مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان سلام.
موس گیمینگ خوب و باکیفیت نه چندان گرون چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون

بستگی به بودجه داره، ولی الان لاجیتک همه رده قیمتی مدل مناسب داره.
سراغ مدلهای کم کیفیت مثل جنیوس و A4techنرید.

این سیستم خوبه برای بازی

case : MASTERTECH Atron Mesh Gaming
proccessor: INTEL Core i5-10400 Tray
motherboard: ASUS TUF B460-Plus Gaming
ram: GEIL Evo Spear 2×8GB 2400Mhz CL16
power: GREEN GP600B-HP Evo Gold
hdd: TOSHIBA DT01ACA200 2TB 7200RPM 64MB SATA3
ssd: XPG SX8200 Pro M.2 NVMe 256GB
graphic: GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING 8G
cooling system: GREEN Glacier GLC240-A
Monitor Master Tech GP275AQ51T

بله، انتخاب خوبیه و متعادل و متناسب هستن قطعات کیس، اما مانیتور انتخاب رو نظری ندارم.

دوستان یه لپ تاپ دل (Dell) با این مشخصات به نظرتون چقدر میرزه؟ (دست دوم)
core i5 4200U 1.6Ghz 2.3
ram 8 gig
hdd 1 T
graphic intel hd 2 gig

مدل لپ تاپ inspiron 15R

فکر کنم قیمت فروششون 3500 تا 4 تومن باشه اگر کاملا سالمه.

سلام وقت بخیر. من لپ تاپم Lenovo E540b هست. ممکنه آدرس یک سایتی که بتونم Flat مونیتورش رو بخرم رو بهم بگید؟ من سرچ زدم و چند نمونه پیدا کردم ولی دقیق نمیدونم صرف سرچ کردن فلت لپ تاپ با مدل E540 منو به نتیجه درست میرسونه یا نه. اگر کسی بلده ممنون میشم.

سوال اصلیم اینه که این لپ تاپ فلت 30 پین داره یا 40 پین؟

متاسفانه لوازم یدکی لپ تاپ رو فقط در بورس کامپیوتر و به صورت تلفنی به همکار دیدم می‌فروشن. این که داخل سایت معتبری باشه که مدل متناسب با دستگاهتون رو ازش خرید کنید، فکر نکنم راحت بشه پیدا کرد.
باید از تعمیرکار آمارش رو بگیرید، منم نمی‌دونم.

دوستان مرسی بابت راهنماییتون من کیس رو تهیه کردم. فقط موقع بازی کردن (بازی CONTROL مثلا) دما تا حداکثر 50 میره ایرادی نداره؟ چون من نوبم تو پی سی زیاد سر در نمیارم نمیدونم دقیقا دما چقدر باید باشه :دی
واسه این که آف تاپیک نشه لطفا یک کیبورد تا رنج 800 هزار تومن معرفی کنید.

این Logitech G300S که دوستمون هم بالا معرفی کرد خوب هستش؟

یک نفر نمیتونه بهت بگه چه موسی خوبه چه موسی بد ! شما باید ببینی توی مسابقات و اکثر گیمیر های حرفه ای چه موسی استفاده میکنن و بر اساس اون انتخاب کنی

سایت prosetting.net لوازم استفاده شده توسط بهترین گیر های دنیا رو برای شما مشخص میکنه

این آمار الانش هست :
Pros.jpg

اگر میخواید لاجیتک بگیرید فقط G Pro بگیر که اونم حدود 4 قیمتشه

• Like
Reactions: BLACK.HAWK
من چون گفتید نمیخوام گرون باشه زیاد اینو معرفی کردم اگه نه مدل های گرونتر و طبعا بهتری هم هست. خودم این مدلو دارم راضیم کلا لاجیتک حرف نداره لوازمش. به نظرم برید تو سایتای مختلف مثل آمازون و نظرات رو راجع به این موس یا هر موس دیگه ای مد نظرتون هست بخونید که دستتون بیاد کاراییش.

• Like
Reactions: BLACK.HAWK
یک نفر نمیتونه بهت بگه چه موسی خوبه چه موسی بد ! شما باید ببینی توی مسابقات و اکثر گیمیر های حرفه ای چه موسی استفاده میکنن و بر اساس اون انتخاب کنی
نه بابا برای استفاده خانگی میخوام نه مسابقات!
یه موس که هم برای برای گیم خوب باشه و هم کارهای روزمره. زیاد هم نمیخوام هزینه کنم واسش

دوستان مرسی بابت راهنماییتون من کیس رو تهیه کردم. فقط موقع بازی کردن (بازی CONTROL مثلا) دما تا حداکثر 50 میره ایرادی نداره؟ چون من نوبم تو پی سی زیاد سر در نمیارم نمیدونم دقیقا دما چقدر باید باشه :D
واسه این که آف تاپیک نشه لطفا یک کیبورد تا رنج 800 هزار تومن معرفی کنید.

