مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من به خاطر همین یک فن کمتر داشتن تو پنل جلویی تو فکر Z5 بودم چون جای دیسک گذاشتن و من تو این چند سال نهایت دوبار از دیسک استفاده کرده باشم. همون یک فن کمتر منو مردد کرده . اگر فن نصب نکنم تو خروج گرمای کیس مشکل پیش نمیاد ؟؟ چون دو تا فن جلویی برای ورود هوا به کیسه.

نه دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد با خیال راحت خریداری کنید

موس بی سیم با کیفیت لاجیتک رو میتونید با 700 تومن هم بخرید. اما موس گیمینگ سیمی لاجیتک که همون G102 هست از 750 تومن شروع میشه و تا G402 که توصیه ی من هست و در پایه ی 900 تومن هست هم بالا میره.

خب کارت شما در برخی بازی‌ها و تنظیمات دمای بالاتر از اینها هم خواهد داشت و باز هم دمای نرمال و طبیعی کارت خواهد بود.
در زیر لود سنگین و اجرای طولانی مدت بازی دمای کارت به 75 و 80 هم خواهد رسید و باز هم در محدوده‌ی کنترل کارت هست.

درسته که کارت‌های خوب و پرطرفداری هستن، اما به مرور ارزششون رو از دست میدن و حتی با وجود گرون شدن ارز هم ممکنه افت قیمت داشته باشن
کارتی که دو یا سه سال از عرضش گذشته دیگه کم کم توانایی عملیاتی و راندمانش در بازیهای جدید رو از دست میده، همین حالا هم کارت رده میانی حساب میشه.

دیگه از این بالاتر برای گیمینگ نداریم فعلا، مگر اینکه SSD و هارد رو ظرفیت بالاتر بگیرید:

قیمتمدلنام قطعه
نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(بیست میلیون تومان)
Intel Core i9 9900K
(Intel Core i7 10900K)
CPU
سه میلیون و ۲۵۰ هزار تومانCOOLER MASTER MASTERLIQUID PRO 240 RGBCOOLING
نه میلیون تومان
(هشت میلیون و ۹۵۰ هزار تومان)
ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING
(ASUS PRIME Z490-A)
MotherBoard
پنج میلیون و ۵۰ هزار تومانGSkill Trident Z 2*16GB DDR4 3000MhzRAM
پنجاه و دو میلیون تومانASUS STRIX GeForce RTX 2080 Ti GAMING 11GB GDDR6VGA
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانWD Blue 7200Rpm 64MB 2TBHDD
یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
-
SAMSUNG 970 EVO Plus 250GB
(ADATA XPG SX8200 PRO 256GB)
SSD
--ODD
چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومانGREEN GP1050B-OCDGPower
هفت میلیون و ۷۰۰ هزار تومانASUS TUF Gaming GT501Case
صد و دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

پاور رو ازش کم کنید.

این نزدیکترین ترکیب به بودجه ی شما هست و البته از لپتاپی که با این بودجه میشه خرید خیلی قویتر هست، فقط نمایشگر نداره.

قیمتمدلنام قطعه
چهار میلیون و ۹۵۰ هزار تومانIntel Core i5 10400CPU
-
(۶۵۰ هزار تومان)
-
(ThermalRight True Spirit 120M )
COOLING
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS H410M-EMotherBoard
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
سیزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS ROG GTX 1660TI O6G GAMING 6GB GDDR6VGA
یک میلیون و ۲۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانSAMSUNG PM981a M.2 256GBSSD
۳۷۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGREEN GP500A-UK PlusPower
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانPARS EVOCase
سی میلیون و ۸۴۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---
ممنون ازت فرشید عزیزم فقط مدل لپ تاپ رو نگفتید چی پیشنهادته

