مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من یه مودم Archer D2 tplink گرفتم ولی آنتن دهی خوبی نداره و من میخوام بفروشم و یکی دیگه از یه برند دیگه بخرم .چندتا سوال دارم
فرکانس بیشتر برای چیه ؟و فرق 2.4GHz و 5GHz چیه ؟
دسیبل آنتن چیه ؟ و آیا اثری تو شعاع گرفتن داره؟ دسیبل ارتباط مستقیمی به فرکانس داره ؟
هر آنتن سرعت خودش رو داره ؟ مثلا اگر یه مودم 3 تا آنتن داشته باشه و روی 2.4 گیگاهرتز و 300 مگابیت برثانیه نرخ انتقال دیتاش باشه هر آنتن 100 مگابیت بر ثانیه داده انتقال میده یا نه وسیله ای که به مودم وصله به همه ی سه تا آنتن وصله و 300 مگابیت رو در اختیار داره ؟با در آوردن یکی از آنتن ها سرعت پایین میاد ؟
من میخوام یه مودم بگیرم قطع و وصلی نداشته باشه و شعاع بالایی هم تو هر دو تا فرکانس داشته باشه چه مدل هایی بهترینند تو بازار ؟ لینکسیس چه مزیت نسبت به مودم های دیگه داره ؟
در کل دستگاه های من فعلا ایناست :
یه لپ تاپ و یه که فقط روی 2.4 کارمیکنند و یه گوشی که 5 گیگاهرتز دریافت میکنه
در آینده یه PS4NEO و یه نوت 6 چون ممکنه بخوام تصاویر PS4NEO که 4K هس رو استریم کنم رو لپ تاپ میترسم یه مودم بگیرم که کم بیاره تو انتقال تصاویر و مجبور شم دوباره مودم بگیرم .
ببخشید زیاد شد مجبورم یه انتخاب درست انجام بدم که بعدا ضرر نکنم ممنون میشم کامل توضیح بدبد .

• Like
Reactions: msbazicenter
svdhvkpwb6b3mseocjxe.jpg
svdhvkpwb6b3mseocjxe.jpg
سلام من این سیستم با ۱۰۷۰ بخرم مشکلی پیش نمیاد ؟ انشاءالله:)

سلام
من یه مودم Archer D2 tplink گرفتم ولی آنتن دهی خوبی نداره و من میخوام بفروشم و یکی دیگه از یه برند دیگه بخرم .چندتا سوال دارم
فرکانس بیشتر برای چیه ؟و فرق 2.4GHz و 5GHz چیه ؟
دسیبل آنتن چیه ؟ و آیا اثری تو شعاع گرفتن داره؟ دسیبل ارتباط مستقیمی به فرکانس داره ؟
هر آنتن سرعت خودش رو داره ؟ مثلا اگر یه مودم 3 تا آنتن داشته باشه و روی 2.4 گیگاهرتز و 300 مگابیت برثانیه نرخ انتقال دیتاش باشه هر آنتن 100 مگابیت بر ثانیه داده انتقال میده یا نه وسیله ای که به مودم وصله به همه ی سه تا آنتن وصله و 300 مگابیت رو در اختیار داره ؟با در آوردن یکی از آنتن ها سرعت پایین میاد ؟
من میخوام یه مودم بگیرم قطع و وصلی نداشته باشه و شعاع بالایی هم تو هر دو تا فرکانس داشته باشه چه مدل هایی بهترینند تو بازار ؟ لینکسیس چه مزیت نسبت به مودم های دیگه داره ؟
در کل دستگاه های من فعلا ایناست :
یه لپ تاپ و یه که فقط روی 2.4 کارمیکنند و یه گوشی که 5 گیگاهرتز دریافت میکنه
در آینده یه PS4NEO و یه نوت 6 چون ممکنه بخوام تصاویر PS4NEO که 4K هس رو استریم کنم رو لپ تاپ میترسم یه مودم بگیرم که کم بیاره تو انتقال تصاویر و مجبور شم دوباره مودم بگیرم .
ببخشید زیاد شد مجبورم یه انتخاب درست انجام بدم که بعدا ضرر نکنم ممنون میشم کامل توضیح بدبد .

