مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پیرو پست قبلی لازم به ذکر هست که ما دو مدل بایوس داریم که بصورت کلی به اسم Legacy و UEFI .
تقریبا مادربورد های جدید همگی UEFI که جدیدتره را ساپورت میکنن ولی همچنان Legacy هم ساپورت میکنن .

این مسیله تو نصب ویندوز بیشتر بکار میاد که بعدا توضیح میدم اما ربطش به هارد اینه که هارد درایو ها اصولا به دو صورت پارتیشن بندی میشن . MBR و GPT .
MBR نسخه ی قدیمی هست و نهایت میتونه تا 2ترابایت فضا رو پارتیشن بندی کنه و اگر درایوتون بیشتر از 2ترابایت باشه باید GPT پارتیشن بندی کنید .
تفاوت دیگشون تو نوع کارکردشون هست ، همونطور که درایو های SSD مپ دارن برای دونستن جای دیتا ، هارد درایو ها هم چنین فضایی رو خودشون ایجاد میکنن که البته قابل رویت نیست بصورت معمول .
توی MBR این نقشه فقط یکبار ایجاد میشه ولی توی GPT چند نسخه ازش در جاهای مختلف ایجاد میشه که امنیت اطلاعات و همینطور قابلیت ریکاوری در صورت خرابی هارد رو بالاتر هم میبره .
به غیر از اون اگر شما درایو ویندوز رو MBR پارتیشن بندی کنید اونموقع باید از بایوس Legacy ویندوز نصب کنید و اگر ویندوزتون UEFI باشه روش نصب نمیشه .

بطور کلی توی سیستم های جدید بایوس UEFI (ویندوز UEFI) و پارتیشن بندی GPT توصیه میشه .

هارد 7200 هم عمر کمتری داره هم صدای بسیار بیشتری داره هم حرارتش بالاتره برای گیم هم من سرعت پایین با کش بالاترش همیشه انتخاب می کنم همین 180 تا 200 مگ هم سرعت خطی بهم می ده.

• Like
Reactions: r0ss0neri
خرید رم ، سی پی یو ، مادربرد و گرافیک .

رم :

خوب پیشنهاد میشه رم حتما بصورت دوآل چنل تهیه بشه ، یعنی اگر 16گیگ رم مناسب نیاز شماست ، از دو ماژول 8گیگی مشابه استفاده کنید .
چون پهنای باند دوبرابری بهتون میده که این مسئله تو سرعت سیستم و کارکرد سی پی یو و کل سیستم تاثیر گذاره بخصوص سی پی یو های رایزن AMD .
در مورد حجم رم ، به نظر من 8گیگ رم رو باید تو سال 2020 به خاطره سپرد . بصورت عادی ویندوز و برنامه های استارت آپ و 10 تب کروم حدود 4گیگ رم رو مصرف کردند روی سیستم کنونی من .
مسیله بعدی که باید در نظر گرفت سرعت رم هاست . اگر پلتفرم شما اینتل باشه انتخاب رم DDR4 با سرعت 2400مگاهرتز هم انتخاب خوبی هست ولی CPU های رایزن AMD نشون دادن که سرعت رم به شدت روی کاراییشون اثرگذاره و حداقل رم با فرکانس 3000 توصیه میشه .
مسیله بعدی که خیلی مهم نیست و بیشتر جنبه ظاهری داره ، رم های جدید از سیستم نورپردازی RGB استفاده میکنن که اگر پنل کناری کیس شما شیشه ای باشه ، نمای زیبایی دارن که باز البته سلیقه ایه . ولی اگر لازم نیست بیخودی هزینه زیادی براش نکنید .
فقط رم های جدید بصورت دیفالت برق لازم برای چراغ ها رو از خود برد میگیرن ، پس نیازی نیست مادربردتون RGB Header داشته باشه .
RGB Header قابلیتی هست که روی مین و کیس های جدید ارائه میشه . وقتی روی مین باشه شما با داشتن فن های RGB داخل کیس میتونید رنگ و ... اون ها رو از داخل ویندوز و با برنامه مخصوص هر برندی مثلا Asus اسم Aura Sync ــه کاستومایز کنید .
اگر خود کیس این کیت رو داشته باشه یک کنترل باش هست که با اون میتونید رنگ ها رو کاستومایز کیند .

خوب انتخاب من TeamGroup T-Force Delta RGB 2*8GB 3200MHz .

