مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یک سوال راجب انتخاب مادربرد

اگر قصد اوورکلاک و نصب دوتا کارت و... نداشته باشیم و تنها برای گیم و برنامه های رندرینگ بخوایم یک مادربرد انتخاب کنیم چه گزینه ای مناسب تره؟

الان مثلا مدل های پایه ایسوس prime از سری h یا b (مدل های اقتصادی) خوب هستن؟ یا باید سراغ مدل های بالاتر مثل b360m plus و شبیه به این رفت؟
ببین تفاوت هاشون تو یک سری آپشن هاست ! مثل همینا که گفتین در کنار پورت های یو اس بی و ...
بغیر از این مهمترین تفاوت تغذیه سی پی یو هست . نمیشه مثلا سی پی یو اینتل مثلا 10900 بخری بعد یه مادربرد پایین رده بخری .
اونموقع ممکنه تو لود سنگین سیستم ریست بشه و ... !
باید بنوعی متناسب هم باشن .

مرسی ولی من اینو میخوام قیمت بدین لطفا:

CPU: i3 9100f

M:B: ASUS Prime H310-K

RAM: Gskill 2*8 (16gb) 3000mhz

VGA: RX 580 8gb (msi-zotac) cheapest brand - اگر پیشنهاد بهتر از 580 دارین حتما بگین (پرفورمنس-قیمت)

SSD: SAMSUNG EVO860 500 gb

CASE: Green Z plus grand

این که لیست خودمه، قیممتها دیروز آپدیت شدن:

قیمتمدلنام قطعه
یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانIntel Core i3 9100F BOXCPU
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانASUS PRIME H310M-KMotherBoard
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000-16GBRAM
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانSAMSUNG 860 EVO 250GBSSD
۳۹۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان+GREEN ZCase
پانزده میلیون و ۹۶۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

فقط کارت گرافیکت رو قیمت ندارم، ممیتونی به جاش GTX 1660ti یا بالاتر رو انتخاب کنی.

با سلام
دوستان دو عدد رم 4 گیگ 2400 جی اسکیل trident x دارم کارکرده میخواستم بفروشم کسی میدونه چند قیمت میخوره؟

میشه حدود 900 تومن برای ممجموعش قیمت گذاشت.

سلام دوستان اگه بخوام یک کیس کامل ببندم برای گمینگ و رندرگیری بیشتر چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید؟ بودجه تا 50 ملیون

قیمتمدلنام قطعه
هشت میلیون و ۵۵۰ هزار تومان
(ده میلیون و ۲۵۰ هزار تومان)
AMD Ryzen 7 3700X
(Intel Core i7 10700)
CPU
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
(هشت میلیون تومان)
ASUS PRIME B450M-A AM4
(ASUS PRIME Z490-P)
MotherBoard
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
بیست و پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
(هفده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
ASUS ROG STRIX RTX 2070S 8G GAMING 8GB GDDR6
( ASUS ROG STRIX RX 5700XT GAMING OC 8GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۲۰ هزار تومان WD Blue 7200Rpm 64MB 1TBHDD
یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(یک میلیون و ۴۱۰ هزار تومان)
SAMSUNG PM981a M.2 256GB
( ADATA Ultimate SU800 256GB)
SSD
۳۷۰ هزار تومانSamsung 24X SATAODD
دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN GP650A-UK Plus GamingPower
دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومانGREEN Z4Case
چهل و هشت میلیون و ۵۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

سلام
فرشید جان من فن های فابیرک کیسم که x7 green هست میخوام عوض کنم سه سال هست صدا افتاده روش دیگه برای جایگزین کردن به چه مواردی باید توجه کنم ولتاژ و اندازه فقط؟ چه برندی بگیرم

• Like
Reactions: che-jaleb
سلام
فرشید جان من فن های فابیرک کیسم که x7 green هست میخوام عوض کنم سه سال هست صدا افتاده روش دیگه برای جایگزین کردن به چه مواردی باید توجه کنم ولتاژ و اندازه فقط؟ چه برندی بگیرم

فن ‌های استاندارد پی‌سی ولتاژ و کاکتور برق یکسانی دارند و کافیه به اندازه‌ی فن و کیفیتش توجه داشته باشی. مثلا فن‌های سری HAF با مدل GF120-HAF که شرکت گرین میفروشه کیفیت بالایی دارند، خیلی بهتر از فن‌های فعلی شما هستن. فن های ترمالرایت و نوکتوا هم عالی هستن.