منظورتون رو از آنتن دهی خوب متوجه نمی شم، دو تا آنتن 3dB (بیانگر قدرت آنتن دهی)برای باند 2.4 گیگاهرتز داره و یکی هم برای 5 گیگاهرتز

منظور از فرکانس هم فقط استاندارد فرکانسی هست و فرکانس بالاتر برد کمتری داره اما سرعت بیشتر
هر آنتن سرعت خودش رو نداره و ترکیبش بستگی به تراشه ی مودم و تواناییش داره، مثلا اینکه 2 یا 3 کاناله همزمان بتونه کار کنه یا اینکه MIMO یا Full Duplex باشه

به نظر من که مودم شما مشکلی نداره، شاید مشکل از جای دیگست،

سلام من این سیستم با ۱۰۷۰ بخرم مشکلی پیش نمیاد ؟ انشاءالله:)

هیچ مشکلی نخواهید داشت.

سلام من مادربوردم رم با فرکانس بیستر از ۲۱۳۳ ساپورت نمیکنه دو تا سوال!
۱.من تو بازار رم Kingston Value ۸GB Cl15 DDR4 رو پیدا کردم چطورن؟ اخه قیمتش پایینه.
2.اگه رم با فرکانس بالاتر بندازم مشکلی پیش میاد؟

سلام دوستان
یک سوال داشتم:
اتصال کارت گرافیکPCIe x16 v3 به اسلات مادربرد با PCIe x16 v1 یا v2 باعث کاهش فریم ریت در بازی ها میشه؟
کلا این مشخصه کارت گرافیک رو چه چیزی تاثیر گذارهست؟

سلام یک سوال دیگه داشتم
من روی سیستمم یک پاور گرین مدل GP330A نصب هستش و یک کارت GT 740 LOW PROFILE هم روی سیستم نصب هستش و تا الان بدون مشکل با سیستم کار میکنم می خوام ببینم که آیا این پاور مشکل ساز میشه یا باید ارتقاش بدم؟

سلام به همه. میخواستم یه هارد با ظرفیت 3TB و با سرعت بالا بخرم. بودجه ام حدود 320 تومن هست. خواستم مدل Seagate Barracuda رو بخرم. سرعتش هم 7200 هست. ولی خب میگن میزان خرابیش تا 2015 زیاد بوده. واقعا موندم چی بگیرم. الان خودم یه هارد 1 ترا وسترن سفید (بیشتر از هفت ساله که کار میکنه) و یه هارد 128GB SSD دارم. بیشتر از این هم نمیتونم هزینه کنم وگرنه وسترن مشکی میگرفتم. یه هارد میخوام که حداقل یه هفت سالی کار بده. سرعت هارد و حجم 3TB برام مهم هستن. نمیخوام 2TB بگیرم چون برای من واقعا حجم کافی نداره. پیشاپیش ممنون برای نظراتتون:)

سلام من مادربوردم رم با فرکانس بیستر از ۲۱۳۳ ساپورت نمیکنه دو تا سوال!
۱.من تو بازار رم Kingston Value ۸GB Cl15 DDR4 رو پیدا کردم چطورن؟ اخه قیمتش پایینه.
2.اگه رم با فرکانس بالاتر بندازم مشکلی پیش میاد؟

1- به همون اندازه ی قیمتشون نسبت به مدلای دیگه کندترن! از GSkill یا CORSAIR بخرید.
از KINGESTON فقط سری HyperX یا بالاتر
2-خیر، با همون فرکانس 2133 کار خواهد کرد.

سلام دوستان
یک سوال داشتم:
اتصال کارت گرافیکPCIe x16 v3 به اسلات مادربرد با PCIe x16 v1 یا v2 باعث کاهش فریم ریت در بازی ها میشه؟
کلا این مشخصه کارت گرافیک رو چه چیزی تاثیر گذارهست؟

با نسخه ی V1 که قطعا ، اما با PCI Express 2.0 هنوز افت سرعتی ایجاد نمیشه.
این مشخصه ی مادربرد و اسلات متصل به پردازنده هست، نه کارت گرافیک، می تونه باعث کندی ارتباط به بقیه ی سیستم و در نتیجه افت فریم بشه.

سلام میخواستم بدونم با 1500 تا 1600 چه سیستمه خوبی میتونم ببندم

قیمت اخرش 1700 باشه

CPU Core i3 6100
ASUS H110M-C MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2133 RAM
GigaByte R7 360 2GB DDR5 VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
Corsair VS450 Power
Green PARS Case
جمع کل‌ (تومان) — 1750

سلام یک سوال دیگه داشتم
من روی سیستمم یک پاور گرین مدل GP330A نصب هستش و یک کارت GT 740 LOW PROFILE هم روی سیستم نصب هستش و تا الان بدون مشکل با سیستم کار میکنم می خوام ببینم که آیا این پاور مشکل ساز میشه یا باید ارتقاش بدم؟