نگفتید مشخصات قطعات چیه، ولی 50 درجه خیلی پایینه، باید موقع بازی بیشتر هم باشه.
هر قطعه ای در شرایط متفاوتی بسته به توان و قدرتش حرارت خروجی متفاوتی داره و حداکثر دمای قابل تحملش هم متفاوته.

بستگی به بودجه، اولویت و سلیقه ی شما داره. مدلها رو ببینید و بنا به بودجتون انتخاب کنید.

نه بابا برای استفاده خانگی میخوام نه مسابقات!
یه موس که هم برای برای گیم خوب باشه و هم کارهای روزمره. زیاد هم نمیخوام هزینه کنم واسش

لفظ گرون و ارزون و زیاد، بار آمار دقیقی ندارن و برای هر شخصی معنی متفاوتی داره.
باید بودجه رو با قیمت تعیین کنید.

بستگی به بودجه، اولویت و سلیقه ی شما داره. مدلها رو ببینید و بنا به بودجتون انتخاب کنید.

لفظ گرون و ارزون و زیاد، بار آمار دقیقی ندارن و برای هر شخصی معنی متفاوتی داره.
باید بودجه رو با قیمت تعیین کنید.
نهایت دیگه 600

نگفتید مشخصات قطعات چیه، ولی 50 درجه خیلی پایینه، باید موقع بازی بیشتر هم باشه.
هر قطعه ای در شرایط متفاوتی بسته به توان و قدرتش حرارت خروجی متفاوتی داره و حداکثر دمای قابل تحملش هم متفاوته.
همون قطعاتی که معرفی کردید با کمی ارتقا
cpu core i7 10700
vga 2070 super
ram 32
motherboard z490A
Green 240EVO
بله روی آخرین تنظیمات 1080 همراه با rtc حدود 52 دما نشون میداد...

آقا من دو سال پیش چندتا Rx 580 Nitro + Special Edition برا ماین گرفته بودم اما بعد چند ماه بیخیال شدم چندتاشو فروختم بقیش الان تو کارتونه از همون موقع.
چون قیمتا داره هی میره بالا میخوام ببینم صبر کنم نفروشم بهتر نیست؟ یا با اومدن سری جدید کارتا خیلی از ارزشش کم میشه؟
آخرینش چند ماه پیش 2750 فروختم الان میبینم مدل Pulse ـش که ارزون ترین مدل سافایر هست رو دیجی داره 8300 میده :| دیگه بماند که نیترو + اسپشال ادیشن بهترین مدل rx580 هست.

آخرین ویرایش:
آقا من دو سال پیش چندتا Rx 580 Nitro + Special Edition برا ماین گرفته بودم اما بعد چند ماه بیخیال شدم چندتاشو فروختم بقیش الان تو کارتونه از همون موقع.
چون قیمتا داره هی میره بالا میخوام ببینم صبر کنم نفروشم بهتر نیست؟ یا با اومدن سری جدید کارتا خیلی از ارزشش کم میشه؟
آخرینش چند ماه پیش 2750 فروختم الان میبینم مدل Pulse ـش که ارزون ترین مدل سافایر هست رو دیجی داره 8300 میده :|
نه ارزشش کم نمیشه. کلا هرچیزی که داری با افزایش قیمتا، ارزشش بالاتر میره. اینام کارتهای خوبی هستن و مشتری زیاد دارن.

• Like
Reactions: majidred2011
من می خوام برای مادربرد b450 tuf pro که می خوام بگیرم رم ADATA XPG 3600 رو بگیرم که 16 گیگ هست. کسی این رم های XPG رو که RGB دارن رو استفاده کرده می دونه چجورین خوبه در حد G SkiLL ؟؟؟
بین کیس های گرین Z2 + HERO و Striker و Z5 موندم کدومش رو پیشنهاد میدید؟ واقعا بین Z2 + HERO و Z5 اختلاف زیادی هست؟ از نظر حجم و زیبایی ظاهری منظورم هست
اگر منZ5 یاStriker رو بگیرم باید روی پنل بالایش حتما فن نصب کنم نمیشه فنی نصب نکنم و جای فنای اضافی خالی باشه؟

من می خوام برای مادربرد b450 tuf pro که می خوام بگیرم رم ADATA XPG 3600 رو بگیرم که 16 گیگ هست. کسی این رم های XPG رو که RGB دارن رو استفاده کرده می دونه چجورین خوبه در حد G SkiLL ؟؟؟
بین کیس های گرین Z2 + HERO و Striker و Z5 موندم کدومش رو پیشنهاد میدید؟ واقعا بین Z2 + HERO و Z5 اختلاف زیادی هست؟ از نظر حجم و زیبایی ظاهری منظورم هست
اگر منZ5 یاStriker رو بگیرم باید روی پنل بالایش حتما فن نصب کنم نمیشه فنی نصب نکنم و جای فنای اضافی خالی باشه؟

xpg برند گیمینگ Adata هست و رم هاشم خوبه

من striker داشتم به نظرم زیباتر هست و فضای مناسبی داره
نه نیازی نیست فن نصب کنید، اون بالا معمولا برای واتر کولینگ هست

• Like
Reactions: Augustus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or