مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بله، ارزش صبر کردن که داره، اما کارتهای رده بالا و خوش قیمت مثل 3070 انویدیا هم زودتر از دو ماه دیگه به بازار نمیان
بازی با موتور جدید حتما عملکرد بهینه تری روی پردازنده خواهد داشت، برای همینه فکر میکنم که کارت گرافیک اولویتتون باشه بهتره.

کارت 1660 همرده قیمتی کارت 2070 نیست، شاید مدلها رو اشتباه گرفتید.

قیمتمدلنام قطعه
چهار میلیون و ۹۵۰ هزار تومانIntel Core i5 10400CPU
-
(۶۵۰ هزار تومان)
-
(ThermalRight True Spirit 120M )
COOLING
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS H410M-EMotherBoard
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
سیزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS ROG GTX 1660TI O6G GAMING 6GB GDDR6VGA
یک میلیون و ۲۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانSAMSUNG PM981a M.2 256GBSSD
۳۷۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGREEN GP500A-UK PlusPower
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانPARS EVOCase
سی میلیون و ۸۴۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

این سیستم بعد از دو یا سه سال امکان ارتاقی کارت گرافیکی رو هم داره که باز بتونه بازیهای روز رو با کیفیت بالاتر اجرا کنه. هیچ وقت عمر عملیاتی پی سی رو با کنسول مقایسه نکنید، چون فناوری کنسول همون روز اول عرضه هم از برخی جهات از پی سی عقبتر هست و قیمت تمام شده ی پایینتری داره.

انتخاب قطعات خوبه، اما برای کف قیمت بهتره برای خرید حضوری اقدام کنید از تهران، البته نه از فروشگاه‌های بازار رضا یا پاساژ ولی عصر، بلکه از شرکتی که قبلا ازش قیمت گرفتید. اسمبل سیستم هم در تجربه ی بعدی شما از سیستم تاثیر داره که نباید فراموشش کنید و فروشنده‌ها عمدتا چیزی از استاندارد پی‌سی نمی‌فهمن. بنابراین به بخش سخت افزار و نرم افزار سیستم اهمیت بدید و فقط حواستون به قیمت نباشه.

از چه نظر زمان مناسبی باید باشه؟ اینکه گرونتر از همیشه بفروشید یا اینکه برای خرید یه پی سی جدید قطعات رو گرونتر از همیشه تهیه کنید؟

بله از این مدل هم قبلا در سیستم‌ها استفاده شده، اما به خاطر قطر کم رادیاتورش و جنس آلومنیومی نباید انتظار زیادی ازش داشت، ضمن اینکه برای شمایی که قبلا H100 داشتی یه عقبگرده.
اما از نظر راندمان برای پردازندت حتما جوابگو هست و مشکلی از نظر راندمانی نخواهی داشت

در مورد گارانتی شرکت هم از شما و دوستان تقاضا دارم وقتی به مشکلی بر میخورن حتما در سایت صنف فناوران رایانه شکایتشون رو ثبت کنن و بعد تلفنی پیگیری کنن. ضمن این که حتما اسم شرکت گارانتی رو باید اعلام کنید که دوستان دیگه هم قبل از خرید خبردار بشن، اتفاقا این از اون مواردی که باید اسم شرکت حتما حتما اعلام بشه، چرا اعلام نمی‌کنید؟!

قبلا گزارش خرابکاری و ایراد بی ربط گذاشتن روی قطعات رو از شرکتهای خیلی بزرگ مثل آواژنگ هم داشتیم، اتفاقا خیلی خوبه که دوستان حتما تجربه‌ی گارانتیشون با هر شرکتی که دارن رو اینجا تعریف کنن. در ایران به هیچ شرکت گارانتی اطمینان 100 درصدی نداشته باشید، به خاطر تحریما ارتباط فنی و پشتیبانی اصولی از شرکت های سازنده ی اصلی ندارن.

ممنون از جوابت ،

به نظرت بین air cooling ها و AIO کدومش برای 6700k @4.2 stock clock مناسب تره ؟ تا 2500000 ؟؟

کارت 1660 همرده قیمتی کارت 2070 نیست، شاید مدلها رو اشتباه گرفتید.

