مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان

من الان یه کارت گرافیک GeForce® GTX 970 AMP! Edition دارم میخوام بفروشم
میخواستم بدونم که چند میخرن ازم؟
در ضمن میخواستم بدونم ارزون ترین کارتی که تو ایران displayport 1.2 کدوم کارته و قیمتش چقدره؟

ممنون

کارتای 970 رو حدود 900 تومن برای فروش میزارن عموما

در مورد اون پورت نمی تونم نظر بدم، هر سازنده ای ممکنه پورتهای کارت مرجع رو به دلخواه خودش عوض کنه، ممکنه مثلا GTX 950 هم چنین پورتی داشته باشه یا حتی مدلایی مثل GT 740

دوستان تا حدود ۴-۴.۵ برای گیم چی پیشنهاد میکنید؟لپتاپ یا (کیس+مانیتور)؟تو این قیمت چیزه ب درد بخوری هست؟ ۳-۴ سالی مشکلی نداشته باشه..
الان asus k46 دارم بخوام بفروشم چقد خوبه؟ کم کارکرده..

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

از نظر راندمان که قطعا یه پی سی خیلی قویتره با این بودجه

مدل نام قطعه
Intel Core i5 6600 CPU
Asus H170 Pro Gaming/Gigabyte GA-H170 Gaming 3 MotherBoard
GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 RAM
ASUS GTX 970 Strix OC 4GB DDR5 VGA (GTX 1060)
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
GREEN 650A-UK Power
GREEN X3 + Viper Case
جمع کل‌ (تومان) — 4100

با یه مانیتور FHD حدود 600 تومن هم میشه 4700 کلا.

بین 2 تا مانیتور benq xl2730z و asus mg278q کدوم انتخاب بهتری هست؟
نظر خودم روی benq هست به خاطر blur reduction که داره.

خب از نظر من هم قابلیت Blur Reduction خیلی کاربردیه و ازش استفاده می کنم، اما مدل PG278Q از هر دوی اینها بهتره چون G-Sync داره و کارکردش عالیه
اما اگر بودجه باری اون مدل کافی نیست که همین 2730Z با فرکانس 144 هرتز هم خیلی خوبه.

ببخشید سوالی که میپرسم خارج از بحثه ولی این کارت گرافیک های جدید (به خصوص 1060 ) کی روی لپتاپ ها و کلا لپتاپ های دارای اینا میان ؟ ( تقریبی )

مدلای پی سی تازه اضافه شده به لیست محصولاتی که به بازار میاد، مدلهای لپ تاپی احتمالا چند ماهی طول می کشه بیان بازار.

درود
از جایی سفارش دادن یه سیستم جمع کنم در حد کارای مربوط به حسابداری و cad ؛ قطعات زیر هم موجوده :
power : corsair RM1000
vga : amd r7870 2gb
ram : 2 * 8gb ddr3
(ممکنه غیر عادی بی ربط باشن این قطعات به مواردی که ممکنه پیشنهاد بدید ولی خب دم دسته )

میخواستم ببینم بقیه قطعات مثل mb ، CPU و ... چه چیزی باید تهیه شه با توجه به نیاز ؟ در واقع با "حداقل" قیمت میخوام یه چیز مرتب و خوبی دربیاد .

قطعات تهیه شد . با تشکر :دی

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان میخواستم یه سیستم گیمینگ جمع کنم در حد 3 تومن +مانیتور و کارت گرافیکش 970 GTX باشه ممنون
درود
سیستم گیمینگ در حد 3 تومن اونم با 970 و مانیتور نشدنیه عزیز ... (مگر این که با گلوگاه مشکلی نداشته باشید)

این قطعات :
MB : msi H170 pc mate
CPU : cpu i7 6600k
VGA : galax gtx 970 exoc
HDD : toshiba p300 7200rpm sata 3 - 1TB
SSD : knigston SSD v300 sata 3 - 120gb
RAM : crucial ballistix sport LT 16gb -> 2*8gb
Power : cooler master b700 -> 700W
Case : deepcool dukase
DVD Drive : hp dvd1265i 24x _این مورد خیلی فرقی نمیکنه .

حدود 3.5 میشه این سیستم "البته" بدون مانیتور . اگه میخواین کمتر در بیاد هزینه باید یا ssd رو بردارین که اصلا پیشنهاد نمیشه ، یا گرافیک رو 970 انتخاب نکنید ...
مانیتور هم با توجه به حد هزینتون این مورد رو پیشنهاد میکنم :

Samsung S24D595 Plus 24inch
حدود 600 درمیاد . پنل های سامسونگ خلاف قیمت مانیتور ، معمولا کیفیت خیلی خوبی دارن .

آخرین ویرایش:
درود
از جایی سفارش دادن یه سیستم جمع کنم در حد کارای مربوط به حسابداری و cad ؛ قطعات زیر هم موجوده :
power : corsair RM1000
vga : amd r7870 2gb
ram : 2 * 8gb ddr3
(ممکنه غیر عادی بی ربط باشن این قطعات به مواردی که ممکنه پیشنهاد بدید ولی خب دم دسته )

میخواستم ببینم بقیه قطعات مثل mb ، CPU و ... چه چیزی باید تهیه شه با توجه به نیاز ؟ در واقع با "حداقل" قیمت میخوام یه چیز مرتب و خوبی دربیاد .