• Like
Reactions: che-jaleb and SAGAD
1-سلام.برای cpu i7-4770K یه کولر پردازنده با قیمت مناسب معرفی میکنید؟حین بازی دما به صد میرسه
2-مادربورد من asus z87pro هست و اگر اشتباه نکنم فقط رم ddr3 تا حداکثر فرکانس1600 پشتیبانی میکنه چه مادربوردی که ddr4باشه و به سی پی یو من هم بخوره پیشنهاد میکنید؟(آیا اصن تعویض مادربورد صرفا به خاطر خرید رم ddr4 ارزش داره و چقدر تو عملکرد سیستمم تو بازی ها تاثیر میذاره ؟ سایر مشخصات سیستم Gtx970 و Ram ddr3 2*4gb 1600) خیلی ممنون

برای مادربورد
BIOSTAR H110MHC

Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa

چه سی پیوی بهش میخوره براش بگیرم ؟ تا ۴۰۰ الی ۵۰۰ هزار تومن

حداکثر کارم با pc کارا اداری و تحقیقی ، اجرا شبیه ساز wii . Wii u . 3ds ، بازیا pc قدیمی هست

.....

یه دونه رم ۸ گیگ ddr4 بگیرم
یا ۲ تا ۴ گیگ ddr4 ؟
چون قیمتا دیدم ۲ تا ۴ گیگ گرونتر در میاد

کیس ساده ارزون میخوام
پاور مناسب گارانتی دار با قیمت پایین به این مادربرد بخوره چی توصیه میکنید؟

.....

فن ها چراغ دار و لوازم نور پردازی از کحا میشه تهیه کرد؟
و چندن؟

قطعا دو تا رم 4 گیگی بخرید، باید دو کاناله باشه تا نرمال کار کنه.
برای پردازنده هم احتمالا باید پردازنده دست دوم بخرید، اما قطعا با 500 تومن نمیشه مدل مناسبی پیدا کرد، مخصوصا که میخواید با شبیه سازها هم خوب کار کنه، کمتر از Core i5 برای شما مناسب نیست.
برای پاور یه 480 وات گرین توصیه میشه. برای نورپردازی RGB هم اگر کیستون پنل شیشه ای داشته باشه میشه لوازمش رو از برخی فروشگاهها تهیه کرد.

1-سلام.برای cpu i7-4770K یه کولر پردازنده با قیمت مناسب معرفی میکنید؟حین بازی دما به صد میرسه
2-مادربورد من asus z87pro هست و اگر اشتباه نکنم فقط رم ddr3 تا حداکثر فرکانس1600 پشتیبانی میکنه چه مادربوردی که ddr4باشه و به سی پی یو من هم بخوره پیشنهاد میکنید؟(آیا اصن تعویض مادربورد صرفا به خاطر خرید رم ddr4 ارزش داره و چقدر تو عملکرد سیستمم تو بازی ها تاثیر میذاره ؟ سایر مشخصات سیستم Gtx970 و Ram ddr3 2*4gb 1600) خیلی ممنون

1- با فن استوک هم نباید به 100 درجه برسه، مگر اینکه چیزی این وسط ایراد داشته باشه، اما فن Thermalright TRUE Spirit 120 توصیه میشه.
2- پردازنده هست که تعیین میکنه مادربرد و خودش چه مدل رم و چه فرکانسی رو ساپورت میکنن، بنابراین از این مورد عبور کنید، شدنی نیست. فقط میتونید دو تا ماجول 8 گیگابایتی بخرید که راندمان رو بهتر کنه در بازیها و برنامه های سنگین.

