنده 2500k

گرافیک Giga 660 ti

16 گیگ رم

مادربرد H61C ایسوس

پاور گرین GP-585B با بازده 85 درصد برنز

سوال اول: من می تونم با این پاور کارت 1080 gtx بخرم؟...من مانیتورم بزرگ نیست 20 اینچه و همه بازی ها روی 720p اجرا می کنم

قدرتش چقدر هست؟ و چقدر با سیستم فعلی بازدهی میده؟ یعنی برای نسل بعد بازی ها در حداقل هم مناسبه؟

نویزش چطوره ، خیلی زیاده؟

با پاورم سازگار هست؟ (دو تا خروجی 2+6 پین داره)

دوم : قطعات سیستمم و چقدر قیمت بدم خوبه؟

سوم : چه پردازنده ای برای نسل بخرم بعد مناسبه؟

9600k یا 9700k یا 8700k

10400 یا 10600 یا 11600

اینها برای نسل بعد مناسبه

چهارم: من یک فن کولرمستر hyper 212 led قدیمی دارم(روش نوشته AM3+ و 1151) ...به این پردازنده های جدید می خوره؟...همینطور مثلا خوندم 10700، 11700 یا 9900 خیلی داغ هستن و کولر بادی مناسب نیست! درسته؟

پنجم :

مادربرد خوب (حتی دست دوم برای دو سه نسل قبل هم باشه مشکلی نیست ) با صدای حرفه ای چی پیشنهاد می کنین؟...صدای مادربرد فعلیم خیلی بد هست از ته چاه میاد بیرون!! حتی هدفون نو هم خریدم اما بهتر نشد!

سلام به همه مخصوصا آقا فرشید
این سیستم منه:
rtx 3070 tuf
i5 10400f
b460 plus tuf gaming
ram:2*8 3000
مانیتور فعلیم سامسونگ d332 24 اینج
قصد خرید یه مانیتور با فریم بهتر دارم این 75hz
خرید این مدل نسبت به مانیتور قبلیم معقوله gigabyte M27F
رزولشن fhd مناسب این کارته دیگه به خاطر 8 گیگ بودنش میگم
اصلا تفاوت اون قدری هست براش هزینه کنم 75 تا 144 هرتز؟
کیفیت مانیتور گیگا بهتره؟
بهترین چیزی که میشه تو رنج 8 یا شاید 9 تومن خرید چیه
فاصله صندلی تا میز هم فکر کنم 50-60 سانت باشه با این 24 که مشکلی نداشتم
ممنون

تفاوت 60 هرتز با 144 هرتز از زمین تا آسمان هست! بنابرایم ارزش هزینه کردن داره، مخصوصا که شما کارت گرافیک مناسبش رو هم داری.
بالاتر از 24 اینچی هم اگر بخوای بخری باید رزولوشن 1440p باشه، نه 1080p که توان پردازش سنگین تری نیاز داره و با کارت شما کمتر به محدوده ی نزدیک به 144 فریم خواهد رسید.
تا 9 تومن ACER KG241QS یه گزینه مناسبه.
فاصله تا نمایشگر هم استانداردش همینه.

سلام دوستان. من یه گرافیک Rog Strix 1650 دارم 2 سال از گارانتیش مونده بدون ایراده کاملا. چه قیمتی بفروشمش؟ بعضی جاها دیدم 15,16 میلیون میفروشن نو رو :\

قیمت کارت گرافیک خیلی نوسان داره، بر اساس قیمت کارت آکبند و با کسر 20 درصد قیمت‌گذاری کنید.

سلام وقت بخیر

یک سیستمم قدیمی دارم، سال 2016 خریدم

تا وقتی بازی RDR2 نصب نکرده بودم می گفتم کافیه چون همه گیم ها رو در رزولوشن 720p با تنظیمات خیلی خوب بین 30 تا 40 فریم می گرفتم و نیاز به ارتقا نداشتم

ولی این بازی و که نصب کردم (حتی روی low هم کنده!) متوجه شدم دیگه عمرش تموم شده

پردازنده 2500k

گرافیک Giga 660 ti

16 گیگ رم

مادربرد H61C ایسوس

پاور گرین GP-585B با بازده 85 درصد برنز

سوال اول: من می تونم با این پاور کارت 1080 gtx بخرم؟...من مانیتورم بزرگ نیست 20 اینچه و همه بازی ها روی 720p اجرا می کنم

قدرتش چقدر هست؟ و چقدر با سیستم فعلی بازدهی میده؟ یعنی برای نسل بعد بازی ها در حداقل هم مناسبه؟