قیمتمدلنام قطعهچهار میلیون و ۹۵۰ هزار تومانIntel Core i5 10400CPU-
(۶۵۰ هزار تومان)-
(ThermalRight True Spirit 120M )COOLINGسه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS H410M-EMotherBoardدو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAMسیزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ASUS ROG GTX 1660TI O6G GAMING 6GB GDDR6VGAیک میلیون و ۲۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDDیک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانSAMSUNG PM981a M.2 256GBSSD۳۷۰ هزار تومانASUS 24X SATAODDیک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGREEN GP500A-UK PlusPowerیک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانPARS EVOCaseسی میلیون و ۸۴۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

این سیستم بعد از دو یا سه سال امکان ارتاقی کارت گرافیکی رو هم داره که باز بتونه بازیهای روز رو با کیفیت بالاتر اجرا کنه. هیچ وقت عمر عملیاتی پی سی رو با کنسول مقایسه نکنید، چون فناوری کنسول همون روز اول عرضه هم از برخی جهات از پی سی عقبتر هست و قیمت تمام شده ی پایینتری داره.
خیلی ممنون بابت پیشنهاد.. نظرتون در مورد گرافیک Asus ROG 5600xt O8B چیه به همراه رم Kingston 3200mhz?

از لحاظ گرون فروختن

بله خب، بهترین موقعیت هست برای فروش، اما به همون نسبت قطعات جدید هم گرون میشن.

ممنون از جوابت ،

به نظرت بین air cooling ها و AIO کدومش برای 6700k @4.2 stock clock مناسب تره ؟ تا 2500000 ؟؟

راستش هر دو مدلهای خوب دارن توی این رده، یعنی هم واترکولینگ 240 و هم ایرکولینگ رده بالای Noctua و Thermalright
بستگی به کیس و تهویه و سلیقه هم داره.

در مورد واترکولینگ‌ها هم بگم که هر چی رده بالا هم باشن باز تضمینی نیست که بعد از 5 یا 6 سال مایعشون به اندازه ی مناسب باشه که قابل استفاده باشن. گزینه ی بهتر واتر مدار باز هست.

خیلی ممنون بابت پیشنهاد.. نظرتون در مورد گرافیک Asus ROG 5600xt O8B چیه به همراه رم Kingston 3200mhz?

اونم انتخاب خوبیه، ولی برتری خاضی نداره.

سلام
دوستان سیستم اداری تا سقف 10 ملیون مبتنی بر رایزن چی پیشنهاد میدین ؟

قیمتمدلنام قطعه
(چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)(AMD Ryzen 5 3400G)CPU
(دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان)(ASUS PRIME A320M-C R2.0)MotherBoard
دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB 3000Mhz - 16GBRAM
--VGA
یک میلیون و ۲۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۳۹۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۵۰ هزار تومانGREEN GP480A-EUDPower
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGREEN HiwaCase
سیزده میلیون و 160 هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

دوستان یک SSD تا سقف 1/500 می خوام بگیرم حالا چند تا دیدم . برای M.2 من این لکسار Lexar NM610 250GB M.2 2280 PCIe Gen3x4 NVMe Driv رو دیدم قیمتش 1 تومن بود . کیفیت این لکسار ها خوبه ؟ در ضمن SSD ای دیتا هم هست ولی پاسپورتی :D مانند هست و ساتا هست نه m.2 چون دیدم حجمش 480 گیگ بود مدل های سبز رنگش . این رو بگیرم یا m.2 . هیت سینک داشته باشه بهتره؟
سوال دومم هم خرید پاور هست این مشخصات و مشخصات دوم به فرض خرید واتر کولر هست. به من 440 و 457 وات رو معرفی کرده و پاور 500 رو میگه مناسبه. تو سایت گرین هم همین حدود هست . این رقم درست هست و کافیه؟ من الان می خوام 580 رو بگیرم از گرین ولی چند مدل مختلف داره هر چی من خوندم متوجه فرقشون نشدم. این مدل Green GP580A-ESD از بقیه اشون بهتره ؟ برای اورکلاک چون 80Plus Bronze کم نمیاره و کمتر 580 تا نمیده؟ کابل هاش هم دیدم مثل اینکه قابل انعطاف و خوب هست که تو جمع کردن کیس مشکل پیش نیاد.
ببخشید که سوالا زیاد شد دیگه همه رو اگه بشه جواب بدید:D وسواسیم دیگه کاریش نمیشه کرد:D