با سلام این مشخصات کیس من هست میخواستم بدونم چند قیمت میخوره با تشکر
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3:
Intel Core i7-4790K:
GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10:
Gigabyte GTX 1070 8GB zotac AMP edition
Western Digital Caviar Blue 1TB:
Noctua NH-U14S
green jaguar
*Enermax Revolution X'T 730W *Gold

• Like
Reactions: IMANOKA
قیمتمدلنام قطعه
هشت میلیون و ۵۵۰ هزار تومان
(ده میلیون و ۲۵۰ هزار تومان)
AMD Ryzen 7 3700X
(Intel Core i7 10700)
CPU
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
(هشت میلیون تومان)
ASUS PRIME B450M-A AM4
(ASUS PRIME Z490-P)
MotherBoard
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
بیست و پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
(هفده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
ASUS ROG STRIX RTX 2070S 8G GAMING 8GB GDDR6
( ASUS ROG STRIX RX 5700XT GAMING OC 8GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۲۰ هزار تومانWD Blue 7200Rpm 64MB 1TBHDD
یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(یک میلیون و ۴۱۰ هزار تومان)
SAMSUNG PM981a M.2 256GB
( ADATA Ultimate SU800 256GB)
SSD
۳۷۰ هزار تومانSamsung 24X SATAODD
دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN GP650A-UK Plus GamingPower
دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومانGREEN Z4Case
چهل و هشت میلیون و ۵۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)
فرشید جان سیستمی رو که معرفی کردی یه مقدار ارتقا یافتشو بهم پیشنهاد کردن با 10 12 میلیون هزینه بالاتر میشه بررسی کنید؟ از لحاظ راندمان و مچ بودن اوکیه؟ چون هفته ی دیگه میخوام ببندم این سیستمو
Case Green X3
Power Green 800w
Main Asus Z490A
CPU CORE I7 10700
Can Green 240EVO
Ram 16gb*2 3200 G SKILL RIPJAWS
HDD 2TB WD
M2 XPG SX6000 PCD
DVD RW ASUS
VGA ASUS 2070 8GB SUPERSTRIX

آخرین ویرایش:
با سلام این مشخصات کیس من هست میخواستم بدونم چند قیمت میخوره با تشکر
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3:
Intel Core i7-4790K:
GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10:
Gigabyte GTX 1070 8GB zotac AMP edition
Western Digital Caviar Blue 1TB:
Noctua NH-U14S
green jaguar
*Enermax Revolution X'T 730W *Gold

این سیستم رو میشه 12700 قیمت‌گذاری کرد.

درورد دوستان
SSD ای دیتا، XPG M2 NAVMe PCIE با سرعت 1800 تا 3000 مگابایت بر ثانیه خریدم اکبند، موقعه کپی کردن فایل داخلش بزور سرعتش تا 70 مگابایت میره، واقعا اعصبام خرابه، یعنی این SSD مشکل داره؟ چرا این قدر سرعتش کمه و در حد هارد دیسک های معمولی هستش؟!!!

این تست رو با این نرم افزار گرفتم نتایجش شد این خواهشا یکی بگه این SSD من مشکلی داره یا نه؟

هر چند هر فایلی رو داخل خود SSD کپی میکنم بازم سرعت همون 70-80 مگابایت هست#:-S

اصل کاری رو نگفتید، اونم اینه که SSD روی چه مادربرد و پردازنده‌ای هست، موقع کپی کردن فایل داخلش از کجا به کجا کپی میکنید که سرعت مبدا براش گلوگاه نباشه؟!
توی تستی که گرفتید سرعت SSD برای یه مدل رده پایین NVMe طبیعی هست، مدلش رو هم که نگفتید.

