SleepyTurtel
کاربر سایت
Dxracerصندلی کامپیوتر و ریاست کدوم برند ها خوبه؟
فکر کنم فقط همین هم تو ایران موجود باشه
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Dxracerصندلی کامپیوتر و ریاست کدوم برند ها خوبه؟
شما چه کیسی رو پیشنهاد میکنید؟نظرتون درباره ی کیس CoolerMaster MasterBox MB511 Red Trim چیه؟ گرچه اینم طراحی خوبی نداره ولی حقیقتا رو کیس زیاد نمیخوام هزینم بره بالا یه چیز معقولی باشه. بله منم دیدم خیلی طراحیش بد بود البته اینجا که رفتم نمیدونم چرا با همچین cpu ای ، همچین رمی رو پیشنهاد دادن چون باس 3200 ساپورت نمیکنه فک کنم باید برم سمت amd 3800! واسه ی m.2 هم خودم نظرم رو این مدله: samsung 970 evo plus 500gb nvme که ظرفیتش هم بالاتر باشههمونطور که آقا فرشید هم اشاره کردن شما مدل 128گیگ رو خریدی . اون چیزی که روی جعبه مینویسن رو میشه از مدل 512 به بالا انتظار داشت .
بعدم شما تحقیق نکردی فقط رفتی رو جعبه رو خوندی خریدی .
من نمیدونم برا چی باید 40-50 میلیون پول سیستم بدی بعد بازم دی وی دی رایتر بخری و بهمراهش یک کیس از رده خارج و زشت ؟!
اس اس دی هم باید مدل بهتر و باظرفیت بالا بخری .
خرید کیس گرین فقط برای سیستم های اداری کاربرد داره ! چون تو رده بالا جلوی برند های بهتر حرفی برا گفتن نداره ! و فقط قیمت الکی گرونی داره !
از فکر ODD هم بیرون بیاید . سالی یبارم استفاده نمیشه !
الان حدود 2300 بدی این کیس زشت رو بخری ؟! دیگه همه کیسا پنل شیشه ای و مینیمال و ساده شدن ، این طراحی ها جالب نیست . البته بازم سلیقه خودتونه .
این کیس کولر مستر که معرفی کردید بنظر منک زیباست و کیس خوبیم هست حالا باز سلیقه خود شماست . حقیقتش باید خودتون با سلیقه خودتون جستجو کنید . من خودم RaidMax Zeta گرفتم . الان حدود 2ت هست . بنظرم کیس ساده و قشنگی هست .شما چه کیسی رو پیشنهاد میکنید؟نظرتون درباره ی کیس CoolerMaster MasterBox MB511 Red Trim چیه؟ گرچه اینم طراحی خوبی نداره ولی حقیقتا رو کیس زیاد نمیخوام هزینم بره بالا یه چیز معقولی باشه. بله منم دیدم خیلی طراحیش بد بود البته اینجا که رفتم نمیدونم چرا با همچین cpu ای ، همچین رمی رو پیشنهاد دادن چون باس 3200 ساپورت نمیکنه فک کنم باید برم سمت amd 3800! واسه ی m.2 هم خودم نظرم رو این مدله: samsung 970 evo plus 500gb nvme که ظرفیتش هم بالاتر باشه
گرین یه جوری قیمت روز میزاره رو آشغال هاش انگار مثلا ایرانی ها نخرن این میتونه محصولاتش رو به قیمت روز به خارجی ها بفروشه
سلام
تا 16 تومن بدون مانیتور یه کیس معرفی میکنید
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | Intel Core i3 9100F BOX | CPU |
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | ASUS PRIME H310M-K | MotherBoard |
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GB | RAM |
شش میلیون تومان - | ASUS TUF GTX 1650 Super Gaming 4GB GDDR5 (ASUS EX-RX 580 OC 8GB GDDR5) | VGA |
یک میلیون و ۲۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | WD Blue 250GB | SSD |
۳۷۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | GREEN GP500A-UK Plus | Power |
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان | PARS EVO | Case |
هفده میلیون و ۵۴۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
پاور با کیفیت ساخت بالا و طول عمر زیاد برای گیمینگ میخواستم. کدوم یک از این پاورها کیفیت ساخت بهتری داره؟
GamDias CYCLOPS X1-1200W-P
Green GP1350B
از اونا بهتر هم تو همون محدوده قیمتی 4 تا 5 میلیون هست؟
@Farshidstar2012
خسته نباشید ، 750TI وی رم 2 گیگ مدل Strix الان دست دوم داره یکی از دوستان به نظرتون چند بده ؟!
سلام
مانیتور 240hz یا 1080p 144hz نزدیک ۲۴ اینچ چون فاصله ام با مانیتور کمه چی پیشنهاد می دید ؟ بیشترین استفادم FPS و MOBA است و فیلم و سریال هم نگاه می کنم.
شخصا دنبال AOC 24G2 هستم توی بازار پیدا میشه ؟
صبر کردن بیهوده است، دیگه چیزی ارزان نمیشه. اون روز هم گفتم، توی همین تاپیک بود، گفتم یا زودتر خریدتون رو بکنید یا قید سیستم جدید رو بزنید و پولتون رو صرف مصارف مهمتری در زندگی بکنید. اونهایی که زرنگ بودن مطلب رو گرفتند.سلام
نسل ده اینتل بخرم یا رایزن سری 3000.
با حدود 15 تومن بودجه بهترین ترکیب برای
سی پی یو
مادربورد
رم
اس اس دی
میخواستم.
بنظرتون برای کارت گرافیک صبر کنم نسل سه انویدیا بیاد؟ یا همین الان بخرم.
یه پاور 650 وات گرین دارم، فک کنم کافی باشه؟
سلام دوستان من خیلی وقته از دنیای پی سی و قیمت هاش دورم ... خواستم بدونم با 7-8 تومن میشه یه کیس خوب جمع کرد که باهاش بشه تا 4-5 سال بازی هم کرد. (حالا نه با تنظیمات الترا)
با این پول cpu یا مادربرد و رم میشه خرید یه 10 تومنی حداقل کم داریسلام دوستان من خیلی وقته از دنیای پی سی و قیمت هاش دورم ... خواستم بدونم با 7-8 تومن میشه یه کیس خوب جمع کرد که باهاش بشه تا 4-5 سال بازی هم کرد. (حالا نه با تنظیمات الترا)
یعنی برای یه سیستم در حد حداقل سیستم مورد نیاز فلایت سیمیولاتور باید 17_18 تومن خرج کرد؟با این پول cpu یا مادربرد و رم میشه خرید یه 10 تومنی حداقل کم داری