فرشید جان سلام

من تو فکر ارتقا هستم ولی فعلا بودجم به کارت نمیرسه کارتم g1 gaming 970
سی پی یو i56600 و مادربورد H170 g3 که نسل 6 و 7 ساپورت میکنه از اونجایی که wow بازی میکنم بازی بشدت cpu bound هست به نظرت من برم یه cpu رده بالا نسل 7 بگیرم بهتره یا اینکه مادر برد رو عوض کنم یه میان رده اینتل بگیرم با 5-6 تومن میشه این کارو انجام داد ؟ایا نسل 11 به به این زودی ها میاد؟ چون2-3 ماه تا عرضه بازی مونده یه جوری باشه که یه مینی بگیرم که تا 2 نسل اذیت نکنه عجله ندارم ولی اگه خیلی بهتر باشه صبر میکنم چون wow اکثر فشار بازی رو cpu هست
با تشکر

آخرین ویرایش:
ممنون ازت فرشید عزیزم فقط مدل لپ تاپ رو نگفتید چی پیشنهادته

از بین مدلهای موجود ASUS VivoBook K571GT - P رو توصیه میکنم که حدود 30 تومن هست با مشخصات مشابه، اما طبیعات راندمان پایین‌تر.

فرشید جان سلام

من تو فکر ارتقا هستم ولی فعلا بودجم به کارت نمیرسه کارتم g1 gaming 970
سی پی یو i56600 و مادربورد H170 g3 که نسل 6 و 7 ساپورت میکنه از اونجایی که wow بازی میکنم بازی بشدت cpu bound هست به نظرت من برم یه cpu رده بالا نسل 7 بگیرم بهتره یا اینکه مادر برد رو عوض کنم یه میان رده اینتل بگیرم با 5-6 تومن میشه این کارو انجام داد ؟ایا نسل 11 به به این زودی ها میاد؟ چون2-3 ماه تا عرضه بازی مونده یه جوری باشه که یه مینی بگیرم که تا 2 نسل اذیت نکنه عجله ندارم ولی اگه خیلی بهتر باشه صبر میکنم چون wow اکثر فشار بازی رو cpu هست
با تشکر

اول باید مطمئن بشید توی اون رزولوشن و تنظیماتی که مدنظرتون هست پردازنده بیشتر گلوگاهه یا کارت گرافیک.
به نظر من با توجه به ملزومات اعلامی برای World of Warcraft: Shadowlands، شما روی کارت گرافیک بیشتر گلوگاه خواهید داشت.

ضمن این که پردازنده‌های نسل 6 و 7 تفاوت راندمانی محسوسی ندارند و تفاوت IPC هم که ندارند، بنابراین بهترین انتخاب بدون تغییر مادربرد می‌تونه خرید 6700K/7700K باشه که تقریبا همرده‌ی 4 هسته‌ای‌های Core i3 نسل دهم هستن.
پیشنهاد اینه که اول گرافیک رو ارتقا بدید، اگر پردازنده زیاد گلوگاه بود بعدا یه 6700/7700 خریداری کنید. پردازنده‌ی فعلی شما هنوز هم نسبتا خوبه. داشتن SSD هم که برای این نسخه واجبه.

از بین مدلهای موجود ASUS VivoBook K571GT - P رو توصیه میکنم که حدود 30 تومن هست با مشخصات مشابه، اما طبیعات راندمان پایین‌تر.

اول باید مطمئن بشید توی اون رزولوشن و تنظیماتی که مدنظرتون هست پردازنده بیشتر گلوگاهه یا کارت گرافیک.
به نظر من با توجه به ملزومات اعلامی برای World of Warcraft: Shadowlands، شما روی کارت گرافیک بیشتر گلوگاه خواهید داشت.