برای این سیستم همین هم کفایت می کنه، مصرفش کمه

سلام به همه. میخواستم یه هارد با ظرفیت 3TB و با سرعت بالا بخرم. بودجه ام حدود 320 تومن هست. خواستم مدل Seagate Barracuda رو بخرم. سرعتش هم 7200 هست. ولی خب میگن میزان خرابیش تا 2015 زیاد بوده. واقعا موندم چی بگیرم. الان خودم یه هارد 1 ترا وسترن سفید (بیشتر از هفت ساله که کار میکنه) و یه هارد 128GB SSD دارم. بیشتر از این هم نمیتونم هزینه کنم وگرنه وسترن مشکی میگرفتم. یه هارد میخوام که حداقل یه هفت سالی کار بده. سرعت هارد و حجم 3TB برام مهم هستن. نمیخوام 2TB بگیرم چون برای من واقعا حجم کافی نداره. پیشاپیش ممنون برای نظراتتون:)

هیچ کسی تضمین نمیده یه قطعه ی مکانیکی توی سیستم و با هر چرخه ی کاری بتونه 7 سال عمر کنه، حتی هاردای سروری!
شایعات در مورد سی گیت قدیمیه و به یه رده ی خاص محصولات مربوط بوده، نه به همه، پیشنهاد من همون مدل باراکودای سی گیت هست. سریهای دیگه مثل سری بنفش WD یا سری Surveillance در برخی ظرفیتها دور پایین و کندتر هستن.

آقا سلام
من یه سیستم تو ذهنم هست ، خواستم بدونم واسه گیمینگ خوبه یا نه ؟
ناموسا جان من جواب بدین این دفعه :(( اگر چیز بهتری هم دارین بگین ( تو همون رینج قیمت ) کلا میخوام حدود 3 تومن یا 2.7 هزینه کنم دیگه
دستتون طلا

-Cooler master Hyper 212 EVO CPU Cooler
-EVGA 500W Power Supply
-Crucial Ballistix Sport 8Gb DDR3 1600
-MSI RADEON R9 380 GAMING 4GB
-MSI Z97 Gaming 5 LGA1150 Z97 Mainboard

@Farshidstar2012

آقا جواب بدین دیگه :|:-"

سلام
سی پی یو من core i5 4670 سوکت 1150 هست
چه مین بردی با قیمت مناسب موجوده که هم رم ddr4 ساپورت کنه هم کارت گرافیکای جدید رو ممنون میشم راهنمایی کنید.

منظورتون رو از آنتن دهی خوب متوجه نمی شم، دو تا آنتن 3dB (بیانگر قدرت آنتن دهی)برای باند 2.4 گیگاهرتز داره و یکی هم برای 5 گیگاهرتز

منظور از فرکانس هم فقط استاندارد فرکانسی هست و فرکانس بالاتر برد کمتری داره اما سرعت بیشتر
هر آنتن سرعت خودش رو نداره و ترکیبش بستگی به تراشه ی مودم و تواناییش داره، مثلا اینکه 2 یا 3 کاناله همزمان بتونه کار کنه یا اینکه MIMO یا Full Duplex باشه

به نظر من که مودم شما مشکلی نداره، شاید مشکل از جای دیگست،
با درود و سپاس از راهنمایی و پاسختان
منظور من از هر آنتن سرعت خودش رو داره اینه که اگر من دو تا از آنتن ها رو جدا کنم باز هم سرعت 300 مگابیت روی فرکانس 2.4 و 450 مگابیت روی فرکانس 5 گیگاهرتز رو دارم و آنتن بیشتر برای پیدا کردن نقاط کوره یا نه هر کدوم سرعت خودشون رو دارند ؟
سوالات دیگم اینه هنگامی که یه دستگاه به وای فای وصله در واقع به یکی از آنتن ها وصله یا همشون؟
تو گوشی میزنه سرعت اتصال 72 مگابیت در ثانیه یعنی مودم این سرعت رو اختصاص داده به این گوشی و اگر گوشی از این سرعت استفاده نکنه و دستگاه دیگه ای که به این سرعت نیاز داشته باشه میتونه ازش سرعت مودم استفاده کنه ؟
این سرعت 750 مگابیت برای کل مودمه یا نه مثلا میشه با کابل اترنت سرعت گیگابیتی بین مودم و دستگاه های دیگه که با کابل اترنت وصل هستند داده انتقال داد ؟
این سرعتتی که روی پشت دستگاه نوشته 10/100/100Mbps چیه و آیا هر کابلی بسته به کیفیتش سرعت خودش رو داره ؟
قابلیت Qos تو مودم هها توی اتصال و قطع نشدن بازی آنلاین خیلی اثر داره ؟
ببخشید سرتون رو درد آوردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or