سلام دوستان کسی تجربه کار با مانیتور asus rog pg278q را داره ؟ کیفیتش چطوره ؟ و تصویر افت نمیکنه ؟
آقا فرشید نظرت درباره مانیتور asus 348q چیه ؟ میشه با یه gtx 1080 به صورت 4k راحت بازی کرد ؟ و پنل این مانیتور مشکل نداره ؟ گارانتی ویستا پاسخگو هست بنظرت ؟
سلام آقا فرشید.
بین دو مانیتور benq rl2455hm و asus vx248h کدوم رو برای گیمینگ PC و PS4 پیشنهاد میدید؟یا اگر گزینه ی بهتری توی این رنج فیمت هست لطفا معرفی کنید.
با تشکر.
سلام
با بودجه 200 تومن چه ایرفونی پیشنهاد میشه؟
وضوح و بلندی صدا + دکمه قطع و وصل پخش از اولویت هاست.
به گوشی اندروید 4.3 هم میخواد متصل بشه!
ممنونم
دوستان اهل فن !!! یک عدد دسته Xone داریم می خوایم واسش سیستم کامل برا بازی با بودجه حدود 4-4.2 ببندیمممنون می شیم راهنمایی کنید. واسه وسایل جانبی مثل کیس، درایو، ... در حد همین که کار راه انداز باشه بسه جعبه مقوایی هم واسه کیس قابل قبوله
!!!
سلام دوباره طبق فزمایشات آقا فرشید فعلا بازی GTA V در توان مالی و سخت افزاری سیستم من نیست حالا در مورد سه بازی دیگه و با همون مشخصات قبلی سوال داشتم .
قبلا یکی از دوستان گفته بودن مد مانیتور و رزولیشنی که دوست داری بگیری رو هم بگو.
اینم مشخصات مانیتور و درباره رزولیشن هم رووترینی که میشه گرفت.
LG E2040 (Analog
دیگر مشخصات رو هم ضمیمه میکنم.
این هم سه بازی مورد نظر.
Mafia 3
Grand Theft Auto IV: Complete Edition
PES 2016 Digital Exclusive Bundle
برای بازی و داشتن فریم ریت بالا و روان بودن نمایش صحنه ها بسیار عالی هست و طیف رنگی مناسب و یکنواختی هم داره، اما از نظر کیفیت پنل TN هم یکی از مدلهای خوب هست، هر چند که به پنل IPS نمیرسه
اگه حساسی باید از نزدیک هم در بازی و هم فیلم بررسی کنی.
شما بودجه دقیقتون رو بگید تا کمکتون کنند!سلام خدمت آقا فرشید یه سیستم فقیرانه معرفی کنید که پول کمی بخاد. بعد بتونم قوی کنم کم کم هرچی باصرفه تر بهتر با تشکر که جواب میدی
سلام اقا فرشید خسته نباشید برای بستن یک کامپیوتر برای اجرای روون بازی مثل gta v تا چقدر هزینه لازم هست ؟
اگه میشه مشخصات رو بدین
سلام
این لب تاپ ارزش داره 1600 ؟
Acer Aspire E5-575G-583C
pg279q نیست توی بازار؟ توی سایت ها هر چی میگردم نیست ، آریا کامپیوتر هم فقط قیمتشو زده... هم g-sync ـه هم ips خیلی خوبه.
بعد یه سوال ، میارزه واسه رزولوشن 1440*3440 سیستمو با 1070 بست؟ یا باید باید 1 تومن بیشتر داد واسه 1080؟
سلام خدمت آقا فرشید یه سیستم فقیرانه معرفی کنید که پول کمی بخاد. بعد بتونم قوی کنم کم کم هرچی باصرفه تر بهتر با تشکر که جواب میدی
در نظر دارم یک هارد 4 ترابایت بگیرم( برای گیم و هم آرشیو) . بین Seagate Barracuda (که گویا سرعت چرخشش 5900 هست ) و Seagate Surveillance ( که 7200 هست ) دچار تردیدم !!!
کدوم مدل پیشنهاد میشه؟ ( کلا اگر انتخاب بهتری هم برای آرشیو و گیم موجود هست راهنمایی کنید، ممنون میشم)