نویزش چطوره ، خیلی زیاده؟

با پاورم سازگار هست؟ (دو تا خروجی 2+6 پین داره)

دوم : قطعات سیستمم و چقدر قیمت بدم خوبه؟

سوم : چه پردازنده ای برای نسل بخرم بعد مناسبه؟

9600k یا 9700k یا 8700k

10400 یا 10600 یا 11600

اینها برای نسل بعد مناسبه

چهارم: من یک فن کولرمستر hyper 212 led قدیمی دارم(روش نوشته AM3+ و 1151) ...به این پردازنده های جدید می خوره؟...همینطور مثلا خوندم 10700، 11700 یا 9900 خیلی داغ هستن و کولر بادی مناسب نیست! درسته؟

پنجم :

مادربرد خوب (حتی دست دوم برای دو سه نسل قبل هم باشه مشکلی نیست ) با صدای حرفه ای چی پیشنهاد می کنین؟...صدای مادربرد فعلیم خیلی بد هست از ته چاه میاد بیرون!! حتی هدفون نو هم خریدم اما بهتر نشد!

اونقدر طولانی نوشتید که برای پاسخ دادن باید براتون مقاله نوشت! این رویه کار انجمن‌ها نیست.
1- پاور شما جوابگو هست و مشکلی نیست، اما پردازنده ی فعلی کنده و نمیتونه از تمام توان گرافیک جدید استفاده کنه.
3- پردازنده نسل بعدی بستگی به بودجه کلی و سایر قطعات مورد نیاز داره. چون باید پردازنده، مادربرد و رم رو یکجا ارتقا بدید.
4- کولر بادی هم مناسبه و جوابگو هست، مدلی که دارید هم به پردازنده‌های لیست شده میخوره.
5-تنها مادربردهای رده بالا و حرفه ای کارت صدای با کیفیت خیلی بالا دارند که مهمولا رده Gaming و سری Z رو در هر نسل شامل میشه.
مادربردهای نسل جدید کلا کیفیت صداشون نسبت به نسلی که الان دارید چند سطح بالاتر رفته.

تفاوت 60 هرتز با 144 هرتز از زمین تا آسمان هست! بنابرایم ارزش هزینه کردن داره، مخصوصا که شما کارت گرافیک مناسبش رو هم داری.
بالاتر از 24 اینچی هم اگر بخوای بخری باید رزولوشن 1440p باشه، نه 1080p که توان پردازش سنگین تری نیاز داره و با کارت شما کمتر به محدوده ی نزدیک به 144 فریم خواهد رسید.
تا 9 تومن ACER KG241QS یه گزینه مناسبه.
فاصله تا نمایشگر هم استانداردش همینه.
متاسفانه محدودیت بودجه دارم وگرنه یه مدل بالاتر همین گیگا رو برمیداشتم که 1440p باشه
ولی خب خیلی 27 اینچ 1080p تو ذوق میزنه؟ اندازه برام مهمه

سلام دوستان این سیستم پایین:
Intel Core i3 7100 CPU
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400MHz RAM
ASUS GTX 1050 Ti Expedition 4GB
GIGABYTE B250M-HD3 MotherBoard
گرافیک low توی وارزون و بلاد هانت 80 اف پی اس میده اما تیر میخوره یهو میشه 10 و سی پی یو به شدت یوز میشه و رم هم اصلا زیر 100 نمیره مثلا دیسکوردم حتی کرش میخوره + خود بازی(اصلا داغون میشه همه چی).
توی یوتیوب ملت با این کارت گرافیک بازی رو روی مدیوم و حتی رو high اجرا میکنن مشکلی ندارن روی 80 اف پی اس اما رم و سی پی یو خب خیلی از سیستم بالا بهتر دارن.
حالا اگه سی پی یو رو به:
Intel Core i5 9400F
و رم رو به:
GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GB
و چون مادربورد سر سی پی یو به مشکل میخوره تغییرش بدم به:
ASUS PRIME H310M-A
میتونم این مشکل رو فیکس کنم؟ (اکثرا هم تو بازی های بتل رویال اینطوره).
البته کارت گرافیک با این مدل مادربورده مشکلی نمیخوره که؟
مرسی بابت کمکتون.:)

آخرین ویرایش:
بله ولی 10600K بهتره.
سلام
من تقریبآ کیس رو جمع کردم و فقط دو قطعه مونده!
یکیش هم سی پی یو هست!
سی پی یو مد نظرم رو پیدا نکردم فعلآ ولی الان این پست رو دیدم یه خورده تعجب کردم.