IMG_20200413_181659.jpg

خرید رم ، بخصوص با سرعت بالا و برای پلتفرم AMD کمی سخته ! چون باید توی QVL لیست مموری مادربرد اون مدل رمی که مد نظر دارید رو پیدا کنید یا تو سایت خود تولید کننده رم سرچ کنید ببینید با چه مادربردهایی سازگاره .
علاوه بر اون قیمت رم به شدت تو بازار آشفته است و هم هر روز گرونتر میشه هم موجودی رم ها و تنوعشون کم ...

ولی این مدل رم رو الان با قیمت 1900 میتونید تهیه کنید .

سی پی یو و مادربرد و گرافیک :

خب اینجا بر حسب نیازتون و کاربریتون از سیستم باید یک پلتفرم بین AMD و اینتل انتخاب کنید .
انتخاب بسته به بودجه و کارایی مد نظر متفاوته ، ولی بصورت کلی الان که رایزن و AMD قد علم کردن ، ترجیحم AMD هست . چون AMD از قدیم یوزرفرندلی تر بوده و الانم که تفاوت بینشون کمه و حتی تو قسمت ها و زمینه هایی خیلی هم برتر هست از اینتل ،
بنظر خودم انتخاب AMD بهتره ولی بازم باید کارایی رو سنجید .
چون توی سیستم های گیمینگ عملکرد تک هسته ای و بیشینه فرکانس تک هسته ای و بطور کلی IPC مد نظر هست ، اینتل تو این مورد بین 5تا10 درصد بهتره اما ، باز به نظر خودم این 5تا10 درصد اونقدری نیست ، همینطور عملکرد های مالتی مدیا و ... هم هست که AMD بهتر از اینتل هست (این گفته بطور کلی و در مقایسه با نسل جدید رایزن 3000 هست ، بطور جزیی هر مدل باید دقیق بررسی بشه و بنچمارک ها دیده بشن ، هرچند بازم میگم تفاوت جزیی تو بنچمارک ها هم خیلی مهم نیستن که بخواید روشون سخت بگیرید) .
چرا AMD یوزرفرندلی تره ؟
چون تمام مادربرد هایی که با سوکت AM4 عرضه شدن تا کنون با آپدیت بایوس سی پی یو های جدید رایزن 3000 رو ساپورت میکنن . ازونطرف اینتل هر دو نسل تقریبا یه چیپست جدید میده و بعضا سوکت جدید و کلا قابلیت آپگرید رو خیلی بهش اعتقادی نداره که خب برای بعضی ها شاید مهم نباشه ولی خب این یجوری مجبور کردن مصرف کننده به خرید مادربرد جدید هست .
AMD تمام چیپست های A320 ، B350 ، X370 ، B450 ، X470 رو که سوکت AM4 دارن آپدیت داده تا بتونن نسل جدید سی پی یو ها رو ساپوت کنن . این بین Asus و Giga بهتر از MSI مادربردهای قدیمی رو ساپورت و آپدیت کردند .
(چیپست X570 هم با رایزن 3000 معرفی شده) .

خوب مزیتش چیه ؟ اگر مین B350 با نسل اول رایزن رو دارید میتونید با آپدیت بایوس الان یک سی پی یو نسل 3 رایزن بخرید و ازش استفاده کنید .
برای من که تازه سیستم خریدم مزیتش چیه ؟