با سلام و خسته نباشید
ببخشید اینجا سوال میپرسم،
دوستان یه لپ تاپ حدوده 15 تا 20 میلیون برای کارهای نقشه کشی و رندرینگ، بیزحمت معرفی کنید
با تشکر

سلام دوستان وقتتون بخیر
مادربرد asus b450 tuf pro برای این cpu مناسبه؟
(amd ryzen5 3600xt9)
اگر چیز دیگه ای هم لازمه لطفا بهم بگین من اطلاعاتم کمه

ممنون

سلام.
این مشخصات سیستم منه :

MB : Asus P8P67
CPU : Intel Core i5-2500k
VGA : Gigabyte GeForce GTX 770 4 GB
RAM : Corsair XMS3 CMX4GX3M1A1600C9 X2 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM

میخواستم 8 گیگ رم اضافه کنم که مجموع بشه 16 گیگ. خواستم نظر شما دوستان رو بپرسم که چه مدل و برندی مناسب هستش.

با اومدن سری جدید انودیا احتمالش هست بخوره تو سر قیمت 2080؟ کی وارد بازار ایران میشن میارزه براش منتظر موند با وجود افزایش روز ب روز نرخ ارز؟

یه مین و سی پی یو مناسب برای 3070 در آینده چی باید گرفت میخواستم از الان مین و سی پی یو ش رو بگیرم چون فردا روزی گرونتر میشه

• Smile
Reactions: IMANOKA
سلام خدمت همه
آقا بین دو سی پی یو Ryzen 5 3600 و Core i3 10100 کدام بهتر است ؟ فارق از بحث قیمت. موارد استفاده گیم و کار با نرم افزارهای مثل پریمیر و فوتوشاپ و او بی اس؟ راجع به Ryzen 5 3600 خواندم که این سی پی یو خیلی خیلی داغ میشه آیا این مشکل دما روی رایزن ها صحت داره ؟ خیلی قدیم زمانی که پرنس آف پرشیا ۲ اومده بود یادم است سی پی یو های AMD اون موقع هم مشکل گرما داشتند.

من یه لپ‌تاپ لنوو سری لژیون دارم مدل Y520 به نظرتون چقدر می ارزه بفروشم در حال حاضر ؟ میخواستم تو دیوار آگهی کنم منتها نمی‌دونم قیمت که می ارزه و منطقی و درست باشه چقدر بزنم.

من دنبال فروش لپتاپ ام هستم تا بتونم به بودجه جور کنم و یه پی سی در حد ۳۰ تومن اگر بتونم ببندم. تمرکزم روی رزولوشن 1080p و ۶۰ فریم است.

میشه با این بودجه رفت سمتش ولی 1سال بعد عقب میفتی و از پس خیلی بازیها بر نمیاد

فکر نمیکنم با این بودجه بشه فریم رو راحت گرفت مگر کارتی که میخری نهایت توانایی ش رو گذاشته باشه برای این فریم و رزولوشن که اینجوری کارت میره تو فشار

. من پارسال تا 40 تومن هزینه کردم برای 1080 الان هم کارت تو فشاره هم فریم خوبی تو بازیهای سنگین الان در نمیاد به درد گیم هایی که پردازش سنگین گرافیکی ندارن مثل فیفا و این مسائل میخورن

کلا مخالف اینم که قطعات تو فشار حداکثری باشن شما باید جوری در نظر بگیری که از 60% توانایی کارت برای این رزولوشن جواب بگیری اینجوری عمر کارتت هم بیشر میشه سیستم هم تو فشار نیست . آره میشه با 30جمع کرد برای این اعداد ولی کلا توفشارن