میخوام بدونم بر چه مبنایی مدل های K برای مچ شدن با کارت گرافیک بهتره؟
اصولآ وقتی کارت گرافیک موجود هست باید از پردازنده های F یا KF استفاده بشه که مدار متجمع گرافیکی ندارن. اگرم بخوای با مدار متجمع برداری مدل K با معمولی تو عملکرد گرافیک چه فرقی میکنه؟ آیا تو بنچ مارکی چیزی دیدید؟

متاسفانه محدودیت بودجه دارم وگرنه یه مدل بالاتر همین گیگا رو برمیداشتم که 1440p باشه
ولی خب خیلی 27 اینچ 1080p تو ذوق میزنه؟ اندازه برام مهمه

از نظر من بله، توی ذوق می‌زنه و پیکسل‌ها مشخصه، از نظر برخی کاربران دیگه خیر. این مورد سلیقه‌ای هست، مطلقا مورد فنی نیست که براش قطعی نظر بدیم.

سلام دوستان این سیستم پایین:
Intel Core i3 7100 CPU
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400MHz RAM
ASUS GTX 1050 Ti Expedition 4GB
GIGABYTE B250M-HD3 MotherBoard
گرافیک low توی وارزون و بلاد هانت 80 اف پی اس میده اما تیر میخوره یهو میشه 10 و سی پی یو به شدت یوز میشه و رم هم اصلا زیر 100 نمیره مثلا دیسکوردم حتی کرش میخوره + خود بازی(اصلا داغون میشه همه چی).
توی یوتیوب ملت با این کارت گرافیک بازی رو روی مدیوم و حتی رو high اجرا میکنن مشکلی ندارن روی 80 اف پی اس اما رم و سی پی یو خب خیلی از سیستم بالا بهتر دارن.
حالا اگه سی پی یو رو به:
Intel Core i5 9400F
و رم رو به:
GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GB
و چون مادربورد سر سی پی یو به مشکل میخوره تغییرش بدم به:
ASUS PRIME H310M-A
میتونم این مشکل رو فیکس کنم؟ (اکثرا هم تو بازی های بتل رویال اینطوره).
البته کارت گرافیک با این مدل مادربورده مشکلی نمیخوره که؟
مرسی بابت کمکتون.:)

پردازندتون رو به 7700 ارتقا بدید تا مشکل گلوگاه شدن بازی تا حد زیادی حل بشه، بدون تغییر مادربرد و رم هم شدنی هست.
اما اگز فکر ارتقای بهتر هستید 10400 رو با مادربرد متناسب مثل B460 در نظر بگیرید بهتره.

کارت گرافیکتون هم با هیچ مادربردی مشکلی نخواهد داشت، به جز این که ضعیفه و در هر حال مشکل راندمان رو باهاش خواهید داشت.

سلام
من تقریبآ کیس رو جمع کردم و فقط دو قطعه مونده!
یکیش هم سی پی یو هست!
سی پی یو مد نظرم رو پیدا نکردم فعلآ ولی الان این پست رو دیدم یه خورده تعجب کردم.

میخوام بدونم بر چه مبنایی مدل های K برای مچ شدن با کارت گرافیک بهتره؟
اصولآ وقتی کارت گرافیک موجود هست باید از پردازنده های F یا KF استفاده بشه که مدار متجمع گرافیکی ندارن. اگرم بخوای با مدار متجمع برداری مدل K با معمولی تو عملکرد گرافیک چه فرقی میکنه؟ آیا تو بنچ مارکی چیزی دیدید؟

کجا گفته شد پردازنده‌های سری K با کارت گرافیک بهترن؟ اگر سری K یا 10600 توصیه شده به این خاطر بوده که فرکانس بالاتری نسبت به 10400 دارن و افزایش راندمان تک هسته‌ای هم به افزایش نرخ فریم در خیلی بازی‌‌ها منجر میشه.
فرقی بین استفاده از سری K و KF در سیستم گیمینگ نیست، گرافیک مجتمع در صورت وجود هم غیرفعال خواهد شد.

آقا فرشید روی مانیتور زیر 32 و فاصله کم بین 4k و 2k اختلاف تصویر زیاده یا کم؟ من شنیدم اختلاف خیلی کمه گفتم نظرشما رو هم بپرسم @Farshidstar2012

برای من اختلاف قابل تشخیص هست و به همین خاطر 32 اینچی رو فقط با 4K مناسب میدونم، طبق معمول هم سلیقه‌ای هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or