حقیقتش مین های قدیمی کمتر پیدا میشن ولیکن پیدا بشن با قیمت بهتر بعضا . اینم بگم این چیپست ها تفاوت کمی با هم دارن ، مثلا A320 تفاوت بزرگش اینه قابلیت آورکلاک نداره . بقیشون تفاوتشون در میزان پورت های خروجی USB3.1 و ... هست .
خب من یک مین ASUS B350M-E به قیمت 1200 پیدا کردم که پایینترین قیمت برای این چیپست بود . انتخاب های بعدی که بره سمت B450 دیگه حدود 1800به بالا هزینه دارن و بطور متوسط 2500 هزینه یک مین خوب B450 هست .
ضعف مادربرد من چیه ؟ نداشتن هیت سینک روی VRM های برق CPU . ولی خب باید براش یک میلیون بیشتر هزینه میکردم که خب محدودیت بودجه داشتم . چون بخواین خوب اورکلاک کنید به اون هیت سینک ها نیازه . در غیر این صورت برای مصرف معمول و اورکلاک کم انتخاب مناسبیه ، هرچند کیفیت ساخت مین هم بسته به قیمتش بالا پایین میشه اما تاثیرش روی کارایی کلی سیستم آنچنان نیست .
البته اینم بگم که اگرچه این چیپست ها آپدیت شدن و سی پی یو های جدید رو ساپورت میکنن ولی قابلیت جدید PCIe Express 4 فقط با چیپست جدید ارایه میشه که البته فعلا نیازی هم بهش حس نمیشه چون گرافیک ها فعلا از PCIe Express 3 استفاده میکنن اما خوب توی ارتقاهای بعدی میتونه مهم باشه که از نظر من امروزه برای خرید سیستم اصلا نباید قابلیت ارتقا رو بهش فکر کرد . چون تا چندسال دیگه که شما نیاز به ارتقا حس کنید ، چیپست جدید ، سوکت جدید ، رم های DDR5 و سی پی یو هایی که کاراییشون به مراتب بالاتر هست عرضه شده و کلا باید ارتقای کلی بدید .
متاسفانه مین های ASROCK توی بازار نیست ، یا اگر هست من ندیدم و کم هست . وگرنه مین های خیلی خوبی برای چیپست B450 داره .
ولی بطور کلی من دو مین Asus Prime B450 Plus و MSI B450 TOMAHAWK رو برای این چیپست تو قیمت حدودی 2500 پیشنهاد میکنم .

اینم بگم من این مین رو با سی پی یو 1700 رفیقم درایو کردم و بایوسش رو آپدیت کردم . اینم باید درنظر گرفت .
مادربرد MSI که بالا معرفی کردم مزیتی که داره اینه بدون نیاز به سی پی یو و ... میتونید بایوسش رو آپدیت کنید برای نسل سوم رایزن .

یک مزیت دیگه که ممکنه خرید چیپست B450 بجای B350 داشته باشه ، اینه که ممکنه B450 آپدیت بایوس لازم رو برای ساپورت نسل چهارم رایزن بگیره ولی B350 خیر . بطور کلی AMD قول داده این سوکت AM4 رو تا آخر 2020 ساپورت کنه که همزمان با اومدن نسل چهارم رایزن میشه و بعد از اون باید منتظر سوکت جدید و رم های DDR5 و ... برای نسل پنجم رایزن باشیم .

IMG_20200408_222616.jpg

و البته من CPU رو Ryzen 3400G انتخاب کردم که متناسب یا نیاز و بودجم بود . چون گرافیک داخلی وگا 11 اون برای گیمینگ لو لول اچ دی مناسبه و انتخاب مناسبی برای من بود اما انتخاب 3600 برای سیستم های گیمینگ در کنار یک کارت 1050 یا RX580 پیشنهاد میشه بطور کلی هرچند در این مورد انتخاب زیاده و باید بسته به نیاز ترکیب مناسبی انتخاب کرد .
البته من میتونم بعد ها این دو رو تغییر بدم و ارتقا بدم ولی هزینه زیادی میبره و فعلا هم نیازی نمیبینم .

IMG_20200406_205210.jpg

IMG_20200406_205226.jpg

یک مزیت دیگه سی پی یو های AMD کولر های استوک اون هست که هم کارایی خوبی دارن هم به نسبت اینتل زیباترن .
توی مدل 2700 1700 3700 این کولری که در تصویر میبینید یک نوار ال ای دی قرمز دور فن و لوگوی AMD هست که به شدت زیباش میکنه .

ادامه دارد ...

هارد 7200 هم عمر کمتری داره هم صدای بسیار بیشتری داره هم حرارتش بالاتره برای گیم هم من سرعت پایین با کش بالاترش همیشه انتخاب می کنم همین 180 تا 200 مگ هم سرعت خطی بهم می ده.
بله . درسته .
البته گفتم بخوایم هارد برای درایو ویندوز استفاده بشه بهتره 7200 باشه .
و اینک کلا دیگه استفاده از هاردم برای درایو ویندوز دورش تموم شده ولی خب شاید کسی مجبور باشه .
وگرنه باز هارد 2ترابایتی وسترن بلو خودش دو مدل داره یکی بافر 64مگی و یکی فکر کنم 256مگ که اون 256مگی دقیقا این سرعت و مشخصات رو بهش میرسه .
و تو ظرفیت های بالاتر هم که کلا بافر بیشتر میشه . و برای ظرفیت های بالاتر بخاطر همون عمرشون که شما اشاره کردی 5400 هستن .
ولی با این حال من هارد وسترن بلک رو دارم که چشش نکنم 11 سال ازش مرتب استفاده کردم و سرعتش هم 7200 هست . کیفیت ساخت خود هارد هم مطرح هست و فریمویر و ...

