مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

این Logitech G300S که دوستمون هم بالا معرفی کرد خوب هستش؟

یک نفر نمیتونه بهت بگه چه موسی خوبه چه موسی بد ! شما باید ببینی توی مسابقات و اکثر گیمیر های حرفه ای چه موسی استفاده میکنن و بر اساس اون انتخاب کنی

سایت prosetting.net لوازم استفاده شده توسط بهترین گیر های دنیا رو برای شما مشخص میکنه

این آمار الانش هست :
Pros.jpg

اگر میخواید لاجیتک بگیرید فقط G Pro بگیر که اونم حدود 4 قیمتشه

• Like
Reactions: BLACK.HAWK
من چون گفتید نمیخوام گرون باشه زیاد اینو معرفی کردم اگه نه مدل های گرونتر و طبعا بهتری هم هست. خودم این مدلو دارم راضیم کلا لاجیتک حرف نداره لوازمش. به نظرم برید تو سایتای مختلف مثل آمازون و نظرات رو راجع به این موس یا هر موس دیگه ای مد نظرتون هست بخونید که دستتون بیاد کاراییش.

• Like
Reactions: BLACK.HAWK
یک نفر نمیتونه بهت بگه چه موسی خوبه چه موسی بد ! شما باید ببینی توی مسابقات و اکثر گیمیر های حرفه ای چه موسی استفاده میکنن و بر اساس اون انتخاب کنی
نه بابا برای استفاده خانگی میخوام نه مسابقات!
یه موس که هم برای برای گیم خوب باشه و هم کارهای روزمره. زیاد هم نمیخوام هزینه کنم واسش

دوستان مرسی بابت راهنماییتون من کیس رو تهیه کردم. فقط موقع بازی کردن (بازی CONTROL مثلا) دما تا حداکثر 50 میره ایرادی نداره؟ چون من نوبم تو پی سی زیاد سر در نمیارم نمیدونم دقیقا دما چقدر باید باشه :D
واسه این که آف تاپیک نشه لطفا یک کیبورد تا رنج 800 هزار تومن معرفی کنید.

نگفتید مشخصات قطعات چیه، ولی 50 درجه خیلی پایینه، باید موقع بازی بیشتر هم باشه.
هر قطعه ای در شرایط متفاوتی بسته به توان و قدرتش حرارت خروجی متفاوتی داره و حداکثر دمای قابل تحملش هم متفاوته.

بستگی به بودجه، اولویت و سلیقه ی شما داره. مدلها رو ببینید و بنا به بودجتون انتخاب کنید.

نه بابا برای استفاده خانگی میخوام نه مسابقات!
یه موس که هم برای برای گیم خوب باشه و هم کارهای روزمره. زیاد هم نمیخوام هزینه کنم واسش

لفظ گرون و ارزون و زیاد، بار آمار دقیقی ندارن و برای هر شخصی معنی متفاوتی داره.
باید بودجه رو با قیمت تعیین کنید.

بستگی به بودجه، اولویت و سلیقه ی شما داره. مدلها رو ببینید و بنا به بودجتون انتخاب کنید.

لفظ گرون و ارزون و زیاد، بار آمار دقیقی ندارن و برای هر شخصی معنی متفاوتی داره.
باید بودجه رو با قیمت تعیین کنید.
نهایت دیگه 600

نگفتید مشخصات قطعات چیه، ولی 50 درجه خیلی پایینه، باید موقع بازی بیشتر هم باشه.
هر قطعه ای در شرایط متفاوتی بسته به توان و قدرتش حرارت خروجی متفاوتی داره و حداکثر دمای قابل تحملش هم متفاوته.
همون قطعاتی که معرفی کردید با کمی ارتقا
cpu core i7 10700
vga 2070 super
ram 32
motherboard z490A
Green 240EVO
بله روی آخرین تنظیمات 1080 همراه با rtc حدود 52 دما نشون میداد...

آقا من دو سال پیش چندتا Rx 580 Nitro + Special Edition برا ماین گرفته بودم اما بعد چند ماه بیخیال شدم چندتاشو فروختم بقیش الان تو کارتونه از همون موقع.
چون قیمتا داره هی میره بالا میخوام ببینم صبر کنم نفروشم بهتر نیست؟ یا با اومدن سری جدید کارتا خیلی از ارزشش کم میشه؟
آخرینش چند ماه پیش 2750 فروختم الان میبینم مدل Pulse ـش که ارزون ترین مدل سافایر هست رو دیجی داره 8300 میده :| دیگه بماند که نیترو + اسپشال ادیشن بهترین مدل rx580 هست.