• Smile
Reactions: IMANOKA

فکر نمیکنم با این بودجه بشه فریم رو راحت گرفت مگر کارتی که میخری نهایت توانایی ش رو گذاشته باشه برای این فریم و رزولوشن که اینجوری کارت میره تو فشار

. من پارسال تا 40 تومن هزینه کردم برای 1080 الان هم کارت تو فشاره هم فریم خوبی تو بازیهای سنگین الان در نمیاد به درد گیم هایی که پردازش سنگین گرافیکی ندارن مثل فیفا و این مسائل میخورن

کلا مخالف اینم که قطعات تو فشار حداکثری باشن شما باید جوری در نظر بگیری که از 60% توانایی کارت برای این رزولوشن جواب بگیری اینجوری عمر کارتت هم بیشر میشه سیستم هم تو فشار نیست . آره میشه با 30جمع کرد برای این اعداد ولی کلا توفشارن
خوب نهایت میشه کارت گرافیک را عوض کرد. چون پی سی است میشه قطعات را عوض کرد ولی الان چون لپ‌تاپ‌ دارم متاسفانه نمیتونم قطعه ای عوض کنم.

من دنبال فروش لپتاپ ام هستم تا بتونم به بودجه جور کنم و یه پی سی در حد ۳۰ تومن اگر بتونم ببندم. تمرکزم روی رزولوشن 1080p و ۶۰ فریم است.
کار خوبی میکنید بهتره گرافیک و پاور و ssd رو نو بگیرید بقیه کارکرده تا بتونید سیستم بهتری بگیرید.

با شما مخالفم!
اگه قرار باشه همه های اند ببندن تولید کننده مریضه میانرده میزنه؟ با روزی 8 ای 10 ساعت گیم هیچ بلایی سر گرافیک نمیاد
کارت گرافیک زیر 98% لود باشه باید انداختش دور:> همین 1080 چند سالی جوابه

خوب نهایت میشه کارت گرافیک را عوض کرد. چون پی سی است میشه قطعات را عوض کرد ولی الان چون لپ‌تاپ‌ دارم متاسفانه نمیتونم قطعه ای عوض کنم.
آهان لبتاب منظورتونه فک کردم کلا پی سی میخواید جمع کنید

الان روش هایی هست که کارتهای گرافیکی رو به صورت اکسترنال متصل میکنن به لبتاب حالا نمیدونم روشش چطوریه ولی این یک نمونه ش هست

با شما مخالفم!
اگه قرار باشه همه های اند ببندن تولید کننده مریضه میانرده میزنه؟ با روزی 8 ای 10 ساعت گیم هیچ بلایی سر گرافیک نمیاد
کارت گرافیک زیر 98% لود باشه باید انداختش دور:> همین 1080 چند سالی جوابه
میانرده تو ایران یعنی هرچند سال یکبار پول خرج کردن با دلار و هزینه های گرونتر! اینجا یکبار باید های اند ببندی 10سال راحت باشی . پارسال سیستم بستم 3برابر قیمت کنسول الان تو فریم ثابت گرفتن تو بعضی گیم های مثل کالاف و ردد درجا میزنم باید از تیک های گرافیکی بکاهم وگرنه فریم میاد رو 30الی40

سیستم که فقط گرافیک نیست الان بعضی از مدل های رایزن شده 50 میلیون پارسال که 29 تومن بود میگفتم میخوام چیکار همین کارمو راه میندازه ولی ننداخت و الان پشیمونم!

آهان لبتاب منظورتونه فک کردم کلا پی سی میخواید جمع کنید

الان روش هایی هست که کارتهای گرافیکی رو به صورت اکسترنال متصل میکنن به لبتاب حالا نمیدونم روشش چطوریه ولی این یک نمونه ش هست

نه من در حال حاضر به لپ‌تاپ لنوو سری لژیون Y520 دارم. می‌خوام لپتاپ‌را بفروشم حالا نمی‌دونم چقدر فروش بره و با پولش شروع کنم قطعه بخرم. مانیتور از قبل دارم Full HD شصت هرتز است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or