مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Inter Core i5-4690
Corsair XMS 2*2GB DDR3 1600
Corsair CM650
Green X4
Asus 770GTX 2GB
Asus H97-PLUS

قیمت این قطعات رو جدا جدا می‌تونید لطف کنید بگید من چقدر رد کنم بره؟

یه مانیتور VX247 Asus هم هست که پنلش پیکسل سوزوند بردم نمایندگی پنل رو کامل برام عوض کرد ولی احمق‌ها دکمه‌های پاور و تنظیمات رو از کار انداختن. منم دیگه حال نداشتم ببرم تعمیر. یه قیمت هم واسه این مانتور بگید.

یه هدفون SteelSeries هم هست که خراب شده و سیمش اتصالی پیدا کرده و صدا نداره. جای مطمئنی می‌تونید معرفی کنید ببرم برای تعمیر؟
فکر کنم رم رو فکر کردن 8 گیگه اون قیمت دادن وگرنه من 2 هفتس 2 تا 2 گیگ هیت سینک دار گذاشتم 180 هیشکی نمیخره ، فکر کنم رمتون حدود 200 تا 240 بیارزه ، شاید هم قیمتها خیلی بالا رفته، نمیدونم
الان تو برنامه ی CPU-Z دیدم مشخصات رم سیستمم اینه
4GB DDR4-2400 (1200MHz)
اون 2400 چی هست ؟
اون 1200 MHz چی هست؟
سرعت اصلی کدومشونه ؟
سرعت اصلی 2400 ه ، 1200 ضرب در 2 میشه

لطفا یه پردازنده -پاور -مادربرد-رم واسه کارت گرافیک asus gt1030 2 معرفی کنین
واسه بازی ها تا سال 2013 میخوام

این برای وقتیه که بخواید قطعات نو بخرید:

قیمتمدلنام قطعه
یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانIntel Core i3 9100F BOXCPU
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانASUS PRIME H310M-CMotherBoard
۹۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*4GB DDR4 2400-8GBRAM
۹۰۰ هزار تومانGREEN GP550A-UKPower
-جمع کل‌ (تومان)---

برای قطعات دست دوم میتونید Core i3 7100 و مادربرد H110 هم بخرید که برای اون کارت گرافیکی کافیه.

دوستان گارانتی گرین کیفیت پاسخگوییش چطوریاست؟ از شانس گند من پاورم امروز سوخت. چند ماهی بیشتر نمیشه گرفتمش گارانتیش هست هنوز. تعمیر دارن یا تعویض؟ حالا بعد این تعطیلی که قراره 23م باز کنن بازم چند روزی بدون پی سی میشم.
اهه واقعا بشدت سخته این مورد، ، دقیقا میدونم چی میشکی! منم پاورم سوخت، اونم پاور فول ماژولار 600 وات کولر مستر، 1 سال هم گارانتی اواژنگ داشت، هیچ غلطی نکردند در اخر سر هم گفتن بخاطر تحریم ها نتونستیم قطعه وارد کنیم ...خود پاور رو هم تعویض نکردن به بهانه های مختلف، اینو اینجا گفتم تا بدونید گارانتی اواژنگ چه طوری هست:| منم یک ماه بعد اون موقعه رفتم پاور گرین خریدم الان هم خوبه مشکلی نداشته 4 ماهی هست...
من از گرین، فن، پاور و در حا حاضر کیس و کیبرد دارم، یک فن سی پی یو ازشون خریدم برام بدون هیچ مشکلی سریع تعویض کردن با وجود این که خودم پایه اش رو شکستم و شامل گارانتی نمیشد برخورد خوبی هم دارند، هم تعمییر هم تعویض دارند برای پاور های خودشون....
بنظرم من یک نفر اطلاعات داره بگه دلایل سوختن پاور ها چیه و چرا اینقدر سریع خراب میشن؟!!