قطعات تهیه شد . با تشکر :D

خب ظاهرا خیلی عجله داشتید!

سلام
دوستان میخواستم یه سیستم گیمینگ جمع کنم در حد 3 تومن +مانیتور و کارت گرافیکش 970 GTX باشه ممنون

مدل نام قطعه
Intel Core i3 6100 CPU
ASUS B150 Pro یا Gigabyte GA-B150M-D3H MotherBoard
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400MHz RAM
Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 4GB VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
Green 600A-HP Power
Green X2 Jaguar Case
جمع کل‌ (تومان) — 2600

مانیتور 24 اینچ FHD رو هم اگر 600 تومن بگیریم جمعا میشن 3200.

درود.

دوستان من توی خرید این دو مدل مادربرد موندم کدومو بگیرم!!!
Z170-DELUXE - Overview
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1151 - GA-Z170X-Gaming 7 (rev. 1.0)

1: مادربرد gigabyte g7 قیمت کمتری داره و از Thunderbolt 3 پشتیبانی میکنه. ولی asus deluxe مثل اینکه پشتیبانی نمیکنه. درسته؟ ( Thunderbolt مهمه برای من )
2: آیا Thunderbolt 3 رو میشه به مادربردی که اونو پشتیبانی نمیکنه، بعدا به صورت اکسترنال بهش اضافه کرد؟
3: مادربرد asus deluxe از wifi و bluetooth برخوردار هست. کاربرد خیلی خاصی داره این ویژگی؟

میخوام ببینم آیا دلیل خاصی برای خرید asus deluxe هست که پول بیشتری بابتش بدم؟ کلا یه راهنمایی بکنید منو برای خرید

آخرین ویرایش:
بهترین مودم توی رنج قیمتی ۵۰ تا ۸۰ تومن چی هست ؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

توی این محدوده هر چی بخرید ضعیفه و نباید توقعی در مورد آنتن دهی و سرعت بالا ازش داشته باشید.
TPLink 8961 حدود 70 تومن هست و مدل مناسبیه.

درود.

دوستان من توی خرید این دو مدل مادربرد موندم کدومو بگیرم!!!
Z170-DELUXE - Overview
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1151 - GA-Z170X-Gaming 7 (rev. 1.0)

1: مادربرد gigabyte g7 قیمت کمتری داره و از Thunderbolt 3 پشتیبانی میکنه. ولی asus deluxe مثل اینکه پشتیبانی نمیکنه. درسته؟ ( Thunderbolt مهمه برای من )
2: آیا Thunderbolt 3 رو میشه به مادربردی که اونو پشتیبانی نمیکنه، بعدا به صورت اکسترنال بهش اضافه کرد؟
3: مادربرد asus deluxe از wifi و bluetooth برخوردار هست. کاربرد خیلی خاصی داره این ویژگی؟

میخوام ببینم آیا دلیل خاصی برای خرید asus deluxe هست که پول بیشتری بابتش بدم؟ کلا یه راهنمایی بکنید منو برای خرید

شما خودت اینا رو انتخاب کردی، بعد دلیلش رو از ما می پرسی؟!
اصلا گفتی سیستمت چیه و برای چه کاری قراره استفاده بشه که راهنمایی کنیم؟

1- بله ولی ایسوس هم مدل اختصاصی برای تاندربولت داره
2- بله اگه بعدا کارتش پیدا بشه
3- آنتن گیرنده ی وایرلس کاربرش مشخصه دیگه.

• Like
Reactions: god of shadow
سلام فرشید جان :Rose:

سوالم در رابطه با کارت های سری pascal انویدیاست . باری وارد ایران شده از این سری کارت ها و قیمتی براش مصوب شده یا نه !
البته شنیدم انویدیا کارت 1060 رو هم به تازگی معرفی کرده !
اگر قیمتی داره ، الان 1080 حول و حوش چند ؟
مرسی .

شما خودت اینا رو انتخاب کردی، بعد دلیلش رو از ما می پرسی؟!
اصلا گفتی سیستمت چیه و برای چه کاری قراره استفاده بشه که راهنمایی کنیم؟

1- بله ولی ایسوس هم مدل اختصاصی برای تاندربولت داره
2- بله اگه بعدا کارتش پیدا بشه
3- آنتن گیرنده ی وایرلس کاربرش مشخصه دیگه.