و من توشیبا 3ترابایت رو انتخاب کردم به قیمت 1100 ، چون با این قیمت هم کارایی خوبی داره هم پول یک هارد 2ترا رو دادم تقریبا به قیمت های الان .
اگر بیشتر پول داشتم حدود 1600 انتخابم 4ترابایت وسترن یا سیگیت میبود .

موفق باشید .

• Like
Reactions: saeed_sg
بستگی به قطعات و مخصوصا مادربردتون داره. همینجوری که نمیشه انتخاب کرد.
ممنون آقا فرشید. مادربوردم DDR 3 ،z97 gaming 3 هست. اسلات m.2 رو هم نگاه کردم تا عدد ۸۰ نوشته. CPU هم 4790K هست. براش m.2 بگیرم یا ssd بنظرتون؟
امروز یه سایت دیدم MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio GDDR6 Graphics Card - 8GB رو ۱۰.۹۰۰ قیمت زده بود. پلمپ بدون گارانتی با یک هفته مهلت تست. ارزش خرید داره با این قیمت بدون گارانتی؟

آخرین ویرایش:
خرید کیس و پاور و مانیتور .

پاور :

خوب من یک پاور 885b گرین از قبل داشتم و از همون استفاده کردم . البته فنش خراب شده بود که عوض کردم .
اما بطور کلی بستگی به بقیه قطعات بخصوص سی پی یو و گرافیک باید پاور مناسب رو با آینده نگری نسبی انتخاب کرد .
توان مصرفی همشون رو حساب کنی و حدودا 20تا30 درصد بالاتر انتخاب کنیم و از برند های خوب مثل گرین(به نسبت قیمت ارزندس) و کولر مستر و ...

IMG_20200408_211934.jpg

مانیتور :

انتخاب مانیتور مناسب باز بسته به نیاز شما هست . بصورت کلی من رزولوشن فول اچ دی رو مناسب نیازم میبینم و رزولوشن های بالاتر هم سخت افزار بالاتری میطلبه هم پول بیشتر و البته کمتر از فول اچ دی هم الان بنوعی منسوخ بحساب میاد .

اما مانیتور با چه پنلی انتخاب کنیم ؟

به صورت کلی سه مدل پنل مرسوم هست : IPS , VA , TN
هر کدوم ویژگی های خاص خودشون رو دارن و مناسب یک نوع کارکردی هستن .
من توضیح مختصری در مورد نقاط ضعف و قوت هر کدوم میدم .

پنل های TN :
ریفرش ریت بالاتر
زمان پاسخگویی پایینتر
قیمت مناسب تر
دقت رنگی کمتر
کنتراست کمتر
زاویه دید کمتر

پنل های IPS :

دقت رنگی بالاتر
زاویه دید عالی
ریفرش ریت پایین تر از TN (البته مدل هایی با ریفرش ریت بالا هم هستن که قیمتشون میره بالا)
زمان پاسخگویی متوسط
قیمت بالاتر
کنتراست پایینتر از VA

پنل های VA :
کنتراست بالاتر
دقت رنگ بالاتر از TN کمتر از IPS
زاویه دید بهتر از TN کمتر از IPS
ریفرش ریت پایینتر
زمان پاسخگویی متوسط
قیمت بالاتر از TN کمتر از IPS

بطور خلاصه یک توضیحی در مورد موارد بالا بدم

ریفرش ریت : به سرعت نو شدن تصویر میشه گفت ، اینطوری فرض کنیم که هر ثانیه از فیلمی مجموعه ای از چندین عکس هست که پشت سر هم نمایش داده میشه . هرچی تعداد این عکس ها که میتونن نمایش داده بشن بیشتر باشه تصویر نرم تر و روونتری ایجاد میشه .
پس هرچی بیشتر باشه بهتره .

زمان پاسخگویی : به فاصله ی زمانی که لازمه تا یک پیکسل از یک رنگ به رنگ دیگه ای تغییر کنه گفته میشه ، مثلا توی مانیتور ها یک حالت بلور شدن تصویر متحرک رو دیدین ؟ این بخاطر همین زمان پاسخگویی هست که هرچی کمتر باشه بهتر هست و بنوعی تاثیرش شبیه ریفرش ریت هست .