آخرین ویرایش:
این برای وقتیه که بخواید قطعات نو بخرید:

قیمتمدلنام قطعه
یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانIntel Core i3 9100F BOXCPU
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانASUS PRIME H310M-CMotherBoard
۹۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*4GB DDR4 2400-8GBRAM
۹۰۰ هزار تومانGREEN GP550A-UKPower
-جمع کل‌ (تومان)---

برای قطعات دست دوم میتونید Core i3 7100 و مادربرد H110 هم بخرید که برای اون کارت گرافیکی کافیه.
ممنون اقا فرشید
فقط قیمت هایی که گفتین بروز هستن ؟؟
بعدا با این سیستم میتونم کارت گرافیک های 1660 ti یا rx580 یا 2060 s رو بردارم ؟؟
اس اس دی 240 گیگ پر سرعت هم میتونم بردارم ؟؟
و اینکه یه کیس خوب چی بگیرم

• Like
Reactions: che-jaleb
آقا فرشید
واسه i3 6100 و main board : H110
gtx 1060 مناسبه یا Rx580 8gb?

باید برعکس بپرسید. واسه RX 580 یا GTX 1060 چه پردازنده و مادربردی مناسب هستن؟
پردازنده‌ی Core i3 6100 نسبتا ضعیفه برای هر دو کارت. بهتره یه 6400 رو به عنوان حداقل در نظر بگیرید.

اگر این CPU و مادربرد رو الان دارید و میخواید کارت گرافیک بخرید هم بالاترین مدلی رو که بودجتون میرسه خریداری کنید و بعدا اگه شد پردازنده رو ارتقا بدید.

اهه واقعا بشدت سخته این مورد، ، دقیقا میدونم چی میشکی! منم پاورم سوخت، اونم پاور فول ماژولار 600 وات کولر مستر، 1 سال هم گارانتی اواژنگ داشت، هیچ غلطی نکردند در اخر سر هم گفتن بخاطر تحریم ها نتونستیم قطعه وارد کنیم ...خود پاور رو هم تعویض نکردن به بهانه های مختلف، اینو اینجا گفتم تا بدونید گارانتی اواژنگ چه طوری هست:| منم یک ماه بعد اون موقعه رفتم پاور گرین خریدم الان هم خوبه مشکلی نداشته 4 ماهی هست...
من از گرین، فن، پاور و در حا حاضر کیس و کیبرد دارم، یک فن سی پی یو ازشون خریدم برام بدون هیچ مشکلی سریع تعویض کردن با وجود این که خودم پایه اش رو شکستم و شامل گارانتی نمیشد برخورد خوبی هم دارند، هم تعمییر هم تعویض دارند برای پاور های خودشون....
بنظرم من یک نفر اطلاعات داره بگه دلایل سوختن پاور ها چیه و چرا اینقدر سریع خراب میشن؟!!

اگر پاور با کیفیت از برندی معتبری انتخاب کرده باشید هیچ دلیلی وجود نداره که بسوزن یا به راحتی خراب بشن، مگر با مواردی مثلنوساناتِ مکرر برق شهری و انتخابِ مدلِ ضعیف‌تر از توانِ مورد نیاز سیستم.
بسیاری از دوستانی که در سالهای اخیر سیستم بستن اصلا مشکلی با پاور نداشتن که بخوان به گارانتی سر بزنن.

از دو کارت گرافیکِ متفاوت نمیشه استفاده کرد و استفاده از کارت‌های یکسان هم دیگه به دلیل عدم پشتیبانی توصیه نمیشه و هدر دادن پول هست.

ممنون اقا فرشید
فقط قیمت هایی که گفتین بروز هستن ؟؟
بعدا با این سیستم میتونم کارت گرافیک های 1660 ti یا rx580 یا 2060 s رو بردارم ؟؟
اس اس دی 240 گیگ پر سرعت هم میتونم بردارم ؟؟
و اینکه یه کیس خوب چی بگیرم

قیمت بروز نداریم. چون بازار از قبل از عید تعطیل شده و هنوز هم بازگشایی نشده که بخواد قیمت جدیدی اعلام بشه.
با این سیستم میتونید کارت‌های گرافیکیِ بالاتر هم بردارید.
SSD 240 گیگی هم میتونید بردارید.
کیس هم بسته به بودجه از PARS EVO میتونی برداری تا مدلهای بهتر.

