سلام.دوستان یه مانیتور خوب 4k یا بالاتر ولی کوچک تر مساوی 32 اینچ چی پیشنهاد میدید؟
سلام یک سیستم میخوام بتونم سه گانه کرایسیس رو تو Ultra یا High برم اگه یک لب تاپ کار راه انداز برای کرایسیس سراغ دارید بگید هیچوقت نتونستم این بازی با ی کیفیت درست برم
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | Intel Core i3 9100F BOX | CPU |
- (۵۰۰ هزار تومان) | - (ThermalRight True Spirit 120M ) | COOLING |
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان | ASUS PRIME B360M-K | MotherBoard |
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | ASUS TUF GTX 1660TI O8G GAMING 6GB GDDR6 | VGA |
۷۴۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
۸۵۰ هزار تومان | SAMSUNG 860 EVO 250GB | SSD |
۲۹۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
۸۵۰ هزار تومان | GREEN GP500A-UK Plus | Power |
۳۴۰ هزار تومان | PARS EVO | Case |
سیزده میلیون و ۴۲۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
پس به نظر شما برای گیم خرید یه کارت گرافیک z390 خوب مثل ارونز با یه سی پی یو i7-9700k بهتر از خرید یه مادربورد معمولی با سی پی یو i9-9900k هست؟
بله ارزش داره، همردهی SSDهای رده بالای سامسونگ هست.
خودم که با گرین تجربه ای نداشتم ، ولی یکی که پاورش سوخته بود 2 ، 3 ماه هم از گارانتیش مونده بود شرکت براش تعویض کرد ، پاور شمارو هم به احتمال زیاد تعویض میکنن چون سوختهدوستان گارانتی گرین کیفیت پاسخگوییش چطوریاست؟ از شانس گند من پاورم امروز سوخت. چند ماهی بیشتر نمیشه گرفتمش گارانتیش هست هنوز. تعمیر دارن یا تعویض؟ حالا بعد این تعطیلی که قراره 23م باز کنن بازم چند روزی بدون پی سی میشم.
دوستان یک هدفون خوب برای گیم زیر 1 میلیون میتونید به من پیشنهاد بدین؟
خودم اینارو یافتم :
هدست مخصوص بازی ام اس آی مدل DS501
یا
هدست مخصوص بازی کولر مستر مدل CH321
یا
بهترین قیمت خرید هدست گیمینگ رپو مدل Rapoo VH520 7.1 Gaming تک سیستم
---------
دنبال چیزی هستم که گوشو اذیت نکنه تو مدت طولانی استفاده و صداش هم خوب باشه.
بعد یک سوال این برند رپو، برند جالبی هست؟ به کار میاد؟ موس های شدیدا خوشگلی داره تو رنج قیمت 400 و 500!
با تشکر
دوستان گارانتی گرین کیفیت پاسخگوییش چطوریاست؟ از شانس گند من پاورم امروز سوخت. چند ماهی بیشتر نمیشه گرفتمش گارانتیش هست هنوز. تعمیر دارن یا تعویض؟ حالا بعد این تعطیلی که قراره 23م باز کنن بازم چند روزی بدون پی سی میشم.
بین asus rog stix z390-e gaming و gigabyte z390 aorus ultra کدومش بهتره؟
فرشید جان من مادربوردم برای هاردای m.2 هیت سینک نداره، تو همین رنج قیمت (زیر 1 میلیون و 256 گیگ)، چه هاردی پیشنهاد میکنید که احتیاج به هیت سینک نداشته باشه؟
فرشید جان این سیستمی که برای کرایسیس گفتی رو اولترا جواب میده؟ بعد بیشتر ۱۰۸۰ میخوام 2k یا 4k مهم نیست
ضرورتی به استفاده از هیت سینک برای تمام M.2 ها نیست. می تونید بدون حرارت گیر استفاده کنید و فقط ممکنه در هنگام خواندن و نوشتن ترتیبیِ طولانی اگر حرارتش بالا بره افت سرعت پیدا کنه که اونم خیلی کم پیش میاد.
میتونید هیت سینکهای معمولی رو هم روی M.2 استفاده کنید.
اصلا من بحثم روی z370 نیست مشتری z390 میخواد میگم یه z390 معمولی و ارزون مثل z390p با یه 9900 بهتره یا z390 عالی با سی پی یو 9700 ؟اصلا مانیتور با کیفیتی در بازار نیست و هر چی هست معمولی یا آشغال تولیدِ داخل هست. از مدلهای قاچاقی و با کیفیت هم آماری در دست نیست. باید ببینید چی موجوده کلا تا از بینشون انتخاب کنیم.
این سری یکی از سنگین ترین بازیها هستن هنوز بعد از این همه سال. با لپ تاپ رده بالا هم نمیشه به فریم خیلی بالا امیدوار بود، بهتره سیستم بخرید بجاش
قیمت مدل نام قطعه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان Intel Core i3 9100F BOX CPU -
(۵۰۰ هزار تومان)-
(ThermalRight True Spirit 120M )COOLING یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان ASUS PRIME B360M-K MotherBoard یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB RAM پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ASUS TUF GTX 1660TI O8G GAMING 6GB GDDR6 VGA ۷۴۰ هزار تومان WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB HDD ۸۵۰ هزار تومان SAMSUNG 860 EVO 250GB SSD ۲۹۰ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD ۸۵۰ هزار تومان GREEN GP500A-UK Plus Power ۳۴۰ هزار تومان PARS EVO Case سیزده میلیون و ۴۲۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
نمیدونم چرا شما مادربرد رو وارد این معادله میکنی و میگی فقط Z390 با 9700 یا Z370 با 9900K. اگه بودجه محدود هست مجبور نیستید پردازنده رو به مادربرد گره بزنید. میتونید همون 9900K رو با یه Z370 با کیفیت بخرید.
پاورم 2 سال پیش سوخت برام تعویض کرددوستان گارانتی گرین کیفیت پاسخگوییش چطوریاست؟ از شانس گند من پاورم امروز سوخت. چند ماهی بیشتر نمیشه گرفتمش گارانتیش هست هنوز. تعمیر دارن یا تعویض؟ حالا بعد این تعطیلی که قراره 23م باز کنن بازم چند روزی بدون پی سی میشم.
هیت سینک توی بازار گیر میاد؟
اصلا من بحثم روی z370 نیست مشتری z390 میخواد میگم یه z390 معمولی و ارزون مثل z390p با یه 9900 بهتره یا z390 عالی با سی پی یو 9700 ؟
دوستان کیس خالی
شیشه ای شفاف باشه
اصلا کیفیتش و جنسش مهم نیست
حتی طلق باشه
جایی دیدید؟ قیمتش چه حدوده؟
میخوام یه pc نسبتا قدیمی زنده کنم
Inter Core i5-4690
Corsair XMS 2*2GB DDR3 1600
Corsair CM650
Green X4
Asus 770GTX 2GB
Asus H97-PLUS
قیمت این قطعات رو جدا جدا میتونید لطف کنید بگید من چقدر رد کنم بره؟
یه مانیتور VX247 Asus هم هست که پنلش پیکسل سوزوند بردم نمایندگی پنل رو کامل برام عوض کرد ولی احمقها دکمههای پاور و تنظیمات رو از کار انداختن. منم دیگه حال نداشتم ببرم تعمیر. یه قیمت هم واسه این مانتور بگید.
یه هدفون SteelSeries هم هست که خراب شده و سیمش اتصالی پیدا کرده و صدا نداره. جای مطمئنی میتونید معرفی کنید ببرم برای تعمیر؟