دقت رنگی : به طور ساده میشه گفت که چیزی که مشاهده میکنیم چقدر به واقعیت نزدیکه . مثلا عکس اتاقتون رو میگیرید ، با صفحه گوشی یجور بنظر میرسه و وقتی با مانیتور یا تلویزیون میبیند رنگ ها متفاوت بنظر میان . بخصوص برای کسایی که کارای ادیت روی فیلم و تصاویر رو انجام میدن این میتونه مزیت بزرگی باشه که خروجی نهایی نزدیکترین به اونچیزی که میبینن باشه . بطور کلی پنل های IPS برای این دسته از مصرف کنندگان خیلی توصیه میشه .

کنتراست : اختلاف دو رنگ سفید و سیاه ، بصورت ساده هرچی کنتراست بالاتر باشه مانیتور میتونه رنگ مشکی عمیق تری رو نشون بده . در این مورد پنل های OLED که خیلی هم گرونتر هستن بهترینن چون اون پیکسل مربوط رنگ مشکی کلا خاموش میشه ، اما تو مانیتور های ال سی دی چون ما بطور کلی نور بک لایت رو داریم ، به اون مشکی خالص نمیرسیم ولی پنل های VA باز در این مورد بهترن .

زاویه دید : تا حالا به مانیتور از زاویه های مختلف نگاه کردید ؟ وقتی به پنل های TN مستقیم نگاه میکنید همه چیز عالیه اما اگر کنار یا بالا و پایین نگاه کنید تصویر شفافیت قبل رو نداره .

به شخصه با توجه به نیازم که کنتراست برام مهمتر بود ، مانیتور با پنل VA انتخاب کردم .
BenQ GW2270H
04-gw2270h-left45.png

کیس :

شاید برای خیلی ها ظاهر کیس خیلی اهمیت نداشته باشه ، ولی خب بنظر من نصف لذت جمع کردن یه سیستم جدید توی ظاهر کیس و ... هست :دی
این مورد سلیقه ای هست ولی خب درایو 5.25 اینچی سی دی رام دیگه منسوخ شده و کیس ها هم خوشگل تر شدن ، شما هم اگر استفاده زیادی ازش ندارید بیخیالش بشید چون روی ظاهر خیلی تاثیر داره .
پنل های کناری کیس های جدید شیشه ای شدن ، این رو هم در نظر بگیرید که شیشه کیفیت بهتری نسبت به پلاستیک داره و نمای بهتری هم داره .

توی جای پاور هم کیس هایی که پایین پاور نسب میشه رو شخصا بیشتر میپسندم . اینم در نظر بگیرید که اگر قسمت پاور پوشش داشته باشه و تو دید نباشه در مجموع قشنگتره بنظرم .
و تعداد فن و قابلیت نصب واتر کولر ها با اندازه های مختلف و ... هم باید در نظر گرفت .
همینطور راحتی برای یک سیم کشی تمیز .

من RaidMax Zeta رو انتخاب کردم به قیمت 1000ت . که هم خیلی طراحیش مینی مالیست نیست هم خیلی مدرن نیست . البته انتخابا کم و گرون شدن به نسبت قبل . شخصا کیس های برند NZXT رو خیلی دوست دارم که متاسفانه نیستن .

IMG_20200408_224159.jpg

IMG_20200408_222451.jpg

IMG_20200409_030910.jpg

امیدوارم که کمکی کرده باشم که بتونید انتخاب خوب و سیستم مناسب با نیازتون تهیه کنید .
موفق باشید .

ممنون آقا فرشید. مادربوردم DDR 3 ،z97 gaming 3 هست. اسلات m.2 رو هم نگاه کردم تا عدد ۸۰ نوشته. CPU هم 4790K هست. براش m.2 بگیرم یا ssd بنظرتون؟
امروز یه سایت دیدم MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio GDDR6 Graphics Card - 8GB رو ۱۰.۹۰۰ قیمت زده بود. پلمپ بدون گارانتی با یک هفته مهلت تست. ارزش خرید داره با این قیمت بدون گارانتی؟

مهم ابعاد M.2 نیست، مهم اینه که مادربرد شما نمی‌تونه از تمامِ سرعتِ M.2 استفاده کنه و بوت از NVMe رو هم شاید ساپورت نکنه. اما اگر M.2 رو با این قصد بگیرید که روی مادربرد بعدی استفاده کنید خوبه، وگرنه خرید SATA مثل SAMSUNG 860 EVO گزینه‌ی خوبی هست.
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio هم من 14 تومن قیمت داشتم، یا اون قیمت قدیمیه و آپدیت نشده یا موجود نباشه. کارت گرافیک بدون گارانتی رو هم اصلا توصیه نمیکنم. وگرنه 10900 که خیلی خوبه.