دوستان من قطعه ای رو نیاز دارم که تو شهرستان گیر نمیاد میخواستم کمک کنید بگید چه طور گیر بیارمش.(نوک قلم spen هستش که برای تبلت نوت 10.1 هستش.نوکش خراب شده یه چند تا نوک نیاز داشتم.)یکی از بچه ها گفت توی علاالدین هست ولی فعلا نمیتونم بیام تهران برا خرید میخواستم بدونم تو اینترنت جای هست این قطعه رو بفروشن یا کسی میتونه برام تهیه کنه؟
136392

• Like
Reactions: che-jaleb
سال 88 یدونه 785 وات مونتاژی گرین خریدم 130 هزار .هنوز داره کار میکنه..یبارم نشده پاور بدون محافظ به برق وصل کنم...هر 2سال یبار پاور باز و سرویس میکنم مخصوصا فن
پس این پاور کولر مستر پلانتیوم من چرا سوخت؟! در صورتی که جز جدیدترین و برترین پاوری های موجود بود!
منم یکبار با اسپری ناهید پاکش کردم یک ماه بعدش سوخت نمیدونم برای این بود یا تاثیر نداشته، منم خودم یک پاور گرین 300 وات دارم سال 95 خریدم تا الان یکسره روشن بوده واسه دانلود و فیلم و وبگردی هنوز که هنوز اخ نگفته....

پس این پاور کولر مستر پلانتیوم من چرا سوخت؟! در صورتی که جز جدیدترین و برترین پاوری های موجود بود!
منم یکبار با اسپری ناهید پاکش کردم یک ماه بعدش سوخت نمیدونم برای این بود یا تاثیر نداشته، منم خودم یک پاور گرین 300 وات دارم سال 95 خریدم تا الان یکسره روشن بوده واسه دانلود و فیلم و وبگردی هنوز که هنوز اخ نگفته....
حالا نمیدونم مشکل پاور شما چی بوده، ولی منم چند ماه پیش یه پاور کولر مستر Mwe gold گرفتم، بعد از 2-3 روز صدای وزوز خیلی بدی پیدا کرد :| (coil whine) حتی وقتی کار سنگینی انجام نمیدادم این صدا بود و واقعا روی اعصاب بود، یکم توی نت چرخیدم و دیدم که بله پاور های کولر مستر زیاد مشکل داشتن، حتی مدل های گلد و بالاتر.
اخر سر پاور رو پس فرستادم و یه پاور دیگه گرفتم....

• Like
Reactions: Abyss Watchers
Ryzen 7 3800X
MSI B450 gaming plus max ( alt : Asus rog strix b450-f )
نظر خودم تاماهاک مکس بود ولی نیست 3450 3500 قیمت میدن که ارزش نداره این قیمت.
Trident Z 2x8GB 3200mhz
MSI Radeon RX 5700 XT GAMING X
Samsung 970 Evo m.2 25GB
Western Digital Blue 2TB
gamdias astrape 750W (alt : silverstone )
green z6 artemis

این بیلد چطوره ؟ خیلی روی 2070super و 5700xt ویدو دیدم اختلاف خاصی ندیدم بین این 2تا

آخرین ویرایش:
سلام آقا فرشید
سیستم با این مشخصات دارم
core i3 8100
PRIME B360M-K
G.SKILL Aegis 8GB 2400MHz CL15
Green 500b–HP+
میخوام کارت گرافیک MSI GTX 1060 Gaming X 6GB رو بخرم به نظر شما پاور برای این کارت مناسبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or