مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
یک هارد 2 ترا m.2 که هم خوش قیمت باشه هم کیفیت خوبی داشته باشه معرفی میکنید ؟
بین این 3 مدل کدوم بهتره:
MSI M480 PRO
LEXAR NM790
CORSAIR MP600 ELITE
قطعا m480 pro بهترینه همه چیزش عالیه در حقیقتا این مدل همون mp600 pro xt کورسیر هست
سلام
من یه SSD 980 Pro 2 TB خریدم، شنیدم بهتره با برنامه Samsung Magician قابلیت Over Provisioning رو روشن کنم. حالا چون دو ترا هست میخوام دو تا درایوش کنم یکی برای ویندوز و یکی گیم، ویندوز رو که نصب کردم و این قابلیت رو فعال کنم از کدوم درایو میاد 10% کم میکنه؟ خودم باید انتخاب کنم؟ یا اونجا باید کل هارد رو انتخاب کرد؟
980 دیگه قدیمی شده خیلی بهتر از اون توی بازار هست الان که حتی قیمتشونم بهتره در کل کنترلر e18 فایسون بعد از 990 پرو بهترین نسل 4 هست هر اس اس دی داشت پیشنهاد می شه
اگه حواستون هست به حجمش نیازی به این کارها نیست خود ویندوز زیر 9 درصد که میاد قرمز می شه رنگش
اما در کل اینطوریم نیست که اگر کلش بشه مشکلی پیش بیاد مگه مداوم باشه بده یعنی اگه اکثرشم پر کنید بعد سریع خالیش کنید مشکلی پیش نمیاد
در کل هم همون 10 درصد کاملا کافیه بیشتر از اونم اصلا نیازی نیست
سلام دوستان
پیشنهاد خرید شما برای دسته بازی چی هستش؟ تا ۲ الی ۳ تومن
قبلا دسته xbox 360 و ps4 داشتم خیلی سریع خراب میشد،اگر پیشنهاد دیگه ای دارید بفرمایید
دسته ایکس باکس وان جدید بخرید اگه خیلی عمر مهمه الیت سری اول که پیدا هم نمی شه نوش سگ جون ترین دسته تاریخه
در کل دسته ایکس باکس بخرید که تا توی همه بازی ها و شبیه سازها به خوبی ساپورت بشه من برای دسته 5 مشکل زیاد دارم

درود دوستان
ببخشید اگر سوالم تکراریه
باتوجه به اینکه هر لحظه ممکنه دلار بالاتر از اینم بره خرید کارت 5070ti(دیدم چندجا موجود کردن) الان منطقیه بنظرتون یا بهتره صبر کنیم؟ یعنی تا زمانی که این مشکل کمبود کارتها تو بازار جهانی حل بشه احتمال نداره توی این خراب شده حتی گرون تر از الان بشه؟ یا اینکه هرچقدرم گرون بشه وقتی این مشکل کمبودش حل شه باز قیمتش منطقی تر از الانه؟
ممنون
اینکه کارت 750 دلاری بهتون دارن 2500 دلار می دن منطقیه؟
بعدم برید 4080 سوپر بخرید هم یکم قوی تره هم قیمتش بهتره اگه خیلی اصرار به خرید با این قیمت ها دارید

سلام دوستان
پیشنهاد خرید شما برای دسته بازی چی هستش؟ تا ۲ الی ۳ تومن
قبلا دسته xbox 360 و ps4 داشتم خیلی سریع خراب میشد،اگر پیشنهاد دیگه ای دارید بفرمایید

گیم پد جدید XBOX برای ویندوز یا دوال سنس سونی، بسته به ساپورت گیم پد در هر بازی مدنظر یا پلتفرم خاص (مثل استیم)

سلام
بهترین ver ویندوز 11 چی هست؟
برای لب تاپ می خواهم این هم مشخصات
intel core i7-3.5ghz
ram 8 gig
hdd ssd samsung

ملزومات ویندوز 11 بصورت رسمی بیشتر از مواردی هست که ذکر کردید. اگر پردازنده از نسل 9 یا 10 اینتل به بالا نباشه و TPM نداشته باشه برای ویندوز 11 قادر به تکمیل ستاپ (با نسخه رسمی) نخواهید بود.
اما در سیستم های قدیمی حتی اگر از نسخه Bypass هم استفاده میکنید بهتره نسخه LTSC ویندوز 11 رو نصب کنید فقط.

دوستان میخوام یک 3080TI دسته دوم بخرم.
متوسط دمای این کارت ها چقدره ؟
70 تا 80 دما طبیعی هست ؟
مدل زوتک کارت خوبیه یا حتما بایستی ایسوس یا MSI بگیرم ؟

بستگی به مدل و خنک کننده داره. دقیقا همون مدل رو در اینترنت سرچ کنید و دماهای مربوطه رو بررسی کنید.
70 و 80 برای کولر معمولی به پایین خوبه.

زوتک هم مدل معمولی و نسبتا خوب داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or