hamed00x
کاربر سایت
همون گیگا m27f رو توصیه میکنید اگه رزولشن رو در نظر نگیریم؟از نظر من بله، توی ذوق میزنه و پیکسلها مشخصه، از نظر برخی کاربران دیگه خیر. این مورد سلیقهای هست، مطلقا مورد فنی نیست که براش قطعی نظر بدیم.
همون گیگا m27f رو توصیه میکنید اگه رزولشن رو در نظر نگیریم؟از نظر من بله، توی ذوق میزنه و پیکسلها مشخصه، از نظر برخی کاربران دیگه خیر. این مورد سلیقهای هست، مطلقا مورد فنی نیست که براش قطعی نظر بدیم.
همون گیگا m27f رو توصیه میکنید اگه رزولشن رو در نظر نگیریم؟
مرسی بابت پاسختون خب من الان پاورم این هست GREEN GP530A-ES کافیه برای 7700؟از نظر من بله، توی ذوق میزنه و پیکسلها مشخصه، از نظر برخی کاربران دیگه خیر. این مورد سلیقهای هست، مطلقا مورد فنی نیست که براش قطعی نظر بدیم.
پردازندتون رو به 7700 ارتقا بدید تا مشکل گلوگاه شدن بازی تا حد زیادی حل بشه، بدون تغییر مادربرد و رم هم شدنی هست.
اما اگز فکر ارتقای بهتر هستید 10400 رو با مادربرد متناسب مثل B460 در نظر بگیرید بهتره.
کارت گرافیکتون هم با هیچ مادربردی مشکلی نخواهد داشت، به جز این که ضعیفه و در هر حال مشکل راندمان رو باهاش خواهید داشت.
کجا گفته شد پردازندههای سری K با کارت گرافیک بهترن؟ اگر سری K یا 10600 توصیه شده به این خاطر بوده که فرکانس بالاتری نسبت به 10400 دارن و افزایش راندمان تک هستهای هم به افزایش نرخ فریم در خیلی بازیها منجر میشه.
فرقی بین استفاده از سری K و KF در سیستم گیمینگ نیست، گرافیک مجتمع در صورت وجود هم غیرفعال خواهد شد.
برای من اختلاف قابل تشخیص هست و به همین خاطر 32 اینچی رو فقط با 4K مناسب میدونم، طبق معمول هم سلیقهای هست.
چرا نباید کارکنه؟ خب کار میکنه دیگه...مادربرد منGigabyte Z370-HD3 هست و از هر 6 عدد ساتا استفاده کردم.
اگر از اسلات M2 استفاده کنم و یک SSDبزارم ، تمام 6 ساتا همچنان کار خواهند کرد ؟
مرسی بابت پاسختون خب من الان پاورم این هست GREEN GP530A-ES کافیه برای 7700؟
اگر نيست چه مدلى رو جايگزينش كنم؟
سلام
دوستان توی سرعت پاسخگویی مانیتور ها ۲ میلی ثانیه خیلی تفاوت با ۱ میلی ثانیه داره؟
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
مادربرد منGigabyte Z370-HD3 هست و از هر 6 عدد ساتا استفاده کردم.
اگر از اسلات M2 استفاده کنم و یک SSDبزارم ، تمام 6 ساتا همچنان کار خواهند کرد ؟
بله، کافیه. اگر کارت گرافیکتون هم باهاش کنار بیاد.
موضوع اینه که سرعت پاسخگویی واقعی با سرعت تبلیغ شده خیلی تفاوت داره گاهی اوقات. باید تست ها رو ملاک قرار داد.
زیر 5 میلیثانیه معمولا مشکل ساز نیست.
اگر اسلات اول نزدیک به CPU باشه احتمال زیاد با سرعت کامل کار خواهد کرد. اما اگر اسلات دوم باشه پهنای باندش با پورتهای 5 و 6 ساتا اشتراکی هستن و باعث غیر فعال شدن اون دو تا پورت میشه. توضیحات کامل توی Manual مادربردتون توی سایت هست.
سلامسلام دوستان و اقا فرشید عزیز
یه مانیتور 2K تا رنج ۱۳ تومن معرفی میکنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام و خسته نباشید.
میخاستم یه ssd بگیرم.تفاوت m2 و ساتا تو چیه؟ برای بازی چه مدلی پیشنهاد میدین؟
یه دسته برای پی سی تا ۲ تومن ام معرفی کنید
آقا فرشید عزیز
گرافیک 3080 گرفتم و 9600K -که خودتون را زحمت دادم برای خریدش - دیگه کم کم قدیمی میشه و باید عوضش کنم.سی پی یو را 11700K انتخاب کردم :
برای سوکت 1200 (سی پی یو 11700K) لطفا یک مادر برد بر مبنای چیپ Z590 معرفی کنید که:
1-بلوتوث 5و 6 wifi داشته باشه
2-چیپ صوتی خوبی داشته باشه (اسپیکر من z906 هست)
3-در صورت عدم تغییر قیمت PCI-E ورژن 4 داشته باشه. برای SSD پر سرعت.گرچه SSD فعلی 980 هست ولی مین حداقل را برای 2 سال میگیرم
بودجه هم حدود 7-8 تومن . حالا کمتر هم شد ، خب بهتر
خودم به ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI ولی اصلا مطمئن نیستم.
برای همین پردازنده یک فن بادی با کوچکترین اندازه ای که ممکنه معرفی کنید که RGB هم داشته باشع مثلا NOTUS 200-PWM جوابگو هست ؟ اهل اورکلاک نیستم . لطفا راهنمایی کنید.
برای رم 2*16 میخوام بگیرم.
نظرتون در مورد - 3200 TRIDENT Z RGB چی هست ؟
قطعات فعلی هم میخوام بفروشم .
Gigabyte Z370-HD3
9600K
GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000
NOTUS-95 PWM
یک قیمت حدودی هم برای فروش اینها لطف کنید.
ممنونم