ضمن این که پردازنده‌های نسل 6 و 7 تفاوت راندمانی محسوسی ندارند و تفاوت IPC هم که ندارند، بنابراین بهترین انتخاب بدون تغییر مادربرد می‌تونه خرید 6700K/7700K باشه که تقریبا همرده‌ی 4 هسته‌ای‌های Core i3 نسل دهم هستن.
پیشنهاد اینه که اول گرافیک رو ارتقا بدید، اگر پردازنده زیاد گلوگاه بود بعدا یه 6700/7700 خریداری کنید. پردازنده‌ی فعلی شما هنوز هم نسبتا خوبه. داشتن SSD هم که برای این نسخه واجبه.
تا عرضه بازی 2 ماه مونده ولی موتور بازی مال 15 سال پیشه کلا با multi core سی پی یو مشکل داره و به شدت از سی پی یو کار میکشه الان با BFA که پچ فعلی هست مشکلی ندارم ولی برای Shadowlands خیلی system requirment بردن بالا . اس اس دی هم m.2 خریدم با خودتون مشورت کردم ولی چشم سعی می کنم اول کارت بگیرم به نظرت ارزش داره صبر کردن داره سری جدید انویدیا بیاد؟ چون خود بازی 2 ماه دیگه میاد منم عجله ای ندارم مینونم سر کنم چند ماه بازی رو که پیش خرید کردم. شاید بتونم یه میان رده یا پایین رده بگیرم از سری جدید

آخرین ویرایش:
دیگه از این بالاتر برای گیمینگ نداریم فعلا، مگر اینکه SSD و هارد رو ظرفیت بالاتر بگیرید:

قیمتمدلنام قطعه
نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(بیست میلیون تومان)
Intel Core i9 9900K
(Intel Core i7 10900K)
CPU
سه میلیون و ۲۵۰ هزار تومانCOOLER MASTER MASTERLIQUID PRO 240 RGBCOOLING
نه میلیون تومان
(هشت میلیون و ۹۵۰ هزار تومان)
ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING
(ASUS PRIME Z490-A)
MotherBoard
پنج میلیون و ۵۰ هزار تومانGSkill Trident Z 2*16GB DDR4 3000MhzRAM
پنجاه و دو میلیون تومانASUS STRIX GeForce RTX 2080 Ti GAMING 11GB GDDR6VGA
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانWD Blue 7200Rpm 64MB 2TBHDD
یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
-
SAMSUNG 970 EVO Plus 250GB
(ADATA XPG SX8200 PRO 256GB)
SSD
--ODD
چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومانGREEN GP1050B-OCDGPower
هفت میلیون و ۷۰۰ هزار تومانASUS TUF Gaming GT501Case
صد و دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

پاور رو ازش کم کنید.

مشخصاتش عالیه.دستتون درد نکنه. فقط ssd رو 512 گیگ برمیدارم. تشکر

• Like
Reactions: Farshidstar2012
سلام دوستان وقت بخیر...
من جدیدا به فکر خرید پی سی گیمینگ افتادم و احتمالا برای نسل بعد دیگه سراغ کنسول‌ها نرم..طبیعتا خیلی اطلاعاتم در این زمینه ضعیفه با خوندن چندین صفحه از این تاپیک چندتا سوال برام پیش اومده.
اول از همه این که مثلا مدل‌ 1660 که پیشنهاد شده میشه با همون قیمتش یا کمی بیشتر 2070 خرید؛ چرا این پیشنهاد نمیشه؟
به طور کلی به دنبال یه سیستم هستم ترجیحا 20 میلیون یا 25 میلیون تومن. امکان هزینه کردن مانیتو و موس و کیبورد ندارم و روی تلوزیون می‌خوام بازی کنم. ( مانیتور فول اچ دی قدیمی AOC دارم).. آیا با این قیمتی که گفتم امکان اجرای بازی‌ها تا پنج سال وجود داره؟ یا این که حداقل با مقدار کمی آپگرید بشه سیستم رو تا چند سال جلو برد‌؟ به هر حال یکی از مزیت کنسول‌ها اینه که شما تا شش هفت سال تقریبا خیالت راحته.

