تا عرضه بازی 2 ماه مونده ولی موتور بازی مال 15 سال پیشه کلا با multi core سی پی یو مشکل داره و به شدت از سی پی یو کار میکشه الان با BFA که پچ فعلی هست مشکلی ندارم ولی برای Shadowlands خیلی system requirment بردن بالا . اس اس دی هم m.2 خریدم با خودتون مشورت کردم ولی چشم سعی می کنم اول کارت بگیرم به نظرت ارزش داره صبر کردن داره سری جدید انویدیا بیاد؟ چون خود بازی 2 ماه دیگه میاد منم عجله ای ندارم مینونم سر کنم چند ماه بازی رو که پیش خرید کردم. شاید بتونم یه میان رده یا پایین رده بگیرم از سری جدید
بله، ارزش صبر کردن که داره، اما کارتهای رده بالا و خوش قیمت مثل 3070 انویدیا هم زودتر از دو ماه دیگه به بازار نمیان
بازی با موتور جدید حتما عملکرد بهینه تری روی پردازنده خواهد داشت، برای همینه فکر میکنم که کارت گرافیک اولویتتون باشه بهتره.
سلام دوستان وقت بخیر...
من جدیدا به فکر خرید پی سی گیمینگ افتادم و احتمالا برای نسل بعد دیگه سراغ کنسولها نرم..طبیعتا خیلی اطلاعاتم در این زمینه ضعیفه با خوندن چندین صفحه از این تاپیک چندتا سوال برام پیش اومده.
اول از همه این که مثلا مدل 1660 که پیشنهاد شده میشه با همون قیمتش یا کمی بیشتر 2070 خرید؛ چرا این پیشنهاد نمیشه؟
به طور کلی به دنبال یه سیستم هستم ترجیحا 20 میلیون یا 25 میلیون تومن. امکان هزینه کردن مانیتو و موس و کیبورد ندارم و روی تلوزیون میخوام بازی کنم. ( مانیتور فول اچ دی قدیمی AOC دارم).. آیا با این قیمتی که گفتم امکان اجرای بازیها تا پنج سال وجود داره؟ یا این که حداقل با مقدار کمی آپگرید بشه سیستم رو تا چند سال جلو برد؟ به هر حال یکی از مزیت کنسولها اینه که شما تا شش هفت سال تقریبا خیالت راحته.
کارت 1660 همرده قیمتی کارت 2070 نیست، شاید مدلها رو اشتباه گرفتید.
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| چهار میلیون و ۹۵۰ هزار تومان | Intel Core i5 10400 | CPU |
| - (۶۵۰ هزار تومان) | - (ThermalRight True Spirit 120M ) | COOLING |
| سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS H410M-E | MotherBoard |
| دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
| سیزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS ROG GTX 1660TI O6G GAMING 6GB GDDR6 | VGA |
| یک میلیون و ۲۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
| یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | SAMSUNG PM981a M.2 256GB | SSD |
| ۳۷۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
| یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | GREEN GP500A-UK Plus | Power |
| یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان | PARS EVO | Case |
| سی میلیون و ۸۴۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
این سیستم بعد از دو یا سه سال امکان ارتاقی کارت گرافیکی رو هم داره که باز بتونه بازیهای روز رو با کیفیت بالاتر اجرا کنه. هیچ وقت عمر عملیاتی پی سی رو با کنسول مقایسه نکنید، چون فناوری کنسول همون روز اول عرضه هم از برخی جهات از پی سی عقبتر هست و قیمت تمام شده ی پایینتری داره.
سلام به همگی بعد از یک هفته بالا و پایین کردن به لیست زیر رسیدیم
Case MASTERTECH Atron Mesh Gaming
Cpu INTEL Core i3-10100 Tray
MB ASUS Prime H410M-A
Ram GEIL Evo Spear 2×8GB 2400Mhz CL16
Power GREEN GP500A-UK Plus Gaming
H.D.D TOSHIBA DT01ACA200 2TB 7200RPM 64MB SATA3
SSD WESTERN DIGITAL GREEN 240GB SATA SSD
VGA ASUS TUF GTX1660 Super O6G Gaming
Cooling GREEN Notus 400-PWM
Light DEEPCOOL 100 WHITE LED STRIP
آیا قطعات با هم هماهنگی دارند و موقع بازی گلوگاه نمیشن؟ چون محل سکونت شهرستان است پیشنهاد میدید خرید از سایت لیون کامپیوتر را ( در اینترنت خوندم که گرون فروش هستند ) ؟ یا بریم بازار مستقیم خرید کنیم؟ یا بیایم تهران برای خرید؟
انتخاب قطعات خوبه، اما برای کف قیمت بهتره برای خرید حضوری اقدام کنید از تهران، البته نه از فروشگاههای بازار رضا یا پاساژ ولی عصر، بلکه از شرکتی که قبلا ازش قیمت گرفتید. اسمبل سیستم هم در تجربه ی بعدی شما از سیستم تاثیر داره که نباید فراموشش کنید و فروشندهها عمدتا چیزی از استاندارد پیسی نمیفهمن. بنابراین به بخش سخت افزار و نرم افزار سیستم اهمیت بدید و فقط حواستون به قیمت نباشه.