فرشید جان سیستمی رو که معرفی کردی یه مقدار ارتقا یافتشو بهم پیشنهاد کردن با 10 12 میلیون هزینه بالاتر میشه بررسی کنید؟ از لحاظ راندمان و مچ بودن اوکیه؟ چون هفته ی دیگه میخوام ببندم این سیستمو
Case Green X3
Power Green 800w
Main Asus Z490A
CPU CORE I7 10700
Can Green 240EVO
HDD 2TB WD
M2 XPG SX6000 PCD
DVD RW ASUS

مادربرد مدل بالاتری هست که خوبه
SSD رو ضعیفتر کردید که توصیه نمیشه
گرافیکم همونه

حالا این ده یا 12 تومن بالاتر نمیدونم چجوری محاسبه شده، چون فقط مادربرد، پاور و هارد گرونتر شدن.

• Like
Reactions: saeed_sg and N!ma
این سیستم رو میشه 12700 قیمت‌گذاری کرد.

اصل کاری رو نگفتید، اونم اینه که SSD روی چه مادربرد و پردازنده‌ای هست، موقع کپی کردن فایل داخلش از کجا به کجا کپی میکنید که سرعت مبدا براش گلوگاه نباشه؟!
توی تستی که گرفتید سرعت SSD برای یه مدل رده پایین NVMe طبیعی هست، مدلش رو هم که نگفتید.

مادربرد مدل بالاتری هست که خوبه
SSD رو ضعیفتر کردید که توصیه نمیشه
گرافیکم همونه

حالا این ده یا 12 تومن بالاتر نمیدونم چجوری محاسبه شده، چون فقط مادربرد، پاور و هارد گرونتر شدن.
رم هم بیشتر شده و هارد 2ترابایت. پس ssd رو میگم مدلی که خودتون پیشنهاد دادین بزارن. قیمت رو والا به من گفتن حدود 57 میلیون در میاد...

• Like
Reactions: Farshidstar2012
SSD رو مادربرد ASUS TUF B360 Pro Gaming WIFI سوار شده، با پورت M2
پردازنده هم : I3 9100 F

اینم مدل SSD
ADATA XPG SX6000 Lite 128GB PCIe Gen3x4 M.2 NVMe 2280 SSD

از HDD به داخل SSD کپی میکنم سرعت نهایتا 70 مگابایت هستش
از SSD به داخل HDD کپی میکنم سرعت تا نصف یک گیگ هستش، بعد از نصف تا 300 مگابایت کاهش داره...

اینم بگم رو جعبه نوشته سرعت خواندن و نوشتن بین 3000 تا 2200، ولی تو اون تستی که گرفتم از اون چیزی که هست کم تره، یعنی SSD مشکلی نداره؟
همونطور که آقا فرشید هم اشاره کردن شما مدل 128گیگ رو خریدی . اون چیزی که روی جعبه مینویسن رو میشه از مدل 512 به بالا انتظار داشت .
بعدم شما تحقیق نکردی فقط رفتی رو جعبه رو خوندی خریدی .

Case Green X3
Power Green 800w
Main Asus Z490A
CPU CORE I7 10700
Can Green 240EVO
HDD 2TB WD
M2 XPG SX6000 PCD
DVD RW ASUS

من نمیدونم برا چی باید 40-50 میلیون پول سیستم بدی بعد بازم دی وی دی رایتر بخری و بهمراهش یک کیس از رده خارج و زشت ؟!
اس اس دی هم باید مدل بهتر و باظرفیت بالا بخری .

خرید کیس گرین فقط برای سیستم های اداری کاربرد داره ! چون تو رده بالا جلوی برند های بهتر حرفی برا گفتن نداره ! و فقط قیمت الکی گرونی داره !
از فکر ODD هم بیرون بیاید . سالی یبارم استفاده نمیشه !
الان حدود 2300 بدی این کیس زشت رو بخری ؟! :دی دیگه همه کیسا پنل شیشه ای و مینیمال و ساده شدن ، این طراحی ها جالب نیست . البته بازم سلیقه خودتونه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or