سلام دوستان وقت بخیر...
من جدیدا به فکر خرید پی سی گیمینگ افتادم و احتمالا برای نسل بعد دیگه سراغ کنسول‌ها نرم..طبیعتا خیلی اطلاعاتم در این زمینه ضعیفه با خوندن چندین صفحه از این تاپیک چندتا سوال برام پیش اومده.
اول از همه این که مثلا مدل‌ 1660 که پیشنهاد شده میشه با همون قیمتش یا کمی بیشتر 2070 خرید؛ چرا این پیشنهاد نمیشه؟
به طور کلی به دنبال یه سیستم هستم ترجیحا 20 میلیون یا 25 میلیون تومن. امکان هزینه کردن مانیتو و موس و کیبورد ندارم و روی تلوزیون می‌خوام بازی کنم. ( مانیتور فول اچ دی قدیمی AOC دارم).. آیا با این قیمتی که گفتم امکان اجرای بازی‌ها تا پنج سال وجود داره؟ یا این که حداقل با مقدار کمی آپگرید بشه سیستم رو تا چند سال جلو برد‌؟ به هر حال یکی از مزیت کنسول‌ها اینه که شما تا شش هفت سال تقریبا خیالت راحته.

1660 معمولی که تقریبا قیمتش نصف 2070 هست و مدل TI هم تقریبا 6 تومن ارزونتره از 2070
کلا 2070 یه لول بالاتر هست هم کارایی هم قیمتی
------
به نظرم با این بودجه سیستم دست دوم میتونید تهیه کنید که بشه نسل بعد رو یه جورایی ساپورت کنه روی FHD
سیستم قبلیتون چی بوده ؟ قدیمیه و امکان ارتقا ندارید ؟

• Like
Reactions: Red20Devils
دوستان به نظرتون الان زمان مناسبی برای فروش pc هست؟
من یک کیس کامپیوتر داشتم، با 16 گیگ رم و سی پی یو، مادربرد و کیس و پاور کلش رو رو فروختم 3700 با اون 3700 فقط میشد یک قطعه خرید:| البته پلتفرم خیلی قدیمی 1155 بود ولی خیلی هم ضعیف نبود! پس در نتجیه اگر میخوای بفروشی یکم سبک سنگین کن ببین میتونی بعدش با پولی که ازش در میاری یک سیستم جدید ببندی یا نه، در غیر این صورت فروشش رو من توصیه نمیکنم.

• Like
Reactions: Erebor
سلام دوستان ،
اینجا کسی از AIO های کولر مستر سری Master Liquid 240 Lit استفاده کرده ؟
با توجه به رفتن سمت فصلهای خنک سال میتونه ی 6700k با ولتاژ پایه 1.34 رو خنک کنه ؟ یا باید رفت سمت کولینگ های قویتر ؟ هرچند برای ما اینجا تو جنوب کشور فصل خنک وجود نداره :| ، و چرا قیمتش نسبت به مدلهای مثلا کورسیر و سایر مدلها ارزونتره ؟؟ گارانتیش چی هست و چند ساله است ؟

هفته پیش کولر من corsair h100i خراب شد و فرستادمش تهران برای تعمیر ، بعد از ده روز که رسید دستم دیدم هیچ کاریش نکرده حتی ی پیچش هم باز نکرده ، بازش کردم و دیدم ی قطره کولانت هم توش نیست و در طول این 7 سال همش تبخیر شده ، اما متاسفانه گارانتی مربوطه که نمیخوام اسمش رو بیارم زده سیم اتصال برد به المیچر پمپ رو قطع کرده ، و برای اینکه المیچر پلمپ هست ( گندکاری کورسیر ) نمیشه سیم رو بهش لحیم کرد و برای همین پس فرستادتش .

الان هیچ راهی ندارم جز خرید ی کولینگ ، نمیخوام زیاد هزینه کنم چون وقتی برای نشستن پای سیستم ندارم اما خب به هر حال میخوام درست بشه ،

اگر کسی کولینگ کولرمستر ترجیحا همین مدل رو داره بیاد بگه و اینکه طهران کدوم فروشگاه ها دارن ؟

فرشید جان اگر اطلاعی در این مورد داری به من بده در این زمینه .

پ.ن
گارانتی تخت جمشید .

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: IMANOKA
سیستم قبلیتون چی بوده ؟ قدیمیه و امکان ارتقا ندارید ؟
نه سیستم فعلیم اصلا برای چندین و چند سال پیشه..فقط لپ تاپ دارم که اونم جوابگو نیست با گرافیک MX150. سیستم دست دوم هم میترسم برای ماینینگ و ... استفاده شده باشه.