آخرین ویرایش:
آقا من دو سال پیش چندتا Rx 580 Nitro + Special Edition برا ماین گرفته بودم اما بعد چند ماه بیخیال شدم چندتاشو فروختم بقیش الان تو کارتونه از همون موقع.
چون قیمتا داره هی میره بالا میخوام ببینم صبر کنم نفروشم بهتر نیست؟ یا با اومدن سری جدید کارتا خیلی از ارزشش کم میشه؟
آخرینش چند ماه پیش 2750 فروختم الان میبینم مدل Pulse ـش که ارزون ترین مدل سافایر هست رو دیجی داره 8300 میده :|
نه ارزشش کم نمیشه. کلا هرچیزی که داری با افزایش قیمتا، ارزشش بالاتر میره. اینام کارتهای خوبی هستن و مشتری زیاد دارن.

• Like
Reactions: majidred2011
من می خوام برای مادربرد b450 tuf pro که می خوام بگیرم رم ADATA XPG 3600 رو بگیرم که 16 گیگ هست. کسی این رم های XPG رو که RGB دارن رو استفاده کرده می دونه چجورین خوبه در حد G SkiLL ؟؟؟
بین کیس های گرین Z2 + HERO و Striker و Z5 موندم کدومش رو پیشنهاد میدید؟ واقعا بین Z2 + HERO و Z5 اختلاف زیادی هست؟ از نظر حجم و زیبایی ظاهری منظورم هست
اگر منZ5 یاStriker رو بگیرم باید روی پنل بالایش حتما فن نصب کنم نمیشه فنی نصب نکنم و جای فنای اضافی خالی باشه؟

من می خوام برای مادربرد b450 tuf pro که می خوام بگیرم رم ADATA XPG 3600 رو بگیرم که 16 گیگ هست. کسی این رم های XPG رو که RGB دارن رو استفاده کرده می دونه چجورین خوبه در حد G SkiLL ؟؟؟
بین کیس های گرین Z2 + HERO و Striker و Z5 موندم کدومش رو پیشنهاد میدید؟ واقعا بین Z2 + HERO و Z5 اختلاف زیادی هست؟ از نظر حجم و زیبایی ظاهری منظورم هست
اگر منZ5 یاStriker رو بگیرم باید روی پنل بالایش حتما فن نصب کنم نمیشه فنی نصب نکنم و جای فنای اضافی خالی باشه؟

xpg برند گیمینگ Adata هست و رم هاشم خوبه

من striker داشتم به نظرم زیباتر هست و فضای مناسبی داره
نه نیازی نیست فن نصب کنید، اون بالا معمولا برای واتر کولینگ هست

• Like
Reactions: Augustus
xpg برند گیمینگ Adata هست و رم هاشم خوبه

من striker داشتم به نظرم زیباتر هست و فضای مناسبی داره
نه نیازی نیست فن نصب کنید، اون بالا معمولا برای واتر کولینگ هست
من به خاطر همین یک فن کمتر داشتن تو پنل جلویی تو فکر Z5 بودم چون جای دیسک گذاشتن و من تو این چند سال نهایت دوبار از دیسک استفاده کرده باشم. همون یک فن کمتر منو مردد کرده . اگر فن نصب نکنم تو خروج گرمای کیس مشکل پیش نمیاد ؟؟ چون دو تا فن جلویی برای ورود هوا به کیسه.

آخرین ویرایش:
@Farshidstar2012
درود فرشید جان
یکی از دوستان با بودجه ای حدود ۲۷،۲۸ تومن قصد خرید لپتاپ گیمینگ داره . من بهش پیشنهاد دادم به جای لپ تاپ یه کانفیگ خوب جمع کنه
حالا اگر امکانش هست یه مدل گیمینگ تو این رنج قیمت و یک کانفیگ PC بهم پیشنهاد بدید تا بهش خبر بدم ( در صورت امکان هم AMD و هم Intel )
نهایت دیگه 600

موس بی سیم با کیفیت لاجیتک رو میتونید با 700 تومن هم بخرید. اما موس گیمینگ سیمی لاجیتک که همون G102 هست از 750 تومن شروع میشه و تا G402 که توصیه ی من هست و در پایه ی 900 تومن هست هم بالا میره.

