manhatan
کاربر سایت
کار خوبی میکنید بهتره گرافیک و پاور و ssd رو نو بگیرید بقیه کارکرده تا بتونید سیستم بهتری بگیرید.من دنبال فروش لپتاپ ام هستم تا بتونم به بودجه جور کنم و یه پی سی در حد ۳۰ تومن اگر بتونم ببندم. تمرکزم روی رزولوشن 1080p و ۶۰ فریم است.
با شما مخالفم!میشه با این بودجه رفت سمتش ولی 1سال بعد عقب میفتی و از پس خیلی بازیها بر نمیاد
فکر نمیکنم با این بودجه بشه فریم رو راحت گرفت مگر کارتی که میخری نهایت توانایی ش رو گذاشته باشه برای این فریم و رزولوشن که اینجوری کارت میره تو فشار
. من پارسال تا 40 تومن هزینه کردم برای 1080 الان هم کارت تو فشاره هم فریم خوبی تو بازیهای سنگین الان در نمیاد به درد گیم هایی که پردازش سنگین گرافیکی ندارن مثل فیفا و این مسائل میخورن
کلا مخالف اینم که قطعات تو فشار حداکثری باشن شما باید جوری در نظر بگیری که از 60% توانایی کارت برای این رزولوشن جواب بگیری اینجوری عمر کارتت هم بیشر میشه سیستم هم تو فشار نیست . آره میشه با 30جمع کرد برای این اعداد ولی کلا توفشارن
اگه قرار باشه همه های اند ببندن تولید کننده مریضه میانرده میزنه؟ با روزی 8 ای 10 ساعت گیم هیچ بلایی سر گرافیک نمیاد
کارت گرافیک زیر 98% لود باشه باید انداختش دور
همین 1080 چند سالی جوابه