تا عرضه بازی 2 ماه مونده ولی موتور بازی مال 15 سال پیشه کلا با multi core سی پی یو مشکل داره و به شدت از سی پی یو کار میکشه الان با BFA که پچ فعلی هست مشکلی ندارم ولی برای Shadowlands خیلی system requirment بردن بالا . اس اس دی هم m.2 خریدم با خودتون مشورت کردم ولی چشم سعی می کنم اول کارت بگیرم به نظرت ارزش داره صبر کردن داره سری جدید انویدیا بیاد؟ چون خود بازی 2 ماه دیگه میاد منم عجله ای ندارم مینونم سر کنم چند ماه بازی رو که پیش خرید کردم. شاید بتونم یه میان رده یا پایین رده بگیرم از سری جدید

بله، ارزش صبر کردن که داره، اما کارتهای رده بالا و خوش قیمت مثل 3070 انویدیا هم زودتر از دو ماه دیگه به بازار نمیان
بازی با موتور جدید حتما عملکرد بهینه تری روی پردازنده خواهد داشت، برای همینه فکر میکنم که کارت گرافیک اولویتتون باشه بهتره.

سلام دوستان وقت بخیر...

کارت 1660 همرده قیمتی کارت 2070 نیست، شاید مدلها رو اشتباه گرفتید.

قیمتمدلنام قطعه
چهار میلیون و ۹۵۰ هزار تومانIntel Core i5 10400CPU
-
(۶۵۰ هزار تومان)
-
(ThermalRight True Spirit 120M )
COOLING
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS H410M-EMotherBoard
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
سیزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ASUS ROG GTX 1660TI O6G GAMING 6GB GDDR6VGA
یک میلیون و ۲۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانSAMSUNG PM981a M.2 256GBSSD
۳۷۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGREEN GP500A-UK PlusPower
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانPARS EVOCase
سی میلیون و ۸۴۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

این سیستم بعد از دو یا سه سال امکان ارتاقی کارت گرافیکی رو هم داره که باز بتونه بازیهای روز رو با کیفیت بالاتر اجرا کنه. هیچ وقت عمر عملیاتی پی سی رو با کنسول مقایسه نکنید، چون فناوری کنسول همون روز اول عرضه هم از برخی جهات از پی سی عقبتر هست و قیمت تمام شده ی پایینتری داره.

سلام به همگی بعد از یک هفته بالا و پایین کردن به لیست زیر رسیدیم

Case MASTERTECH Atron Mesh Gaming
Cpu INTEL Core i3-10100 Tray
MB ASUS Prime H410M-A
Ram GEIL Evo Spear 2×8GB 2400Mhz CL16
Power GREEN GP500A-UK Plus Gaming
H.D.D TOSHIBA DT01ACA200 2TB 7200RPM 64MB SATA3
SSD WESTERN DIGITAL GREEN 240GB SATA SSD
VGA ASUS TUF GTX1660 Super O6G Gaming
Cooling GREEN Notus 400-PWM
Light DEEPCOOL 100 WHITE LED STRIP

آیا قطعات با هم هماهنگی دارند و موقع بازی گلوگاه نمیشن؟ چون محل سکونت شهرستان است پیشنهاد میدید خرید از سایت لیون کامپیوتر را ( در اینترنت خوندم که گرون فروش هستند ) ؟ یا بریم بازار مستقیم خرید کنیم؟ یا بیایم تهران برای خرید؟

انتخاب قطعات خوبه، اما برای کف قیمت بهتره برای خرید حضوری اقدام کنید از تهران، البته نه از فروشگاه‌های بازار رضا یا پاساژ ولی عصر، بلکه از شرکتی که قبلا ازش قیمت گرفتید. اسمبل سیستم هم در تجربه ی بعدی شما از سیستم تاثیر داره که نباید فراموشش کنید و فروشنده‌ها عمدتا چیزی از استاندارد پی‌سی نمی‌فهمن. بنابراین به بخش سخت افزار و نرم افزار سیستم اهمیت بدید و فقط حواستون به قیمت نباشه.