فرشید جان قبلا یه سیستم بهم پیشنهاد کرده بودی. والا من طی تحقیقی که کردم این دو مدل مادربرد به کارم میاد.
زیاد اهل اورکلاک حرفه ای نیستم. audio هم خیلی روش حساس نیستم.
بیشتر کارایی و امکانات مادربرد مدنظرم هست. سیستم هم برای کارهای گرافیک و گیم.
راستی تنها مدل Asus که از TB3 پشتیبانی میکنه هم فکر کنم مدل Premium هست که هم گرونه خیلی و هم موجود نیست الان. درسته؟

سلام فرشید جان :Rose:

سوالم در رابطه با کارت های سری pascal انویدیاست . باری وارد ایران شده از این سری کارت ها و قیمتی براش مصوب شده یا نه !
البته شنیدم انویدیا کارت 1060 رو هم به تازگی معرفی کرده !
اگر قیمتی داره ، الان 1080 حول و حوش چند ؟
مرسی .

درود بر شما قربان
یه 10 روزی میشه که کارتای سری 1080 و 1070 داره توزیع میشه، بیشتر مدلا البته مدلای مرجع Founders Edition هست، برخی هم مدلای اختصاصی سازنده ها، مدل G1 گیگا رو هم که بررسیشو انجام دادم شاید دیده باشی

کارت 1070 الان حدود 1900 و کارت اختصاصی GTX 1080 G1 Gaming هم 3200 هست حدودا

فرشید جان قبلا یه سیستم بهم پیشنهاد کرده بودی. والا من طی تحقیقی که کردم این دو مدل مادربرد به کارم میاد.
زیاد اهل اورکلاک حرفه ای نیستم. audio هم خیلی روش حساس نیستم.
بیشتر کارایی و امکانات مادربرد مدنظرم هست. سیستم هم برای کارهای گرافیک و گیم.
راستی تنها مدل Asus که از TB3 پشتیبانی میکنه هم فکر کنم مدل Premium هست که هم گرونه خیلی و هم موجود نیست الان. درسته؟

حق با شماست، ایسوس مادربردی که این چیپ رو Native داشته باشه زیاد کار نکرده، گیگا گزینه ی بهتری داره برای تاندربولت 3

درود
تقریبا نزدیک یکسالی میشه مانیتور Rog swift pg279Q ایسوس اومده ولی چرا تو ایران خبری نمیشه ؟ این مانیتور از لحاظ backlight bleeding اوضاعش چطوره؟

آخرین ویرایش:
سلام. مشخصات سیستم من :

Cpu: core i3 4130
Mb: asus b85 plus
Ram: 8 gig ddr3
Graphic: r7 260x -2gig
Power: 600w green

خب چندتا سوال دارم:

1- میخواستم سیستم ارتقاع بدم.
ایا میشه با عوض کردن سی پی یو و کارت گرافیک و اضافه کردن 8 گیگ رم دیگه،نتیجه مطلوبی گرفت؟

2- برای سی پی یو از همین نسل هسول میشه انتخاب کرد یا باید به سمت اسکای لیک کوچ کنم؟چون این طوری فکر کنم باید مادربرد هم عوض کنم.
این طوری باید کلا یه سیستم جدید بست!

تبدیل محتوای ویدیویی برای من خیلی مهمه.

به فرض مثال یه تبدیل ویدویی که با سی پی یو خودم ده دقیقه طول میکشه،با سی پی یو core i7 و core i5 چقدر طول خواهد کشید؟

(برای سی پی یو میخوام تا حدود هشتصد تومن هزینه کنم.ولی اگه تفاوت کارایی شون خیلی چشمگیر باشه قطعا بودجه رو میبرم بالا تر و خرید کارت گرافیک رو به تعویق می اندازم.)

3- برای کارت گرافیک قصد خرید gtx 1060 رو دارم.پاور جوابگو هست؟
4- اگه یه هارد اینترنال شش ترابایت به سیستم اضافه کنم.مشکلی پیش میاد؟الان یه هارد یه ترا دارم.

اولویت های من برای این سیستم اول تبدیل محتوای ویدیویی هست.بعدش بازی و فیلم دیدن.

مانیتور هم الترا واید ال جی با رزولوشن. 2560*1080. تا حدودی 2k حساب میشه!

سلام خدمت استاد خودم فرشید عزیز

مثل همیشه باز مزاحم شدم.

یه کیس میخوام اسمبل کنم.

این قطعات موجود هستن.

Corsair 900d

Corsair AX1500i

Deepcool Captain 360

Samsung 840 Evo 1000

Samsung 840 Evo 750

بودجه مشخص نکردم ولی تا 20 تومن میتونم تهیه کنم.

کاربری گیم فوق حرفه ای با رزولوشن 4k و همه چی maxed out و فتوشاپ و مکس و مایا

این قطعات مد نظرم هستن. ولی صحت و سقمش رو نمیدونم.

Intel 6950X

Asus Rampage V Edition 10

Gskill Trident Z 64 Gb

Asus 1080 Strix 2Way SLI

Samsung 950 Pro m.2 512 Gb

Samsung 850 Evo 2 Tb

ممنون میشم راهنماییم کنی فرشید جان که ببینم آیا اصلا ارزش داره این هزینه رو بکنم یا نه مخصوصا که این سیستم تو عرضه نسل بعدی باز دستخوش تغییر میشه.

و یا اگه پیشنهاد دیگه ای با گوش جان نیوش میکنم.:p

البته مثل همیشه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or