درود
تقریبا نزدیک یکسالی میشه مانیتور Rog swift pg279Q ایسوس اومده ولی چرا تو ایران خبری نمیشه ؟ این مانیتور از لحاظ backlight bleeding اوضاعش چطوره؟
فکر کنم یه سری اومد باز ناموجود شد.
بررسیهاش وجود همچین مشکلی رو نشون نمیداد.
دوستان واسه کامپیوتر میخوام یه هارد اکسترنال 1 یا 2 ترابایت تا سقف 300 تومن بگیرم،به نظرتون مدل خوب که پیشنهاد میکنید چی هست؟؟
اگر مدل معمولی می خوای WD Mypassport Ultra و اگر مدل ضد ضربه می خوای ADATA A710/720
سلام. مشخصات سیستم من :
Cpu: core i3 4130
Mb: asus b85 plus
Ram: 8 gig ddr3
Graphic: r7 260x -2gig
Power: 600w green
خب چندتا سوال دارم:
1- میخواستم سیستم ارتقاع بدم.
ایا میشه با عوض کردن سی پی یو و کارت گرافیک و اضافه کردن 8 گیگ رم دیگه،نتیجه مطلوبی گرفت؟
2- برای سی پی یو از همین نسل هسول میشه انتخاب کرد یا باید به سمت اسکای لیک کوچ کنم؟چون این طوری فکر کنم باید مادربرد هم عوض کنم.
این طوری باید کلا یه سیستم جدید بست!
تبدیل محتوای ویدیویی برای من خیلی مهمه.
به فرض مثال یه تبدیل ویدویی که با سی پی یو خودم ده دقیقه طول میکشه،با سی پی یو core i7 و core i5 چقدر طول خواهد کشید؟
(برای سی پی یو میخوام تا حدود هشتصد تومن هزینه کنم.ولی اگه تفاوت کارایی شون خیلی چشمگیر باشه قطعا بودجه رو میبرم بالا تر و خرید کارت گرافیک رو به تعویق می اندازم.)
3- برای کارت گرافیک قصد خرید gtx 1060 رو دارم.پاور جوابگو هست؟
4- اگه یه هارد اینترنال شش ترابایت به سیستم اضافه کنم.مشکلی پیش میاد؟الان یه هارد یه ترا دارم.
اولویت های من برای این سیستم اول تبدیل محتوای ویدیویی هست.بعدش بازی و فیلم دیدن.
مانیتور هم الترا واید ال جی با رزولوشن. 2560*1080. تا حدودی 2k حساب میشه!
1- بله، شما باید یه 4790 یا حداقل 4690 بخری که عالی هم جواب میده و مشکلی نیست. همین ارتقا و افزایش رم کافیه.
2- ضرورتی نداره که اسکای لیک بخری
3- زیاد هم هست.
4- نه مشکلی نداره
سلام خدمت استاد خودم فرشید عزیز
مثل همیشه باز مزاحم شدم.
یه کیس میخوام اسمبل کنم.
این قطعات موجود هستن.
Corsair 900d
Corsair AX1500i
Deepcool Captain 360
Samsung 840 Evo 1000
Samsung 840 Evo 750
بودجه مشخص نکردم ولی تا 20 تومن میتونم تهیه کنم.
کاربری گیم فوق حرفه ای با رزولوشن 4k و همه چی maxed out و فتوشاپ و مکس و مایا
این قطعات مد نظرم هستن. ولی صحت و سقمش رو نمیدونم.
Intel 6950X
Asus Rampage V Edition 10
Gskill Trident Z 64 Gb
Asus 1080 Strix 2Way SLI
Samsung 950 Pro m.2 512 Gb
Samsung 850 Evo 2 Tb
ممنون میشم راهنماییم کنی فرشید جان که ببینم آیا اصلا ارزش داره این هزینه رو بکنم یا نه مخصوصا که این سیستم تو عرضه نسل بعدی باز دستخوش تغییر میشه.
و یا اگه پیشنهاد دیگه ای با گوش جان نیوش میکنم.
البته مثل همیشه
کدوم نسل بعدی؟!
آقا اینجوری حساب کنی هیچ وقت نه باید خرید کرد نه ارتقا داد! تغییر و تحول همیشه هست.
قطعاتی هم که انتخاب کردی دیگه بالاترین ها هستن، دیگه چه موردی می مونه که بخوام تذکر بدم؟! همرو خودت گفتی، من فقط باید بگم صندلی رو هم گیمینگ و DX Racer بخر!