دوستان به نظرتون الان زمان مناسبی برای فروش pc هست؟
از چه نظر زمان مناسبی باید باشه؟ اینکه گرونتر از همیشه بفروشید یا اینکه برای خرید یه پی سی جدید قطعات رو گرونتر از همیشه تهیه کنید؟
سلام دوستان ،
اینجا کسی از AIO های کولر مستر سری Master Liquid 240 Lit استفاده کرده ؟
با توجه به رفتن سمت فصلهای خنک سال میتونه ی 6700k با ولتاژ پایه 1.34 رو خنک کنه ؟ یا باید رفت سمت کولینگ های قویتر ؟ هرچند برای ما اینجا تو جنوب کشور فصل خنک وجود نداره، و چرا قیمتش نسبت به مدلهای مثلا کورسیر و سایر مدلها ارزونتره ؟؟ گارانتیش چی هست و چند ساله است ؟
هفته پیش کولر من corsair h100i خراب شد و فرستادمش تهران برای تعمیر ، بعد از ده روز که رسید دستم دیدم هیچ کاریش نکرده حتی ی پیچش هم باز نکرده ، بازش کردم و دیدم ی قطره کولانت هم توش نیست و در طول این 7 سال همش تبخیر شده ، اما متاسفانه گارانتی مربوطه که نمیخوام اسمش رو بیارم زده سیم اتصال برد به المیچر پمپ رو قطع کرده ، و برای اینکه المیچر پلمپ هست ( گندکاری کورسیر ) نمیشه سیم رو بهش لحیم کرد و برای همین پس فرستادتش .
الان هیچ راهی ندارم جز خرید ی کولینگ ، نمیخوام زیاد هزینه کنم چون وقتی برای نشستن پای سیستم ندارم اما خب به هر حال میخوام درست بشه ،
اگر کسی کولینگ کولرمستر ترجیحا همین مدل رو داره بیاد بگه و اینکه طهران کدوم فروشگاه ها دارن ؟
فرشید جان اگر اطلاعی در این مورد داری به من بده در این زمینه .
بله از این مدل هم قبلا در سیستمها استفاده شده، اما به خاطر قطر کم رادیاتورش و جنس آلومنیومی نباید انتظار زیادی ازش داشت، ضمن اینکه برای شمایی که قبلا H100 داشتی یه عقبگرده.
اما از نظر راندمان برای پردازندت حتما جوابگو هست و مشکلی از نظر راندمانی نخواهی داشت
در مورد گارانتی شرکت هم از شما و دوستان تقاضا دارم وقتی به مشکلی بر میخورن حتما در سایت صنف فناوران رایانه شکایتشون رو ثبت کنن و بعد تلفنی پیگیری کنن. ضمن این که حتما اسم شرکت گارانتی رو باید اعلام کنید که دوستان دیگه هم قبل از خرید خبردار بشن، اتفاقا این از اون مواردی که باید اسم شرکت حتما حتما اعلام بشه، چرا اعلام نمیکنید؟!
قبلا گزارش خرابکاری و ایراد بی ربط گذاشتن روی قطعات رو از شرکتهای خیلی بزرگ مثل آواژنگ هم داشتیم، اتفاقا خیلی خوبه که دوستان حتما تجربهی گارانتیشون با هر شرکتی که دارن رو اینجا تعریف کنن. در ایران به هیچ شرکت گارانتی اطمینان 100 درصدی نداشته باشید، به خاطر تحریما ارتباط فنی و پشتیبانی اصولی از شرکت های سازنده ی اصلی ندارن.

، و چرا قیمتش نسبت به مدلهای مثلا کورسیر و سایر مدلها ارزونتره ؟؟ گارانتیش چی هست و چند ساله است ؟