مهم ابعاد M.2 نیست، مهم اینه که مادربرد شما نمی‌تونه از تمامِ سرعتِ M.2 استفاده کنه و بوت از NVMe رو هم شاید ساپورت نکنه. اما اگر M.2 رو با این قصد بگیرید که روی مادربرد بعدی استفاده کنید خوبه، وگرنه خرید SATA مثل SAMSUNG 860 EVO گزینه‌ی خوبی هست.
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio هم من 14 تومن قیمت داشتم، یا اون قیمت قدیمیه و آپدیت نشده یا موجود نباشه. کارت گرافیک بدون گارانتی رو هم اصلا توصیه نمیکنم. وگرنه 10900 که خیلی خوبه.
اگه m2 با تبدیل به sata استفاده بشه میشه روش ویندوز ریخت و استفاده کرد؟

اگه m2 با تبدیل به sata استفاده بشه میشه روش ویندوز ریخت و استفاده کرد؟

قاعدتا باید شدنی باشه، مخصوصا اگر M.2 رو بشه روی همون اسلاتِ M.2 و با تنظیمِ مدِ SATA از طریقِ بایوسِ مادربرد استفاده کرد.
اما استفاده از تبدیل رو مطمئن نیستم بدونِ اشکالاتِ جنبیِ دیگه‌ای باشه.

• Like
Reactions: saeed_sg
سلام یک کارت gtx 1050 ti دارم می خوام براش یک کیس ببندم برای بازی (ازش انظار کیفیت بالا ندارم همین که بازی ها رو low با فریم قابل قبول بیاره کافیه). می خوام یه کیس پیشنهاد بدید که چند سال دیگه هم با عوض کردن گرافیک بتونه بازی هارو بیاره. یه پیشنهاد دیگه هم بدید واسه ارزون ترین کیسی که می شه واسه این گرافیک بست .
ممنون

آقا فرشید ممنونم ازتون بابت راهنمایی
بدلیل محدودیت بودجه فعلا نمیتونم به MAIN و CPU دست بزنم. واسه این مادربورد z97 gaming3 که ddr3 هست و 4790k کارت گرافیک 2070super میتونه گزینه مناسبی باشه واسه ارتقا؟ با این چیدمان از حداکثر توان کارت گرافیک استفاده میشه؟ قطعه‌ای باعث ایجاد گلوگاه نمیشه؟
کارت مدل ZOTAC RTX2070 SUPER 8GB AMP EXTREME سه فن گارانتی ۲ ساله سریر با قیمت ۱۱ تومن چطوره بنظرتون؟ ارزش خرید داره؟

سلام یک کارت gtx 1050 ti دارم می خوام براش یک کیس ببندم برای بازی (ازش انظار کیفیت بالا ندارم همین که بازی ها رو low با فریم قابل قبول بیاره کافیه). می خوام یه کیس پیشنهاد بدید که چند سال دیگه هم با عوض کردن گرافیک بتونه بازی هارو بیاره. یه پیشنهاد دیگه هم بدید واسه ارزون ترین کیسی که می شه واسه این گرافیک بست .
ممنون

ارزونترین کیس برای کارت گرافیک مجزا با ابعاد مناسب GREEN EVO هست و بالاتر هم کیس‌های مخصوص گیمینگ با تهویه مناسب و امکانات جنبی بیشتر هستند.
کیس‌های GREEN X2/X3 کمترین مدلهای مخصوص بازی هستن. اما اونی که بالا گفته شد کمترین مدل برای جای دادنِ کارت گرافیکِ نسبتا بزرگ هست.

