آقا جواب بدین دیگه
جا افتاد عزیز
شکا بجای ذهنیات لطفا بگو بودجت چقدره تا ما راهنمایی کنیم
سلام
سی پی یو من core i5 4670 سوکت 1150 هست
چه مین بردی با قیمت مناسب موجوده که هم رم ddr4 ساپورت کنه هم کارت گرافیکای جدید رو ممنون میشم راهنمایی کنید.
اصن اون CPU با DDR4 کار نمی کنه که شما می خوای مادربردش رو بخری!
شما باید مادربرد DDR3 بخری و مدلهای Z97/H97/B85 هم برای کارتای جدید مناسبن،
اقایی فرشید نظر من عوض شد میخوام یه کامپیوتر خوب ببندم با بوجه 2 تومن
مدل نام قطعه
Intel Core i3 6100 CPU
ASUS B150 Pro یا Gigabyte GA-B150M-D3H MotherBoard
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400MHz RAM
Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 4GB VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
Green 600A-HP Power
Green X2 Jaguar Case
جمع کل (تومان) — 2540
خوب به معنی واقعی دیگه کمتر از این نمیشه.
با درود و سپاس از راهنمایی و پاسختان
منظور من از هر آنتن سرعت خودش رو داره اینه که اگر من دو تا از آنتن ها رو جدا کنم باز هم سرعت 300 مگابیت روی فرکانس 2.4 و 450 مگابیت روی فرکانس 5 گیگاهرتز رو دارم و آنتن بیشتر برای پیدا کردن نقاط کوره یا نه هر کدوم سرعت خودشون رو دارند ؟
سوالات دیگم اینه هنگامی که یه دستگاه به وای فای وصله در واقع به یکی از آنتن ها وصله یا همشون؟
تو گوشی میزنه سرعت اتصال 72 مگابیت در ثانیه یعنی مودم این سرعت رو اختصاص داده به این گوشی و اگر گوشی از این سرعت استفاده نکنه و دستگاه دیگه ای که به این سرعت نیاز داشته باشه میتونه ازش سرعت مودم استفاده کنه ؟
این سرعت 750 مگابیت برای کل مودمه یا نه مثلا میشه با کابل اترنت سرعت گیگابیتی بین مودم و دستگاه های دیگه که با کابل اترنت وصل هستند داده انتقال داد ؟
این سرعتتی که روی پشت دستگاه نوشته 10/100/100Mbps چیه و آیا هر کابلی بسته به کیفیتش سرعت خودش رو داره ؟
قابلیت Qos تو مودم هها توی اتصال و قطع نشدن بازی آنلاین خیلی اثر داره ؟
ببخشید سرتون رو درد آوردم .
خیر، سرعت تراشه ی وایرلس به آنتن ها وابسته نیست. آنتن 5 گیگاهرتزی هم اینترنال هست. شما اصلا آنتن فیزیکی رو فراموش کن! دستگاه گیرنده های وایرلس داره که آنتن فقط یه واسطست.
اصلا اتصال دستگاهها به مودم اینجوری که شما فکر می کنی نیست و اگه یه دستگاه با سرعت بالا وصل بشه دستگاه دیگه هم می تونه وصل بشه، اما سرعت هر دو تا افت میکنه.
QOS هم توی قطع شدن یا نشدن تاثیری نداره.