سلام اقا فرشید میخاستم یه سیستم اسمبل کنم واسه برنامه نویسی بودجم ۳ میل هستش
میخاستم سیستم مد نظرتون رو بهم بگین که بتونم بخرم فقط cpu ,ram ,motherboard,power
لازم دارم ک میخام اپ کنم میشه بهم بگین چی بخرم بهتره؟ ممنون میشم جواب بدین
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | Intel Core i3 9100F BOX | CPU |
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان | ASUS PRIME B360M-K | MotherBoard |
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GB | RAM |
۸۵۰ هزار تومان | GREEN GP500A-UK Plus | Power |
سلام
یه سیستم مناسب نرم افزار solidworks معرفی میکنید، برای یکی از دوستان میخوام
محدوده قیمت نداده ولی نه بیش از حد قوی و گرون نه متوسط باشه،یه چیز خوب و قوی میخواد
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان (دو میلیون و ۹۳۰ هزار تومان) (پنج میلیون و ۵۹۰ هزار تومان) | Intel Core i5 9400F (Intel Core i5 8400) (AMD Ryzen 5 3600) | CPU |
سه میلیون و ۵۸۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۴۴۰ هزار تومان) (دو میلیون و ۳۱۰ هزار تومان) | ASUS TUF H370-PRO GAMING (ASUS PRIME Z370-A II) (ASUS PRIME B450-Plus AM4) | MotherBoard |
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
- | Onboard | VGA |
۷۴۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
۸۵۰ هزار تومان (۹۲۰ هزار تومان) | SAMSUNG 860 EVO 250GB ( ADATA Ultimate SU800 256GB) | SSD |
۲۹۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
۸۹۰ هزار تومان | GREEN GP550A-UK Plus | Power |
یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | GREEN X3+ VIPER | Case |
دوازده میلیون و ۴۵۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام آقا فرشید وقت بخیر
آقا فرشید شما برند evga رو تائید میکنید ؟ کلا اگر بخواید رده بندی کنید برندای کارت گرافیکو کدوم از همه بهتره ؟
سلام دوستان این مدل گرافیک ارزش خرید داره چون خیلی تعریفشو شنیدم قیمت دست دوش تو چقدر ؟؟؟
View attachment 137818
ارزش خرید که داره. به شرط اینکه کاملا سالم باشه.
قیمت 2500 هم برای دست دومش مناسبه.
اقا فرشاد این گرافیک RX570 4G خیلی تعریفشو چه تو سایت های ایرانی چه یوتیوب تعریفش میدن برای گیم های 2020 چرا دقیقا چه چیز بالایی داره مگه ؟؟؟ مثلا چرا اسم RX 580 8g نیست بیشتر از اون تعریف میکننارزش خرید که داره. به شرط اینکه کاملا سالم باشه.
قیمت 2500 هم برای دست دومش مناسبه.
با توجه به اختلاف قیمت قطعا m.2 بهترهسلام و درود. دوستان واسه ویندوز، برنامه و اجرای گیم، ssd بهتره یا m.2 ؟ کدومش رو پیشنهاد میکنید؟ توی یوتیوب چندتا ویدئو تست دیدم سرعت m.2 به مقدار خیلی خیلی کمی بیشتر بود. نمیدونم حالا ارزش داره بخاطرش m.2 بگیرم یا همون ssd رو بگیرم؟
سیستم رو برای نسل جدید شاید بخام ارتقا بدم کارت gtx 1070 برند GALAX دو فن دارم، چه قیمتی بزارم واسه فروش؟
اقا فرشاد این گرافیک RX570 4G خیلی تعریفشو چه تو سایت های ایرانی چه یوتیوب تعریفش میدن برای گیم های 2020 چرا دقیقا چه چیز بالایی داره مگه ؟؟؟ مثلا چرا اسم RX 580 8g نیست بیشتر از اون تعریف میکنن
سلام و درود. دوستان واسه ویندوز، برنامه و اجرای گیم، ssd بهتره یا m.2 ؟ کدومش رو پیشنهاد میکنید؟ توی یوتیوب چندتا ویدئو تست دیدم سرعت m.2 به مقدار خیلی خیلی کمی بیشتر بود. نمیدونم حالا ارزش داره بخاطرش m.2 بگیرم یا همون ssd رو بگیرم؟
سیستم رو برای نسل جدید شاید بخام ارتقا بدم کارت gtx 1070 برند GALAX دو فن دارم، چه قیمتی بزارم واسه فروش؟
سلام
ryzen 5 1600 اورکلاک شده تا 3.9 از پس 5700xt بر میاد؟
یک سوال مهم
فرض کنید ما کارت 2060 را داریم در یک بازی که از ray tracing پشتیانی میکنه ما 60 فریم میگیرم حالا قابلیت های ray tracing را روشن کنیم ایا در فریم ریت تفاوتی ایجاد میشه؟ یعنی ایا ری تریستنگ در گرفیک های ضعیف باعث افت فریم ریت میشه؟
سلام
متاسفانه همه چی گرون شد، نتونستم یه کیس جدید ببندم.
برای سیستم زیر :
Core i3 4130
Ram 8
R7 260x 2gig
Power 650w
یه کارت گرافیک پیشنهاد بدین، که راندمان رو بالا ببره. یه رم هشت گیگ هم بندازم روش تاثیری داره؟
آقا فرشید شما میتونید برام پیدا کنید، از شما بگیرم؟ @Farshidstar2012
دوستان و اساتید عزیز، نمی دونم پرسیدم این سوال در این تاپیک درسته یا نه، ولی...
مادربورد ASUS H170 pro gaming
سی پی یو CORE i5 6600
رم Corsair VENGEANCE LPX 8GB 2400MHz CL16
دست دوم چقدر قیمت می خوره با هم حدودا؟