همون قطعاتی که معرفی کردید با کمی ارتقا
cpu core i7 10700
vga 2070 super
ram 32
motherboard z490A
Green 240EVO
بله روی آخرین تنظیمات 1080 همراه با rtc حدود 52 دما نشون میداد...

خب کارت شما در برخی بازی‌ها و تنظیمات دمای بالاتر از اینها هم خواهد داشت و باز هم دمای نرمال و طبیعی کارت خواهد بود.
در زیر لود سنگین و اجرای طولانی مدت بازی دمای کارت به 75 و 80 هم خواهد رسید و باز هم در محدوده‌ی کنترل کارت هست.

آخرینش چند ماه پیش 2750 فروختم الان میبینم مدل Pulse ـش که ارزون ترین مدل سافایر هست رو دیجی داره 8300 میده :| دیگه بماند که نیترو + اسپشال ادیشن بهترین مدل rx580 هست.

درسته که کارت‌های خوب و پرطرفداری هستن، اما به مرور ارزششون رو از دست میدن و حتی با وجود گرون شدن ارز هم ممکنه افت قیمت داشته باشن
کارتی که دو یا سه سال از عرضش گذشته دیگه کم کم توانایی عملیاتی و راندمانش در بازیهای جدید رو از دست میده، همین حالا هم کارت رده میانی حساب میشه.

@Farshidstar2012

یک کیس میخوام ببندم برای گیمینگ حرفه ای با بودجه 100 میلیون. پاور رو با راهنمایی خودتون مدل 1350 وات گرین خریدم و لطفا توی هزینه حسابش نکنید. تشکر

دیگه از این بالاتر برای گیمینگ نداریم فعلا، مگر اینکه SSD و هارد رو ظرفیت بالاتر بگیرید:

قیمتمدلنام قطعه
نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(بیست میلیون تومان)
Intel Core i9 9900K
(Intel Core i7 10900K)
CPU
سه میلیون و ۲۵۰ هزار تومانCOOLER MASTER MASTERLIQUID PRO 240 RGBCOOLING
نه میلیون تومان
(هشت میلیون و ۹۵۰ هزار تومان)
ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING
(ASUS PRIME Z490-A)
MotherBoard
پنج میلیون و ۵۰ هزار تومانGSkill Trident Z 2*16GB DDR4 3000MhzRAM
پنجاه و دو میلیون تومانASUS STRIX GeForce RTX 2080 Ti GAMING 11GB GDDR6VGA
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانWD Blue 7200Rpm 64MB 2TBHDD
یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
-
SAMSUNG 970 EVO Plus 250GB
(ADATA XPG SX8200 PRO 256GB)
SSD
--ODD
چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومانGREEN GP1050B-OCDGPower
هفت میلیون و ۷۰۰ هزار تومانASUS TUF Gaming GT501Case
صد و دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

پاور رو ازش کم کنید.

@Farshidstar2012
درود فرشید جان
یکی از دوستان با بودجه ای حدود ۲۷،۲۸ تومن قصد خرید لپتاپ گیمینگ داره . من بهش پیشنهاد دادم به جای لپ تاپ یه کانفیگ خوب جمع کنه
حالا اگر امکانش هست یه مدل گیمینگ تو این رنج قیمت و یک کانفیگ PC بهم پیشنهاد بدید تا بهش خبر بدم ( در صورت امکان هم AMD و هم Intel )
این نزدیکترین ترکیب به بودجه ی شما هست و البته از لپتاپی که با این بودجه میشه خرید خیلی قویتر هست، فقط نمایشگر نداره.

قیمتمدلنام قطعه
چهار میلیون و ۹۵۰ هزار تومانIntel Core i5 10400CPU
-
(۶۵۰ هزار تومان)
-
(ThermalRight True Spirit 120M )
COOLING
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS H410M-EMotherBoard
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
سیزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ASUS ROG GTX 1660TI O6G GAMING 6GB GDDR6VGA
یک میلیون و ۲۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانSAMSUNG PM981a M.2 256GBSSD