آقا فرشید ممنونم ازتون بابت راهنمایی
بدلیل محدودیت بودجه فعلا نمیتونم به MAIN و CPU دست بزنم. واسه این مادربورد z97 gaming3 که ddr3 هست و 4790k کارت گرافیک 2070super میتونه گزینه مناسبی باشه واسه ارتقا؟ با این چیدمان از حداکثر توان کارت گرافیک استفاده میشه؟ قطعه‌ای باعث ایجاد گلوگاه نمیشه؟
کارت مدل ZOTAC RTX2070 SUPER 8GB AMP EXTREME سه فن گارانتی ۲ ساله سریر با قیمت ۱۱ تومن چطوره بنظرتون؟ ارزش خرید داره؟

از حداکثر توان کارت گرافیک در بعضی بازیها استفاده نمیشه. اما بعدا با ارتقای مادربرد، CPU و رم میتونید راندمان بهتری رو بگیرید.
در حال تاثیر ارتقا به 2070 در بازیها خیلی بیشتر از تاثیر ارتقای اون سه قطعه به نسل اخر خواهد بود.

اون کارت زوتاک هم مدل خوبی هست و به نسبت قیمتش ارزش داره.

ارزونترین کیس برای کارت گرافیک مجزا با ابعاد مناسب GREEN EVO هست و بالاتر هم کیس‌های مخصوص گیمینگ با تهویه مناسب و امکانات جنبی بیشتر هستند.
کیس‌های GREEN X2/X3 کمترین مدلهای مخصوص بازی هستن. اما اونی که بالا گفته شد کمترین مدل برای جای دادنِ کارت گرافیکِ نسبتا بزرگ هست.

از حداکثر توان کارت گرافیک در بعضی بازیها استفاده نمیشه. اما بعدا با ارتقای مادربرد، CPU و رم میتونید راندمان بهتری رو بگیرید.
در حال تاثیر ارتقا به 2070 در بازیها خیلی بیشتر از تاثیر ارتقای اون سه قطعه به نسل اخر خواهد بود.

اون کارت زوتاک هم مدل خوبی هست و به نسبت قیمتش ارزش داره.
ببخشید منظورمو اشتباه بیان کردم. منظروم یه سیستم کامل شامل سی پی یو و رم و مادر برد و غیره بود

ببخشید منظورمو اشتباه بیان کردم. منظروم یه سیستم کامل شامل سی پی یو و رم و مادر برد و غیره بود

ارزونترین سیستمی که برای کارت 1050 توصیه میشه:

قیمتمدلنام قطعه
یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
Intel Core i3 9100F BOX
(Intel Core i3 8100 BOX)
CPU
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانASUS PRIME H310M-CMotherBoard
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000-16GBRAM
-
-
VGA
۷۴۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۶۸۰ هزار تومانWD Green 240GBSSD
۲۹۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
۹۰۰ هزار تومانGREEN GP550A-UKPower
۳۴۰ هزار تومانPARS EVOCase
هفت میلیون و 350 هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سیستمی که برای کارتهای گرافیکِ قویتر هم در سالهای بعد مناسب باشه:

قیمتمدلنام قطعه
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(دو میلیون و ۹۳۰ هزار تومان)
(پنج میلیون و ۵۹۰ هزار تومان)
Intel Core i5 9400F
(Intel Core i5 8400)
(AMD Ryzen 5 3600)
CPU
سه میلیون و ۵۸۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۴۴۰ هزار تومان)
(دو میلیون و ۳۱۰ هزار تومان)
ASUS TUF H370-PRO GAMING
(ASUS PRIME Z370-A II)
(ASUS PRIME B450-Plus AM4)
MotherBoard
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
--VGA
۷۴۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۸۵۰ هزار تومان
(۹۲۰ هزار تومان)
SAMSUNG 860 EVO 250GB
( ADATA Ultimate SU800 256GB)
SSD
۲۹۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
۸۹۰ هزار تومانGREEN GP550A-UK PlusPower
یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانGREEN X3+ VIPERCase
دوازده میلیون و ۴۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

خیر، کمی تا قسمتی ضعیف هست و برای کارت 5700XT مناسب نیست.
در مورد قسمت دوم هم بستگی به بازی داره. مثلا راندمان RTX 2060 در Metro Exodus نصف اون 60 فریم یعنی 30 فریم میشه، در بتلفیلد 5 حدود 40 فریم میشه و در Young Blood هم حدود 45 فریم. همه ی این نرخِ فریم ها با استفاده از DLSS خیلی بالاتر میرن.
اگر ببندم و سیستم گلوگاه بشه چ اتفاقی میافته؟
این مدل های رفرنس که یک فن کوچیک دارن جواب دفع حرارت میدن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or