دوستان به نظرتون الان زمان مناسبی برای فروش pc هست؟

از چه نظر زمان مناسبی باید باشه؟ اینکه گرونتر از همیشه بفروشید یا اینکه برای خرید یه پی سی جدید قطعات رو گرونتر از همیشه تهیه کنید؟

سلام دوستان ،
اینجا کسی از AIO های کولر مستر سری Master Liquid 240 Lit استفاده کرده ؟
با توجه به رفتن سمت فصلهای خنک سال میتونه ی 6700k با ولتاژ پایه 1.34 رو خنک کنه ؟ یا باید رفت سمت کولینگ های قویتر ؟ هرچند برای ما اینجا تو جنوب کشور فصل خنک وجود نداره :| ، و چرا قیمتش نسبت به مدلهای مثلا کورسیر و سایر مدلها ارزونتره ؟؟ گارانتیش چی هست و چند ساله است ؟

هفته پیش کولر من corsair h100i خراب شد و فرستادمش تهران برای تعمیر ، بعد از ده روز که رسید دستم دیدم هیچ کاریش نکرده حتی ی پیچش هم باز نکرده ، بازش کردم و دیدم ی قطره کولانت هم توش نیست و در طول این 7 سال همش تبخیر شده ، اما متاسفانه گارانتی مربوطه که نمیخوام اسمش رو بیارم زده سیم اتصال برد به المیچر پمپ رو قطع کرده ، و برای اینکه المیچر پلمپ هست ( گندکاری کورسیر ) نمیشه سیم رو بهش لحیم کرد و برای همین پس فرستادتش .

الان هیچ راهی ندارم جز خرید ی کولینگ ، نمیخوام زیاد هزینه کنم چون وقتی برای نشستن پای سیستم ندارم اما خب به هر حال میخوام درست بشه ،

اگر کسی کولینگ کولرمستر ترجیحا همین مدل رو داره بیاد بگه و اینکه طهران کدوم فروشگاه ها دارن ؟

فرشید جان اگر اطلاعی در این مورد داری به من بده در این زمینه .

بله از این مدل هم قبلا در سیستم‌ها استفاده شده، اما به خاطر قطر کم رادیاتورش و جنس آلومنیومی نباید انتظار زیادی ازش داشت، ضمن اینکه برای شمایی که قبلا H100 داشتی یه عقبگرده.
اما از نظر راندمان برای پردازندت حتما جوابگو هست و مشکلی از نظر راندمانی نخواهی داشت

در مورد گارانتی شرکت هم از شما و دوستان تقاضا دارم وقتی به مشکلی بر میخورن حتما در سایت صنف فناوران رایانه شکایتشون رو ثبت کنن و بعد تلفنی پیگیری کنن. ضمن این که حتما اسم شرکت گارانتی رو باید اعلام کنید که دوستان دیگه هم قبل از خرید خبردار بشن، اتفاقا این از اون مواردی که باید اسم شرکت حتما حتما اعلام بشه، چرا اعلام نمی‌کنید؟!

قبلا گزارش خرابکاری و ایراد بی ربط گذاشتن روی قطعات رو از شرکتهای خیلی بزرگ مثل آواژنگ هم داشتیم، اتفاقا خیلی خوبه که دوستان حتما تجربه‌ی گارانتیشون با هر شرکتی که دارن رو اینجا تعریف کنن. در ایران به هیچ شرکت گارانتی اطمینان 100 درصدی نداشته باشید، به خاطر تحریما ارتباط فنی و پشتیبانی اصولی از شرکت های سازنده ی اصلی ندارن.

صبر برای چی؟ وقتی میشه گرون فروخت باید گرون هم خرید! اونایی که قبل عید صبر کردن برای بعد اردیبهشت الان بی سیستم موندن پول داری انتخابتم کردی پس بخر نترسشن خبری از ارزونی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or